חברים יקרים, ת'אמת אני מתחיל להתרגש היום הפועל תל-אביב בכדורסל חוזרת לזירה האירופאית!
היום בשעה 18:00 תצא לדרך עונת 2011/2012 כאשר נארח בהדר יוסף את נפראדק רובין הסרבית נפראדק שנחתה אתמול בישראל היא קבוצה גבוהה מאוד (גובה ממוצע 1.96 לעונת הממוצע שלנו - 1.93) שפתחה בשבוע שעבר את העונה רע שהובסה במחזור הראשון בסרביה תהיה האורחת הראשונה שלנו במפעל האירופאי שנקרא הליגה הבלקנית אם אתם רוצים לראות טיפה מידע על הקבוצה שתתמודד נגדנו הערב: http://www.balkanleague.net/en/team.php?id=28
הפועל פותחת עונה עם סגל חדש כמעט לגמרי ועם מאמן חדש /ישן על הקווים המשחק ישדור בשידור ישיר בספורט 1 של צרלטון וגם יעובר באינטרנט בשידור חי דרך האתר של הליגה הבלקנית
האתר של הליגה הבלקנית אפילו ביקר באחד האימונים שלנו:
בקיצור היום אנחנו צריכים לתת הופעה, במיוחד בקהל. הפועל תל-אביב פותחת עונה, באירופה, ואנחנו צריכים להראות לשחקנים לאן הם הגיעו. כרטיסים מנויים והכל יהיה בקופות האולם החל מהשעה 16:00 חשוב מאוד להגיע - השעה נוחה - יש חופש - יש הפועל העיקר לבוא, באדום... ולתת לשחקנים את ההרגשה של להיות בהפועל!
_________________ הצטרפו לעמותת הפועל אוסישקין!! http://www.hapoeluta.com
נערך לאחרונה על ידי מאור הראל בתאריך 11 אוקטובר 2011, 11:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
נושא ההודעה: Re: היום הכדורסל פותח עונה אירופאית!!
פורסם: 11 אוקטובר 2011, 10:53
ממוצע הגובה שלנו1.76??? לא ממש מסתדר לי. עריכה: בדקתי ובאתר של הליגה הבלקנית אין להם את הגובה של רוקני, ולכן הם חיברו גבהים של 11 שחקנים וחילקו ב-12. אם מוסיפים את הגובה של רוקני ממוצע הגובה שלנו הוא 1.9375. אגב אני חושב שאפילו ממוצע הגובה בקבוצת הכדורגל שלנו הוא יותר מ-1.76.
פורסם: 11 אוקטובר 2011, 11:45
וולטון היה שם את זה כתב:
ממוצע הגובה שלנו1.76??? לא ממש מסתדר לי. עריכה: בדקתי ובאתר של הליגה הבלקנית אין להם את הגובה של רוקני, ולכן הם חיברו גבהים של 11 שחקנים וחילקו ב-12. אם מוסיפים את הגובה של רוקני ממוצע הגובה שלנו הוא 1.9375. אגב אני חושב שאפילו ממוצע הגובה בקבוצת הכדורגל שלנו הוא יותר מ-1.76.
פורסם: 11 אוקטובר 2011, 12:31
וולטון היה שם את זה כתב:
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה