http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 05317.htmlאוסידון: "יש פה אנשים שצריכים איפוס. יהיו גם החתמות בקרוב"
אחרי ההפסד המביך 1:0 לאקרנאס, השני ברציפות באירופה, הפועל ת"א חזרה לארץ ותנסה להתעשת לקראת פתיחת העונה. היו"ר: "זו הרגשה לא טובה". טועמה: "אני דווקא חושב שהיינו בסדר גמור. זה קורה גם לקבוצות הכי גדולות"
אחרי ההפסד המביך אמש (חמישי) בחוץ מול אקרנאס (1:0), במשחק הראשון בפלייאוף של הליגה האירופית, הפועל תל אביב חזרה היום לישראל. לפני שינסו למצוא את הדרך להעפיל לשלב הבתים של המפעל האירופי, האדומים צריכים להתעשת כמה שיותר מהר כי ביום שני מחכה לה מכבי פתח תקוה במחזור הראשון של ליגת העל.
את ההפסד בגומלין מול ואדוז בסיבוב הקודם עוד קיבלו בהפועל בהבנה יחסית, בעיקר כי הושג אז הכרטיס לשלב הבא, אך המעידה בליטא הכניסה את המועדון להלם. "זו הרגשה לא טובה, נראינו ממש לא טוב", אמר היו"ר דודון אוסידון אחרי הנחיתה, "צריך איפוס של המערכת, יש פה כמה אנשים לא מאופסים וצריך לאפס אותם".
"יהיו פה החתמות בימים הקרובים", גילה אוסידון על הרכש הצפוי, |אנחנו עובדים על זה וכמו תמיד, הכל מתנהל במשא ומתן חשאי בלבד". כשנשאל אם ההפסד לאקרנאס כואב יותר בגלל הניצחון של מכבי, ענה: "לא, אין קשר למכבי. אנחנו מסתכלים רק על עצמנו ואנחנו צריכים להתחזק".
"אנחנו קבוצה ואני חושב שבמשחק אתמול דווקא היינו בסדר", אמר הקשר סלים טועמה, "החמצנו המון מצבים והפסדנו. לא היינו צריכים להפסיד, היינו אמורים להבקיע חמישה שערים. נקלענו ליום לא כל כך טוב אבל זה הכדורגל. יש לנו עכשיו שבוע קשה מאוד, כולל הגומלין ביום חמישי. אני בטוח שנבוא מוכנים ונצליח לעבור לשלב הבתים".
"אני לא חושב שהמשחק מול ואדוז חזר על עצמו, אולי חוץ מהתוצאה. רק חוסר ריכוז של שנייה הביא לגול שספגנו. נכון שהפועל הפסידה וכולם עכשיו מחפשים איך לקטול אותנו, אבל אנחנו עובדים קשה, רוצים לנצח ולפעמים זה פחות מצליח. אני מאמין שבסופו של דבר גם נעשה את זה ונוכיח לכולם".
"גם הקבוצות הכי גדולות באירופה מפסידות, וזה קורה. כשניצחנו את צ'לסי אז קטלו והרגו אותם באנגליה? באלופות ניצחנו קבוצות יותר גדולות מאיתנו. ככה זה בכדורגל, אפשר להפתיע והפעם הפתיעו אותנו. אני בטוח שנתאושש, לא רואה סרט שלא נעלה. נתכונן קודם לליגה ואחר כך למשחק השני מול אקרנאס. עזבו אותנו שחקנים אבל זה לא תירוץ כי יש לנו סגל טוב. חסר לנו עדיין חיבור אבל גם זה יגיע".
http://www.one.co.il/Article/185384.htmlדורון אוסידון: יש פה כמה אנשים שלא מאופסים
הפועל נחתה לאחר ההפסד 1:0 לאקראנס והיו"ר עצבני: "נראינו קטסטרופה. בימים הקרובים יהיו כאן החתמות. העצבים שלנו לא קשורים לניצחון של מכבי"
הפועל תל אביב נחתה היום (שישי) בנתב"ג אחרי ההפסד המביך 1:0 לאקראנס בליטא, כאשר כבר ביום שני צפוי לאדומים משחק הפתיחה של הליגה מול מכבי פתח תקווה.
בהפועל לקחו קשה את ההפסד, שוב לקבוצה נחותה מהם הרבה יותר, אך שאבו אופטימיות מכמות המצבים אליהם הגיעו.
יו"ר המועדון, דורון אוסידון, אמר עם הנחיתה בישראל: "הרגשה לא טובה, כל הדרך לארץ חשבנו על המשחק, נראינו ממש לא טוב אבל אני מאמין שיעבדו על זה בימים הקרובים, גם על העמדה נכונה על המגרש וגם על חיזוק. אנחנו עומדים לפני שבוע קשה והצבנו לעצמנו לנצח את שני המשחקים הקרובים ואני מאמין שזה מה שיהיה".
אוסידון המשיך: "מסכים אתכם שאנחנו כרגע נראים קטסטרופה ואני לא מתחבא מזה, אבל עם הזמן וכשיגיע חיזוק עם איפוס של המערכת יהיה בסדר כי יש פה כמה אנשים לא מאופסים אבל אני לא מתכוון להגיד שמות".
על נושא החיזוק אמר אוסידון: "אנחנו במו"מ עם מספר מועמדים, כרגיל אנחנו עושים זאת בצורה חשאית, בימים הקרובים יהיו כאן החתמות. העצבים שלנו בעקבות ההפסד לא קשורים לניצחון של מכבי, אנחנו מסתכלים רק על עצמנו ואנחנו צריכים להתחזק כמו שצריך".
אוסידון נשאל אם אנשים יקבלו בראש על ההפסד הזה וענה: "בוא נראה מה יהיה בשבוע הקרוב".
http://news.walla.co.il/?w=/157/1852166דורון אוסידון: "מי שלא מאופס, נצטרך לאפס אותו"
יו"ר הפועל תל אביב שנחתה היום, הביע את אכזבתו מהפסד הקבוצה באקראנאס (1:0): "יש הרגשה לא טובה בקשר למשחק"
הפועל תל אביב נחתה היום (שישי) בארץ, אחרי ההפסד המביך אתמול (1:0) במשחק הראשון בפלייאוף הליגה האירופית מול אקראנאס בליטא. אחרי שכבר אתמול נשמעו קולות רבים של ביקורת בתוך הקבוצה על תפקודם בשני המשחקים האחרונים באירופה, אתמול ובמשחק בליכטנשטיין מול ואדוז, נשמע היום יו"ר הקבוצה דורון אוסידון הרבה יותר נחרץ לגבי הכיוון אליו הולכים האדומים. "יש הרגשה לא טובה בקשר למשחק, ואנחנו עדיין חושבים עליו. נראינו לא טוב. המערכת צריכה איפוס - יש מי שלא מאופס ונצטרך לאפס אותו", אמר אוסידון, והוסיף: "בימים הקרובים יהיו החתמות, אנחנו עובדים על הבאת שחקנים". לאור הבעיות שהתגלו בהגנת הקבוצה, נראה שאחד מאותם שחקנים עשוי להיות בלמה של שרלרואה הבלגית, מתן אוחיון.
מי שעוד דיבר היום היה הקשר סלים טועמה, שלא חושב שהאדומים שיחקו כל כך גרוע: "לא חושב שזו הייתה חזרה של המשחק מול ואדוז, מלבד התוצאה. בסך הכל היה עניין של חוסר ריכוז של שנייה, הפסדנו, מחפשים לקטול אותנו, אבל אנחנו עובדים קשה ואני מאמין שבסופו של דבר נעשה את זה ונוכיח שאנחנו קבוצה טובה".