תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 18:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 15/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"זה לא היעד האחרון"
נוסא איגייבור מבהיר שהפועל ת"א היא רק תחנת מעבר • הניגרי נחת בארץ אחרי סכסוך עם מאמנו בנורבגיה ופחד שהאוהדים ידקרו אותו • עכשיו ברצונו להצליח תחת "האבא המחנך," דרור קשטן
רותם גרוסמן ועמית לוינטל
"זה התחיל בסיפור קטן והמאמן
בחר לעשות מזה סיפור גדול" מנסה נוסא איגייבור (21) להסביר איך מלילסטרום הנורבגית הוא הגיע לישראל במקום להגשים חלום או לסמוך על סוכניו שהבטיחו לו חוזה בליגה בכירה יותר מליגת העל שלנו.
"הוא (המאמן הנינג ברג לשעבר שחקן מנצ'סטר יונייטד) דרש ממני לשחק פצוע. סירבתי כי לא רציתי להסתכן בפציעה חמורה יותר ממה שכבר היתה לי. הוא התחיל לאיים עלי שלא ישחרר אותי לנבחרת הצעירה למרות שאלו מועדי פיפ"א שבהם כל השחקנים נוסעים לנבחרות שלהם" ממשיך הניגרי הצעיר ומרצין עוד יותר: "כשחזרתי הבנתי שהוא אמר בתקשורת שלא אכפת לי מהקבוצה. האוהדים שם שמעו שאני רוצה לעזוב והיו מוכנים לדקור אותי ורק שלא אגיד שזה נכון. אבל הסיטואציה עם ברג לא היתה טובה והייתי חייב לעזוב."
נוכח היכולת שלך לא היית אמור להגיע לליגה בכירה?
"הסוכנים שלי לא רצו שאגיע לכאן בכלל. הם ביקשו ממני להירגע ולחכות עד סוף העונה או לפחות עד החורף כדי שיסדרו לי קבוצה בספרד או ליגה אחרת באירופה אבל אמרתי להם 'תנו לי לשחק בישראל.' זה סיכון מחושב שעשיתי כי אני עוד צעיר ורוצה להשתפר. הרגשתי שאוכל לעשות זאת בהפועל."
למה דווקא הפועל?
"ככדורגלן תמיד שמעתי על קבוצות מארצות מסוימות ומבחינת ישראל זה שהשם הכי גדול שהכרתי בזכות ההופעות שלה בליגת האלופות ובלי גה האירופית לאורך השנים. שהבנ תי שווינסנט אניימה שיחק כאן כבר לא ידעתי מה לחשוב עד שפגשתי אותו והיו לו רק דברים טו ים לספר על הקבוצה."
הוא דווקא עזב בטונים צורמים.
"קראתי קצת באינטרנט שלפני שהוא עזב הקהל האשים אותו בכך שלא התאמץ לחזור מפציעה אבל אחרי שעברתי את מה שעברתי בנורבגיה אני יודע שאם יש לך בעיות כשאתה עוזב קבוצה זה סימן שהיית טוב ושרוצים אותך. אם תהיה לי בעיה כשארצה לעזוב את הפועל אז אדע שהצלחתי."
אתה כבר מסתכל קדימה.
"הפועל היא לא היעד האחרון שלי. לא משנה כמה הפועל טובה אני יודע שאני צריך להתקדם והיעד הסופי שלי הוא באחת הקבוצות הגדולות. החלום הוא ברצלונה הקבוצה שאני מעריץ. גם חוזה באנגליה יהיה מצוין."
אך כאמור אתה עוד צריך לשפר את היכולות שלך.
"בוודאי הכל. אני לא מספיק טוב בשליטה בכדור במיקום במצבי הבקעה. יש לי עוד הרבה עבודה ואני מאמין שדרור קשטן יכול לעזור לי עם כל זה. אנחנו נמצאים זמן קצר יחד אבל אני אוהב את הסוג הזה של המאמנים. הוא כמו אבא מחנך שמצד אחד מלטף ומצד שני קשוח." אתה נלחץ מכך שקשטן רואה בך שחקן מפתח?
"זה דווקא דבר טוב אבל אי אפשר לצפות שאני אעשה הכל לבד על המגרש"
מכת חום
גם מחוץ למגרש מבקש איגייבור לשפר לא מעט דברים. הוא כאן חודש אבל עדיין לא מצא לעצמו דירה מתאימה וכבר מאס בארוחות של בית המלון שבו הוא שוהה. אחת הסיבות שחשוב לו להתמקם ולהוריד את הלחץ שבו הוא נמצא מהרגע שנחת בארץ היא הצורך לבקר בראש שקט במקומות קדושים. "אני רוצה לראות בעיניים את כל הדברים שנמצאים בתפילות שלנו" אומר הנוצרי המואר "יש לי אמונה גדולה באלוהים ואני מאמין שהוא מסייע לי."
למרות שנולד באפריקה החמה יש לו תלונות על מזג האוויר המקומי: "הכל טוב פה חוץ מהחום והלחות. זה הורג אותי. אני לא רוצה לצאת מהמלון וקשה לי ללכת בחוץ לפני שהשמש שוקעת. אני מעדיף את מזג האוויר בנורבגיה. שם אפשר לנשום."
לסיום איך התרשמת עד כה מישראל?
"האנשים פה ידידותיים ואני אוהב את הגישה הזאת בטח בקבוצת כדורגל. הג'וקר מבחינתי הוא המגן הימני (עמרי קנדה) - אני חושב שהוא משוגע והוא משגע את כולנו בחדר ההלבשה. לשמחתי אני יכול לספר לחברים שלי בנורבגיה רק דברים טובים על ישראל כי התדמית שלה בעולם היא רעה מאוד."

פרשת סלים טועמה הגיעה לסיומה
רותם גרוסמן
הפועל ת"א והמאמן דרור קשטן ערכו אתמול מסיבת עיתונאים לקראת המשחק הערב שבמהלכה התייחס המאמן לראשונה לפרשת סלים טועמה: "לא אמרתי שאני לא רוצה אותו הוא עשה מה שעשה והחלטתי להשעות אותו. אחרי ההתנצלות שלו החלטתי לסיים את הפרשה." לשאלה האם ההתנהלות מול טועמה היתה הוגנת אמר: "בכדורגל יש עסקאות וזה בהחלט לגיטימי אבל אי אפשר להכריח שחקן לעבור. יש לו חוזה והמועדון חייב לכבד זאת הייתה פה התנהלות שהייתה לא בסדר לא בקשר אליי ואני לא רוצה להרחיב" סיכם קשטן ורמז על ההתנהלות ההנהלה.
לקראת המפגש הערב עם ראפיד בוקרשט נראה כי ביבאן פרנסמן ימשיך כמגן שמאלי. עמרי קנדה צפוי לפתוח במקום איאד חוטבא הפצוע. מירקו אורמוש שהרשים כמחליף במשחק מול בית"ר ירושלים בליגה יערוך הופעת בכורה בהרכב וישאיר את אלרואי כהן על הספסל. מהראן לאלה יפתח בחוד לצידו של טוטו תמוז כשעומר דמארי יחליף את רועי גורדנה ויפתח בכנף ימין של ההתקפה.

שער ידיעות אחרונות

תמונה

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 15/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 03:37 
קבוצה שיש לה שלושה חלוצים בסגל, משחקת עם כולם בהרכב. מדהים.

וגם זה שהבאנו חלוץ במיליון וחצי יורו ובסוף הוא משחק באגף..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 05:46 
apu כתב:

אז את מי אתה רוצה באגף? את טוטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 05:50 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
apu כתב:

אז את מי אתה רוצה באגף? את טוטו?

מה עם אלרואי בשמאל ואורמוש בימין?
והמחליפים יהיו עבאס וטועמה (ואף נוסה שיוסט לשם במקרה הצורך)?

למה שלא כל אחד ישחק בעמדה במתאימה לו, כשאין מחסור בשחקנים (כמו בעמדת המגן השמאלי כעת)?

עריכה: השאלה היא האם קשטן מבצע שינוי מערך, או רק שינוי בהרכב המערך הקיים.
בכל מקרה, מצב בו שלושת החלוצים היחידים שלנו בסגל פותחים הוא לא אופטימלי בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 06:27 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

האהבה החדשה של הפועל תל אביב
45 דקות טובות בהופעת הבכורה שלו הספיקו למירקו אורמוש כדי להפוך לאיש שיכול להתניע את העונה של הפועל תל אביב. הערב (20:00, ספורט 1) יפתח הקרואטי בן ה-23 בהרכב, וינסה להוכיח שכל מה שהיה חסר לו עד כה בקריירה היא רק טיפת מזל

עושה רושם שבמתחם חודורוב התאהבו. בסך הכל שבועיים חלפו מאז הגעתו של מירקו אורמוש, וראשי הפועל תל אביב מרגישים כי עשו עסקה טובה. כבר מספר ימים מסתובבים שם עם חיוך גדול בכל פעם שעולה לאוויר שמו של הקשר הקרואטי, שהושאל מהיידוק ספליט תמורת 150 אלף יורו. הפועל תצטרך להחליט עד חודש ינואר אם לממש את האופציה לרכישתו תמורת תוספת של חצי מיליון יורו, אך נראה כי שבועיים הספיקו לה כדי לגבש החלטה עקרונית.

יומיים אחרי משחק הבכורה של אורמוש, שנכנס במחצית מול בית"ר ירושלים, הזעיקו יו"ר המועדון דורון אוסידון והמנכ"ל ניר ענבר את נציגתו של השחקן, ויקי ואקנין. "הכיוון הוא לממש את האופציה", אמרו לה, "עוד שבועיים-שלושה נקבל החלטה סופית ונוכל להתקדם". אתמול, כשאוסידון נשאל במהלך האימון על הקרואטי, נמרח חיוך גדול על פניו. "הצליח לנו, אה?", הוא שחרר, "יש לי את זה או לא?". סמוך אליו עמד הסקאוט יעקב הלל ונאלם דום. שעות ארוכות שרף הלל יחד עם קשטן בצפייה בדיסקים עם ביצועיו של אורמוש לאחר שהאופציה המועדפת, מרטין פנין הצ'כי, ברח ברגע האחרון. הלל לא דרש את הקרדיט כששמע את אוסידון מפרגן לעצמו, אך הזדקף כשהסובבים הטיחו ביו"ר: "מה אתה לוקח קרדיט לעצמך? עומד לידך בנאדם שהקרדיט שלו".

פנין נראה כעת כמו היסטוריה רחוקה. קשטן החליט לחסוך מאורמוש בן ה-23 את תקופת ההסתגלות המקובלת, והוא יעניק לו את חולצת ההרכב של האדומים כבר הערב מול ראפיד בוקרשט, על חשבון אלרואי כהן. אורמוש לא יכול היה לבקש יותר. לפני פחות מחודש הוא עוד הביע דאגה עמוקה לעתידו המקצועי, אחרי שהיידוק ספליט ומאמנה קרסימיר בלאקוב סימנו לו את הדרך החוצה. הצעות אטרקטיביות לא הגיעו, וחלון ההעברות היה על סף סגירה. הפועל הצילה לו את העונה, ואולי גם את הקריירה.

"בלי מניירות"

מאז דרך לראשונה על מגרש כדורגל, סימן אורמוש את הקבוצה הבוגרת של היידוק ספליט כמטרה עליונה. הוא צלח את כל המחלקות הצעירות של המועדון, סומן כפוטנציאל גדול וגילה נחישות ועקביות. בגיל 19 חלומו התגשם, כשזומן לראשונה לקבוצה הבוגרת ואף הבקיע שער בהופעת הבכורה. עתידו היה מואר בצבעים בהירים, אך המציאות טרפה לו את התכניות עד מהרה. בקבוצה התבצעו חילופי מאמנים - תופעה שתשוב לאורך כל שנותיו בהיידוק, ותרסק לו פעם אחר פעם את שהחל לבנות.

"אורמוש הוא בחור טוב שמתמודד בשקט עם כל החלטה", אומר נשיא היידוק, הרויה מאלש, "אני מכיר אותו מגיל צעיר, הוא גדל בשכונה שבה אני מתגורר ותמיד היה ילד טוב ושקט. הוא לא אוהב להיות באור הזרקורים, בחור ביישן שמעדיף להישאר בצלם של אחרים. הוא מוכשר מאוד, אבל בלי מניירות של כוכב".

בחלוף שנה הושאל אורמוש לנובאלה מהליגה הקרואטית השנייה. דווקא משם נסללה דרכו לנבחרת הצעירה, ובחזרה להיידוק דרך הדלת הראשית. זה קרה הרבה בזכות המאמן באותה תקופה, גוראן ווצ'ביץ', ששימש כמאמנו במחלקת הנוער לאורך השנים. אלו היו השנתיים הפוריות ביותר של אורמוש בהיידוק. גם כשהתחלף המאמן ובמקומו מונה אדוארד רייה, לא חל פיחות במעמדו. רייה אף תרגל אותו כמגן ימני, למרות תכונותיו ההתקפיות. היידוק שיחקה עם שלושה בלמים, אורמוש פרח באגף ובקרואטיה כבר החלו לרמוז על זימון אפשרי לנבחרת הבוגרת. אפילו סלאבן ביליץ' דאג להודיע לראשי היידוק כי אורמוש נמצא תחת מעקב.

"האוהדים אהבו אותו", מספר סוכנו הקרואטי, אדריאן אליה, "יש לו טכניקה גבוהה מאוד, הוא מהיר וחכם מאוד על המגרש". גם העיתונאי הקרואטי, יוריצה ראדיץ', מרעיף שבחים: "הוא ראוי לשחק במועדונים גדולים יותר מהיידוק. יש לו יכולות גבוהות והמשחק שלו מאוד אלגנטי. היה חסר לו רק מזל בקריירה". חבר ההנהלה של היידוק, מילו ניזטיץ', מוסיף: "אורמוש הוא שחקן מצוין, שסבל מחילופי מאמנים רבים בשנים האחרונות בהיידוק. כל אחד מהם ביקש לעשות את השינויים שלו ואורמוש לא התאים לכולם".

הימים הקשים אכן הגיעו, עם עזיבתו של רייה. לא פחות משלושה מאמנים התחלפו בהיידוק בעונה שעברה ואורמוש נדחק לספסל, אחרי שנוסה כמגן וגילה יכולות הגנתיות פושרות. בקיץ האחרון מונה בלאקוב, שוויתר על שירותיו. זו לא היתה החלטה מקצועית נטו. "היינו זקוקים בדחיפות לכסף, המצב הכלכלי של המועדון היה רע ונאלצנו למכור מספר שחקנים כדי לשרוד", אומר מאלש, "בלאקוב לא התנגד להשאיר אותו בקבוצה, אבל הוא התיישר עם המדיניות של המועדון".

קשריו של מאלש עם ואקנין סללו את הדרך לעסקה עם הפועל. עד היום, אגב, ממתינים בספליט לתמורה עבור השאלתו. אוסידון הבטיח אתמול כי הכסף יועבר עד תחילת השבוע הבא. ניצחון הערב - לבטח אם יהיה זה בזכות אורמוש - אולי יגרום לו לזרז את ההעברה הבנקאית.

לקראת המשחק | התקווה של ראפיד: אפולה אדל

הפועל ת"א צפויה לפתוח הערב מול ראפיד בוקרשט עם שלושה חלוצים, כשמהראן לאלא ישחק לצד טוטו תמוז ועומר דמארי יוסט לאגף שמאל. "בניגוד לאנשים שחושבים שאני מאמן הגנתי, הכדורגל שלי תמיד היה התקפי", אמר המאמן דרור קשטן במסיבת העיתונאים, "נתמודד נגד יריבה חזקה וממושמעת מאוד, ומחכה לנו משחק לא קל. השחקנים יצטרכו לעבוד קשה ולשחק בצורה חכמה ואחראית. אם ננצל את הביתיות שלנו בהחלט נוכל לעלות שלב".

עמרי קנדה יפתח במקום נא'אל חוטבא הפצוע. סלים טועמה, שחזר להתאמן עם הקבוצה, ישוב לסגל. "מודה ועוזב ירוחם", אמר קשטן בהתייחסו לפרשה, "אי אפשר להכריח שחקן לעזוב קבוצה, וכל זה מאחורינו".

"הפועל קבוצה מנוסה עם שחקנים טובים ומהירים", אמר אתמול רזבאן לוצ'סקו, מאמן ראפיד, "לדעתי נאבק איתם ועם לגיה על הכרטיס השני מהבית". הרומנים צפויים לעלות בהרכב הגנתי, אבל שחקניה בונים על אפולה אדל, שוער הקבוצה בעבר. "הוא כבר יעשה טעות", צוטט אחד מהם. במשחק השני הערב בבית: איינדהובן - לגיה ורשה. (משה הרוש ועוזי דן)

מירקו אורמוש

תפקיד: קשר התקפי

קורות חיים:

2007/8 נובאליה (קרואטיה), 2011-2008 היידוק ספליט (קרואטיה)

110משחקים בקריירה (קבוצות), 15 שערים

בעונה שעברה בספליט: 32 הופעות, 3 שערים

נבחרת קרואטיה עד גיל 21: 10 הופעות, שער אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 06:42 
פעם אחת ולתמיד, בכדורגל המודרני אין דבר כזה עמדות, אלא עמדות מוצא. יש מקום שאתה חוזר אליו אחרי ששיחקת חופשי. הפועל פותחת היום ב-4-2-4. אצל גוטמן ההוראה היתה: שחקו חופשי בהתקפה, תחזרו לעמדות בהגנה.
אין היום כמעט מונח של שחקן קו פרופר שהולך עד קו הרוחב ומרים, כי רובם חודרים לאמצע ומאפשרים למגן לעשות את העקיפה. במקרה של הפועל, עם קנדה, זה מה שצריך לצפות.
גם סמאראס פתח בהרכב יוון בבלומפילד כשחקן כנף שמאל והפך להיות חלוץ המטרה ברגע ששיחרר את הכדור ונכנס לרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
ועכשיו במקום הנכון...

עוד פעם פרנסמן כמגן שמאלי?
לא ראינו את הסיוט הזה נגד בית"ר?
אני מקווה להתבדות,אבל אם פרנסמן עולה הערב כמגן שמאלי,אין לנו מה לחפש במשחק,ואני צופה שקבוצה אירופאית ברמה סבירה,ולא אחת שנגמר לה האוויר בדקה ה60,נותנת לנו מהצד שלו לפחות פעם אחת בראש אם לא יותר מזה.
הרי לא צריך להיות גאון ולראות שזאת נקודות התורפה שלנו,ואני בטוח שהמאמן של בוקרשט ראה את זה גם אחרי 5 דקות של משחק מול בית"ר.
מקווה שקשטן ייתעשת ויציב שם מישהו אחר.
אלרואי כהן יכולה להיות אופציה.
אפילו בוריס קליימן.
יותר גרוע מפרנסמן בעמדה הזאת לא עולה לי בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 07:27 
שער 7 הוא אדום כתב:
ועכשיו במקום הנכון...

עוד פעם פרנסמן כמגן שמאלי?
לא ראינו את הסיוט הזה נגד בית"ר?
אני מקווה להתבדות,אבל אם פרנסמן עולה הערב כמגן שמאלי,אין לנו מה לחפש במשחק,ואני צופה שקבוצה אירופאית ברמה סבירה,ולא אחת שנגמר לה האוויר בדקה ה60,נותנת לנו מהצד שלו לפחות פעם אחת בראש אם לא יותר מזה.
הרי לא צריך להיות גאון ולראות שזאת נקודות התורפה שלנו,ואני בטוח שהמאמן של בוקרשט ראה את זה גם אחרי 5 דקות של משחק מול בית"ר.
מקווה שקשטן ייתעשת ויציב שם מישהו אחר.
אלרואי כהן יכולה להיות אופציה.
אפילו בוריס קליימן.
יותר גרוע מפרנסמן בעמדה הזאת לא עולה לי בראש.

דווקא מבחינה הגנתית הוא לא היה רע, רק שמבחינה התקפית הוא היה קטסטרופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
ושוב אני חוזר לנושא שלדעתי מעניין

לפי מסיבת העיתונאים אתמול , קשטן עדיין אינו מרוצה מהסגל ומחפש עוד שחקנים.
איך מר דורון אוסידון , עולה לשידור ברדיו (בתוכנית של איינשטיין ופרימו) ואומר שהם עמדו בכל הציפיות של הצוות המקצועי לעונה פרט לבן חיים ?!

אז או שקשטן באמת בובה או שאוסידון שקרן

ואו , בחירה קשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 07:47 
ציטוט:
אתמול, כשאוסידון נשאל במהלך האימון על הקרואטי, נמרח חיוך גדול על פניו. "הצליח לנו, אה?", הוא שחרר, "יש לי את זה או לא?". סמוך אליו עמד הסקאוט יעקב הלל ונאלם דום. שעות ארוכות שרף הלל יחד עם קשטן בצפייה בדיסקים עם ביצועיו של אורמוש לאחר שהאופציה המועדפת, מרטין פנין הצ'כי, ברח ברגע האחרון. הלל לא דרש את הקרדיט כששמע את אוסידון מפרגן לעצמו, אך הזדקף כשהסובבים הטיחו ביו"ר: "מה אתה לוקח קרדיט לעצמך? עומד לידך בנאדם שהקרדיט שלו".

איש דוחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 07:47 
אל באנדי כתב:

איך מר דורון אוסידון , עולה לשידור ברדיו (בתוכנית של איינשטיין ופרימו) ואומר שהם עמדו בכל הציפיות של הצוות המקצועי לעונה פרט לבן חיים ?!

ואו , בחירה קשה

מפנה אותך לאשכול שפתחתי,מסתבר שיש אנשים שחושבים שסה"כ הוא עושה את העבודה שלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אל באנדי כתב:

ואו , בחירה קשה

מפנה אותך לאשכול שפתחתי,מסתבר שיש אנשים שחושבים שסה"כ הוא עושה את העבודה שלו .

תודה , לא ראיתי
מדהים פשוט ההתנהלות של המועדון הזה
והנה חוזר לו היום הבעלים ואיש העסקים הממולח לארץ , עכשיו נראה משהו זז בקבוצה הזאת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ציטוט:
אתמול, כשאוסידון נשאל במהלך האימון על הקרואטי, נמרח חיוך גדול על פניו. "הצליח לנו, אה?", הוא שחרר, "יש לי את זה או לא?". סמוך אליו עמד הסקאוט יעקב הלל ונאלם דום. שעות ארוכות שרף הלל יחד עם קשטן בצפייה בדיסקים עם ביצועיו של אורמוש לאחר שהאופציה המועדפת, מרטין פנין הצ'כי, ברח ברגע האחרון. הלל לא דרש את הקרדיט כששמע את אוסידון מפרגן לעצמו, אך הזדקף כשהסובבים הטיחו ביו"ר: "מה אתה לוקח קרדיט לעצמך? עומד לידך בנאדם שהקרדיט שלו".

איש דוחה

טפו עלייך,מי אתה שתקרא למנהל העל שלנו "איש דוחה"?!?!?
איש מקסים ורחב לב,עושה הכל בשביל האוהדים.
אני אוהב אותך דורוני :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
רק לי המערך הזה נראה יותר כמו 3:4:3 מאשר 4:3:3?

אדל
פרנסמן - פצ'אלקה - באדיר
אורמוש - אבוטבול - נוסא - קנדה
לאלה - תמוז - דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 07:59 
אחרי שנים בהם קשטן צבר אצלי נקודות זכות כאלה ואחרות הוא גלש לנקודת זכות בהומור: "לא נקל ראש בראפיד". פייר, העלה חיוך על שפתי.

הבט1 - שמת לב שהקבוצה שלך טרם שיחקה נגד קבוצה אמיתית העונה אולי פרט למכמבי בתחילת תנופתה (וגם אז לא היית משהו) ?
הבט2 - לפני שאתה לא מקל ראש שמת לב שההגנה שלך טרם הוכיחה שהיא לגיטימית במשחקים אמיתיים ? ושאמנם 3 הבלמים נשארו אבל 2 מהם בכושר ירוד ביחס לעונה שעברה והשלישי כמעט פרש מכדורגל ווביחד עם השוער שלך שימש חומר לעקיצה של מאמן היריבה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
אם טל בן חיים היה מגיע הסגל היה שלם.
אם הוא יגיע בסוף, הסגל יהיה שלם.
כרגע הוא לא מגיע ולכן מחפשים עוד שחקנים (כמה פשוט).

לגבי הסגל, קשטן מקשקש שטויות בשביל תירוצים עתדיים.
הסגל (לפי ההתאחדות) שלך כולל את:
שוערים - אפולה, קלינמן, גליל.
בלמים - מריו, פרנסמן, באדיר, חוטה, מור שושן.
מגן שמאל - שיש, עטיה, דדי.
מגן ימין - חוטבא, קנדה.
קישור אחורי - שי, גורדנה, נוסא, ידין.
קישור שמאל - טועמה, אלרואי.
קישור ימין - אורמוש, עבאס.
חלוצים - טוטו, דאמרי, לאלא.

אז נכון שקישור אחורי טוב יותר (למשל ידין בשיאו) ובלם נוסף איכותי יותר (זר במקום פרנסמן)
אלו שינויים שיעזרו מאוד וישדרגו אותנו, אבל להגיד שהסגל חסר כאשר יש לך הרכב לא רע בכלל (באדום)
מחליף בכיר או כמעט בכיר לכל עמדה (בכחול) זה בכינות לשמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 08:20 
el dudernio כתב:

שוערים - אפולה , קלינמן , גליל.
בלמים - מריו, פרנסמן , באדיר , חוטה, מור שושן.
מגן שמאל - שיש , עטיה , דדי.
מגן ימין - חוטבא , קנדה .
קישור אחורי - שי , גורדנה, נוסא, ידין .
קישור שמאל - טועמה , אלרואי .
קישור ימין - אורמוש , עבאס .
חלוצים - טוטו, דאמרי , לאלא .

אז נכון שקישור אחורי טוב יותר (למשל ידין בשיאו) ובלם נוסף איכותי יותר (זר במקום פרנסמן)
אלו שינויים שיעזרו מאוד וישדרגו אותנו, אבל להגיד שהסגל חסר כאשר יש לך הרכב לא רע בכלל (באדום)

אתה קצת אופטימי מדי.
מעבר למה שציינת, יש לנו בעיה קשה בצד שמאל, ויש עוד 3 עמדות בעייתיות-
מגן שמאלי- דדי בחוץ, שיש בינוני ואטיה לא ברור
קשר שמאלי- טועמה ואלרואי פשוט לא מספיק טובים.
חלוץ- 3 חלוצים בסגל זה בשום אופן לא מספיק לעונהעם 50 משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
איזה מאמן חד הבחנה: "לדעתי נאבק איתם ועם לגיה על הכרטיס השני מהבית". בחייאת זומזום.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 08:27 
מה הסיבה שידין לא פותח באמצע עם נוסא? הגענו לימים שאבוטבול הוא הגרזן שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 08:31 
el dudernio כתב:

שוערים - אפולה , קלינמן , גליל.
בלמים - מריו, פרנסמן , באדיר , חוטה, מור שושן.
מגן שמאל - שיש , עטיה , דדי.
מגן ימין - חוטבא , קנדה .
קישור אחורי - שי , גורדנה, נוסא, ידין .
קישור שמאל - טועמה , אלרואי .
קישור ימין - אורמוש , עבאס .
חלוצים - טוטו, דאמרי , לאלא .

זו דרך אחת לראות את זה , אבל עם תציץ קצת לדוגמא בשורת הבלמים שלך, תגלה שלמעט פאצ'לקה אין לך בלם אחד שמתאים בסגל
שלא נדבר על קישור ימין שמאל,חלוץ רביעי וכן כן גם מגן שמאלי.
בקיצור הסגל שהבאת רק ממחיש את גודל הבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 08:38 
its-sick כתב:
איזה מאמן חד הבחנה: "לדעתי נאבק איתם ועם לגיה על הכרטיס השני מהבית". בחייאת זומזום.

המאמן הרומני אמר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 08:39 
מה הבעיה עם קישור ימין? יש את הקרואטי ואת עבאס, כשגם גורדנה ונוסא יכולים לשחק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 08:53 
אוגוסטוס היל כתב:
מה הבעיה עם קישור ימין? יש את הקרואטי ואת עבאס, כשגם גורדנה ונוסא יכולים לשחק שם.

בעולם מושלם אין בעיה אבל במציאות מירקול'ה משחק בשמאל עבאס לא משחק בכלל וגורדנה לטעמי לא מספיק טוב להרכב בהפועל (בעמדה הזו במערך הזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 09:05 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בעולם מושלם אין בעיה אבל במציאות מירקול'ה משחק בשמאל עבאס לא משחק בכלל וגורדנה לטעמי לא מספיק טוב להרכב בהפועל (בעמדה הזו במערך הזה)

זה לא נחשב, זו כמו טעות נגררת ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
מעריב -NRG

מעמדו מתחזק: רועי גורדנה על הספסל
נולד כתום, התחיל צהוב, עכשיו אדום. קשר הפועל ת"א מסתכל למעלה, ולא רק בכדורגל: "נהיינו עם בזכות בורא עולם, ולא בזכות בן-גוריון"

הערב (ה') הוא לא יפתח בהרכב, אבל בגיל 21 רועי גורדנה - האחיין של דוד ויוסי - הולך ותוקע יתד בהפועל ת"א. המאמן דרור קשטן לא מהסס לתת לו את המושכות, ואם

רועי גורדנה. "אירופה? אתייעץ עם הרב" צילום: עודד קרני
הייתם שואלים את יוסי אבוקסיס לפני שנה, הוא גם היה מוסיף את צירוף המילים "הדבר הבא".

רועי הוא הבן של סלח, אחד האחים הגדולים במשפחה בת שמונה בנים ובת. דוד גורדנה, היום חרדי ופעם כוכב בני יהודה, הוא ילד הסנדוויץ'. "ראיתי את קלטת האליפות של בני יהודה", אומר רועי. "ארבעה משחקים עד שהוא נפצע". הילד גדל בשכונת התקווה.

אוהד בני יהודה?
"לא אוהד כדורגל. הלכתי לשחק כי אני אוהב את זה, אבל אני לא אחד שהולך למגרשים. אם לא הייתי שחקן כדורגל לא הייתי הולך למשחק. אולי לגמר גביע".

בגיל 7 הוא עבר למכבי ת"א, עד גיל 14. "היה איחוד, מכבי צפון ודרום. לאט לאט התחילו לנפות את כל הדרום. זה לא התאים לאבא שלי".

גורדנה עבר להפועל. מסלול של כוכב, הרבה תקריות בנוער, שלא מעט מתקשים לשכוח. הוא לא זוכר. "אף פעם לא הייתי פרובוקטיבי או בעייתי. זו סטיגמה. אחת הבעיות היא שגדלתי להיות כוכב והסתכלו עליי בעין אחרת. כשצריך לקבל בראש, אתה לא מקבל. אתה חושב שמה שאתה עושה בתור ילד בן 16 זה בסדר, ואם אתה לא חוזר להגנה לא קרה כלום. כשאתה מגיע לבוגרים אתה מקבל את הסטירה".

בעונה שעברה עלה לבוגרים, אבל לא שיחק יותר מדי. "אצל גוטמן עברתי להיות קשר אחורי. ואז עברתי ליובל". עיניו של גורדנה נוצצות כשהוא מדבר על נעים, שאותו ניצח רק ביום ראשון, והיה המאמן שלקח אותו להפועל פ"ת. "יובל זה אגדה מהלכת. הוא נותן לך הרגשה שאתה עולה לכל משחק כשאתה הכי טוב ואתה תנצח. איש גדול, באמת".
קשה לצפות את העתיד של גורדנה. בשנה האחרונה הוא מתחזק, בלשון החוזרים בתשובה. למשחקים בשבת הוא מגיע באופניים או ברגל מהשכונה. מסלול
דומה לזה שעבר דוד גורדנה, הדוד. "זה לא משהו שעובר בירושה, כל אחד והכוחות שלו. אני מקווה שביום מן הימים גם אני אזכה".

איך זה קרה?
"זכיתי להכיר את הרב שלי, הרב יצחק קטש, לפני שנה. משם התחברנו. הוא תלמיד מובהק של הרב שמעון חיררי. דרכו אתה לומד דברים שלא למדת בעבר. אתה לומד שיש בורא לעולם, את כל ההיסטוריה שלנו, איך נהיינו עם, ולא בזכות בן-גוריון".

יש אוהדי הפועל שלא יאהבו את ההצהרה הזו.
"נהיינו עם בזכות בורא עולם, כן. תצטט את זה".

איך אתה משחק בשבת?
"עוד לא זכיתי למעלה הזו שצריך לעזוב הכל. צעד, צעד. אני משתדל לשמור את השבת".

ומה יקרה אם תקבל הצעה מחו"ל?
"כשתגיע הצעה, אם תהיה כזו אי פעם, נדע להתמודד. אתייעץ עם הרב".

בינתיים יש אכזבה מהיכולת שלכם.
"השנים האחרונות קשות לשחזור. עזבו כוכבים כמו זהבי, ורמוט, שכטר, אניימה ודה-סילבה. הפועל לא יכולה לנצח 0:3 ו-0:4 בכל משחק, אבל יכולה לנצח עם אופי קבוצות כמו בית"ר. זה מראה על עוצמה וחוזק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
יום של ראיונות מרגשים.

נוסא :HEART2:
גורדנה :HEART2:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס וסימרוטיץ.
אני מסכתכל על סגל ולא על מה שהטרחן הזקן עושה איתו (וכרגע זה שלב בתים אירופאי ופתיחת העונה
הטובה ביותר שלנו בישראל בתקופה האחרונה מבחינת צבירת נקודות).

מה זה בעיה בצד שמאל? יש לך 3 שחקנים בכירים (אלרואי, טועמה ואומרוש) שמסוגלים לשחק בעמדה הזאת.
אלרואי היה מספיק טוב בשביל שנקנה אותו בסכום מטורף, ומטועמה אנחנו יודעים מה נקבל, שזה יותר מ 90%
מהשחקנים בארץ, אפשר להיות פסימים, אבל באמת, שאני לא חושב שטל בן חיים הוא הקשר השמאלי שחסר לנו,
אני מעדיף בעינים עצומות את טועמה ואלרואי, שהם באמת קשרים ולא פיקציה שעובדת על מהירות ודריבל לא
משהו נטו, בשביל זה זה הבאנו את אומרוש שהוא ללא ספק עדיף על פני טב"ח.
אותו דבר גם לגבי המגן השמאלי, נכון שיש הוא לא המגן הטוב בארץ, ואטיה הוא נעלם, אבל אם אנחנו רוצים,
מבחינה תאורטית יש לנו גם את דדי, רק שאותו זקן טרחן החליט להעיף אותו מהקבוצה, בכל מקרה ללא ספק זאת
הנקודה החלשה ביותר שלנו, אבל גם מטאוטחה של חיפה שעשיתם ממנו כוכב שחר לא רווה נחת לאחרונה.
לגבי החלוץ הרביעי, לא רק שמבקרה הצורך ניתן לשים שם את עבאס / אלרואי יש גם את עדן שרם מהנוער,
או כל חלוץ אחר משם, כאמור לא זאת הבעיה שלנו, מקסימום גם נעבור ל 4:5:1, שבינינו זה שיפור =).

וכן בלם אחורי נוסף (כי פרנסמן ובאדיר לא מספיק טובים לשמינית גמר אירופי) זה דבר שיעזור, כמו גם
שידרוג ביכולת של ידין או קשר אחורי אחר (אין בנמצא מלבד זר שיחליף את פרנסמן), זה דבר שיעזור, אבל
בין זה לבין הבכי של קשטן על "סגל חסר" והנהי שלנו אחריו יש הבדל גדול, הסגל 95% שלם, והסיבה שנראים
רע היא לא 5% החסרים אלא זה שמחלר ל 95% הנמצאים את ההוראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 10:26 
הכל בסדר, אבל יש כסף בקופה והשאלה היא למה לא להביא את בן הרוש, נניח.
נכון שבקונסטלציה מסויימת שכולם נכנסים לפורמה אנחנו יכולים להיות קבוצה מצויינת גם בסגל הזה, אבל יש פה יותר מדי נעלמים ומעט מדי פתרונות לעת סגריר.
לגבי טב"ח אני חולק עליך. הוא הרבה יותר טוב מסלים ומאלרואי.
חלוץ אפשר להביא מהנוער, אפילו רצוי (אם יש מישהו מספיק טוב).
הסגל שלנו לא מספיק רחב. זה יופי שיש שחקנים ורסטיליים כמו אמורוש ונוסא, אבל הצד השני של המטבע הוא תלות לא בריאה בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:

ואו , בחירה קשה

גם וגם
:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 11:07 
עפר דגמי לעולם כתב:
פעם אחת ולתמיד, בכדורגל המודרני אין דבר כזה עמדות, אלא עמדות מוצא. יש מקום שאתה חוזר אליו אחרי ששיחקת חופשי. הפועל פותחת היום ב-4-2-4. אצל גוטמן ההוראה היתה: שחקו חופשי בהתקפה, תחזרו לעמדות בהגנה.
אין היום כמעט מונח של שחקן קו פרופר שהולך עד קו הרוחב ומרים, כי רובם חודרים לאמצע ומאפשרים למגן לעשות את העקיפה. במקרה של הפועל, עם קנדה, זה מה שצריך לצפות.
גם סמאראס פתח בהרכב יוון בבלומפילד כשחקן כנף שמאל והפך להיות חלוץ המטרה ברגע ששיחרר את הכדור ונכנס לרחבה.

נראה יותר כמו 3-4-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: