תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות סופ"ש הפועל 7/10-8/10 [מידע]
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 05:10 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

ידין: "אני לא רוצה להמשיך פה"
הקשר, שצפוי לעמוד לדין פנימי, נפגע מיחס הנהלת הפועל ת"א ודרור קשטן • מאשים: "מנסים להפוך אותי לשעיר לעזאזל"
רותם גרוסמן
גם אתמול שמו של הקשר אביחי ידין כיכב במתחם האימונים של הפועל ת"א לאחר שהשחקן הגיע לאימון ושם נאמר לו על ידי מנהל הקבוצה כי הוא אינו מורשה להתאמן וצריך לעזוב את המקום.
כזכור שלשום נזרק ידין מחדר ההלבשה לעיני יתר השחקנים על ידי המאמן דרור קשטן וביום ראשון צפוי הקשר לעמוד בפני ועדת משמעת פנימית. בהנהלת הקבוצה שעוד ניסתה לשדר כאילו יהיה מדובר בעונש קל שמהותו "מכה על היד" כבר נשמעו אתמול קולות אחרים. "זאת תהיה ענישה קשה לידין שמרשה לעצמו יותר מדי. זה התחיל בכרטיס האדום נגד בוקרשט ונמשך בהתנהלות שלו בשבועות האחרונים" הסביר בכיר במועדון.
ידין עצמו שטרם שמע את הסיבה האמיתית להשעייתו ולעמידתו בפני ועדת המשמעת אמר למקורביו: "אם זה היחס שמגיע לי אני לא רוצה להמשיך להיות פה וזה חבל לי כי אני אוהב את הקבוצה ואת האוהדים. מנסים להפוך אותי שעיר לעזאזל ולהפיל את כל הכישלונות עלי זו בושה." סוכנו של השחקן רונן קצב צפוי להגיע עימו לוועדת המשמעת. עד אז יבדוק אם מבחינה משפטית העמדה לדין היא חוקית כל עוד לא פורטו בפני ידין החשדות נגדו.
בכיר בהנהלת המועדון סירב לפרט מה יהיה עונשו של השחקן אולם הסכים לומר: "הוא ישלם בגדול על כל השטויות שהוא מתעסק בהן. הוא לא מתנהג כמו שחקן כדורגל בקבוצה גדולה זה בטוח."

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש הפועל 7/10-8/10 [מידע]
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
ב'ידיעות' צנציפר מדווח כי חפציו של אביחי ידין פונו מן הארונית שלו בחדר ההלבשה.
אחד השחקנים אמר בתגובה: "יכול להיות שבגלל שלידין יש את אחד החוזים הגדולים במועדון, בהנהלה יעדיפו שהוא יישב ביציע. ככה הם יחסכו מחצית מהסכום". שחקן אחר אמר: "לא ייאמן מה קורה במועדון הזה. כל איזה שבועיים נופלים על מישהו אחר ומוציאים לנו את החשק מהכל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
משה הרוש מביא ב'הארץ' את עמדת ההנהלה/קשטן ביחס לאביחי ידין (אזהרת ספוילר: מדובר בהשמצות קשות):
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1517757

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום עולה בפייסבוק
שבוע טוב לכל גולשי 'אדום עולה'. אביחי ידין יעמוד מחר לועדת משמעת פנימית בהפועל ויקבל קנס כספי גבוה. דיווח נרחב יעלה מחר בבוקר באתר. סקר חדש עלה באתר. מחר בבוקר יעלה באתר טורו החדש של הד"ר עמית שכטר, מארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 21:52 
http://www.one.co.il/Article/188310.html
ציטוט:
אביחי ידין יעמוד מחר לדין, קצב: הוא לא המדליף
קשר הפועל לוועדת משמעת על הרחקתו מול ראפיד ועל החשד של קשטן שהוא המדליף, סוכנו: "כרגע הוא שחקן בקבוצה". גורם באדומים: "יישא בתוצאות"
קשר הפועל ת"א, אביחי ידין, יעמוד מחר (ראשון) לדין משמעתי במועדון, הן בעקבות האדום שספג מול ראפיד בוקרשט שהוביל להרחקתו מ-3 משחקים במסגרת האירופית, והן בשל העבדה שהמאמן, דרור קשטן, סבור כי ידין הדליף עניינים פנימיים החוצה ו-'לכלך' על חבריו לקבוצה.

במועדון כועסים על התנהלותו של ידין בתקופה האחרונה, וטוענים כי האדום שספג מול בוקרשט פגע בקמפיין הליגה האירופית שלהם. הקשר צפוי לקבל קנס כספי בוועדת המשמעת, אליה יגיע ככל הנראה בליווי סוכנו, רונן קצב.
קצב התייחס לסוגיה ב-102FM בשיתוף ONE ואמר: "אביחי הוא שחקן בקבוצה ואנחנו יודעים כמה התקשורת חזקה ומקושרת אבל הוא לא ה-'מדליף'. אני לא מבין, גם את זה שהוא בדרך החוצה מהקבוצה הוא הדליף? הוא הראה תוך כדי האימון שהפלאפון שלו סגור ועדיין הודלפה ידיעה, זה גם הוא?"

"אני לא יודע מה אמרו עליו השחקנים ואם הוא שעיר לעזאזל או לא. המועדון אמר לו שהוא מחוץ לאימונים אבל לא אמרו לו איך ממשיכים הלאה. קראו לו מדליף. מה זה אומר בכלל מדליף? יש אחד שלא מתקשר לעיתונאים ומדבר איתם? על סמך מה הם הגיעו למסקנות שהוא מטנף על שחקנים אחרים? אביחי ידין הוא לא זה שעושה את כל הדברים האלה". הוסיף הסוכן.
"כשאני הייתי קצין בצבא קראתי לחייל ואמרתי לו אתה חשוד במשהו והוא עלה למשפט, זה לגיטימי, אבל שיגידו לו על מה. אני מכבד את קשטן, לאביחי יש חוזה בהפועל ת"א וכרגע הוא שחקן הקבוצה". סיכם קצב, כשמנגד בהפועל בטוחים כי מצאו את המדליף מתוך חדר ההלבשה.

"ברור שיש יותר ממדליף אחד", אמר בנושא גורם במועדון והוסיף: "אבל יש הבדל בין להדליף דברים שיוצאים החוצה ממילא כמו בכל מקום לבין ללכלך על שחקנים אחרים כי אתה לא מרוצה ממשהו. אנחנו יודעים בדיוק עם מי ידין מדבר, לכן הוויכוח הזה מיותר. הוא יעמוד לדין ויישא בתוצאות של מעשיו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 21:56 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08194.html
ציטוט:
ידין: "רוצה רק להגיע לאימון ולא להיות מושפל כמו בשבוע שעבר"
קשר הפועל תל אביב שאמור לעמוד לוועדת משמעת ב יום שני הביע חשש בפני חבריו. בסביבתו מנסים להקדים את הדיון ליום ראשון כדי להבין סוף סוף מדוע קשטן כועס עליו. במחזור הבא הקבוצה תנסה לשוב ולנצח מול הפועל פתח תקוה
יום כיפור היה והלך ובהפועל תל אביב שבים לעסקים, כלומר לבלאגן. גורמים בסביבתו של הקשר אביחי ידין מנסים להקדים את ועדת המשמעת שאמורה להיערך לשחקן מיום שני ליום ראשון וזאת על מנת הוא יוכל סוף סוף להבין במה חטא.

"אני בסך הכול מקווה להגיע לאימון ושלא ישפילו אותי כמו שהושפלתי עד עכשיו", אמר ידין לחבריו. כזכור, בימים האחרונים הקשר הושעה מפעילות על ידין המאמן דרור קשטן אולם לא ממש ברור מה הסיבה.

בשבוע החולף הכריז המאמן הוותיק מלחמה על ההדלפות מחדר ההלבשה אולם הוא לא הכרז שידין הוא האשם מבחינתו בסיפור הזה ולכן לא ברור האם מקור ההשעיה ו-ועדת המשמעת בנושא הזה. "כל מי שמכיר אותי כשחקן יודע שאני מקצוען", כתב ידין בחשבון הפייסבוק שלו, "אני מקווה שאקבל הסברים בקרוב על ההשעיה שלי ושאחזור בקרוב להרכב".

כפי שנהוג לומר, כשמנצחים הכול טוב ועל פי אותו עיקרון אפשר להניח שהבעיות אצל מחזיקת הגביע נובעות לא פחות מהתוצאות מאשר מכל מה שסביבן. מאז הניצחון על הפועל ב"ש שהעלה את הקבוצה למקום הראשון, הפועל סופרת כבר שלושה משחקים ללא ניצחון כולל הפסד בכורה בליגה - 2:1 למכבי נתניה.

במחזור הקרוב היא תארח את הפועל פתח תקוה ויש להניח שניצחון במשחק הזה יהווה תרופה חזקה יותר למצב הרוח השפוף בחודורוב לא פחות מאשר ועדות משמעת למיניהן.

פשכצקי לא מעודכן שהוועדה מחר.
הידיעה הזאת נכתבה בשעה 22:05 היום, עכשיו השעה 21:55. אולי עוד עשר דקות ישנו את מועד הדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2011, 22:04 
מצטער על ההצפה, כל פעם אני רואה משהו חדש.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4132659,00.html
ציטוט:
ועדת המשמעת של אביחי ידין נדחתה ליום שני

הפועל ת"א פינתה מחדר ההלבשה את חפצי הקשר, שצפוי לעמוד בעוד יומיים בפני ועדת משמעת. בסביבתו אמרו: "הרבה אנשים יצטרכו לבקש סליחה על הפלת התיק עליו"
הארונית האישית של אביחי ידין בחדר ההלבשה של הפועל תל אביב כבר פונתה מחפציו האישיים, כחלק מהחרפת היחסים בין הצדדים. ידין, שהגיע לאימון הבוקר בחמישי, שוב לא הורשה על ידי דרור קשטן לעלות לכר הדשא והבין כי הושעה עד לוועדת המשמעת שהיתה אמורה להיערך מחר (א'), אך נדחתה ליום שני.
מתברר כי ידין הגיע ברביעי האחרון למתחם האימונים בחודורוב, קשטן הורה לו להוריד את הבגדים ושלח אותו לביתו. ידין ההמום שלא הבין מדוע הושעה, ישב על אחד הספסלים, כשברקע בתקשורת העלו את הידיעה על השעייתו תוך כדי הטחה של גורמים כי הסיבה ככל הנראה נעוצה בהדלפות שלו.
"האם גם את זה ידין הדליף? לפני שגורמים בהנהלה או קשטן מדברים על הדלפות, שיבדקו טוב מאוד את עצמם. ידין נפגע מאוד שהושפל מול חבריו ועוד אחרי שתי דקות זה בתקשורת", אמרו בסביבתו הקרובה.

ידין ביקש להיפגש בסיום האימון עם קשטן, אולם זה העביר מסר: "אין לי מה לדבר איתו, אם הוא רוצה שיפנה לאלי טביב". ידין ניסה ולא ממש הצליח לשוחח עם טביב, אולם בחר להגיע לאימון הקבוצה בחמישי. ידין הגיע פגוע מאוד לאימון, אולם מנהל הקבוצה ארז הורביץ' הורה לו שלא יעלה על הדשא כי הוא מושעה.
ידין נראה כאוב מאוד ואמר לחבריו: "עד עכשיו לא הבנתי מה עשיתי. אין לי מושג למה בכלל קשטן השעה אותי, אפילו לא קיבלתי הסברים. אמרו לי קח את הבגדים וזהו. אני האחרון שידליף במועדון הזה".

מאוחר יותר קיבל ידין מסרים ברורים, לפיהם קשטן עצבני מאוד על ההתנהלות שלו, ובמידה והעניינים לא יסתדרו, הוא יצטרך למצוא לעצמו קבוצה חדשה בינואר. "יש הרבה אנשים בהפועל שיצטרכו לבקש סליחה מהפלת התיק והניסיון לפגוע תדמיתית בידין ביום הכיפורים הזה", אמרו בסביבתו.
נציגיו של ידין, שהיה מבוקש בקיץ האחרון בסנטאנדר, כבר החלו בהכנות לקראת עזיבה אפשרית בינואר. השעייתו של קשטן היה בתיאום מלא עם ההנהלה,

בין היתר מעבר לחשדות בהדלפות, דיברו על מתיחות בינו לבין המאמן במחנה האימונים באוסטריה, וטענו כי הוא מרעיל את חבריו נגד המאמן, טענות שהרתיחו את אנשי ידין.

בקבוצה נערכים לקראת ועדת המשמעת, שתתכנס בראשון מול ידין וקיבלו ייעוץ מהמחלקה המשפטית של המועדון. הנושא המרכזי - ההרחקה במשחק מול ראפיד בוקרשט - יהיה בחודש איחור, אולם ידין עשוי לקבל עונש חמור, קנס כבד או השעיה בשל שילוב האירועים האחרונים במועדון.

"יכול להיות שבגלל שלידין יש את אחד החוזים הגדולים בקבוצה, בהנהלה יעדיפו שהוא יישב ביציע והוא יחסכו מחצית מהסכום", אמרו שחקנים בקבוצה, והוסיפו "לא ייאמן מה קורה במועדון הזה. החליטו ליפול על ידין כקורבן ללא כל בדיקה. גורמים לקבוצה להתרסק, כל איזה שבועיים נופלים על מישהו אחר ומוציאים לנו את החשק מהכל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: