bergkamp כתב:
טוב, אם אוהד של הפועל פ"ת נעלב, אז כדאי להפסיק לשיר את זה.
בכייאת אמא שלך, תהיה גאה ש"גנבנו" מכם שיר. אתם אחים שלנו, אוהדים שלכם באו להפגין נגד הריסת אוסישקין ואנחנו תמיד נזכור לכם את זה. אני לא מבין מה יש להתעצבן. בוא נסכם שנשלם זכויות יצורים לאקו"ם ונבקש שיעבירו את זה לכם או לגל כהן, מי שיוחלט.
בכלל, כל הקטע של העתקות זה כבר פאסה. אני לא מדבר על לקחת שיר שמרעיד אצטדיון וכולם יודעים עליו, אבל לא לשיר שירים רק בגלל שמכבי נתניה שרו את זה פעם ליגאל מנחם או הפועל ירושלים לשלומי דנינו... נו באמת.
מסכים איתך בקטע שכל העתקות זה כבר פאסה את אף אחד זה כבר לא מעניין...
מי אנחנו בכלל שנדבר על העתקות בליגות הכי חזקות בעולם בקטע הזה של השירים
כמו יוון,טורקיה,איטליה והמדינה הכי חזקה בזה ארגנטינה אותם מנגינות אותם שירים אותו קצב רק מלים אחרות.
אז אם אנחנו שרים שיר שפ״ת שרה לפניי כמה שנים או מכבי רשמה כמה מילים על מנגינה שאנחנו שרים כבר שנים!!!
כמו ״צהוב עכשיו צהוב תמיד״ ואנחנו שרים ״ אדום עולה אדום עולה״ אז אני עושה למשהו למה אנחנו לא שרים את זה עם מילים??? הוא אומר אי אפשר מכבי שרים את זה!!! תעשו לי טובה מה אתם מסכנים מנגינה כן מילים לא?? בגלל מכבי!!! שיזדיינו.
אם בארגנטינה לא אומרים כלום על זה אז מי אנחנו!!
אני לא אומר עכשיו בואו נעשה מסחרה ונעתיק מכל הליגה זה לא אנחנו אבל כל החילוקי דעות האלה ״אנחנו שרנו הם שרו״ תשיר אותו וזהו אף אחד לא ימות מזה!! במקרה הכי גרוע יצא לנו עוד שיר טוב ושל אטרף ביציע.. מה רע!