ישראל היום"לא להיות בצד המופתע"
דרור קשטן לא מוכן לחשוב על האפשרות שהפועל ת"א לא תעפיל לשלב הבתים בליגה האירופית • עומרי קנדה הוחזר לסגל ודדי בן דיין יישב ביציע • אקרנאס תקלקל?
רותם גרוסמן
הפועל ת"א תעלה הערב למשחק המכריע מול אקרנאס כשהיא עם הגב לקיר. מחזיקת הגביע חייבת לנצח בהפרש של שני שערים לפחות כדי למחוק את ההפסד המביך מהשבוע שעבר בליטא .(1:0) אם תעמוד במשימה היא תעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית ותבטיח הכנסות של כ10- מיליון שקלים.
דרור קשטן והשחקנים מעודדים מהניצחון הגדול על מכבי פ"ת ליט בליגה כי הפעם (1:4) יהיה והמאמן זה דדי הח- ה א פו קרנ על אס ת"א בן דיין שייגרע מהסגל ואילו ביציע עומרי מול פ" קנדה ת יפתח שישב על מוק' הל 10 יגה 20: האירופית הספסל. בקבוצה התכוונו ספורט1 קשטן. לא מזלזל בליטאים לשחרר את קנדה שטען כי בידיו הצעה מאירופה אולם מכיוון
שהצעה כזו לא הונחה על שולחנם יחזור השחקן בהדרגה לסגל ולא ישוחרר מהמועדון.
"כמה שחקנים צריכים איפוס והמערכת עובדת על זה" אמר אתמול היו"ר דורון אוסידון ששוחח עם כמה שחקנים אדומים אתמול לפני האימון וביקש
מהם: "תמחקו את הבושה שעשיתם בליטא ותיקחו אחריות על ההעפלה לשלב הבתים."
קשטן עצמו הודה אתמול במסיבת העיתונאים כי "הפועל היא פייבוריטית לקראת המשחק וגם לגבי ההעפלה לשלב הבתים. יש הרבה רספקט לכל יריבה ואני אף פעם לא מזלזל בשום יריבה אבל אנחנו לא רוצים להיות בצד המופתע. הרצון להיות בשלב הבא הוא עצום אסור לנו לחשוב אחרת." בכך העביר קשטן את המסר הברור גם לשחקני הפועל.
הבלם מריו פאצ'לקה שערך אימון מלא יפתח על הספסל וצמד הבלמים יהיו הקפטן ואליד באדיר וביוואן פרנסמן . גל שיש ואיאד חוטבא יפתחו כמגינים ורועי גורדנה שהחליף את אביחי ידין במשחק מול פ"ת יזכה בחולצת ההרכב לאור העובדה שידין מוצהב ולא יכול ליטול חלק במשחק.
סלים טועמה ששוב ימתין להזדמנות מהספסל התייחס למשחק: "אני לא חושב שאנחנו צריכים להתעסק בחשש מהדחה כמו שקרה לחיפה. אנחנו קבוצה טובה מאוד שצריכה לנצח ולעבור שלב. אני מקווה שזה מה שיקרה. אני מקווה שבעזרת הדחיפה של הקהל שלנו וקצת מזל נעשה את זה."
האדומים יארחו הערב כ2 500- ילדים ובני נוער מאזור הדרום במשחק כאות הזדהות עם הקשיים הביטחוניים והטרור שפקד את אזורם בתקופה האחרונה.
הרכב משוער: אפולה אדל איאד חוטבא ואליד באדיר ביוואן פרנסמן גל שיש נוסא איגייבור שי אבוטבול רועי גורדנה אלרואי כהן עומר דמארי וטוטו תמוז.
ידיעות אחרונות