הפועל כתב:
אני גם למען האמת לא מבין למה אתם לא רוצים לרדת ליגה. זה הסיכוי היחיד שלכם להתקרב ליום שבו תעזוב אתכם סופסוף חבורת הזבל שמלווה אתכם ויקום משהו חדש ונקי.
אם יש משהו ללמוד מהפועל כדורסל, זה זה - תיקון עושים כמו שצריך, או לא עושים אותו בכלל
אני לא חושב שירידת ליגה תגדיל משמעותית את הסיכוי להתנקות. אמרו את זה גם לפני הירידה האחרונה לפני ארבע שנים וזה לא קרה. אם יהיו גורמים שינסו לחבל בהעברת הקבוצה לידי האוהדים הם ינסו בכל ליגה.
cheabuksis כתב:
2. המועד האחרון עבר והם משכו את הערעור שלהם. ולכן הודיעו להם שהם יורדים ליגה ולכפ"ס שהם עלו.
זה שכונה שבכלל דנים בערעור הזה ושבכלל בדקו להם תקציב אחרי המועד האחרון להגשת ערעורים
התקציב הועבר בסופו של דבר באיחור של 24 שעות. עפ"י התקנון היבש זה שווה ירידת ליגה, אבל כשמדובר בעונש חמור כ"כ אפשר להפעיל שיקול דעת. במיוחד בהתחשב בכך שיש לא מעט תקדימים כאלו (הבולט והקיצוני ביותר הוא בית"ר י-ם ב-2001/02, שפתחה את העונה באיחור של חודש, אבל יש דוגמאות נוספות).
לחמן כתב:
אם הקהל של הפועל פ"ת מעדיף להיות בליגה הראשונה (דבר שנראה לי רק יזיק להם), אני באמת מאחל להם שזה באמת מה שיקרה.
אבל לבוא בטענה להפועל כפ"ס זה לא פייר.
כי בדיוק כמו הפועל פ"ת גם הם לא יודעים מה קורה איתם.
אני לא חושב שהם צריכים להתנפל בצורה כזו, עם שקרים על מאות אלפי שקלים שיישרפו להם במידה והם לא יעלו, ובמיוחד לא חושב שבכלל היו צריכים להפוך אותם לחלק מהדיון המשפטי כפי שנעשה.