תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 2/9-3/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

בן חיים נשאר במכבי פ"ת
לאחר שנראה היה כי עיסקת העברתו של החלוץ טל בן חיים ממכבי פ"ת להפועל ת"א נסגרה אתמול הגיע הפיצוץ כיוון שסלים טועמה מסרב להיות חלק ממנה ולא מוכן לעבור לפ"ת. "תכין לי מקום לידך ביציע" אמר הקשר ליו"ר דורון אוסידון כשהאחרון הבהיר שהמאמן דרור קשטן לא מתכוון להכלילו בסגל. טועמה הוסיף: "בושה שעשו לי תרגיל מאחורי הגב."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 2/9-3/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
ישראל היום

בן חיים נשאר במכבי פ"ת
...סלים טועמה מסרב להיות חלק ממנה ולא מוכן לעבור לפ"ת. "תכין לי מקום לידך ביציע" אמר הקשר ליו"ר דורון אוסידון כשהאחרון הבהיר שהמאמן דרור קשטן לא מתכוון להכלילו בסגל. טועמה הוסיף: "בושה שעשו לי תרגיל מאחורי הגב."

תותח אמיתי
סלים :BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 02:46 
Raul כתב:
Telkiyski כתב:
ישראל היום

בן חיים נשאר במכבי פ"ת
...סלים טועמה מסרב להיות חלק ממנה ולא מוכן לעבור לפ"ת. "תכין לי מקום לידך ביציע" אמר הקשר ליו"ר דורון אוסידון כשהאחרון הבהיר שהמאמן דרור קשטן לא מתכוון להכלילו בסגל. טועמה הוסיף: "בושה שעשו לי תרגיל מאחורי הגב."

תותח אמיתי

תותח? נשאר בכח במקום עבודה שלא רוצים אותו? עשו לו תרגיל? נו באמת! המאמן לא סופר אותו, כח את החפצים ולך לדרכך.
שום תותח ושום בטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 02:49 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
Raul כתב:
Telkiyski כתב:
ישראל היום

בן חיים נשאר במכבי פ"ת

תותח אמיתי

תותח? נשאר בכח במקום עבודה שלא רוצים אותו? עשו לו תרגיל? נו באמת! המאמן לא סופר אותו, כח את החפצים ולך לדרכך.
שום תותח ושום בטיח.

בתכלס אני חשבתי ועדיין חושב שהוא עשה טעות כשסרב לעסקה ולדעתי הוא די גמר לעצמו את הקריירה אבל חשבתי שהוא לא מודע לזה שהוא לא הולך לקבל דקות
אם למרות שהוא יודע את זה הוא עדיין מעדיף להשאר ועומד על שלו, כל הכבוד לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 02:59 
טועמה צודק כי יש לו חוזה בתוקף אך נשאר טיפש כאשר נאחז במקום שלא רוצה אותו. מי שמחליט זה המאמן והוא וויתר עליו.
להתבכיין כעת לא יוסיף לו שום נקודת זכות.
חשבתי שטועמה צריך להשאר כי טוב שיש שחקנים עם וותק במועדון אבל אם קשטן "הקריב" אותו, היה עליו "לקבל את דין התנועה".

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 02 ספטמבר 2011, 03:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 03:00 
moshiko כתב:
Raul כתב:
Telkiyski כתב:
ישראל היום

בן חיים נשאר במכבי פ"ת

תותח אמיתי

שום תותח ושום בטיח.

איזה חרטא, לא רוצים אותו? שיגידו לו בתחילת השנה שהם לא רוצים אותו ושהוא ימצא קבוצה שהוא רוצה לשחק בה.
הפועל הנחיתה עליו את העסקה הזאת יום לפני סיום מועד העברות.
אני אישית חושב שסלים עשה החלטה נכונה לגביו.
מקווה שזה לא יפגע בהפועל, וגם אם כן אז רק ההנהלה אשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 03:01 
דור מ. כתב:
moshiko כתב:
Raul כתב:
Telkiyski כתב:
ישראל היום

בן חיים נשאר במכבי פ"ת

תותח אמיתי

שום תותח ושום בטיח.

איזה חרטא, לא רוצים אותו? שיגידו לו בתחילת השנה שהם לא רוצים אותו ושהוא ימצא קבוצה שהוא רוצה לשחק בה.

ברור שזה יפגע בהפועל וברור שהנהלה אשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
טועמה צודק כי יש לו חוזה בתוקף אך נשאר טיפש כאשר נאחז במקום שלא רוצה אותו. מי שמחליט זה המאמן והוא וויתר עליו.
להתבכיין כעת לא יוסיף לו שום נקודת זכות.
חשבתי שטועמה צריך להשאר כי טוב שיש שחקנים עם וותק במועדון אבל אם קשטן "הקריב" אותו, היה עליו "לקבל את דין התנועה".

הוא לא חייב להסכים לשחק בפ"ת. ואל תתייחס בבקשה למה שקשטן עושה "מקצועית", כי הוא כבר מזמן הפסיק לקחת החלטות מקצועיות. זה לא קשטן של הדאבל ההוא וזה בטח לא אותם בעלים(רמז: שלנו הנוכחי מסריח וברמה של ליגה ז'!)
אותו מאמן ש"ויתר" עליו, בנה עליו יפה מאוד עד עכשיו. אומנם עכשיו הוא יעלה אותו ליציע, כי הוא מאמן בובה שבמקרה אגב, יש לו עמידה של מר. ברנז(משפחת סימפסון), אבל עד היום הוא בהחלט ידע ורצה להשתמש בטועמה כשחקן די מרכזי אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 03:14 
דור מ. כתב:
moshiko כתב:
Raul כתב:
Telkiyski כתב:
ישראל היום

בן חיים נשאר במכבי פ"ת

תותח אמיתי

שום תותח ושום בטיח.

התחלת השנה? אתה זוכר מה היה בתחילת השנה? המאמן היה יוסי. הבעלים מוני הראל וטביב. בכל קבוצה דברים משתנים תוך כדי תנועה, אפילו במועדונים פי 1000 יותר מסודרים מהפועל ת"א. אני לא מאשים אותו בפיצוץ עסקת טב"ח. אני חושב שטועמה מספיק זמן בכדורגל כדי לדעת שזה קורה ואם מאמן לא רוצה אותך, חפש לך מקום אחר. על הכסף ניתן היה להסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 03:15 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
דור מ. כתב:
moshiko כתב:
Raul כתב:
Telkiyski כתב:
ישראל היום

בן חיים נשאר במכבי פ"ת

תותח אמיתי

שום תותח ושום בטיח.

התחלת השנה? אתה זוכר מה היה בתחילת השנה? המאמן היה יוסי. הבעלים מוני הראל וטביב. בכל קבוצה דברים משתנים תוך כדי תנועה, אפילו במועדונים פי 1000 יותר מסודרים מהפועל ת"א. אני לא מאשים אותו בפיצוץ עסקת טב"ח. אני חושב שטועמה מספיק זמן בכדורגל כדי לדעת שזה קורה ואם מאמן לא רוצה אותך, חפש לך מקום אחר. על הכסף ניתן היה להסתדר.

"חפש לך מקום אחר"? זה לא בדיוק היה כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 03:21 
[
בן חיים נשאר במכבי פ"ת
...סלים טועמה מסרב להיות חלק ממנה ולא מוכן לעבור לפ"ת. "תכין לי מקום לידך ביציע" אמר הקשר ליו"ר דורון אוסידון כשהאחרון הבהיר שהמאמן דרור קשטן לא מתכוון להכלילו בסגל. טועמה הוסיף: "בושה שעשו לי תרגיל מאחורי הגב."[/quote]
תותח אמיתי
סלים :BOW: :HEART2:[/quote]
שום תותח ושום בטיח.[/quote]
מקווה שזה לא יפגע בהפועל, וגם אם כן אז רק ההנהלה אשמה.[/quote]

התחלת השנה? אתה זוכר מה היה בתחילת השנה? המאמן היה יוסי. הבעלים מוני הראל וטביב. בכל קבוצה דברים משתנים תוך כדי תנועה, אפילו במועדונים פי 1000 יותר מסודרים מהפועל ת"א. אני לא מאשים אותו בפיצוץ עסקת טב"ח. אני חושב שטועמה מספיק זמן בכדורגל כדי לדעת שזה קורה ואם מאמן לא רוצה אותך, חפש לך מקום אחר. על הכסף ניתן היה להסתדר.[/quote]

"חפש לך מקום אחר"? זה לא בדיוק היה כך[/quote]
הבלם הזר של מכבי חיפה חתום עם חוזה לא פחות מוצק מהחוזה של טועמה. אמרו לו שאין לו מקום בסגל וצריכים את המשבצת שלו, עבר למעצמה של ביתר ירושלים. חיפה מכסה אתהפרש השכר ושלום על ישראל. טועמה יתכן שהנו צודק אבל חכם, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 03:26 
שסלים ישחק רק בגביע הטוטו, כי מגיע לו.
אמרו לו שהוא לא מתאים למקום קבל את הגזירה לך למקום אחר ותעשה הכל בשביל להוכיח שאתה טוב יותר.
אני לא חושב שמה שעשו היה מוסרי, אבל היי מישהו מוסרי היום בכדורגל ?
אתם רוצים להיות נאמנים אל מי שלא היה נאמן אליכם, טועמה עזב את הפועל בשביל מעט מאוד כסף.
מאז שחזר להפועל היה יותר מעורב בצד המנטלי ("לא היינו כל כך גרועים").
לא מגיע לו לשחק.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 03:31 
סמל אישי של המשתמש
רובוטביב, עשה טובה.
להגיד שקשטן לא בנה עליו זה כמו להגיד שהעסקה לא הייתה תלויה במעבר שלו לפיקציה אבל היה נחמד אם הוא היה עובר אחרי שהעסקה הייתה חתומה.
בעצם עכשיו כשאני נזכר בזה אז נוגשי העבדים מההנעלה הזונה כן אמרו את שני הדברים האלה לציטוט...
חוץ מזה אתה זוכר איפה נמצא שחקן אחר שבתחילת העונה שעברה המאמן אמר לו שהוא לא נמצא בתכניות? אחד שי אבוטבול?

שחקן שעד עכשיו היה או בהרכב הפותח או חילוף ראשון פתאום לא בונים עליו לקבל דקות אפילו בתור מחליף? זה כשאבו מאזן שקיבל פחות דקות ממנו בהרבה כן בתכניות?
ברור שזה היה אמצעי לחץ של הנוגש עליו, וברור גם שעכשיו הוא יילך ליציע כנקמה (בשילוב עם זה שמה שנשאר מקשטן זה בובה ריקה מכל תוכן).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 04:24 
moshiko כתב:
Raul כתב:
Telkiyski כתב:
ישראל היום

בן חיים נשאר במכבי פ"ת

תותח אמיתי

שום תותח ושום בטיח.

ממש המאמן לא סופר אותו, תפתח את העיניים - קשטן זונה של טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 05:15 
ItaiH6 כתב:
רובוטביב, עשה טובה.
להגיד שקשטן לא בנה עליו זה כמו להגיד שהעסקה לא הייתה תלויה במעבר שלו לפיקציה אבל היה נחמד אם הוא היה עובר אחרי שהעסקה הייתה חתומה.
בעצם עכשיו כשאני נזכר בזה אז נוגשי העבדים מההנעלה הזונה כן אמרו את שני הדברים האלה לציטוט...
חוץ מזה אתה זוכר איפה נמצא שחקן אחר שבתחילת העונה שעברה המאמן אמר לו שהוא לא נמצא בתכניות? אחד שי אבוטבול?

שחקן שעד עכשיו היה או בהרכב הפותח או חילוף ראשון פתאום לא בונים עליו לקבל דקות אפילו בתור מחליף? זה כשאבו מאזן שקיבל פחות דקות ממנו בהרבה כן בתכניות?
ברור שזה היה אמצעי לחץ של הנוגש עליו, וברור גם שעכשיו הוא יילך ליציע כנקמה (בשילוב עם זה שמה שנשאר מקשטן זה בובה ריקה מכל תוכן).

כמה נקודות:
1. להזכירך הקשר הפותח של הפועל היה שיבחון שהיום נאמר לו לחפש קבוצה.
2. המגן השמאלי אותו הדבר.
3. מותר לשנות דעה אחרי 9 משחקים, ואם יש אופציה להשיג שחקן טוב יותר על חשבון שחקן אחר מה פסול בזה?
זה קורה בעולם בליגות הגבוהות זו לא הסיבה להאשים את ההנהלה בהתנהלות מיושנת ומגעילה. סמלים הועפו מקבוצות על ימין ועל שמאל (סלים בעיני לא סמל הוא שחקן שאני ממש אוהב אבל כאן זה נגמר)
4. אם סלים רצה לצאת סמל והוא באמת אוהב את הפועל תל אביב הוא היה צריך לעבור ולתת להפועל כלים שהוא לא יכול לתת. אל תתבלבלו סלים דאג אך ורק לתחת שלו ולמשכורת שלו, ויוצא בעיני לא שונה משמעון גרשון, ויצחק שום.
5. ההנעלה זונה, מהסיבה שהיא לא מוכנה להתפשר על 100 אלף דולר אבל מביאה חלוץ במליון וחצי (ועוד ישראלי), להזכירכם הפועל יוצאת לדרך בלי בלם. אחד מזדקן השני אוכל פלאשבקים מהטריפ שהוא לקח במונדיאל, והשלישי באמת תותח אבל פצוע בפציעה מסתורית והמאמן לא מת עליו.

ועכשיו בקשה.
שמישהו יתן לי את התסריט הגרוע ביותר לעונה הזאת שאני איכשהו אדע למה לצפות כי בינתיים כל חודש אני רואה שפל חדש. זה ייעצר מתישהו?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
הסטטוס של ורמוט
https://www.facebook.com/gilvermut
ציטוט:
להאשים את סלים אחרי כל מה שהוא נתן לקבוצה בפיצוץ העיסקה של טל בן חיים זה לא במקום ומאכזב לשמוע... סלים אחי אני איתך!

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:03 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
פרויס שורט כתב:
שחקן בית זה שחקן שלא יעזוב. לקבוצה אחרת רק בגלל הצעה כספית טובה
יותר
סלים לא עומד בקריטריון

מסכים. סלים שחקן שמזוהה עם המועדון, אך אי מעברו פגע בקבוצה מקצועית.
לפי דעתי, באדיר ראוי להערכה יותר מטועמה, משום שבאדיר תמיד ידע להשתלב חברתית, להנהיג, ותמיד, גם בגילו המופלג, למצוא את מקומו בהרכב.
עצוב לי שהכריחו את סלים לשחק בפ"ת, אבל ברגע שהוא ראה שקשטן, הסמכות המקצועית העליונה, רוצה שהוא יעבור, סלים היה צריך להבין את הרמז (הרכב במכבי פ"ת זה לא דבר נורא בגילו, ועל שכר היה אפשרי לדבר) ולא להיאחז בקרנות המזבח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:03 
סמל אישי של המשתמש
עזבו הכל!
אפשר להביא את ניצן דמארי התותח במיליון וחצי יורו, קופי פייסט והכל ולהוסיף להם את דדי ושבחון.
וסוף סוף לקבל בלם. ובא להפועל גואל.

תרדו מהעץ חולי נפש, העיסקה התפוצצה כשהחלוץ הצ'כי פנין לא הגיע, ואז היה מקום לקשר ימני קיצוני כמו טב"ח, מאחר וזה לא קרה והביאו את הקרואטי, אין סיבה להוסיף עוד קשר קיצוני, בלי חלוץ. מזכיר לכולם שגם העסקה עם פנין בושלה הרבה זמן ונפלה ברגע האחרון. כשלא ברור למה כל התקופה הזאת לא היו עסוקים בלחזק את ההגנה כיעד עיקרי. עם כל הקשרים שיש בסגל, לא ברור לי למה זאת העמדה שהיה צריך לעבות. טל בן חיים שחקן סבבה, אבל הוא לא ורמוט או זהבי. ובדיוק הגיע אורמוש אז כל הספור הזה באמת נשגב מבינתי.
בסוף עשו עוול גדול לסלים, ולכל המועדון יש צורה של קומבינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:05 
את מי זה מעניין צודק לא צודק? שורה תחתונה לא בא לי לראות כדורגל יותר.
איזה הנהלה, איזה מאמן... בא לי להקיא. הם גמרו אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:07 
טוב מאד שהעיסקה המיותרת הזאת לא מומשה
חבל רק שבדרך פגעו בטועמה
עכשיו צריך להתרכז בבלם ובמגן שמאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:13 
כיפה אדומה כתב:
ידיעות אחרונות:

- טועמה סירב לעבור למ.פ"ת, העסקה עם בן חיים פוצצה.

- טועמה אמר לקשטן בחדרו של המאמן: "לימדת אותי להיות אדם ישר, בסופו של דבר כנראה שאתה הוא זה שלא הגון. ציפיתי ממך לקצת יותר כבוד וההערכה. תודה רבה ושבת שלום". ( :HEART2: ) לסלים הובהר שהוא יישב ביציע עד סוף העונה ויתאמן עם הנוער.

- קשטן בתגובה: "שיחות פרטיות לא מפרסמים". (כלב בן כלב)

:SHOCK:
קשטן אתה גועל נפש.
סלים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:14 
אני רק שאלה-
האם קרה אי פעם שמדור הספורט של הביביתון חידש משהו? האם אי פעם היה כתוב בו משהו שלא היה כתוב באתרים האינטרנט בערב הקודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
עצוב. מאכזב. מכעיס.
אין מילים לתאר איך שההנהלה הזאת שברה אותי בחודשיים האלה.
כלבים בני כלבים, חלאות מטונפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:16 
טועמה לא ימשיך בהפועל להערכתי
בסוף יהיה טרייד עם באר שבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:17 
סמל אישי של המשתמש
וקשטן הבן זונה.
מצטדק מסריח.
"שיחות אישיות לא מפרסמים", הא?
ולשחוט את סלים כי הוא סה"כ רצה לכבד את החוזה שלו, זה בסדר לפרסום?
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:18 
הוציאו לי כל חשק,אשכרה לא בא לי ללכת לאף משחק העונה.
איך הם הצליחו גם לא להחתים את טל בן חיים וגם להפסיד את טועמה? חבורה של כושלים בני כושלים ובטח כל זה בשביל לחסוך 200 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:23 
סמל אישי של המשתמש
קשטן הצלחת לייצר לך שונא שלא יניח לך ולו לרגע,ניפגש בבלומפילד אשפה של מאמן.
עכשיו תייבש את טועמה זונת טביב?
עכשיו תגמור אותנו יותר פוסי של פוסידון?
אני לא אניח לך דרור,אצטרף לשירת בבוני יהודה,שאתה פשוט בן זונה של מאמן.
דרור אתה חלאה!

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:30 
סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
טל בן חיים שחקן סבבה, אבל הוא לא ורמוט או זהבי.

כשגילי חזר להפועל אחרי העונה בגנט, כולם כאן קטלו אותו (על אף שהוא שיחק כקיצוני שמאלי, לא עמדתו המקורית) ודרשו לשחרר אותו.
שכטר הגיע כברירת מחדל אחרי שאבידור העדיף את מכבי. ידין, לפי חברי הפורום כמה זמן לפני חתימתו בהפועל, הוא חצוף שדורש עוד תוספת קטנה בשכר, ושיגיד תודה שקבוצה כמו הפועל מתעניינת בו (ואז הגיעה עונת הדאבל).
ככה אנחנו, אוהדי הפועל, תמיד פסימיים..
מה הביאו את זהבי הזה? מתאים לרמת השרון..אז מה אם הוא שחקן בית!? ילד מניאק...עידן סרור 2.
אניימה הזה שוער פרוע חסר אחריות, מה שהוא יודע לעשות זה לבשל למסיקה גולים מחצי מגרש..איפה שביט איפה?!?!!?
פשוט בושה שגוטמן הזה נותן לנאתכו כל כך הרבה קרדיט...(ברקע יציע שלם שורק לו בוז ומקלל אותו)
דאגלס דה סילבה היה הבלם או הקשר אחורי של כפ"ס? פחחח, הפועל כפר סבא תל אביב.... תביאו תואם טופוזאקוב!!!!! (כמה שאותך אוהב!!!!!!!!!!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
מרוב שבנו על עסקת בן חיים, איבדנו את טועמה.
שבחון ודדי קבלו הודעה שהם משחררים ובסוף המשפט המפורסם של אוסידון "נתחזק ב-2-3 שחקנים" הפך ל-"נתחלש ב-2-3 שחקנים".

שאפו להנהלת הפועל תל אביב המזויינת, שתגמר העונה הזאת כבר :cry:
וקשטן המזדיין יש לו גם חלק גדול בכל מה שקורה הקיץ כי הוא פשוט מתנהל כמו בובה של ההנהלה, שהחתימו אותו אנשים אמרו "הו, הנה מאמן שיודע לעמוד על שלו ושלא יתקפל מול ההנהלה", אז לא רק שהוא כן מתקפל, הוא מתכופף ומחדירים לו את זה חזק לרקטום, אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2011, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
אם לקשטן יש טיפת תחכום הוא מכניס את טועמה להרכב הראשון מול בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: