תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 18:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 10.10 (דיונים)
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום
ידין

יום הדין של ידין
קשר האדום הפועל שספג ת מול "א אביחי ראפיד ידין בוקרשט יועמד • היום הלא בפני רשמית ועדת : חשד משמעת שהדליף • הסיבה מחדר הרשמית ההלבשה :
רותם גרוסמן
המתיחות בין הפועל ת"א לאביחי ידין תגיע היום לשיאה בוועדת המשמעת הפנימית שאמורה להיערך לשחקן. אתמול לאחר שהבין הקשר כי הוא אינו מורשה להתאמן עם הקבוצה הוא קיבל אישור שלא להגיע כלל למתחם האימונים. מנהל הקבוצה היה אמור למסור אתמול בשעות הלילה מכתב רשמי ובו זימון לוועדת המשמעת שצפויה להתקיים היום אחרי הצהריים.
סוכנו של ידין רונן קצב צפוי להגיע עם השחקן למרות שעד כה טרם נמסרה לידין הסיבה שבגינה הוא מועמד בפני וועדת המשמעת. "כל מה ששמענו עד עכשיו הגיע מהתקשורת ולא מהודעות רשמיות של הקבוצה או מישהו מטעמה. זה מוזר אבל אם אומרים שיש ועדת משמעת כנראה נצטרך לחכות שיזמינו אותנו" אמר אתמול קצב.
כזכור פרשת ידין החלה בשבוע שעבר לאחר ההפסד לנתניה אז הוא הגיע לאימון המסכם וסולק על ידי המאמן דרור קשטן בלי לשמוע את הסיבה לעניין. בינתיים בהנהלת הפועל שלחו רמזים עבים לכיוונו של ידין שנתפס על ידי המאמן ובכירי המועדון כאחד השחקנים שהדליפו כמה ידיעות וציטוטים כנגד חבריו לקבוצה. הסיבה הרשמית שבגינה יעמוד השחקן לדין היא הכרטיס האדום שספג במשחק מול ראפיד בוקרשט במסגרת האירופית. על פי בכיר בהפועל מהווה הכרטיס האדום דוגמה להתנהגותו של ידין לאחרונה "האדום הטיפשי שהוא ספג פגע בנו וזה רק מראה את האכפתיות שיש לשחקן כלפי החברים שלו. זה מתווסף לעוד כמה דוגמאות שאותן הוא יקבל במפורט בוועדת המשמעת."
בניגוד להתנגחויות בין ההנהלה לשחקן הקבוצה שי אבוטבול בה תמכו אוהדי הקבוצה באופן מובהק בשחקן הפעם לא זכה ידין לגב מהקהל האדום.
על פי ההערכה ידין יספוג קנס כספי והשעיה ממספר משחקים שלאחריהם יחזור להתאמן עם הקבוצה ובהדרגה לסגל בהתאם להחלטתו של קשטן אשר בינתיים עדיין רותח על השחקן.
החלוץ עומר דמארי שסבל מכאבים בכף רגלו בשבועיים האחרונים חזר אתמול לאימונם מלאים ויהיה כשיר למשחק מול הפועל פ"ת בבלומפילד בשבת. טוטו תמוז לעומתו שסובל מכאבים בברכו לא התאמן אך יחזור היום לפעילות וצפוי להיות כשיר לשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 10.10 (דיונים)
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 07:30 
בצנציפריה-כתבה קטנה על החובות של הפועל לקבוצות שונות בגין העברות שחקנים שמגיעים ל 8 מש"ח (כולל חובות לזהבי ולרוקי).
לפי הכתבה הם ישלמו בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 08:29 
במעריב כתבת שער על עידן סרור עם תמונה ענקית של ויני מסדר לו את הנעליים עם כותרת "ולחשוב שאניימה צחצח לו את הנעליים"...
-ידין לא הגיע לאימון אתמול בהוראה של קצב
-דדי חזר לאימונים ע"פ הוראת קשטן
-‏ תוכן אישורי היושר של טביב מספקים את ההתאחדות אבל הם רוצים לקבל את זה בצורה מסודרת (?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 08:40 
אני מקווה שדדי גם יחזור לסגל ולא רק לאימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 08:40 
מי השחקן הבא שיעוף ליציע? ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 08:42 
idan כתב:

הבן אדם כבר חודשיים פחות או יותר לא מתאמן
גם אם היו לו היכולות הפיזיות לחזור לכושר, זה לא היה קורה לפני פברואר במקרה הטוב
הבן אדם יותר גמור משלום תקווה מבחינה גופנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
מי השחקן הבא שיעוף ליציע? ..

או קנדה או אלרואי(מהספסל ליציע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
בצנציפריה-כתבה קטנה על החובות של הפועל לקבוצות שונות בגין העברות שחקנים שמגיעים ל 8 מש"ח (כולל חובות לזהבי ולרוקי).
לפי הכתבה הם ישלמו בימים הקרובים.

בימים הקרובים :LAGUH!:
זכור לי אותה תגובה גם לפני חודש או חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:14 
redead כתב:
idan כתב:

הבן אדם כבר חודשיים פחות או יותר לא מתאמן
גם אם היו לו היכולות הפיזיות לחזור לכושר, זה לא היה קורה לפני פברואר במקרה הטוב
הבן אדם יותר גמור משלום תקווה מבחינה גופנית.

אולי.
ועדיין הוא יהיה טוב יותר משיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
בקשר לראיון של נאתכו :HEART2: בישראל היום - איפה כל האנשים שגיחכו וטענו שההצעה של קאזאן לפני המשחק נגדם זו רק מלחמה פסיכולוגית? איפה כל אלה ש"הבטיחו" אחרי שביברס חתם שם, שכבר בקיץ הוא יצטרף למחנה האימונים של הפועל אחרי שהרוסים יבינו שהוא פלופ וכו'. או שביברס עצמו יבין שאין לו מה לחפש בליגה של הגדולים.

נאתכו הוא אחד הליגיונרים הכי מצליחים שלנו ותמוה בעיני מדוע מאמן הנבחרת מעדיף את כיאל או כהן על פניו. בדומה לבן שהר חברו הטוב ומי שע"פ הסיפורים הביא אותו להפועל כשנאתכו עבר לגור במודיעין, נותר רק להצטער שלא זכינו להנות ממנו כמה שנים טובות לפני שעזב. ככה גם עם זהבי. שלושתם שחקני בית מוכשרים שלפני שהספיקו לעשות קילומטרז' יפה במדים האדומים עברו אל מעבר לים והשאירו אותנו בביצה המקומית עם שאלתיאל דאוד וחבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:22 
אני מאד אוהב את נאתכו, אבל אני חייב להגיד שאני לא נופל מההישגים שלו ברוסיה. הוא אמנם מצליח יפה, אבל נכון להיום קזאן היא קבוצה די בינונית, שהתדרדרה למרכז הטבלה, והיא לא טובה יותר מקבוצות הצמרת פה בארץ.

הליגה הרוסית השתפרה בשנים האחרונות, אבל זו עדין לא הליגה האנגלית, הגרמנית או הצרפתית. יותר בכיוון של הליגה הבלגית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
בקשר לראיון של נאתכו :HEART2: בישראל היום - איפה כל האנשים שגיחכו וטענו שההצעה של קאזאן לפני המשחק נגדם זו רק מלחמה פסיכולוגית? איפה כל אלה ש"הבטיחו" אחרי שביברס חתם שם, שכבר בקיץ הוא יצטרף למחנה האימונים של הפועל אחרי שהרוסים יבינו שהוא פלופ וכו'. או שביברס עצמו יבין שאין לו מה לחפש בליגה של הגדולים.

נאתכו הוא אחד הליגיונרים הכי מצליחים שלנו ותמוה בעיני מדוע מאמן הנבחרת מעדיף את כיאל או כהן על פניו. בדומה לבן שהר חברו הטוב ומי שע"פ הסיפורים הביא אותו להפועל כשנאתכו עבר לגור במודיעין, נותר רק להצטער שלא זכינו להנות ממנו כמה שנים טובות לפני שעזב. ככה גם עם זהבי. שלושתם שחקני בית מוכשרים שלפני שהספיקו לעשות קילומטרז' יפה במדים האדומים עברו אל מעבר לים והשאירו אותנו בביצה המקומית עם שאלתיאל דאוד וחבריו.

אוכלים את הכובע (ואני מביניהם). מודה שאף פעם לא חשבתי שהוא שחקן, בדומה לרוב הפורום.
כל אשכול שלו היה מלווה בתמונה של מרגרינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני מאד אוהב את נאתכו, אבל אני חייב להגיד שאני לא נופל מההישגים שלו ברוסיה. הוא אמנם מצליח יפה, אבל נכון להיום קזאן היא קבוצה די בינונית, שהתדרדרה למרכז הטבלה, והיא לא טובה יותר מקבוצות הצמרת פה בארץ.

הליגה הרוסית השתפרה בשנים האחרונות, אבל זו עדין לא הליגה האנגלית, הגרמנית או הצרפתית. יותר בכיוון של הליגה הבלגית.

שחם מבחינת תוצאות והשגים הליגה הרוסית עולה על הבלגית בכל פרמטר, הענין הוא שכמו שאמרת שמאז שהם הביאו את נאתכו והפכו
אותו לבורג מרכזי הם נהפכו מאלופה לקבוצת מרכז טבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
נועם שחם כתב:

שחם מבחינת תוצאות והשגים הליגה הרוסית עולה על הבלגית בכל פרמטר, הענין הוא שכמו שאמרת שמאז שהם הביאו את נאתכו והפכו
אותו לבורג מרכזי הם נהפכו מאלופה לקבוצת מרכז טבלה.

אולי זה כי אחרי שהם לקחו אליפות הם מכרו את כל הכוכבים שלהם?
ועדיין, על מה אתם מדברים בכלל. הם לוקחים פה אליפות בהליכה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי שלא (למרות שאני לא בטוח).
אני רק אומר שההצלחה שלא בקזאן, (זאת שלא הפסידה לברצלונה הגדולה) היא קצת מוערכת יתר על המידה כי הקבוצה שהוא משחק בה היום\
נחלשה משמעותית לעומת זאת מלפני 3 שנים, הזכורה לכולנו כקבוצה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לא אמרתי שלא (למרות שאני לא בטוח).
אני רק אומר שההצלחה שלא בקזאן, (זאת שלא הפסידה לברצלונה הגדולה) היא קצת מוערכת יתר על המידה כי הקבוצה שהוא משחק בה היום\
נחלשה משמעותית לעומת זאת מלפני 3 שנים, הזכורה לכולנו כקבוצה גדולה.

ברור שזאת לא קאזאן של לפני שנתיים -שלוש.
אבל עדיין,היא טורפת פה את הליגה בהליכה (ובזה אני בטוח),ועדיין היא נחשבת קבוצת צמרת ברוסיה,גם אם השנה היא לא במקומות 1-3,אלא במקום 6.

גם אני כמו "הרוש הודף" כתבתי אז שהוא לא שחקן,מקבל סתם מקום בהרכב,וכל העניין של ההעברה שלו היה סוג של מלחמה פסיכולוגית.
התבדיתי לשמחתי,ואני יותר ממאושר לאכול את הכובע ולראות את הבחור פורח.
בתור אחד שראה כמה משחקים שלו,נאתכו דומיננטי בקבוצה בצורה מפחידה.
עושה תנועה,בא לקבל כדורים,מבשל,כובש (בד"כ מבעיטות 11 מטר,אבל עדיין),ומשחק כמו שחקן אירופאי לכל דבר ועניין.
יש לי תחושה שקאזאן זאת לא התחנה האחרונה שלו,ועוד נראה אותו בליגות קצת יותר בכירות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מחזיק מנאתכו, לדעתי לא סתם הוא היה ענק יחד עם ידין כי אז הוא התפמה לעשות את מה שהוא יודע באמת
לנהל משחק. עם זאת כמו שאני אומר על מליקסון וביטון, זה שהם כוכבים בפולין ובויסלה קרקוב מעיד יותר על פולין וקראקוב מאשר עליהם.
נאתכו מעולה, ועדין זה שהוא נהפך לכוכב של קזאן מעיד יותר על היחלשותה של קאזאן מאשר על התקדמותו שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 11:09 
לא חושב שקאזאן של היום לוקחת פה אליפות בהליכה וגם לא בהליכה. אני גם לא ממש מבין על מה האמירה הזו מבוססת. כמו שראיתי אותם משחקים העונה, מדובר בקבוצה סבירה, שרחוקה מאד ברמתה מהקבוצה שאיתה התמודדנו לפני שתי עונות בליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לא חושב שקאזאן של היום לוקחת פה אליפות בהליכה וגם לא בהליכה. אני גם לא ממש מבין על מה האמירה הזו מבוססת. כמו שראיתי אותם משחקים העונה, מדובר בקבוצה סבירה, שרחוקה מאד ברמתה מהקבוצה שאיתה התמודדנו לפני שתי עונות בליגה האירופית.
הליגה שלנו התדרדרה מאז הרבה יותר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 11:40 
its-sick כתב:
נועם שחם כתב:

לא יודע. בכל מקרה, הליגה הרוסית לא כזו חזקה שקבוצת מרכז טבלה שם לוקחת פה אליפות ב"הליכה".

אגב, הליגה בארץ לא ברמה גבוהה, אבל זו ליגה קשה. תראה מה הזרים שבאים לפה אומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
תראה מה הזרים שבאים לפה אומרים.
תירוצים זה אף פעם לא נתון מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
its-sick כתב:
נועם שחם כתב:

לא יודע. בכל מקרה, הליגה הרוסית לא כזו חזקה שקבוצת מרכז טבלה שם לוקחת פה אליפות ב"הליכה".

אגב, הליגה בארץ לא ברמה גבוהה, אבל זו ליגה קשה. תראה מה הזרים שבאים לפה אומרים.

יד על הלב, אתה חושב שקבוצת "מרכז הטבלה" הרוסית רובין קאזאן תתקשה היום לנצח את ה"טוענת לכתר" והמדורגת שניה בטבלה אצלנו, הפועל "בוני התיכון" תל אביב?!

ייתכן וקאזאן נחלשה מעט ממה שהיתה בשנתיים-שלוש האחרונות אבל העונה שם בעיצומה ולא אתפלא עם בסופו של דבר היא תסיים שניה, אחרי זניט. ללא ספק היא תהיה בצמרת הגבוהה של ליגה הטובה בכל פרמטר מהליגה ה-6 בטיבה ביבשת, היא ליגת ווינר ע"ש אבי לוזון.
אם נאתכו השתלב שם יפה והפך פקטור מרכזי בקבוצה זה מעיד עליו, שכן כסף לא חסר שם ואם המאמן היה סבור שהוא צריך מישהו טוב יותר אחר לעמדה של ביברס, הוא היה רוכש אותו. בעולם שהכל בו (כמעט) הוא כסף, יותר קל לקבוצות רוסיות, או לקבוצות מהעיר מנצ'סטר שאינן לובשות אדום...

ומישהו פה הזכיר את מליקסון וביטון. הייתי אומר כך: שבוע ומשהו אחרי שהפועל הפסידה לקבוצת מרכז טבלה עלובה בליגה של מליקסון וביטון, עדיף שלא להעביר ביקורת. לפחות לא עד הגומלין. "לאלה" או "פרנסמן" אינם תירוצים כי אם עובדות (כואבות יש להודות) ועם העובדות הללו הפסדנו שם 2-3 במשחק של להיות או לחדול. קצת צניעות לא תזיק למי שרואה עצמה כמתמודדת על כל התארים בליגה הקשה והבכירה והאיכותית שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

ראית אותם משחקים?
לא יודע...
המשחק שלהם עם ליון היה מדהים. שנה שעברה בשיא יכולתנו נראינו פחות טוב משמעותית.
והמעורבות של ביברס באותו משחק היתה לא פחות ממרגשת.
הוא המנוע הבלתי מעורער של הקבוצה.
אם קוראים לו נאתכוסביץ' הוא היום מוביל קבוצת צמרת בספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:52 
האתר הרשמי קבע את עונשו של ידין:
1.קנס
2.השעיה
3.הוצאה מהסגל מול פ"ת

מעניין אם תהיה התנצלות של ידין בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
1.קנס
2.השעיה
3.הוצאה מהסגל מול פ"ת

וכל זה בטענה שהוא מדליף? או בגלל האדום נגד ראפיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
סימרוטיץ כתב:
1.קנס
2.השעיה
3.הוצאה מהסגל מול פ"ת

וכל זה בטענה שהוא מדליף? או בגלל האדום נגד ראפיד?
זה בגלל שהוא הסתכל על התחת של ליהי.
זה באמת משנה מה הם יגידו שהסיבה? הרי הם שקרנים פתולוגיים, אי אפשר להאמין למילה וחצי מילה שיוצאת מהפמליה של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

ומישהו פה הזכיר את מליקסון וביטון. הייתי אומר כך: שבוע ומשהו אחרי שהפועל הפסידה לקבוצת מרכז טבלה עלובה בליגה של מליקסון וביטון, עדיף שלא להעביר ביקורת. לפחות לא עד הגומלין. "לאלה" או "פרנסמן" אינם תירוצים כי אם עובדות (כואבות יש להודות) ועם העובדות הללו הפסדנו שם 2-3 במשחק של להיות או לחדול. קצת צניעות לא תזיק למי שרואה עצמה כמתמודדת על כל התארים בליגה הקשה והבכירה והאיכותית שלנו...

אתה באמת חושב שמה שהקראקוב האלה שיחקו זה כדורגל שהיה מתמודד על אליפות בארץ?
זה לא ענין של לזלזל הם פשוט לא שיחקו כדורגל שיכול להעיד על משהו, ואם הפועל לא היתה נופלת מהרגלים בגלל מאמן אדיוט הם כל לא מסכנים את השער כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
איך שחר אמר...לא ייקח הרבה זמן עד שיגידו שהמועדון בחובות וגרעון...לקח פחות מזה

eKO23 כתב:
ידיעות
* לאחר חישובים פנימיים שנעשו בימים האחרונים בהפועל ת"א, התגלה מאזן לפיו המועדון מחזיק בחובות של כ-8 מיליון שקלים עבור מועדונים ושחקנים מהתקופה האחרונה, וזאת למרות הכנסות שנאמדות בכ-60 מיליון שקלים מההשתפות בליגת האלופות. לאחרונה קיבלה הקבוצה תביעות מצד מס' מועדונים הדורשים את הכספים המגיעים להם. בין התובעות ניתן למצוא את מכבי נתניה, הפועל רעננה, קריית שמונה וגנט, והן מצטרפות לשחקנים ולעובדים התובעים את המועדון כגון ערן זהבי, רומאן רוקי, גבע תלם ואחרים. בהפועל הסבירו כי רק לאחרונה עשו סדר בחובות הרבים וכולם ישולמו בתקופה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 13:39 
גביזון כתב:
איך שחר אמר...לא ייקח הרבה זמן עד שיגידו שהמועדון בחובות וגרעון...לקח פחות מזה

eKO23 כתב:
ידיעות
* לאחר חישובים פנימיים שנעשו בימים האחרונים בהפועל ת"א, התגלה מאזן לפיו המועדון מחזיק בחובות של כ-8 מיליון שקלים עבור מועדונים ושחקנים מהתקופה האחרונה, וזאת למרות הכנסות שנאמדות בכ-60 מיליון שקלים מההשתפות בליגת האלופות. לאחרונה קיבלה הקבוצה תביעות מצד מס' מועדונים הדורשים את הכספים המגיעים להם. בין התובעות ניתן למצוא את מכבי נתניה, הפועל רעננה, קריית שמונה וגנט, והן מצטרפות לשחקנים ולעובדים התובעים את המועדון כגון ערן זהבי, רומאן רוקי, גבע תלם ואחרים. בהפועל הסבירו כי רק לאחרונה עשו סדר בחובות הרבים וכולם ישולמו בתקופה הקרובה.

לפחות לפי הניסוח זה לא שהמועדון בחובות של 8 מליון ש"ח אלא שהם גילו שהם חייבים 8 מליון ש"ח שהם לא בנו עליהם (למרות שחלקם באופן ברור זה תירוצים כי הם ידעו טוב מאוד על נתניה, גנט, רוקי וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2011, 13:57 
כל מי שעושה עסק עם מועדון הפועל תל אביב בנוסף גם צריך לקחת בחשבון את ימי האשראי הנוספים שהמועדון לוקח
לעצמו עד לתשלום אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: