azran כתב:
בינמן כתב:
אותה קבוצה שהייתי עוקב אחריה כל שבת. סהר, זהבי, נאתכו, בונדר, דואני, אברבנאל. היה גם דודו משהו (שכחתי את שמו) שהיה הקפטן והיה נראה מבטיח. זהבי אגב שיחק חלוץ ליד סהר אם זכרוני אינו בוגד בי.
האמת שגם אני בשנה הזו הייתי בהמון משחקים של הנוער,אני לא בטוח לגבי זהבי ושהר..
בטוח לגמרי.
בינמן, אני זוכר שמדי שבוע הייתם מציגים צילום של כובש השערים, וזה היה הרבה יותר שהר מזהבי. ולכן, היבנתי שאחד מחבריו של זהבי (או זהבי עצמו) התלונן למה מציגים רק תמונות של שהר ונענה שזה הולך לפי הבקעות.
נכון, זהבי היה חלוץ ואף אחד לא התקרב ל- 50-50 אותו ניהל נאתכו ביד רמה.
ובכלל, שהר היה הכוכב, מי שהבין ראה גם בנאתכו כוכב ברמה די דומה וזהבי השתרך הרחק מאחור.
אבל זה מה שקורה עם ניהול קריירה נכון ו/או ממוזל. או לא.
זהבי המשיך להתקדם ברמת השרון (לא נחשב כטוב מספיק לבוגרים).
שהר לא ידע מתי להפסיק את ה"עילוי" בזמן ולזנק. רק גוטמן די הציל אותו. צריך להבשיל ולהבין שצ'לסי ודומותיה מנסות כל מיני ורק לפעמים זה מצליח ולסגת בזמן ובעיקר משמוריניו הועזב.
נאתכו כמעט נרקב על הספסל של לוזון, שום ואפילו גוטמן ובעצם גם קשטן, בדומה לאומיט שנרקב אחרי זמן קצר יותר ואחרי קריירה משמעותית בטורקיה. ורק הדה סילבה שטביב הכניס בכוח במקום אנסובמו הציל את הקריירה שלו מהתרסקות מוחלטת כאשר תופקד במקומו. אבל, התרופה נמצאה מסוכנת כמעט כמו המחלה ועד היום הוא סובל מזה שהתחיל והמשיך ונתפס בעמדה די דומה לזו של אנסומבו (אגב, לאלה שטוענים שלא - מי היה המחליף של אנסומבו ?) משך זמן רב מדי. במקום ה- 50-50 שבו, כמו "מתחת לחלוץ", הוא במיטבו.
בסך הכל שנתון הזהב של העשור האחרון בישראל העולה על החיפאי, גם בלי להוריד את כיאל (למה ?) שהגיע מקבוצה מהמגזר ושיחק רק שנה בחיפה. אבל כידוע, בממוצע הנוער של חיפה שלט בעשור האחרון. בנוסף ל-3 אלה היו גם דואני (גוטמן הרס בעוון "חוצפה" אבל גם תכתיב דה סילבה) שהצטיין גם בנבחרת הנוער, בונדר, אברבנאל (לפי שביט ושטראובר שהבשילו מאוחר, עוד יש לו סיכוי) ג"כ בנבחרת, שיש ששיחק בעמדה קידמית יחסית בגלל איצרין שהיה מבוגר ממנו ומשכנע.
באתי לראות פעם את שהר, עליו עלי מוהר כתב שצריך להיות בבוגרת אפילו כשהיה בגיל 16 בתקופה של קשטן הגמיש. ונשארתי בגלל נאתכו אותו לא היכרתי מקודם. אבל הוא היה כל כך מדהים כ- 50-50 שלקח לי באחת (ב-20 דקות) לקבל חוות דעת דומה לזו של ברדייב כעבור שנים למרות השיבוש בעמדה שלו. וזהה לזו של ברקוביץ' וכנראה גם של שגיא. כן, גם אני, כמו ברקוביץ', ראיתי אותו בעמדתו האמיתית ככשרוני ביותר בשנתון שלו כולל שהר אם כי לא בהפרש מדהים על שהר.