תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ד -מידע
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
ביביתון-
טביב מבטיח חיזוק על תנאי והתנה את חיזוק הקבוצה בבלם וקשר נוספים בעלייה לשלב הבתים של הליגה האירופית שאמורה להכניס למועדון לפחות 12 מיליון ש"ח.
הקשר קינג אוסנגה צפוי להגיע למבחנים בימים הקרובים ואם ירשים יהיה הזר החמישי של הקבוצה.
"עקבנו אחרי אוסנגה בקץ האחרון ואיגייבור שמכיר אותו, המליץ לנו עליו,
על פניו נשמע שחקן איכותי וטוב, יש לנו עוד שחקנים על הכוונת ומספיק זמן כדי לנסות ולפגוע במשהו טוב" הסביר אוסידון.
הפערים עם שרלואה על העברת מתן אוחיון הם עצומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד -מידע
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 04:20 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
בהפועל מקווים שאוסנגה יגיע תוך יממה.
קלטת עם ביצועיו הותירה רושם אדיר. הוא נחשב לשחקן חופשי וההערכה היא שיחתום בהפועל,
אלא עם יקרה משהו בלתי צפוי.

יכולתו הטובה של חוטבא עשויה להביא לשחרורו של קנדה כשבשעת הצורך אלרואי כהן ישחק כמגן ימני.

נערך לאחרונה על ידי הסלע האדום בתאריך 24 אוגוסט 2011, 08:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/185666.html
אנג'לקוביץ': יש לנו יתרון, אבל הפועל פייבוריטית
אקראנס נחתה לקראת המשחק מול האדומים, הקשר: "העפלה לבתים תהיה הישג גדול מאוד לכדורגל הליטאי". על היריבה: "מסוכנת יותר מאגף ימין"

אלופת ליטא, אקראנס, נחתה לפנות בוקר (רביעי) בישראל לקראת משחקה מחר (20.30) מול הפועל תל אביב במסגרת שלב הפלייאוף של הליגה האירופית.
כזכור, המשחק הראשון בין הקבוצות הסתיים בהפסד 1:0 עגום מאד של האדומים שספגו את השער שמונה דקות לסיום מראשו של מאנטס סאמוסיובאס. שלב הפלייאוף של הליגה האירופית הוא הישג השיא של אקראנס במפעלים האירופים עד היום.
הקשר שלא שיחק במשחק הראשון בעקבות הרחקה, מרקו אנג'לקוביץ', אמר לאחר הנחיתה בארץ: "הטיסה היתה טובה, אבל בגלל שהגענו בשעה מאוחרת, אנחנו קצת עייפים. אני חושב שאחרי המשחק הראשון אנחנו באים עם יתרון קטן על הפועל בגלל התוצאה שהשגנו בבית. למרות זאת, הם עדיין פייבוריטים לעלות שלב.
"נעשה את הכל כדי לסיים בתוצאה שתהיה טובה בשבילנו ונקווה מאוד לסיים את העבודה ולעלות לשלב הבתים של הליגה האירופית. אם נעשה זאת, זה יהיה הישג גדול מאוד לכדורגל הליטאי וננסה לעשות זאת".
על היריבה אמר אנג'לקוביץ': "אני לא כ"כ מכיר את השמות של שחקני הפועל כי הייתי מורחק מהמשחק הראשון אבל בכל אופן האגף הימני של הפועל הוא המסוכן ביותר שלהם. התכוננו בצורה רגילה למשחק הזה, כולנו מרוכזים בו וניתן את המקסימום. התחושות בקבוצה טובות אחרי הניצחון בליגה על אטלנטס".
אקראנס, אלופת ליטא בשלוש השנים האחרונות, זכתה בדאבל בעונה שעברה והחלה את העונה האירופית שלה בשלב המוקדמות השני של ליגת האלופות נגד אלופת מלטה, ואלטה, אותה ניצחה 2:4 בסיכום שני המפגשים. בסיבוב השלישי פגשה אקראנס את אלופת בלארוס, באטה בוריסוב, והפסידה לה 3:1 בסיכום. בעקבות כך נשרה אקראנס לליגה האירופית.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- קשטן ממשיך ב'מהפכה' שהחל אחרי ההפסד באקראנס. שבחון, קנדה ובן דיין בדרך החוצה מהקבוצה. המאמן ערך שיחה קשה עם השחקנים אחרי אותו משחק על ההדלפות והתלונות על רמת האימונים בתקשורת.

- בן ביטון וגל שיש צפויים לשמש כמגנים המחליפים לקנדה ובן דיין. קנדה לא יהיה בסגל מחר, בן דיין ושבחון ישבו על הספסל.

- הקשר קינג אוסנגה צפוי לנחות מחר להתרשמות. הפועל רוצה לשלם 320 אלף יורו על אוחיון, הסכום כולל את המשכורת וסכום ההשאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/185680.html
אלרואי כהן: היו פאשלות, החזרנו את הכבוד שלנו
קשר הפועל התארח ב"אולפן הספורט": "קטלו אותנו ונתנו הצגה מול מכ' פ"ת. ציפו ממני לדברים בומבסטיים בגלל תג המחיר. נרוץ לכל התארים".
צפו בראיון.

הפועל תל אביב פתחה את ליגת העל בניצחון 1:4 באצטדיון בלומפילד במחזור הראשון. טוטו תמוז (צמד), עומר דמארי ונוסא איגייבור כבשו לאדומים שגימגמו עד עתה באירופה, אך הסתדרו מצויין בזירה המקומית. מי שפתח בהרכב ושיחק 68 דקות הוא הקשר אלרואי כהן שהגיע באמצע העונה שעברה מעירוני קרית שמונה. כהן התארח ב"אולפן הספורט" וסיפר את רשמיו מאז תחילת העונה.
אלרואי כהן אמר על המשחק מול פ"ת: "האמנו בעצמנו וידענו מה אנחנו שווים. זה עניין של זמן להתחבר. היו תקלות ופאשלות בשני המשחקים האלה (מול ואדוז ואקראנס)". "נגד ואדוז בבית נתנו הופעה מרשימה. אני מאמין שלאט לאט נתחבר. נתנו הצגה מול מכבי פ"ת. אם ניתן את אותה יכולת זה יספיק לגומלין. אנחנו קבוצה טובה יותר ואנחנו טובים יותר (מאקראנס). מקווה שנעשה את זה".
"היינו צריכים להחזיר את הכבוד כי השפילו (בתקשורת) אותנו עוד לפני שהתחילה העונה. זאת עדיין קבוצה חדשה. אני מאמין שיהיה בסדר. דרור קשטן אמר לנו להחזיר את הכבוד ועשינו את זה". "בעונה שעברה הגעתי כשהקבוצה רצה ולא היה לי מקום בהרכב. קשה להגיע לקבוצה חדשה ולמועדון גדול כשאתה נכנס כמחליף. היה קשה לקבל את הביטחון. אני מרגיש יותר מחובר ושיש לי את המקום שלי".
"אנשים חושבים שבגלל תג המחיר הגבוה שלי, אז קיבלתי את הכסף. אנשים ציפו ממני לדברים בומבסטיים, אבל זה כבר מאחוריי. כל עונה הפועל חייבת להיות מועמדת לאליפות ולרוץ לכל התארים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/274 ... 01&loc=108
האם היכולת של חוטבא תעזור לקנדה להשתחרר מהפועל?
המגן הצעיר, אשר מוערך מאוד ע"י דרור קשטן, עשוי להביא לשיחרורו של השחקן, אשר ביקש בעבר לקבוע סכום עזיבה. הקשר הניגרי קינג אוסאנגה מועמד להגיע לשורות האדומים

יכולתו הטובה של המגן נאאל חוטבא עשויה להביא לשיחרורו של עמרי קנדה שמחזיק לטענתו בשתי הצעות, מלגיה ורשה ומאוקראינה.
קנדה מסיים חוזה העונה ונראה כי הפועל לא תקשה על שחרורו. אלרואי כהן עשוי לשמש כמ"מ מגן ימני בשעת הצורך.
כהן, חוטבא, גורדנה ואיגייבור צפויים לפתוח גם מחר מול אקרנאס הליטאית, בגומלין של פלייאוף הליגה האירופית.
לא ברור עדיין אם מריו פצ'אלקה יחזור להרכב. אביחי ידין מחוץ לסגל בגלל הכאבים בגבו.
אקרנאס תשהה במלון דן פנורמה בת"א, והערב היא תערוך את האימון היחיד שלה בבלומפילד.
אחר הצהריים תעשה זאת הפועל ת"א ב'חודורוב‭.'‬ ארטיום קוצ'ין מקזחסטן ישפוט.

הקשר הניגרי, קינג אוסאנגה, אמור להגיע לישראל ביממה הקרובה.
למרות שמדובר בהתרשמות, קלטת עם ביצועיו של הקשר בן ה‭,20-‬ שהומלץ על-ידי חברו לנבחרת הנוער הניגרית נוסא איגייבור, הסתובבה אתמול בהפועל ת"א והותירה רושם אדיר.
ההערכה היא כי הקשר, שנחשב לשחקן חופשי, יחתום בסוף בהפועל ת"א אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
דמארי: הפועל ת"א קבוצה מכובדת באירופה, לא רוצים לקלקל את ההישגים

הפנצ'ר בליטא, העוצמה של איגייבור והסיפתח הפורה בהפועל ת"א. אחרי שנטרל את מכשול האח והאקסית, עומר דמארי מתפנה לחשוב רחוק: "הביאו שחקנים שיכולים לשחזר את ההישגים בשנים האחרונות"

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/274 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
מסיבת העיתונאים היום תהיה גם בוואלה:
http://sports.walla.co.il/?w=//1853793

אופירע:
http://www.one.co.il/Article/185684.html
"בבתים נראה מי הנציגה הבכירה ביותר באירופה"
הפועל ת"א תערוך ב-16:45 מסע"ת לקראת אקראנס שתועבר בשידור ישיר בערוץ ONE, ערוץ 50 וב-ONE TV LIVE. לפני כן עסקו חלקם בהדחת הירוקים

לקראת משחק הגומלין מול אקראנס במסגרת שלב הפלייאוף של מוקדמות הליגה האירופית ביום חמישי תערוך הפועל תל אביב ב-16:45 מסיבת עיתונאים שתועבר בשידור ישיר בערוץ ONE, ערוץ 50 וב-ONE TV LIVE ולאחריה את האימון המסכם.
האדומים שיצטרכו למחוק פיגור של 1:0 מהמשחק הראשון בליטא צפו בהדחה של מכבי חיפה מליגת האלופות ולמרות שרובם נזהרים בהתייחסותם לנושא עד שלא יעברו את הליטאים, יש בקבוצה שאמרו: "בכל מקרה חיפה היתה משתתפת בבתים של אחד מהמפעלים וזה היה משפיע לה על העונה בישראל, אז לפחות הם עפו מהאלופות והפסידו הכנסה כספית גבוהה. אנחנו נעשה הכל כדי לעלות לבתים, שם נראה בדיוק מי הישראלית הבכירה באירופה".
על פי ההערכות, דרור קשטן צפוי לתת קרדיט לאותם 11 שפתחו ב-1:4 על מכבי פ"ת, כאשר בין היתר ימשיכו בהרכב איאד חוטבא, גל שיש ואלרואי כהן. במידה והאדומים אכן יעפילו לשלב הבתים, בקבוצה לא פוסלים שחרור מספר שחקנים מהם קיימת אכזבה וחיזוק הקבוצה בשחקנים אחרים.
הבלם, מתן אוחיון, מתרחק מהקבוצה. בין האדומים לקבוצתו של אוחיון, שרלואה, ישנם פערים כספיים גדולים כאשר הבלגים דורשים 650 אלף יורו דמי העברה ו-175 אלף יורו דמי השאלה, בעוד אוחיון רוצה משכורת של 150 אלף יורו. נכון לעכשיו אוחיון לא יגיע להפועל, אלא אם כן שרלואה תפחית בדרישותיה.
דרור קשטן לא ממהר לצרף כרגע גם מועמדים אחרים לעמדת הבלם כמו גל כהן ושי מימון, ובהפועל ימשיכו לתור אחר חיזוק לעמדה זו. גורמים בקבוצה תהו מדוע לאור ההיצע הדל בשוק הישראלי, לא נותנים לבלם הצעיר, מור שושן, הזדמנות להוכיח את עצמו כפי שניתנה לקשר, רועי גורדנה.
שושן ממשיך להתאמן בינתיים במתחם חודורוב, אך כבר ביקש וקיבל שחרור מהנהלת הקבוצה במטרה לעבור לקבוצה בה יהווה בורג מרכזי. ל-ONE נודע כי בין הקבוצות שכבר הביעו עניין בשושן נמנות הפועל 'ניר' רמה"ש ומכבי נתניה.
במקביל, האדומים ממשיכים לנסות ולחזק גם את חולית הקישור, כאשר מלבד קשר הפועל חיפה, אמיר אבו-ניל, שנמצא על הפרק, מחזיקת הגביע ממתינה גם לקשר ניגרי שאמור לנחות מחר למבחנים בקבוצה, קינג אוסנגה.
בתחילה האדומים לא התלהבו מהניגרי שיחגוג בקרוב יום הולדת 21, על אף המלצות שקיבלו עליו מקשר הקבוצה, נוסא איגייבור, אולם לאחרונה קיבלו במועדון דיסקים עם ביצועים נוספים של אוסנגה ואז הוחלט להנפיק לו כרטיס טיסה כדי שינסה להרשים את דרור קשטן. בהפועל התרשמו כי מדובר בשחקן מהיר מאד אך עם טכניקה לוקה בחסר.
אוסנגה כבש שער אחד ב-9 הופעות במדי אטולי דו שהאל מתוניס בעונה שעברה, אך ברח מהמדינה לאחר תשעה חודשים בעקבות המהומות ועבר לאל-האלי בנגאזי מלוב. גם ללוב רדפו את אוסנגה המהומות, ועם פרוץ מלחמת האזרחים במדינה וכשטרם רשם הופעה אחת, הוא הושאל לקאדונה מניגריה כשגם שם לא שיחק.
על אף כרטיס הטיסה שהונפק לו, בהפועל כרגע פסימיים בנוגע להגעתו למבחנים מאחר והוא מגיע מלוב, מדינה שנחשבת ל"עויינת" לישראל, ויש קשיים רבים בהוצאת אישורי כניסה עבורו למדינה. בהפועל ימשיכו במאמצים להסדיר את העניין מאחר והצוות המקצועי רוצה לבחון אותו, כאשר אם הוא אכן יגיע וירשים, האדומים יוכלו להחתימו ללא דמי העברה.
בעלי הפועל ת"א, אלי טביב, הנחה את היו"ר, דורון אוסידון, להזמין למשחק בחמישי בני נוער מאזור הדרום כאורחי המועדון בנוסף לבני נוער מבאר שבע שכבר הוזמנו. אוסידון יצר קשר עם מחלקת הספורט של עיריית אשקלון כדי לארח בני נוער מהעיר הדרומית במשחק מול הליטאים. אוסידון אמר בנושא: "אלי הנחה אותי לסייע ככל האפשר לילדי הדרום בשעה קשה זאת ולשמח אותם ככל האפשר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4113331,00.html
הפועל ת"א: "אקרנאס נגרים, בושה אם לא נעלה"
שחקנים בקבוצה של דרור קשטן בטוחים ביכולתם לעבור את היריבה הליטאית: "אם לא נעשה את זה זו תהיה הפדיחה הכי גדולה שלנו באירופה". הליטאים לא מתרגשים: "ראינו שהפועל לא כזו גדולה". הניגרי קינג אוסנגה ינחת מחר

"אם לא נעבור את הנגרים האלה מליטא - זו תהיה הפדיחה הכי גדולה של הפועל תל אביב באירופה". כך אמרו היום שחקנים בהפועל תל אביב לקראת משחק הגומלין מול אקראנס, שניצחה במשחק הראשון בליטא 0:1.
בהפועל מודעים לחולשתה של האלופה הליטאית, וגם דרור קשטן רמז שאם שחקניו היו מרוכזים הם היו כובשים רביעיה או חמישיה במשחק הראשון. מעבר לעניין המקצועי, במועדון מודעים גם לחשיבות הכלכלית העצומה של עליה לשלב הבתים של הליגה האירופית.
אם הפועל תעלה היא תשיג בכך העפלה שלישית ברציפות לשלב בתים של מפעל אירופי. הדבר יביא להכנסה בגובה 12-15 מיליון שקל. ב-17:00 יתקיים האימון המסכם לקראת המשחק מחר בבלומפילד ולפני כן תתקיים מסיבת העיתונאים.
הליטאים יתאמנו הערב בבלומפילד, אחרי שנחתו לפנות בוקר בישראל ואמרו: "הגענו להשלים את המשימה שלנו, לעלות בפעם הראשונה לשלב הבתים של הליגה האירופית. ראינו שהפועל לא כזו גדולה".
בהפועל מתכוונים להתחזק בלפחות שני שחקנים, ללא קשר לתוצאת המשחק מחר. מחר ינחת בארץ הניגרי קינג אוסנגה שהגיע בהמלצתו של נוסה איגיבור, שאמר עליו: "הוא שחקן מהיר שבחיים לא ראיתם, יש לו בעיה טכנית, אבל הוא שחקן אגף מצוין".
כחלק ממדיניות המהפכה של קשטן, המגמה היא לשחרר את דדי בן דיין, עומרי קנדה ויוסי שבחון. לשלושה יובהר כי עליהם לחפש קבוצה. במקרה שלא יסכימו הם יישבו ביציע.
קנדה יישב ביצע גם מחר אחרי שקיבל אישור למצוא קבוצה אחרת. לגיה ורשה עשויה לצרפו תמורת 300 אלף אירו. בן דיין ושבחון יישארו על הספסל, בעוד רועי גורדנה יחליף את אביחי ידין המוצהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/274 ... 01&loc=113
קשטן: לא רוצה לתאר תרחיש חוץ מניצחון
מאמן הפועל ת"א לקראת הגומלין מול אקרנאס הליטאית בפלייאוף הליגה האירופית: "צריכים לשחק בכל מסגרת באותה צורה. חייבים לשלוט מהדקה הראשונה". באדיר: "מבטיח שיהיה משחק טוב. מקווה שנשתפר"

רק ניצחון. זה מה שיעמוד מחר (ה') מול עיני הפועל ת"א במשחק הגומלין מול אקרנאס בפלייאוף הליגה האירופית. אחרי ההפסד 1:0 בליטא, זקוקים האדומים לניצחון בהפרש של שני שערים כדי להבטיח מקום בשלב הבתים של המפעל השני בחשיבותו באירופה.
מאמן הפועל ת"א דרור קשטן אמר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק: "הפועל ת"א חייבת לנצח את הקבוצה הליטאית, בטח בבית עם התמיכה של הקהל והמחוייבות והשאפתנות של השחקנים. אני לא רוצה לתאר תרחיש אחר".
"בבית השליטה חייבת להיות שלנו מהדקה הראשונה שלנו על מנת להכריע את המשחק", הוסיף המאמן, אם נגיע לכמות מצבי ההבקעה מהמשחק הראשון, למרות שלא התעלה לרמה גבוהה, אני בטוח שנעשה את התוצאה המיוחלת".
על היריבה אמר המאמן: "אנחנו פייבוריטים במשחק הזה, במיוחד עם הקהל שהוא השחקן ה-12. אני תמיד נותן הרבה כבוד לכל יריבה, ואף אחד לא מזלזל בה. הרצון של הפועל ת"א להגיע לשלב הבתים הוא חזק ועוצמתי".
הקפטן וואליד באדיר הוסיף: "המשחק הזה חשוב למועדון, לאוהדים, למאמנים ולכל מי שקשור לקבוצה. חשוב שנמשיך את המסורת ונקווה שיבוא הרבה קהל. הקבוצה הליטאית טובה במצבים הנייחים ואנחנו נעשה את המקסימום בכדי לנצח". על ההפסד בליטא אמר הבלם: "המשחק הקודם היה משחק אחד, וכבר במשחק נגד פ"ת ראינו קבוצה אחרת שמשחקת יותר טוב. ויש מגמת שיפור וננסה להמשיך ולהשתפר גם מחר".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4113426,00.html
דרור קשטן: "לא נרצה להיות בצד המופתע"
מאמן הפועל ת"א אמר במסיבת עיתונאים לקראת הגומלין נגד ארקנאס: "אם נגיע לאותה כמות מצבים כמו במשחק הראשון נשיג את התוצאה הרצויה"

צעד אחד לפני המטרה. הפועל תל אביב תנסה להבטיח מחר (ה') העפלה שלישית ברציפות לשלב הבתים של מפעל אירופי, כאשר תשחק בבלומפילד נגד ארקנאס. היריבה הליטאית ניצחה כזכור 0:1 במשחק הראשון בשבוע שעבר. האדומים ינסו למחוק את ההפסד ולעלות לשלב הבא. המאמן דרור קשטן אמר במסיבת העיתונאים: "זה משחק חשוב מאוד למועדון ולכדורגל הישראלי. מן הראוי שקבוצות ייכנסו למעגל המשחקים של הליגה האירופית והפועל תל אביב צריכה לעשות את זה מחר. עם התמיכה של הקהל אנחנו מצפים לנצח. נקווה לעשות את זה עם המחויבות והרצינות של השחקנים והשאפתנות שלהם".
קשטן התייחס ליכולת בניצחון 1:4 על מכבי פתח תקווה: "ככה אני רוצה לראות את הפועל תל אביב. כך היא צריכה לשחק בכל מסגרת, להמשיך להתקדם ולהשתפר ביכולת הכללית".
המאמן התייחס למפגש הראשון מול הליטאים: "הפועל ת"א הגיעה במשחק הקודם ל-22 מצבי הבקעה ולא כבשה. זה לא אופייני להפועל תל אביב. הקבוצה היריבה הגיעה לשבעה והבקיעה ממצב נייח. גם במשחק האחרון שלה היא הבקיע ממצב נייח. אלו הם דברים שנערכנו אליהם וניערך גם הפעם. צריכה להיות שליטה שלנו מהדקה הראשונה על מנת שנכריע את המשחק. אם נגיע לאותה כמות מצבים אני בטוח שנשיג את התוצאה המיוחלת".
קשטן הוסיף: "הפועל תל אביב הפייבוריטית כאן בבית. עם העידוד של הקהל והיכולת שאני רוצה לראות היא בהחלט פיבוריטית וצריכה להעפיל לשלב הבתים. יש הרבה רספקט לכל יריבה ואף אחד לא שמע בדבריי מילת זילזול. אני מכבד כל קבוצה, אפילו שמקלים ראש בקבוצה זו או אחרת, אבל בכדורגל יש לא פעם הפתעות ואנחנו לא רוצים להיות בצד המופתע".
הקפטן, וואליד באדיר: "חשוב להמשיך במסורת ואני מבטיח שיהיה משחק טוב. היריבה טובה במצבים נייחים ונעשה את הקסימום שלא נספוג ממצבים כאלה".

http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... &tableid=0
קשטן: אני בטוח שנעלה לבתים, אין תסריט אחר
מאמן הפועל ת"א שידר ביטחון במסיבת העיתונאים לקראת אקראנס מחר ב-20:30: "אני לא מזלזל, אנחנו פייבוריטים בבית". באדיר: "חשוב להמשיך במסורת"

הפועל ת"א ערכה הערב (רביעי) מסיבת עיתונאים לקראת המשחק מול אקראנס מחר (חמישי) ב-20:30 בשלב הפלייאוף של מוקדמות הליגה האירופית. האדומים יגיעו לבלומפילד בפיגור 1:0 מהמשחק הראשון בליטא וינסו למחוק אותו לעיני הקהל הביתי.

על-פי ההערכות, המאמן, דרור קשטן צפוי לתת קרדיט לאותו הרכב שפתח ב-1:4 על מכבי פ"ת, בין היתר יקבלו את החולצה איאד חוטבא, גל שיש ואלרואי כהן.
המאמן דרור קשטן פתח את מסיבת העיתונאים המסורתית ואמר: "זה בהחלט משחק חשוב מאוד למועדון וכמובן לכדורגל הישראלי. אני חושב שמן הראוי שהקבוצות תכנסנה למעגל משחקים של הליגה האירופית והפועל ת"א כמובן צריכה לעשות את זה. אני לא רוצה לתאר לעצמי תסריט אחר מאשר לנצח את הקבוצה הליטאית, כאן בבית, עם התמיכה הגדולה של הקהל שלנו ובדחיפה שלו וכמובן במחוייבות וברצינות של השחקנים".
קשטן המשיך: "הפועל ת"א צריכה לשחק בכל מסגרת באותה צורה שאיפיינה אותה במשחק האחרון וכמובן צריכה להמשיך ולהתקדם ולהשתדרג גם ביכולת הכללית. נתון סטטיסטי מהמשחק הקודם, הפועל הגיעה ל-22 מצבי הבקעה ולא הבקיעה שער, דבר שהוא לא אופייני להפועל ת"א. לעומת שבעה מצבי הבקעה לקבוצה היריבה שהבקיעה שער אחד ממצב נייח, שזה החלק החזק שלה. גם במשחק האחרון שלה היא הבקיעה שער ממצב נייח. אלה דברים שנערכנו אליהם".
על יחסי הכוחות בין הקבוצות אמר מאמן הפועל: "כאן בבית השליטה חייבת להיות של הפועל ת"א מהדקה הראשונה. אם נגיע לאותה כמות מצבי הבקעה מהמשחק הראשון, למרות שהמשחק לא התעלה לרמה גבוהה, אני בטוח שאנחנו נעשה את התוצאה המיוחלת".
"הפועל ת"א פייבוריטית כאן בבית להעפיל לשלב הבתים. אני רוצה לקוות שיכולת מהמשחק הראשון תשתפר. יש הרבה רספקט לכל יריבה, אף אחד לא שמע בדבריי מילת זלזול. אני בדרך הטבע, מכבד כל קבוצה, אפילו שמקלים ראש בקבוצה כזו או אחרת. בכדורגל לא פעם ישנן הפתעות. אנחנו לא רוצים להיות בצד המופתע. הרצון להגיע לשלב הבתים הוא חזק, עוצמתי ואני מקווה שהוא יגיע במשחק", סיכם קשטן.
הקפטן וואליד באדיר הוסיף: "המשחק הזה חשוב למועדון, לאוהדים, לנו לשחקנים והמאמנים. חשוב לנו להמשיך במסורת של הפועל. אני בטוח שיהיה משחק טוב, אני מקווה שיבוא הרבה קהל ושנעשה תוצאה טובה. לכל הקבוצות בארץ יש בעיה במצבים נייחים. היריבה שלנו טובה במצבים נייחים, נעשה את המקסימום כדי שהם לא יגיעו למצבים כאלה ולנצח את המשחק ולסגור את הסיפור".
"נגד מכבי פ"ת היה שיפור אדיר, השחקנים רצו במחויבות למועדון. אני חושב שנשחק יותר טוב מאשר במשחק נגד מכבי פ"ת", סיכם הקפטן.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05630.html
קשטן: "לא רואה תסריט מלבד ניצחון. אנחנו פייבוריטים לעלות"

אחרי ההפסד המביך מול אקרנאס בחוץ, מאמן הפועל ת"א אופטימי לקראת הגומלין בפלייאוף הליגה האירופית: "אם נגיע למצבים שהגענו אליהם שם - ננצח. לא רוצה להיות בצד המופתע". באדיר: "חשוב שנשמור על המסורת של המועדון"
אחרי ההפסד 1:0 בליטא, הפועל תל אביב חייבת לנצח מחר ב-20:30 בבלומפילד ולשנות את הרושם הרע שהותירה במשחק הראשון מול אקרנאס בשלב הפלייאוף של הליגה האירופית. האדומים יצטרכו לכבוש וכמובן לא לספוג שער חוץ שעלול לסבך את העניינים.
הבשורה הטובה מבחינתם היא ההופעה המוצלחת במחזור הראשון מול מכבי פתח תקווה. החבורה של דרור קשטן ניצחה 1:4 כשהיא נהנית מצמד של טוטו תמוז ושערים של עומר דמארי ונוסא איגיבור שעושה רושם של רכש איכותי.
"זה משחק חשוב. חשוב שקבוצות ישראליות יכנסו למעגל המשחקים של הבתים. אני לא רוצה לראות תסריט אחר מלבד שאנחנו מנצחים. צריכים את הקהל שלנו ואת המחויביות של השחקנים. הפועל ת"א צריכה לנצח בכל מסגרת כמו במשחק האחרון בליגה והיא צריכה להתקדם ולהשתפר".
"רק נתון מהמשחק הקודם: הגענו ל-22 מצבי הבקעה ולא כבשנו, דבר שלא אופייני להפועל ת"א והם הגיעו רק ל-3 וכבשו ממצב נייח שזה החלק החזק שלה. כאן בבית השליטה צריכה להיות שלנו מהדקה הראשונה כדי שנכריע ואם נגיע לאותה כמות של מצבים למרות שהוא לא התעלה לרמה גבוהה אני בטוח שנעשה את זה. אנחנו הפייבוריטים פה בבית. השחקן ה-12 זה הקהל. אנחנו צריכים להעפיל לשלב הבתים, אנחנו פייבוריטים".
"יש כבוד לכל יריבה. אף אחד לא שמע בדברי נימת זלזול כלפי היריבה. בכדורגל ישנן הפתעות לא פעם, ואנחנו לא רוצים להיות בצד המופתע".
גם הקפטן וואליד באדיר דיבר: "זה משחק חשוב מאוד למועדון וחשוב להפועל תל אביב להמשיך במסורת. לא רק להפועל יש בעיה במצבים נייחים, לכולן יש. נעשה את המקסימום כדי לנצח ולהעפיל לבתים. אני מקווה שיבוא הרבה קהל. נגד מכבי פ"ת היה שיפור אדיר. אני חושב שנגד אקרנאס נשחק עוד יותר טוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
אוסידון : קנדה נשאר , הפועל לא חייבת כסף לאף אחד

יו"ר הפועל ת"א התייחס למצבו של המגן ואמר ל-102FM בשיתוף ONE: "אף אחד לא משוחרר. צריך לאפס כאן שחקנים. אפולה אדל הוא השוער לעונה הקרובה"

הפועל תל אביב תשחק מחר (חמישי) ב-20:30 מול אקראנס בבלומפילד, במשחק הגומלין בפלייאוף הליגה האירופית. על האדומים לתקן את הרושם מההפסד המביך בליטא 1:0 במשחק הראשון ואת זה במועדון כולם יודעים.

בין המשחקים מול אלופת ליטא, הצליחה הפועל לנצח 1:4 את מכבי פתח תקווה במחזור הראשון בליגת העל, אבל מי שלא היה בסגל במשחק הזה הוא המגן עומרי קנדה, שהיה מתוסכל מההחלטה מאוד.

יושב-ראש האדומים, דורון אוסידון, התפנה להתראיין לתוכנית הספורט של ישראל בשיתוף ONE ודיבר על היחסים של המאמן דרור קשטן עם שחקניו ועל המשך העונה שנפתחה.
.
מתי אלי טביב חוזר?
"כמה ימים".

אתה מורשה חתימה?
"אני מורשה חתימה מהיום הראשון, יש זכרון דברים עם שי רק צריך לשים את החוזה בבקרה".

מה חדש אצלכם? דרור קשטן קצת כועס ושחקנים ישוחררו?
"צריך לאפס שחקנים. מי שצריך לעשות זאת כבר עשה זאת. דרור לא אמר את זה אף פעם, שהוא הולך לשחרר שחקנים. זו המצאות. ההפסד לאקראנס מביך".

קנדה נשאר או עוזב?
"קנדה נשאר וכל מה שפרסמו עליו נשאר גם כן. אצל קשטן שמות לא משחקים. מי שייתן מאה אחוז ישחק. מחר תהיה הופעת בכורה לרועי גורדנה ולאיאד חוטבא שהשקיע המון ותפס את המקום. שי אבוטבול חתם כבר. אף אחד לא משוחרר".

אתה יכול לעשות סדר בתשלומים ובמשכורות, חייבים כסף?
"רוב האנשים שטוענים שחייבים להם כסף עוד חייבים כסף למועדון. אנחנו היום לא חייבים כלום לאף אחד. כולם קיבלו מה שמגיע להם. אני לא יודע מה היה לפני, אני נמצא שמונה חודשים במועדון".

יש סיכוי שווינסנט אניימה יחזור?
"אדל הוא השוער של הפועל תל אביב והוא משתפר ממשחק למשחק. לעונה הקרובה אדל הוא השוער".

קשטן ילחץ לאבוקסיס את היד?
"הם כרגע לפי מה שאני מבין לא ביחסים, לא מתעסק בזה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2011, 22:18 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4113564,00.html

הפועל חוששת: אוסנגה לא יצליח להיכנס לארץ
הקשר הניגרי לא עלה על הטיסה מטוניסיה, למרות שהאדומים הוציאו עבורו ויזה לישראל. גורם בהנהלה: "יכול להיות שבסופו דבר נרד מאפשרות צירופו"
כלום לא הולך השנה בקלות להפועל ת"א. הקשר הניגרי, קינג אוסנגה, שהיה אמור להגיע ביום חמישי להתרשמות קצרה במועדון, לאחר המלצה מצד חברו נוסא איגיבור, לא עלה אמש על הטיסה לישראל, למרות שהאדומים הוציאו עבורו ויזה וגם כרטיס טיסה לארץ.
נכון לעכשיו, לא ברור האם או מתי אוסנגה ינחת בקרוב במתחם וולפסון. בקבוצה חוששים כי בעקבות כך שהקשר נמצא כעת בטוניסה, שנחשבת למדינת אויב, הוא לא יוכל להגיע ארצה. גורמים בקבוצה קיימו היום מרתון שיחות עם נציגי משרד הפנים ואף השיגו עבורו אישור כניסה לארץ דרך טורקיה.
למרות המאמצים הרבים, בשורה התחתונה השחקן כאמור, לא צפוי להגיע מחר לישראל. בהפועל ת"א קיבלו החלטה באופן עקרוני ולפיה אם הקשר לא יצליח להגיע בימים הקרובים להתרשמות בקבוצה, הם ככל הנראה יעברו לאופציות אחרות.
גורם בהנהלת הקבוצה התייחס לסיטואציה המורכבת ואמר: "בגלל שטוניסיה היא מדינת אויב לא בטוח שהרשויות המקומיות שם ייתנו לו להיכנס לארץ. אם זה יימשך ככה יכול להיות שבסופו של דבר אנחנו נרד מאוסנגה, נצטרך לחכות ולראות האם הוא יצליח בסוף להגיע לארץ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: