Eros Ramazzotti כתב:
יהלום אדום כתב:
נכון, כי רוב קבוצות אירופה איבדו יותר מחצי הרכב ושחקני מפתח שלרובם לא הגיע מחליף ראוי.
ראשית אברך אותך על זכייתך בתואר התגובה המפתיעה של השנה.
בוא ננתח את זה:
- אניימה : אדל
- דגלאס: פצ'אלקה
- זהבי: ______ + עבאס
- גילי: אלרואי
- שכטר: דמארי
- דני: חוטבא
בעקרון, נשאר להביא מחליף לזהבי,
ונשאר גם לברך על העובדה שהבינו בהנהלה שכדאי להביא עושה משחק רציני שיתמודד עם שי על ההרכב.
אני אישית חושב שיש קבוצה טובה, ואם יגיעו שני קשרים איכותיים אנחנו עדיין בעלי הסגל החזק בליגה.
אם לא, אז אנחנו מעט נופלים מחיפה ובאותה רמה של מכבי, עם מאמן מנוסה מאוד. אני לא נופל מהכסא, אבל גם לא בפאניקה.
מציע לכם לנסות.
נראה לי שיש פה גם איזשהו ויכוח אישי, שאין לי עניין לקחת בו חלק.
עניינית:
לוינסנט ידענו שלא יכול להגיע מחליף ראוי. אדל הגיע עם רזומה, נראה במגרש מה הוא שווה, אבל הוא לא השוער שהמאמן רצה. קשטן רצה את איינוגבה.
פצ'אלקה אכן הגיע כמחליף לדגלאס, אחרי שהתברר שפרנסמן הוא לא המחליף שחשבו שיהיה. מי המחליף לפרנסמן?
זהבי: אין שחקן ישראלי שיחליף אותו, כך שאנחנו יכולים לקוות שבין עבאס לגורדנה, אחד מהם ירים את הכפפה. נכון היה למצוא שחקן זר לעמדה, כשידענו ממרץ שערן עוזב.
באדיר מתבגר ושקל לפרוש, מור שושן הוא המחליף הנכון? נגלה.
אלרואי כהן הוא לא מחליף לגילי. הוא לא אותו סוג שחקן. הישראלי היחיד שאולי, אולי, יכל להחליף את גילי הוא בוזגלו, וזה כבר לא יקרה. אין מחליף לגילי.
דמארי הוא מחליף לשכטר? עקרונית כן, נקווה שיצליח. מי מחליף את בן שהר?
בן ביטון וחוטבא, אחד מהם יכול להפוך למגן ימני טוב שיתחרה עם קנדה.
שים לב לכמות ה"יכול להיות", "אולי", ו "נראה". קבוצה גדולה צריכה להחזיק בסגל שניים - שלושה שחקנים מהסוג הזה. הם לא יכולים להיות אופציה ראשונה להרכב.
ויש כסף בקופה!