אצטדיון : אצטדיון בלומפילד (המקדש) שידור : ערוץ 1 (ערוץ 11 ו-511) שעת המשחק : 20:45 צוות השיפוט שופט ראשי : מנשה משיח קוונים : בורנשטיין אורן דוידי ניסן שופט רביעי : אדלר זיו
ההרכב של הפועל ת"א : אפולה אדל, נאעל חוטבא, וואליד באדיר, ביוואן פרנסמן, גל שיש, אביחי ידין, שי אבוטבול, נוסא איגייבור, אלרואי כהן, עומר דמארי, טוטו תמוז. ספסל הפועל ת"א : בוריס קליימן, יוסי שבחון, רועי גורדנה, דדי בן דיין, סלים טועמה, מחמוד עבאס, מהראן לאלא ייעדרו בגלל פציעה : מריו פצ'אלקה. לא בסגל : עומרי קנדה
ההרכב של מכ' פ"ת : לירן שטראובר, אסי משיח, ניצן דמארי, קובי גנון, טל מעבי, סבסטיאן סנסוני, ג'סטיס וומפור,נסטיה צ'ה, טל בן חיים, ויקטור מרעי, עומר גולן.
מה ההיסטוריה אומרת (כל הזכויות שמורות ל"נ.ע ארכיון הפועל ת"א")
המאזנים של הפועל בכל ההיסטוריה במחזור הראשון (מ-1949/1950 ועד היום ):
מאזן כללי : מש' - 58 ניצ' - 28 תיקו - 19 הפס' - 11 יחס שערים : 52:79 (27+) % הצלחה - 59.20%
המאזן כשהפועל מארחת במחזור הראשון : מש' - 25 ניצ' - 15 תיקו - 8 הפס' - 2 יחס שערים : 17:40 (23+) % הצלחה - 70.67%
המאזן של הפועל נגד מכבי פ"ת בכל ההיסטוריה בליגה מאז 1929/1930 : מש - 146 73 ניצ' הפועל 38 תיקו 35 ניצ' למכ' פ"ת שערים : 143:233 להפועל
*במשך חמש עונות הפועל תל אביב ומכבי פתח תקווה לא הצליחו לנצח את המשחק הליגה הראשון שלהן.
*למרות שמכבי פתח תקווה נחשבת לכבשה השחורה של האדומים, הניצחון האחרון של המלאבסים על הפועל היה בסיבוב הראשון של עונת 07/08.
*וכדי להיזכר בניצחון האחרון של מכבי פתח תקווה על הפועל תל אביב בבלומפילד, צריך להרחיק עד פברואר 2006.
*טל בן חיים כבש את שני השערים היחידים לטובת מכבי פתח תקווה בארבעת המפגשים האחרונים של הקבוצות.
*שניים מתוך ששת המפגשים האחרונים בין המועדונים הוכרעו בתוך תוספת הזמן כשלפני שנתיים וחצי ערן זהבי קובע שיוויון בדקה ה-93 ובעונה שעברה סלים טועמה מנצח את המשחק הראשון בין השתיים בדקה ה-91.
והנה פינת הפלשבק הפועל ת"א נגד מכ' פ"ת : עונת הדאבל השלישי - עונת 1999/2000 - מחזור 7 הפועל מגיעה לאורווה ומביסה 1:5 את מכבי פ"ת.
הנה סיקור המשחק מידיעות אחרונות :
משחקים מהעבר
בהצלחה שדים אדומים שלי
_________________ ארכיון הפועל ת"א בכדורגל htaarchives@gmail.com htaarchives.blogspot.com
נושא ההודעה: Re: מחזור 1 - הפועל תל אביב נגד מכבי פ"ת
פורסם: 22 אוגוסט 2011, 07:51
תמיד תמיד תמיד אני אופטימי לפני משחקים של הפועל. היום הרבה פחות. מקווה שלפחות ינסו לשחק כדורגל ולא עוד פעם נצטרך לראות את טוטו ודמארי נאבקים על כדורי גבוה.
_________________ כמו שיכור מתנדנד בגופי בכאב לא עומד כל דקה ארוכה בלעדיה מכה בי וראשי עליי נופל כבד
פורסם: 22 אוגוסט 2011, 09:11
Telkiyski כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בלי ציניות, ביכולת הנוכחית, אני לא יודע מי הפייבוריט היום. פ"ת קבוצה לא רעה בפוטנציה
הנה יחסי הווינר למעוניינים : הפועל - 1.40 תיקו - 3.70 מכ' פ"ת - 5.25
הפועל 1.95 תיקו - 3.15 מכ' פ"ת (1+) - 2.40
גם אני בדיוק לפני חצי שעה נכנסתי להסתכל הייתי בשוק! יחסים כאלה קיבלנו אולי באמצע עונת הדאבל בלי קשר לזה שאני אף פעם לא מהמר על הפועל ( או נגד מכבי ) , יש כאן הזדמנות מצויינת לעשות כסף להמר על מכבי פ"ת ביחס של 5.25 שווה מאוד את היחס.
פורסם: 22 אוגוסט 2011, 09:15
bruno conti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בלי ציניות, ביכולת הנוכחית, אני לא יודע מי הפייבוריט היום. פ"ת קבוצה לא רעה בפוטנציה
איקס /2
היות וזה מחזור 1 ואנחנו לא ממש מכירים את מכבי פ"ת החדשה והאמת גם לא את הפועל החדשה כולכך אין באמת פייבוריט על הנייר יש יתרון בית שלנו שהוא משמעותי , אבל במצב שהקבוצה לא תתחיל ברגל ימין , יתרון הביתיות הזאת מהר מאוד יכול להפוך לחיסרון וסיר לחץ מאוד מאוד דומה למכבי ת"א של השנים האחרונות נקווה שהקהל יחכה לפחות עד הדקה ה90 עם האגנדות שלנו נגד קשטן , טביב , אוסידיון , במבי והחברים
פורסם: 22 אוגוסט 2011, 09:31
לדעתי צפוי משחק עם לא מעט מצבים בגלל ההגנות והשוערים מחד, והחוד מאידך. ל-2 הקבוצות שוערים שאינם משרים בטחון בלשון המעטה על ההגנה שלהם. שטראובר הוא ליצן. אדל עדיין לא התאקלם. שניהם ידועים בשערים ההזויים שהם נוטים לספוג מדי כמה משחקים.
ל-2 הקבוצות מרכז הגנה חלש. באדיר הזקן ופרנסמן החלש מצד אחד, גנון שהוא מגן שמאלי בינוני בכלל אבל נאלץ לשחק כבלם הערב, מהצד השני, מבטיחים שקשה לא יהיה להתקפת היריב.
וכעת להתקפה - תמוז, דמארי ולאלה אמורים לחגוג ברחבה של מכבי פ"ת. בן חיים, גולן ואולי גם מרעי (שמכיר מקרוב את החסרונות של ההגנה האדומה) יגרמו לנו להרבה התקפי לב הערב.
הימור? כל תוצאה אפשרית, גם הפסד של הפועל. לפני שנתיים נדמה לי אירחנו בתחילת העונה את מכבי פ"ת וזה נגמר בתיקו 2-2. אני קונה תוצאה כזאת. ואני קונה גם עונה כזאת...
_________________ כל עוד האמריקאים ישלמו, הערבים יבנו והדרוזים ילחמו - היהודים יחיו... רוצה להצחיק את אלהים? ספר לו על תכניותיך... "העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו, לא בגלל האנשים שעושים רע, אלא בגלל אלו שלא עושים דבר בעניין" (א. אינשטיין)
פורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:27
אם לוקחים בחשבון את ההיסטוריה מול פ"ת בשנים האחרונות, את הפורמה של הקבוצה שלנו בשבועות האחרונים, את זה שכבר הרבה שנים לא ניצחנו במחזור פתיחה ואת היחסים בווינר - אפשר לעשות פה חתיכת מכה על פ"ת, או לכל היותר להפסיד סכום כסף פעוט על מזבח האנטי-נאחס.
_________________ "נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)
פורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:33
mbracha כתב:
אם לוקחים בחשבון את ההיסטוריה מול פ"ת בשנים האחרונות, את הפורמה של הקבוצה שלנו בשבועות האחרונים, את זה שכבר הרבה שנים לא ניצחנו במחזור פתיחה ואת היחסים בווינר - אפשר לעשות פה חתיכת מכה על פ"ת, או לכל היותר להפסיד סכום כסף פעוט על מזבח האנטי-נאחס.
הבעיה שלי תמיד עם האנטי נאחסים האלה, זה שיגמר תיקו ואני מפסיד משני הכיוונים
פורסם: 22 אוגוסט 2011, 10:49
עוד קצת מידע לקראת היום :
מה הפועל עושה במחזור הראשון כאשר קשטן הוא המאמן : עונת 1999/2000 - הפועל ת"א נגד הפועל פ"ת 0:2 עונת 2000/2001 - מ.ס. אשדוד נגד הפועל ת"א 4:0 עונת 2001/2002 - הפועל פ"ת נגד הפועל ת"א 0:1 עונת 2002/2003 - הפועל פ"ת נגד הפועל ת"א 3:2 עונת 2003/2004 - בני סכנין נגד הפועל ת"א 1:1 עונת 2005/2006 - הפועל ת"א נגד בני יהודה 0:2 סיכום מש' - 6 ניצ' - 4 תיקו - 1 הפס' - 1 שערים - 4:12 (8+) % הצלחה - 72.23%
_________________ ארכיון הפועל ת"א בכדורגל htaarchives@gmail.com htaarchives.blogspot.com
פורסם: 22 אוגוסט 2011, 12:06
טלקיסקי אתה יכול להשיג את התקציר של המשחק מעונת הדאבל עם המספרת של חרזי ?
_________________ "ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים
פורסם: 22 אוגוסט 2011, 14:19
בינמן כתב:
מי מהמר על משחקים של הפועל בווינר?
אני יכול לומר שבשלוש השנים האחרונות לא נגעתי במשחקים של הפועל מטעמי נאחס. בחודש האחרון נגעתי ועוד איך ,זה מרכך את הדיכאון... מיוצר לציין שהעדפתי ניצחון של הפועל בכל המקרים! סכומי ההימורים הם נמוכים ככה שאין שאלה מהבחינה הזאת
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה