תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 01:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 28/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 02:34 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

כתב ההגנה של קשטן
מאמן הפועל ת"א מבקש להזכיר שגם במשחקים גדולים הוא פותח עם שני חלוצים, כמו גם הערב נגד היריבה מליכטנשטיין במוקדמות הליגה האירופית

רותם גרוסמן
הפועל ת"א תפתח הערב רשמית את העונה כשתארח את ואדוז מליכטנשטיין במסגרת הסיבוב השלישי במוקדמות הליגה האירופית. עוד בטרם שריקת הפתיחה השיגו האדומים יתרון לאחר שנחיתת האורחים בישראל התעכבה עד שעות הלילה מכיוון שלא הצטיידו מראש באישור נחיתה ממינהל התעופה האזרחי הישראלי.
המטוס הופנה לקפריסין שם המתינו השחקנים שעות עד לקבלת האישור. שר התחבורה ישראל כץ וגם חיים רמון סייעו בהשגת האישור לאחר שקיבלו פנייה ממנכ"ל הפועל ניר ענבר. בכל מקרה היריבה עדיין לא הספיקה להתאמן והבוקר היא צפויה לקיים אימון מסכם בבלומפילד בחום הכבד.
מבחינת הפועל ת"א נראה כי ההרכב סגור. בהגנה ישתפו פעולה מריו פצ'אלקה והקפטן וואליד באדיר שזוכה למעמד מיוחד אצל דרור קשטן. עומרי קנדה ודדי בן דיין יפתחו כמגינים. ידין אבוטבול ושבחון ישחקו בקישור כשדמארי ותמוז יתופקדו בחוד.
קשטן תקף את הפרשנים חק שמכנים שלו הגנתית את צורת . "ה המש פו- - הפו על ת"א תמשיך להיות פ.צ. אטרקטיבי קבוצה שמשחקת בניגוד כדור ל גל ע- מוק' 30 ליגה תם של גדולים ממני שחו שבים שהכדורגל של קשטן
הוא הגנתי" הסביר המאמן.
"להזכירכם הפועל ת"א מלפני עשור - כששיחקה נגד מילאן נגד פארמה ונגד צ'לסי - שיחקה עם שני חלוצים ולא עם שלושה בלמים." קשטן הודה כי הופתע מאוד מהניצחון של ואדוז בסיבוב הקודם אולם ציין כי למרות שלא נעשתה הכנה רצינית לקראת המפגש הערב אין לו ספק כי האדומים אמורים לנצח. "פייבוריטים זו לא מילה גסה ואנחנו בהחלט טובים יותר על הנייר אבל תמיד טוב להיות עם הרגליים על הקרקע. נצטרך להביא את הניסיון יחד עם היכולת כבר מהמשחק הראשון." הרכב משוער: אפולה אדל עומרי קנדה מריו פצ'אלקה וואליד באדיר דדי בן דיין אביחי ידין שי אבוטבול יוסי שבחון סלים טועמה עומר דמארי טוטו תמוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 28/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 02:55 
סמל אישי של המשתמש
אין חדשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 03:08 
דדי ו-וואליד.
אנחנו בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 03:15 
עושה לי רע כל הזלזול הזה בואדוז. ("קבוצה שבלי הכנות אמורים לעבור אותה")
גם אם זה נכון,עדיין אסור לזלזל בה.גם וובודינה התעסקו באיך מגיעים לתל אביב עד שחטפו תשער בדקה ה97

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 05:25 
דדי? נו באמת, מביך, זה בדיוק המשחקים בהם שיש צריך לקבל את הצ'אנסים ולהתחיל לצבור דקות וניסיון.
לא ברור לי מה הבעיה של ''הבט'' עם פרנסמן, הוא לא מושלם אבל עדיף על וואליד ( :HEART2: ).

אם אנחנו בונים על שבחון וסלים בקישור שלנו העונה כשחקנים מובילים, מצבנו לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 05:31 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
דדי? נו באמת, מביך, זה בדיוק המשחקים בהם שיש צריך לקבל את הצ'אנסים ולהתחיל לצבור דקות וניסיון.
לא ברור לי מה הבעיה של ''הבט'' עם פרנסמן, הוא לא מושלם אבל עדיף על וואליד ( :HEART2: ).

מצבנו טוב מאוד (לקבוצה ששואפת לסיים מקום 4)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:

:ROSE:
במקום וואליד - פרנסמן, במקום שבחון - עבאס, במקום סלים - אלרואי ובמקום דדי - שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 06:01 
לא יאמן שבן דיין פותח בהרכב בקבוצת כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 06:17 
ל "הבט" יש סימפטיה לשחקנים שמתקרבים לגילו...דדי...באדיר..שמעתי שהוא רוצה חזרה את אנטבי..ופיגנבונים בתור חלוץ רביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 06:43 
רשמתי לצנציפר, אחרי שני המשחקים תמוז וידין כבר לא.
עוד עונה חולפת ושוב הגנה של פח אשפה עם דדי באדיר והחברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 07:45 
chimpfive כתב:

לא הבנתי. מה זאת אומרת אתה רשמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 07:56 
נוסא כל כך לא יגיע אלינו. ספיניונרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 08:03 
האם נוסא אמור להגיע למבחנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
האם חוטבא יוחתם ללא מבחנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 08:19 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

לא הבנתי. מה זאת אומרת אתה רשמת?

רישום וירטואלי, די קל לזכור אחרי שני משחקים אם צנציפר הנפיץ או צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 08:21 
צצניפר באמת כבר נהיה מביך.
חן עזריאל הוא בדיחה.

תביאו רכש!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

סלים טועמה: "אם הייתי משחק יותר, אולי זה היה נגמר עם אליפות"

מאת משה הרוש

הקשר הוותיק מנסה לשכוח את מעמדו כסותם חורים ואת הפספוס באירופה. עכשיו, כשהגיע מאמן שמעריך אותו, הוא מאמין שהשיא לפניו

תגיות: סלים טועמה

טועמה. ''לא מרגיש שהסוף מתקרב, יש לי עוד ארבע-חמש שנים לפחות''

תצלום: ספי מגריזו

הפועל ת"א - ואדוז | סיבוב המוקדמות השלישי | 20:30, ספורט 1

סלים טועמה מסתובב בתחושה כאילו נולד מחדש. הוא אמנם היה שם גם בעונה שעברה, שותף אקטיבי בזכייה של הפועל תל אביב בגביע ובמסע של הקבוצה בליגת האלופות - כובש השער בגמר הגביע, המגביה למספרת של ערן זהבי בליון - אך תמיד הרגיש שהוא בסך הכל, כדבריו, "בעיקר ממלא את החסר".

מאז נחת דרור קשטן במתחם חודורוב, משהו בקשר בן ה-31 התעורר. היו אלה כנראה הפלאשבקים מהגלגול הקודם של השניים באדום, החוויות מהמסע האירופי בגביע אופ"א ב-2001 למשל. "הרגשתי כאילו זרקו אותי עשור אחורה", מספר טועמה, "הייתי מופתע כמו כולם כשסגרו עם קשטן. באותו רגע נזכרתי ברגעים היפים שהיו לנו יחד, גם בנבחרת. הלוואי שנצליח לשחזר את מה שעשינו לפני עשר שנים".

לטועמה יש סיבה טובה לחייך. ההיכרות עם מאמנו הקנתה לו נקודות זכות והעניקה לו את חולצת ההרכב כמעט בכל משחקי האימון בקיץ. כך גם במפגש מחר מול ואדוז, במסגרת סיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית. הוא כבר לא עומד בצלם של אחרים, כפי שהיה בעידן אלי גוטמן. אתמול נבחר טועמה להציג את המדים האדומים החדשים, יחד עם וואליד באדיר ואלרואי כהן, וידע שזו החותמת להצבתו במרכז הבמה.

"זה שאני כרגע בהרכב לא מבטיח לי כלום בהמשך", אומר טועמה, "אני לא מאמין בקלישאות כאילו זו הקבוצה שלי, ושאני צריך להנהיג ולהוביל. זה טוב לתקשורת ולכותרות. חוץ ממסי, אין שחקן בעולם שאפשר להגיד עליו שהקבוצה שלו. הדבר היחיד שיש לי זה הניסיון ואת זה אצטרך להקרין לצעירים. גם סרט הקפטן לא מדבר אלי, מבחינתי זו חתיכת בד, לא יותר מזה. אין לי אגו ולא מפריע לי שלא מינו אותי לקפטן".

שיא הקריירה כבר מאחוריך?

"אצלנו בארץ כל שחקן שעובר את גיל 30 הופך מיד לזקן ומספידים וגומרים אותו. הגיל בשבילי הוא רק מספר, אני עדיין מרגיש כמו ילד עם רעב גדול לתארים. אני לא מרגיש שהסוף מתקרב, יש לי עוד ארבע-חמש שנים לפחות. אני לא חושש להגיד שהשיא עוד לפניי ואני בטח לא מסתפק במה שהשגתי עד היום. הגיל שלי רק מגביר את הרעב והמוטיבציה להוכיח לכל המספידים שחושבים שאני זקן".

אין בך תחושה של פספוס או החמצה לגבי הקריירה שלך?

"הדבר העיקרי שאני מרגיש החמצה לגביו זו הנבחרת (13 הופעות). הייתי רוצה לשחק שם הרבה יותר. גם אירופה במובן מסוים היתה החמצה. יצאתי לסטנדארד ליאז' בגיל מבוגר יחסית ואחרי עונה טובה התחלפו מאמנים והגיעו הבעיות. הייתי צריך לצאת צעיר יותר, כשהיתה לי הזדמנות, והטעות שלי היא שלא עשיתי את זה. אחרי עונת הדאבל ב-2000 קיבלתי הצעה מהולנד והעדפתי להישאר בהפועל עוד שנה-שנתיים כי חשבתי שזה מוקדם. אבל אני לא בוכה ולא מתחרט על כלום".

אז אתה מבין את הנהירה הישראלית לאירופה, גם אם מדובר בליגות לא אטרקטיביות.

"בתקופה שלי, יציאה לאירופה היתה נדירה וכמעט בלתי אפשרית. פתאום הכל נהיה קל ופשוט. השיקול המרכזי הוא כלכלי. כל מי שיכול לצאת ולהרוויח יותר, שייצא בלי להסס. קריירה של כדורגלן קצרה וחשוב לדאוג לעתיד הכלכלי. מעבר לזה, כל ליגה באירופה מקצוענית יותר מישראל. מי שטוען אחרת אין לו מושג".

הכי חשוב - "בעלים יחיד"

חזרתו של טועמה מלאריסה היוונית בקיץ שעבר לוותה בציפייה גדולה מצדו להטביע חותם. אלא שלרוב נאלץ הקשר להישאר בצל הכוכבים של גוטמן והתקשה לסלול את דרכו ללבו של המאמן. כך הפך לממלא מקומם של הפצועים. בגמר הגביע, למשל, עלה במקום גילי ורמוט הפצוע וכבש, כאמור, את שער הניצחון.

"כשהגעתי להפועל היה קשה להשתחל להרכב", מספר טועמה, "זו היתה קבוצה מגובשת שכבר רצה ביחד. יכולתי לתרום יותר, אבל חשבו אחרת. הוכחתי לגוטמן וליוסי אבוקסיס שהם טעו כשלא נתנו לי לשחק יותר. אם גוטמן היה משתמש בי יותר ומוריד קצת עומס מאחרים במשחקים פחות חשובים, אולי ורמוט לא היה מגיע גמור לסוף העונה. אם היו נותנים לי לשחק יותר, אולי זה היה נגמר עם אליפות. לא היתה לי בעיה לקום מהספסל, אני לא אחד כזה שעושה פרצופים ומתעצבן, למרות שחשבתי שהגיע לי לשחק יותר".

הקבוצה עברה הקיץ שינויים עצומים, נראה שנחלשתם.

"הקבוצה די חדשה, אבל אין לי ספק שנהיה בורג משמעותי בצמרת. הפועל לא יכולה לדבר על פחות מאליפות, גביע או כל תואר אחר. מועדון כמו הפועל לא יכול לדשדש. הגיעו שחקנים טובים, בהמשך יגיע חיזוק נוסף. לא צריך למהר ולהיות בלחץ כדי להביא שחקנים שאפשר ליפול איתם. הכי קל להחתים שחקנים רק כדי להגיד שהגיע חיזוק".

לפחות השפיות בגזרת הבעלים חזרה למועדון.

"זה הדבר הכי טוב שקרה למועדון בקיץ הזה. יש בעלים יחיד, השקט חזר, אפשר להתרכז רק בכדורגל ולא להתעסק בכל השטויות מסביב. הריב בין אלי טביב למוני הראל לא היה נעים לאף אחד. זה גרם לבעיות, כל אחד היה אומר משהו אחר אם לשחקן היתה בעיה. שחקנים לא ידעו למי לפנות. בגלל המריבות, היו מצבים שאחד מאשר והשני מסרב. זה הפריע לשחקנים והיה קשה להתנתק מהסכסוך הזה, למרות שעל הדשא זה לא אמור היה להשפיע. עכשיו יש כתובת אחת ברורה ויש בעלים אחד שאליו אפשר לפנות. אני בטוח שגם עם טביב נגיע להישגים ונביא תארים".

קשטן מבטיח אטרקטיביות

המשחק של הפועל תל אביב מול ואדוז הערב עמד בסכנת ביטול, בשל העובדה שהאורחים מליכטנשטיין לא המציאו אישור כניסה לישראל. רק בהתערבות אנשי הפועל הושג האישור והקבוצה נחתה בשעות הלילה אמש.

דרור קשטן יציין הערב את משחקו הרשמי הראשון מאז מונה למאמן הפועל. "פייבוריטיות היא לא מלה גסה", אמר המאמן, "הסגל שלנו צריך שיפוץ קל כדי להתמודד באירופה. הפועל תשחק אטרקטיבי, בניגוד לטוענים שאני משחק הגנתי".

נציגיו של עמרי קנדה נפגשו אתמול עם ראשי המועדון, ושטחו בפניהם את בעיית חובותיו של המגן לשוק האפור. קנדה ביקש להאריך את חוזהו בשלוש שנים, ובהפועל הבטיחו להשיב על כך בימים הקרובים. הפועל תל אביב קרובה לסיכום על רכישת הקשר הניגרי של לילסטרום, נוסה איגיבור בן ה-21.

הפועל ת"א

הרכב משוער אפולה אדל, עמרי קנדה, מריו פצ'אלקה, וואליד באדיר, דדי בן דיין, אביחי ידין, שי אבוטבול, יוסי שבחון, סלים טועמה, טוטו תמוז, עומר דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 08:25 
סלים וקשטן זה סיפור אהבה ישן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
קשטן - סלים - גרזנים - בונקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:00 
שאולין כתב:
קשטן - סלים - גרזנים - בונקר

ואוהדים כפויי טובה שחושבים שהפועל זאת ברצלונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
לא הפועל, ובכל זאת:
ב'קול ישראל' מדווחים (מפי הכתב הירושלמי, מקורב בית"ר, רוני דיאון) - כי ככל הנראה לא תצא לפועל עיסקת מכירת בית"ר לשני אנשי העסקים מארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
פרויס שורט כתב:
ל "הבט" יש סימפטיה לשחקנים שמתקרבים לגילו...דדי...באדיר..שמעתי שהוא רוצה חזרה את אנטבי..ופיגנבונים בתור חלוץ רביעי

גם בבני יהודה הוא נתן את המפתחות לכפיר אדרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:07 
yos כתב:
לא הפועל, ובכל זאת:
ב'קול ישראל' מדווחים (מפי הכתב הירושלמי, מקורב בית"ר, רוני דיאון) - כי ככל הנראה לא תצא לפועל עיסקת מכירת בית"ר לשני אנשי העסקים מארה"ב.

מה שהולך שם בשנתיים האחרונות זה אפילו מצליח להיות יותר מצחיק/עצוב מפרשת הבמבי
מתברר שהריצה של שני החברה האלה באימון של בית"ר , הייתה לא חימום עם השחקנים , אלא פשוט בריחה משם כמה שיותר מהר
פשוט ענק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:08 
Charlie כתב:
פרויס שורט כתב:

שני קשקשנים , רק לפני 3 חודשים גם גוטמן נתן את המפתחות לדידי ובאדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
yos כתב:
לא הפועל, ובכל זאת:

מה שהולך שם בשנתיים האחרונות זה אפילו מצליח להיות יותר מצחיק/עצוב מפרשת הבמבי
מתברר שהריצה של שני החברה האלה באימון של בית"ר , הייתה לא חימום עם השחקנים , אלא פשוט בריחה משם כמה שיותר מהר
פשוט ענק!

קישור לידיעה: http://www.iba.org.il/bet/bet.aspx?type ... 81&topic=9
היום הוא היום האחרון לרישום בבקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
לא הפועל, ובכל זאת:

עכשיו דני דבורין מדווח על כך בהרחבה ב"הכל דיבורים" ברשת ב'.
קורנפיין שוחח עם האמריקאים לגבי הכסף שאמור להגיע ומסתבר שהם כנראה חוזרים בהם מהסיכומים אליהם הגיעו עם נציגי גאידמק ובית'ר בלונדון לפני שבועיים.
קורנפיין צריך עכשיו להעמיד תקציב מינימום של 11 מיליון ש"ח תוך 24 שעות אחרת בית'ר בבעיה.
חנן קריסטל, אוהד הפועל ופרשן ברשת ב' - "לוין ואדלר עשו תרגיל עוקץ לבית'ר ירושלים" ומתקשה להסתיר את שמחתו...

כנראה שהדיבורים על עזריאל להפועל אינם ספין אלא ניסיון של בית'ר להעמיד תקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
Charlie כתב:
פרויס שורט כתב:

שני קשקשנים , רק לפני 3 חודשים גם גוטמן נתן את המפתחות לדידי ובאדיר

דיברו על דרור, לא על גוטמן. אגב, שיהיה ברור, אין לי בעיה עם זה שדרור מעדיף את דדי ובאדיר הערב. אם הוא חושב שפרנסמן לא מספיק טוב ומנגד שושן חסר ניסיון (כמו שיש) אז שיהיה דדי ובאדיר. איפה כל אלה שהעריצו את אנטבי? הרי אנטבי של השנים האחרונות שלו בהפועל מזכיר מאד את דדי של 2011. אז מה קרה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
yos כתב:
לא הפועל, ובכל זאת:

עכשיו דני דבורין מדווח על כך בהרחבה ב"הכל דיבורים" ברשת ב'.
קורנפיין שוחח עם האמריקאים לגבי הכסף שאמור להגיע ומסתבר שהם כנראה חוזרים בהם מהסיכומים אליהם הגיעו עם נציגי גאידמק ובית'ר בלונדון לפני שבועיים.
קורנפיין צריך עכשיו להעמיד תקציב מינימום של 11 מיליון ש"ח תוך 24 שעות אחרת בית'ר בבעיה.
חנן קריסטל, אוהד הפועל ופרשן ברשת ב' - "לוין ואדלר עשו תרגיל עוקץ לבית'ר ירושלים" ומתקשה להסתיר את שמחתו...

כנראה שהדיבורים על עזריאל להפועל אינם ספין אלא ניסיון של בית'ר להעמיד תקציב.

עשויה להיווצר דילמה, מצד אחד לשלם לבבונים כסף ולהרים להם את הראש מעל המים ומצד שני שחקן שהוא ברמה של ויקטור מרעי שאותו שיחררנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:16 
מה רשום בידיעות על נוסא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2011, 09:17 
אם אכן הידיעה נכונה, אסור לנו לקנות אף שחקן מבית"ר ולהזרים להם כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 381 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: