תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 20:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

הפועל ת"א: חשש מפציעת אורמוש
בהפועל ת"א חוששים מהפציעה בברך של ויקטור אורמוש. הקשר הקרואטי נפגע בניצחון החשוב 0:2 בעכו ובמועדון מקווים שהשחקן לא ייעדר מהמגרשים לתקופה ארוכה. בימים הקרובים הוא ייבדק. גם אביחי ידין ומחמוד עבאס פצועים והם בספק למשחק מחר בבלומפילד מול הפועל ב"ש.
בקבוצה הביעו שביעות רצון מהניצחון על הפועל עכו. "עוד כמה מחזורים כולם ישכחו שהיתה ביקורת נגד דרור קשטן" אמר בכיר במועדון והוסיף: "עוד ניצחון או שניים בליגה והקבוצה תעלה על דרך המלך. יש כאן סגל לאליפות."

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
שער ידיעות אחרונות

תמונה

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 05:54 
סמל אישי של המשתמש
בידיעות על קצה המזלג כתוב שהדרבי שהנבלות יארחו יתקיים סופית בר"ג.
:hapoel:

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות [קרדיט לירדני האדום מפועלים]
*טביב עדיין לא הביא את תעודת היושר, בהתאחדות מקשיחים את הדרישות ומבקשים תעודה מקיפה ולא רק ממיאמי.
מקורביו אומרים שהוא ישיג אותה בקרוב, אם טביב לא ישיג את האישורים ומאחר שמוני לא מעוניין בבעלות הקבוצה תצא למכרז.
*אוסידון וטביבון יקיימו היום פגישת עבודה,ייתכן שקשטן יצטרף לדיון בנושא החיזוק.
*קשטן עדיין מעונין במגן של נתניה בן-הרוש.

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 07:46 
ספורט5:

הפועל נקנסה ב-15 אלף יורו ע"י אופ"א: "חלק מהקהל פוגע בנו"
האדומים משלמים את המחיר על הדלקת האבוקות במשחק החוץ מול ואדוז בליכטנשטיין במסגרת הליגה האירופית. במועדון אמרו: "אין לנו דרך להשתלט על האוהדים". טוטו תמוז וטביב צפויים להיפגש כדי לקבוע את תג מחירו של החלוץ

לכל דבר יש מחיר. הפועל ת"א נקנסה על ידי אופ"א ב-15 אלף יורו בעקבות הדלקת האבוקות על ידי האוהדים במשחק החוץ נגד ואדוז, כך נודע לאתר ערוץ הספורט. הפועל קיבלה את המכתב באמצעות ההתאחדות לכדורגל והיא מחויבת לשלם את הקנס תוך 30 ימים. "אין לנו דרך להשתלט על האוהדים במשחקי החוץ וחבל שחלק מהם גורמים למועדון נזק כספי", אמרו בהפועל.
כזכור האדומים עברו את היריבה מליכטנשטיין ועלו לאחר מכן לפלייאוף של המפעל מול אקרנאס. במשחק בבלומפילד זה הסתיים עם 0:4 ובגומלין, הקבוצה רשמה הפסד מביך 2:1 בחוץ וכאמור אוהדיה השתמשו באביזרי עידוד לא חוקיים.
טוטו תמוז שנמצא בכושר מצוין מתכוון להיפגש עם אלי טביב, שנחת בארץ, כדי שהבעלים יקבע יחד איתו את תג המחיר שלו. כזכור הצדדים פנו לבוררות כדי לקבוע את מחירו של החלוץ המוכשר בעקבות הצעות שלטענתו הגיעו אליו, אך פסק הדין בנושא טרם ניתן. הסיבה לכך היא שהמועדון והשחקן מסרבים לשלם לבורר את שכר הטירחה על מנת לקבל את החלטתו. ההערכה היא כי הבורר חנוך קינן פסק לטובת הפועל ולא מעוניין לקבוע מחיר עד שתתקבל הצעה רשמית מצד קבוצה אירופאית במשרדי המועדון ולא לידי החלוץ עצמו.
בכל מקרה בקבוצה החמיאו לתמוז שמפגין יכולת נהדרת כאשר בנוסף דרור קשטן העניק לו את סרט הקפטן בניצחון על הפועל עכו במחזור האחרון, 0:2. לקראת המשחק מחר מול הפועל ב"ש, מתכנן המאמן לבצע שינויים בהרכב. הקשר הקרואטי מילוש אורמוש לא כשיר במאת האחוזים בעקבות פציעה בגב ורק מאוחר יותר יתברר אם יוכל ליטול חלק במשחק.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/187303.html

ציטוט:
הפועל נקנסה ב-15 אלף יורו, לא צפויה להתחזק
אופ"א הענישה את הקבוצה זכר לאבוקות בוואדוז. טביב ייפגש עם קשטן אך עד תום חלון ההעברות לא יוחתמו שחקנים . עבאס יהיה כשיר לב"ש מחר ב-19:45


:bang: :CRY2: :cry:

למחרימים :
ציטוט:
אחרי שהתאוששו מההפסד לראפיד בוקרשט בליגה האירופית עם ה-0:2 על הפועל עכו, תנסה הפועל תל אביב להמשיך את רצף הניצחונות בליגה כאשר תפגוש מחר (רביעי) ב-19:45 את הפועל באר שבע בבלומפילד במחזור החמישי.
רגע לפני, קיבלה הפועל בשורה לא נעימה כאשר ספגה מאופ"א קנס בסך 15 אלף יורו בעקבות הדלקת האבוקות בהפסד לוואדוז במוקדמות הליגה האירופית.
המאמן, דרור קשטן, אמור ליהנות מסגל רחב למפגש מול ב"ש, אולם רק לאחר האימון המסכם יתברר מי מהשחקנים יקבלו מנוחה בשל רצף המשחקים איתו צריכה הפועל להתמודד. שלושה ימים לאחר המשחק מול חניכיו של ניר קלינגר יפגשו האדומים את הפועל חיפה בליגה.
הקשר, מחמוד עבאס, שסחט מחמאות בעקבות יכולתו בעכו, יהיה כשיר למפגש מול הקבוצה מבירת הנגב ובעמוד הפייסבוק שלו כתב לאוהדים: ״תודה רבה על התמיכה והפרגון מהקהל מספר אחת, מאמין שהקבוצה תיתן לכם עוד הרבה רגעים של שמחה״.
הבעלים, אלי טביב, אמור לדון עם קשטן בנושא חיזוק הקבוצה, כאשר יומיים בלבד נותרו עד תום חלון ההעברות. עם זאת, בשל ההיצע הדל בשוק והמחירים המוגזמים על השחקנים שמעניינים אותם, האדומים ככל הנראה לא יחתימו שחקנים נוספים בחלון ההעברות הנוכחי.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
אלי חכמון ישפוט את המשחק ביום שבת נגד הפועל חיפה (17:00).
יעזרו לו : דן אוצ'ניק ו-שלומי בניטה
שופט רביעי : זיו אדלר
:hapoel:

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 10:24 
http://www.one.co.il/Article/187286.html
ביה"ד עיקל 200 אלף ש"ח מחשבונות הפועל ת"א
בעקבות אי תשלומי ביטוח המנהלים של שי אבוטבול החליט בית הדין בצעד תקדימי ובמעמד צד אחד על העיקול. עוה"ד בכור: "מברכים על כך, החלטה אמיצה"
חברת הביטוח "מנורה-מבטחים" הגישה היום (שני) תביעה כנגד חברת הראל אחזקות מועדון כדורגל הפועל תל אביב בע"מ על סך של למעלה מ-200,000 ש"ח ויחד עימה בקשה לעיקול זמני על חשבונות הבנק של החברה, בעקבות טענה לאי תשלום פרמיות הנוגעות לביטוח מנהלים של קשר הקבוצה, שי אבוטבול.
באופן מפתיע ותקדימי, בית הדין קיבל את הבקשה במעמד צד אחד והורה על הטלת עיקול עד לסכום של 211,364 ₪ על חשבונות הפועל ת"א.
על פי הנטען בתביעה, מזה כ-20 חודשים שהפועל אינה מעבירה את ההפרשות המתחייבות עפ"י החוק ועפ"י הפוליסות החלות.

עוד לפי התביעה, חברת מנורה אף פנתה אל הראל אחזקות והתריעה בפניה מספר פעמים כי חוב הפרמיות לא מועבר על ידה וכי התנהלותה פוגעת במבוטחים ועלולה לגרום להסרת הכיסוי הביטוחי – אולם לא היה בכך כדי להסדיר את חובות החברה ולפיכך הוגשה התביעה
עוה"ד דוד בכור ממשרד עו"ד שלמה בכור ושות' המתמחה בדיני עבודה וזכויות סוציאליות המייצג את חברת מנורה מסר בתגובה: "מדובר בהחלטה אמיצה ותקדימית של רשם בית הדין ואנו מברכים על כך. חברת מנורה-מבטחים ביטוח בע"מ מקדישה מאמצים ומשאבים רבים על מנת לדאוג למבוטחיה ובמסגרת זו הוגשה התביעה כנגד החברה".
לא ייתכן כי חברת הראל אחזקות מועדון כדורגל הפועל תל אביב בע"מ לא תעביר את הפרמיות המתחייבות ע"פ חוק ואף תתעלם מפניות שנשלחו אליה בנושא. מדובר בתמרור אזהרה כלפי מעסיקים שאינם מקיימים את חובותיהם ולא מעבירים לקופות הגמל את ההפרשות הסוציאליות עבור עובדיהם". סיכם עו"ד בכור.

הפועל ת"א טרם קיבלה את כתב התביעה, ובמועדון בחרו שלא להגיב לנושא.

_________________
לכל דבר יש את הזמן שלו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
המשחק בשבת בשעה 17:00

_________________
אתם תישרפו ת'דשא .. ניתן ת'גרון שלנו !!!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
ONE

גורדנה נפצע בקרסול, עלול להיעדר מס' שבועות

קשר הפועל נפגע באימון המסכם לקראת הפועל ב"ש מחר ב-19:45 ועל-פי ההערכה הראשונית הוא סובל מנקע. קשטן צפוי להמשיך עם אותו הרכב, עבאס החלים

הרכב מנצח לא מחליפים. הפועל ת״א צפויה לעלות מחר (רביעי) ב-19:45 מול הפועל ב״ש עם אותם 11 שפתחו בניצחון 0:2 על הפועל עכו ביום ראשון, וזאת על אף עומס המשחקים ש׳סידר׳ לאדומים משחק נוסף כבר ביום שבת מול הפועל חיפה.

מי שלא ייקח חלק במשחק מול הקבוצה מבירת הנגב, וככל הנראה גם במשחקים נוספים בשבועות הקרובים, הוא הקשר רועי גורדנה. האחרון תוקל במהלך האימון ועל-פי ההערכה הראשונית הוא סובל מנקע בקרסול, מה שעלול להוביל להיעדרותו מהמגרשים בשבועות הקרובים.

הפועל נקנסה ב-15 אלף יורו, לא צפויה להתחזק
אופ"א הענישה את הקבוצה זכר לאבוקות בוואדוז. טביב ייפגש עם קשטן אך עד תום חלון ההעברות לא יוחתמו שחקנים. עבאס יהיה כשיר לב"ש מחר ב-19:45
לכתבה המלאה
גורדנה ייבדק ואז ידעו בהפועל בדיוק כמה זמן הוא ייעדר, אך עבור קשטן זה אומר פחות שחקן אחד ברוטציה, ועוד ואחד שגילה יכולת טובה כששיחק.

הקשר מחמוד עבאס ימשיך לקבל את הקרדיט באגף שמאל של הקישור, בעוד נוסא איגייבור ואביחי ידין ימשיכו להחזיק את מרכז השדה. המגן הימני, נאאל חוטבא, טרם חזר לאימונים מלאים מאז המתיחה שספג במפשעה, כאשר עומרי קנדה ימשיך לאייש את מקומו באגף ימין של ההגנה.


הרכב משוער: אפולה אדל, עומרי קנדה, ביוואן פרנסמן, מריו פצ׳אלקה, גל שיש, נוסא איגייבור, אביחי ידין, מירקו אורמוש, מחמוד עבאס, עומר דמארי וטוטו תמוז.

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 20/9 [מידע]
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 22:02 
http://www.one.co.il/Article/187340.html
ציטוט:
מוני הראל הודיע לטוטו תמוז: צא מהדירה שלי
חלוץ הפועל שמתגורר בדירת הבעלים לשעבר, קיבל הודעה לעזוב: "חבל שהוא סוגר חשבונות על גבי, הראש לא בכדורגל". גורדנה ייעדר מחר ב-19:45 מול ב"ש
בלאגן חדש בהפועל ת"א? חלוץ הקבוצה, טוטו תמוז, שמתגורר בהרצליה בדירה של הבעלים לשעבר, מוני הראל, התבשר לפני מספר ימים כי על אף שהודיע כי הוא מעוניין להאריך את חוזה השכירות שמסתיים בעוד כ-3 שבועות, כי לא יוכל לעשות זאת.

ל-ONE נודע כי תמוז פנה באמצעות מתווכת למשרדו של מוני הראל והודיעו כי הוא מעוניין להמשיך לשכור את הדירה, שהושגה דרך מתווכת וללא קשר להפועל ת"א, אך התבשר כי מאחר ולא העביר הודעה בכתב 45 יום מראש, הוא יצטרך לפנות את הדירה. עוד נודע כי הטיפול בנושא הועבר לידי עו"ד.

טוטו תמוז מסר בתגובה: "חבל מאד שמוני הראל מנסה לסגור חשבונות עם הפועל ת"א על הגב שלי ומאיימים עלי באמצעים משפטיים. במקום שהראש שלי יהיה רק בכדורגל, אני צריך להתעסק בשטויות כאלה וחבל. גם כשמוני היה בהפועל לא היה לי שום דבר נגדו או לו נגדי. חשבתי שהוא נשאר אוהד של הפועל ת"א, הוא יכול היה לגשת אלי ולדבר כמו בן אדם ולסגור את הדברים כמו שצריך ולא באיומים משפטיים".
בנושא אחר. עושה רושם כי העברת הבעלות על הקבוצה ממוני הראל לאלי טביב מסרבת לרדת מהכותרות. טביב טרם קיבל מהראל את מניותיו בקבוצה, כשהאחרון מצידו עדיין לא יכול לגעת בכסף שהפקיד טביב אצל עורך דינו.

בשל עיקולים שטרם הוסרו מעל מניות הראל וזאת לאור המאבק על גובה דמי המזונות של הראל מול פרודתו, נטלי, עדיין לא הושלמה רשמית העברת המניות.

טביב, הראל ופרודתו, כמו גם עורכי דינם, אמורים להגיע לדיון אצל השופטת רות רונן, שהכריעה את הליך הבמבי לטובת טביב, בעוד כשבועיים. מדובר בהליך קצר במסגרתו תיתן רונן הוראות מדויקות יותר בנוגע להעברת המניות כדי להשלים באופן רשמי את העברת הבעלות בהפועל, כשבמקביל פועל טביב כדי להירשם בהתאחדות לכדורגל כבעלים היחיד של המועדון.

_________________
לא רוצים טביב בהפועל!!!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.