תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ד -מידע
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 04:10 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות-
המו"מ עם אבוטבול פוצץ והוא סירב לעלות למטוס, אך בסוף השתכנע אבל שלח SMS לבני משפחתו "כשאחזור לארץ כבר לא אהיה בהפועל ת"א".
חיפה מיהרה להציע לו חוזה לעונה אחת בתמורה ל180 דולר, וגם רוסטוב הציעה לו חוזה 400 אלף יורו.
אבוטבול ירד מדרישתו לקבל את הסכום שסוכם עליו לפני מספר חודשים 180 אלף דולר וביום ב היה כבר סיכום על 140 אלף דולר שיחולקו בין שכר למענקים.
אבוטבול בקש לקבל 20 אלף דולר על זכייה באליפות או בגביע אבל הפועל הסכימו רק 5000.
אוטבול- "אני מתבייש להגיד מה הציעו לי, אני לא מאמין, משפילים אותי, חודשיים אני בולע את הרוק וזה מה שאני מקבל? אם לא רוצים אותי שייתנו לי ללכת."
הפועל-"הוא הגיע עם דרישות מטורפות".

טביב - סרטן, סרטן סרטן.
איכסססססס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד -מידע
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
פיצוץ נוסף בין שי אבוטבול לטביב: "גמרתי עם הפועל"

מאת משה הרוש

דרמה גדולה התחוללה אתמול בשדה התעופה לפני המראתה של הפועל תל אביב לליכטנשטיין, כששי אבוטבול איים לא לעלות לטיסה עקב המחלוקת בנוגע לחוזהו המשודרג. הקשר, שהסכים להוריד מדרישותיו עד לשכר של 140 אלף דולר לעונה, ביקש בתמורה מענק אליפות בסך 150 אלף שקל, ומענק של 100 אלף שקל עבור זכייה בגביע. בהפועל הסכימו להעניק לו רק מענק אליפות בסך 30 אלף שקל, מה שהביא לפיצוץ בין הצדדים.

"די, חלאס. נמאס לי כבר", אמר אבוטבול למקורביו, "מורחים אותי ועושים ממני צחוק. גמרתי עם הפועל, ואני לא מעוניין להישאר פה". רק לאחר שיחה ממושכת בין הקשר למאמן דרור קשטן והמנכ"ל ניר ענבר, שביקשו ממנו "לא לחולל דרמה לפני הנסיעה", התרצה השחקן ועלה למטוס. עם זאת, אבוטבול הבהיר כי "עם החזרה לארץ אני עוזב את הקבוצה". קשטן לוחץ על אלי טביב לסיים את הסאגה, אולם נראה כי לבעלים אין כוונה לשפר את הצעת המועדון. גורמים בהפועל אמרו כי "אבוטבול כנראה לא יהיה בקבוצה. זה בדרך למבוי סתום".

הקבוצה תערוך היום אימון מסכם לקראת משחק הגומלין במוקדמות הליגה האירופית מחר מול ואדוז, כשמספר שחקנים עשויים לקבל מנוחה לנוכח ה-4-0 מהמשחק הראשון.

עסקת רכישתו של הקשר הניגרי נוסה איגייבור אמורה להיחתם בימים הקרובים, לאחר שהפועל הסכימה לשלם לקבוצתו לילסטרום 850 אלף יורו עבור כרטיסו. מגן הפועל פתח תקוה, ניהאל חטובה, חתם לארבע שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 08:45 
בהפועל ת"א שוקלים להשעות את שי אבוטבול
במועדון לא אהבו את דבריו של הקשר ("לא אמשיך בהפועל") ושוקלים סנקציות נגדו: "נמאס כבר מההתבכיינות הזו".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4103701,00.html

בהמשך הכתבה ראיון עם חוטבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 08:59 
עדכוני נוסא מנורבגיה: רוזנברג הסכימה לשלם ללילסטרום את הסכום שהיא דורשת עבור השחקן שלא מרוצה מהתנאים שהיא מציעה ( אם הבנתי נכון את התרגום).

http://translate.google.com/translate?j ... %3D3550563

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 11:43 
http://one.co.il/Article/184319.html

לידיעת הפועל: איגייבור עשוי לחתום ברוזנבורג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 13:10 
עדכונוסא:

מעדיף את ה"קבוצה הישראלית" על רוזנברג, התנאים שלו מול הקבוצה סוכמו והם טובים מאלה של רוזנברג, הוא גם רוצה להתקדם "לליגה בכירה יותר".

http://translate.google.com/translate?j ... 206501.ece

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4103991,00.html
אבוטבול מול הפועל ת"א: המאבק מאחורי הקלעים
הקשר סיכם עם דורון אוסידון את תנאי חוזהו החדש, כולל השכר והמענקים, אך רגע לפני הטיסה לשווייץ קיבל הודעה שהאדומים חוזרים בהם מההסכמים. האוהדים מתכננים מפגן מחאה

מאמן הפועל תל אביב, דרור קשטן, שוחח היום (ד') בבית המלון של הקבוצה עם שי אבוטבול וביקש ממנו שלא להגיב יותר על המתיחות מול ההנהלה. השחקן שקל שלא לעלות אתמול לטיסתה של הקבוצה לציריך, בדרכה לגומלין הליגה האירופית מחר בוואדוז.
אבוטבול, שמחכה לשדרוג חוזהו כבר מספר שבועות, הגיע בשבוע שעבר עם מסמך דרישות שהציג בפני דורון אוסידון. על פי המסמך, שתוכנו הגיע ל-ynet, הקשר הציג את הדרישות הללו: שכר של 160 אלף יורו מענק של 100 אלף שקל בעבור זכייה בגביע המדינה, 100 אלף שקל עבור זכייה בתואר האליפות, 150 אלף שקל עבור עלייה לשלב הבתים של הליגה האירופית ו-250 אלף שקל עבור עלייה אפשרית לליגת האלופות בשנה הבאה.
יש לציין כי שכרו של אבוטבול מחולק בין פרמיות לבסיס, בניגוד למשל לדדי בן-דיין שמקבל חוזה פיקס (ללא קשר לכמות ההופעות שלו). כמו כן, שכרו של אבוטבול ישודרג מדי שנה ב-10 אחוז ואורכו יהיה לחמש שנים.
המסמך הועבר לראשי הפועל ת"א, שביקשו 48 שעות על מנת לחשוב על הדרישות של אבוטבול. ביום שני נערכה פגישה בין השחקן ליו"ר דורון אוסידון, בו הסכים אבוטבול להתפשר בנתונים שהציג בפניו אוסידון. על פי ההסכם המחודש, יקבל אבוטבול 140 אלף דולר, מענק גביע המדינה יוסר, הוא יקבל מענק אליפות של 80 אלף שקלים ובמידה שהאדומים יעלו לשלב הבתים של הליגה האירופית יטפח חשבון הבנק שלו ב-80 אלף שקלים נוספים.
כמו כן, סוכם כי לאור הפשרה, יקבל אבוטבול מענק מוגדל של 400 אלף אירו במקרה של עלייה לשלב הבתים של ליגת האלופות בשנה הבאה.
השניים לחצו יד ואבוטבול הבהיר כי בשל תקופת בין המיצרים הוא לא יוכל לחתום על החוזה, אך ביקש להציג בפניו את זכרון הדברים בפניו חתום והוא יחתום לאחר תקופה זו.
עד כמה היה המו"מ קטנוני ניתן להבחין בדרישה של אבוטבול דרש לעגן בחוזהו כי יקבל ארבעה כרטיסים ליציע המוזמנים במשחקי הקבוצה. אגב, בסופו של דבר הוא התפשר גם בעניין זה ויזכה לשני כרטיסים בלבד.
ביום שלישי האחרון, רגע לפני הטיסה, ראשי הפועל הבהירו לאבוטבול כי לחיצת היד נגעה לשכרו - 140 אלף דולר שישודרג מידי שנה בעשרה אחוז - אולם לא לגבי המענקים. המענקים שהוצגו לו היו 5000 יורו עבור כל אחד מהמפעלים בלבד.
בהפועל לא אהבו את ההתבטאויות של אבוטבול והדרישות המוגזמות לדבריהם, בעוד האוהדים הבטיחו מפגן מחאה גדול עם שובה של הקבוצה ביום שישי הקרוב לארץ.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1847053
סוכנו של איגייבור: "הוא מעדיף לחתום בהפועל תל אביב"
למרות הפרסומים בנורבגיה על כך שרוזנבורג העלתה את הצעתה למיליון יורו, סוכנו אומר: "מקווים לסגור עם הפועל בקרוב"

שחקני הפועל תל אביב אמנם נהנים מחצי יום חופש בליכטנשטיין לקראת משחק הגומלין מול ואדוז ביום חמישי בסיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית, אולם בהנהלת הקבוצה, בניגוד לשחקנים, עסוקים בהעברת נוסא איגייבור הניגרי ובקשיים במשא ומתן מול שי אבוטבול.
בנורבגיה פורסם הבוקר (רביעי) כי רוזנבורג הנורבגית הגדילה היום את הצעתה ללילסטרום על הקשר הניגרי למיליון יורו, אולם סוכנו, אתא אנקה, אמר היום לוואלה! ספורט: "כבר כמה ימים הפועל לא יצרה איתי קשר ואני יודע שמתנהל משא ומתן בין הפועל ללילסטרום. השחקן ואני מאוד רוצים שהמשא ומתן מול הפועל יבשיל, נוסא מעדיף את הפועל ואני מקווה שתוך מספר ימים ההעברה תצא לפועל". גם בהפועל עושים מאמצים לסגור את העסקה עם השחקן, איתו יש סיכום עקרוני לארבע שנים, עד שהקבוצה תשוב מליכטנשטיין.
כאבי ראש נוספים להנהלה האדומה מגיעים מצידו של אבוטבול. כידוע ביום שבת נפגש יושב ראש הפועל תל אביב עם שי אבוטבול והגיעו להבנה על שדרוג שכרו לכ-140 אלף דולר, אולם אתמול שוב היה פיצוץ בין הצדדים זאת על רקע הבונוסים לעלייה לשלב הבתים של הליגה האירופית וזכייה בתארים. אתמול דרש הקשר סכומים הרבה יותר גבוהים ממה שהוצע לו, אך אוסידון הציע בעניין זה כ-5,000 דולר בלבד שכמעט גרמו לקשר לא לעלות על המטוס עם הקבוצה אתמול.
מי שאמור לתווך בין הצדדים הוא המאמן דרור קשטן שלא מוכן לוותר על הקשר, כשאוסידון ואבוטבול אמורים להיפגש פעם נוספת לאחר שהקבוצה תנחת בארץ. כרגע הבעיה היא ששני הצדדים זועמים אחד על השני כשבהנהלה מאשימים את אבוטבול בניצול ציני של אהדת הקהל כלפיו ואילו הקשר מרגיש פגוע בעיקר לאור המשכורות שמרוויחים שחקני הרכש כדוגמת אפולה אדל, שצפוי להשתכר כ-400 אלף יורו בעונה. ללא קשר, אבוטבול עצמו עדיין בספק למחר למשחק בשל מתיחה בשריר הירך. היום ינסה הקשר לערוך את האימון המסכם, ואם יצליח, מחר ישקול קשטן האם להרכיבו או שימתין על ספסל ויעלה אם הקבוצה תזדקק לו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/184344.html
מחר ב-21:00 בערוץ ONE: הפועל ת"א מול ואדוז
חששתם שלא תוכלו לראות את הגומלין? אפשר להפסיק. ערוץ 50 הרים את הכפפה וישדר מחר בערב את משחק האדומים, ביתרון 0:4. חי גם ב-ONE TV LIVE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 21:42 
עדכונוסא 3:

התראיין אחרי המשחק, אמר שכל שחקן חולם לשחק באירופה (הכוונה לליגה האירופית או אלופות), הוא שמח היום להיות במועדון אבל רוצה לעזוב.
מודה שהפועל זה מועדון שמאוד מעניין אותו והוא גם מכיר כמה שחקנים ששיחקו בקבוצה בעבר.

שאר הדיווח מתורגם מגוגל:
http://translate.google.co.il/translate ... 3D10089274

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 22:03 
הפועל ת"א במסר לאבוטבול: כשנחזור, חפש קבוצה חדשה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04460.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
שחר שכח להוסיף שנוסא גם כבש הערב צמד(אחד בפנדל) ונתן ללילסטרום נצחון 3:2,אבל מה זה מעניין אחרי שקוראים את הידיעה מספורט 5 על אבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
בהפועל ת"א מכחישים: אבוטבול לא קיבל הודעת שחרור
סערה במועדון האדום בעקבות הודעה שגויה שהעביר המנהל מורדי דדון, לפיה על הקשר לחפש לעצמו קבוצה אחרת. הדובר, קובי ברדה: "זו שטות מקושקשת. רק סיפרתי לדדון את מה שאמר משה פרימה ברדיו"

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/267 ... 1&loc=1290

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: