לירן הקטן כתב:
YardenDe כתב:
לירן הקטן כתב:
YardenDe כתב:
לירן הקטן כתב:
התגרה בקהל, מבחינתי אם הייתה לי בננה באותו רגע הייתי מעיף אותה עליו...
לא בקטע של גזענות, נטו בקטע של לפגוע בו.
לרקורד, תגיד פעם הבאה לבנה או משהו. לא טוב בננה. רומז על כל מיני דברים
רומז מה?
רומז על השוואה לקוף.
זה היה הדבר הראשון שחשבתי שהתכוונת אבל רציתי להיות בטוח.
עכשיו שוב,
אם השוואה לקוף זה מה שמעליב אותו,
אני יצעק לו הו הו הו יזרוק עליו בננה ועוד דברים שיכולים לפגוע בו.
אם את אבי נימני מעליב שמקללים שואה אני יזרוק עליו צלב קרס ואם לשחקן ערבי מפריע גזענות עדתית אז אני ימצא את הדבר שהכי יעליב אותו ויעשה את זה.
מה לעשות,
כששחקן משחק נגדי אני מקלל אותו כל עוד אני יכול כי זה מוכח שזה מוציא אותו מריכוז,
כששחקן מתגרה בי על אחת כמה וכמה אני ידאג שיהיה לו רע.
כשחקן מתגרה בנו אחרי המשחק, אין כל כך טעם להוציא אותו מריכוז. קלל אותו כי הוא מזדיין, לא בגלל עדתו.
אבל לערב גזענות בכך זה סתם מקנה עונשים, וחבל. חוץ מזה, אתה יכול לקלל בן אדם כמה שאתה רוצה עד שזה אשכרה מתקשר למוצא/ הדבר שהוא מתקשר אליו במקור, ואז זה "נחשב" לגזענות או חוסר כבוד.
סתומרת, אתה מבין מה ההבדל בין בן אדם שמאחל לאבי נמני שואה, לבין אדם שמאחל את זה לניצול שואה נכון?
כמה פעמים קראת לשחקנים מכבי קופים? (בדרך כלל אלה שהם לא שחומי עור.) לא אכפת לך עד שזה מגיע לשחומי עור, ששם זה כבר כיביכול עובר את הגבול.
בשורה התחתונה תקלל כל אחד איך שאתה רוצה, פשוט תזהר עם המוצא / מקור שלו, כי 1: גם זה באמת לפעמים עובר את הגבול. אתה לא יכול ללכת נגד קהל שלם שמאמין במשהו, ופתאום לצעוק משהו שמבטל אותו, זה חוסר כבוד ואחריות לקהל, שמנסה להעביר מסרים חיובים. הוא אפילו לא שיחק במכבי או ביתר או משהו. כולה רצה נקודה עם קבוצה שמתחילה עם אותו שם של הקבוצה שלך.
2: פשוט חבל שנקבל על זה קנסות ועונשים. בזבוז