תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 18/7 [מידע]
הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

היום הגורלי של הפועל ובמבי
I רותם גרוסמן
חודשיים אחרי שהכריז אלי טביב על רכישת חלקו של מוני הראל בהפועל ת"א בעיסקת הבמבי הידועה תגיע הפרשה לחלקה האחרון הבוקר בביהמ"ש המחוזי בת"א.
אל אולמה של השופטת רות רונן יגיעו שני השותפים המסוכסכים להליך חקירת עדים מזורז שאמור להסתיים כך לפי השופטת עצמה בתוך ימים ספורים. בקרב שני הצדדים קיימת מתיחות מסוימת לקראת ההליך אף שבמחנה טביב נשמעו אתמול הרבה יותר בטוחים לגבי הפסיקה שתתקבל. "השופטת כבר הבינה את כל מה שעם ישראל כבר יודע והבין - אלי טביב הוא הבעלים היחיד של הפועל" אמר אתמול דורון אוסידון שיהיה צמוד לטביב הבוקר בביהמ"ש.
אוסידון שסירב לגלות מה בדיוק מתכוונים לחשוף עורכי דינו של טביב בהליך סיפר: "אין לנו שפנים לשלוף יש לנו מסמכים וחוזים שנחתמו ושיוכיחו שהליך הבמבי נעשה על פי ההסכמים בין אלי למוני. נוכיח שכל הטענות המומצאות מצד מוני ואנשיו שכביכול טוענות שהבמבי לא היה כשר הן לא יותר מספין עלוב. ספין של אדם שמסרב להסתכל למציאות בעיניים ושאנשים מסביבו לא אחראים כדי להגיד לו את זה בפרצוף."
עורכי דינו של טביב אוספים במשך שבועות רבים מאז ההסתבכות בעיסקת הבמבי כל חומר אפשרי שיוכיח את טענתם שהראל פגע בקבוצה ובתדמיתה בתקופה האחרונה. "נתבע את מוני על כל הנזקים שנגרמו מהעיכובים שהוא עשה לנו החל מאי חתימה על חוזים אף על פי שהוא הצהיר שהוא לא יפריע להכנות לעונה הבאה עד פגיעה בתדמית המועדון שגרמה לספונסרים ולשחקנים לחשוב פעמיים ושלוש אם להגיע לפה. תהיה כנראה גם תביעה אישית על דיבה א ל נעשה הכל כשנהיה אחרי ההליך הזה"
סיכם אוסידון.
גם במחנה הראל יגיעו מוכנים עם מסמכים וניירות משלהם הקשורים בבמ י ובהסכמים נוספים שערכו שני הצדדים בעת שהיו שותפים. לפחות על פי מקורבי הראל: "יוצגו כמה סעיפים שהיו ידועים לטביב אך הוא העדיף להתעלם מהם בעיסקת הבמבי שבוצעה."
טענתו המרכזית של הראל תסתמך על כך שבהסכם המקורי דובר על צ'ק מזומן שבו יהיה נקוב הסכום המדובר 6 - מיליון שקלים - בעוד טביב העביר צ'ק לפקודת עורך דינו של הראל ושפירעונו יוכל להתבצע רק לאחר התניות מסוימות. מדובר בהתניות הקשורות לעיקולים אישיים על הראל שנוגעים גם לאחוזיו במועדון האדום. "הראל לא מעכב כלום וגם הוא רוצה שהעניין ייפתר מהר. מבחינתו שזה יסתיים כבר היום לכאן או לכאן" אמרו מקורביו של הראל "יש פה מחלוקת מהותית שבין המשפט יכריע בעניינה. אם הוא יחליט שטביב זכה והוא אמור להיות הבעלים אז זה ייגמר אף שיש סיכוי לדעתנו שההליך לא התבצע כהלכה ולכן יש לבטלו."
לסיום הוסיפו מקורבי הראל: "הראל לא מעכב שום הכנות אבל מצד שני הוא לא ייתן יד לדברים לא כשרים לכאורה כפי שנעשה ונחקר בעניין החוזה של עומר דמארי."
על כר הדשא הפועל ת"א שקטה יותר אחרי ניצחון 1:2 מרשים על האנובר מצמרת הבונדסליגה. יוסי שבחון (13) ועומר דמארי (36) כבשו לאדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות יום ב' -מידע
הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
ביביתון-
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 18/7 [מידע]
הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
שער ידיעות אחרונות

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 04:16 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

תמונהתמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 06:09 
סמל אישי של המשתמש
במעריב ראיון נרחב עם דני וולפרט ראש הקבוצה הפועלת להזזת טביב/הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 08:10 
סמל אישי של המשתמש
כעת בבית המשפט: הראל וטביב בדיון בנושא הבעלות על הפועל

האם הסאגה המייגעת ביותר בכדורגל הישראלי בדרך לסופה? לראשונה, שני הצדדים יחקרו אחד את השני. השופטת רות רונן תגבש החלטה בתוך זמן קצר, לכל המאוחר בתחילת השבוע הבא. סיכוי גבוה שאלי טביב יישאר הבעלים היחיד

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1841726
גם בוואלה ספורט

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03533.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום עולה

עדכונים בזמן אמת מבית המשפט באתר "אדום עולה".
עדכון אחרון: השופטת קבעה כי אם הראל מוותר על החקירה - ינתן פסק-דין עוד היום. הראל יצא להתייעצות למספר דקות.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2871

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
ב מעריב ראיון נרחב עם דני וולפרט ראש הקבוצה הפועלת להזזת טביב/הראל.

אם מישהו יכול להעלות את הראיון הסרוק לפורום - תבוא עליו הברכה.

לפני פגישה הבוקר עצרתי בארומה וראיתי את הראיון המתפרש על שני עמודי האמצע אך לצערי לא היה לי זמן לקרוא הגם שזה נראה היה מעניין. בניתי על כך שזה יועלה לפה או לאתר NRG ואולם זה טרם עלה.

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
לוזון: "המשטרה אפילו לא תקרא לי, הקשקוש הזה יסתיים מהר"

מאת משה הרוש

אחרי שהועלה חשד כי זייף מסמך בעסקת העברת עומר דמארי להפועל תל אביב, טוען עמוס לוזון: "הקשקוש הזה יסתיים מהר". אכן נראה כי חוזה כפול לא היה בפרשה, אלא סתם חלמאות של כל המעורבים. הכל החל בליל ה-30 ביוני, אז חתמו נשיא מכבי פתח תקוה ואלי טביב על ההעברה. בארבעה ביולי הגיע לוזון למתחם חודורוב ובנוכחותו של החשב ניר כץ, חזה בהוספת החותמת "הראל החזקות" לחוזה המכירה.

"ברוב טיפשותי", טוען לוזון, "חשבתי שכץ הוא נציגו של מוני הראל ולכן הפקדתי את החוזה שנכתב בכתב ידי להתאחדות. הטעות היחידה שלי היא שלא לקחתי להראל את החוזה שאני וטביב חתמנו עליו. אם הייתי יודע שכץ לא הנציג שלו, הייתי נוסע להראל באופן אישי. אין עוד הסכם. החוזה היחיד שקיים הוא זה שאני וטביב חתמנו עליו. גם מוני ראה אותו בהתאחדות ואני אישית הוצאתי לו העתק".

אז איך צץ חוזה נוסף, בדפוס ולא בכתב יד? תוצאה של לחץ וקצר תקשורתי בין טביב לאנשיו. הזמן דחק בראשי הפועל לצרף את חתימתו של הראל על העסקה כדי לרשום את דמארי לליגה האירופית, כשכולם טעו לחשוב כי המועד האחרון לרישום הוא ה-15 ולא ה-22 ביולי. למנכ"ל ניר ענבר נאמר להעלות את ההסכם הכולל את עיקרי העסקה על חוזה מודפס כדי לשגרו להראל. ענבר, מצדו, לא היה מודע לחוזה שנחתם ב-30 ביוני.

ב-10 ביולי שיגר ענבר את החוזה המודפס להראל, כדי לצרף את חתימתו ולא ידע כי השותף לבעלות כבר נחשף לחוזה שהופקד על ידי לוזון בהתאחדות. להראל נדלקו נורות אדומות והוא רץ למשטרה והגיש תלונה. "המשטרה אפילו לא תקרא לי", אומר לוזון, "אני בכלל לא חתום על החוזה השני. מוני רוכב על הסיפור רק כי זה התלבש לו כמו כפפה ליד לקראת המשפט מול טביב. זה פתטי לגמרי. אם תהיה עד יום חמישי החלטה שטביב ניצח בבמבי, דמארי יעבור רשמית. אם לא, הוא יחזור לפתח תקוה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הקשר אביחי ידין שלא נכלל בהרכב זעם על המאמן דרור קשטן, ולאחר שבדקה ה-60 הכניס המאמן את רועי גורדנה לפניו, נטש את ספסל האימונים התקלח והחליף בגדים.
הסיבה להתנהלותו של ידין: כוונתה של האנובר לעקוב אחריו במשחק, לאחר שבעבר הביעה בו ענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 14:39 
הראיון במעריב:
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/261/037.html?hp=71&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 14:56 
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2872 סיכום הדיון בבית המשפט כמעט אחד לאחד...
עד שהכותב התעייף לפחות בשלב הסיכומים, או שהבין שהראל בדרך להפסיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 15:12 
יש פסק דין
17 עמודים
טביב ניצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
יש פסק דין
17 עמודים
טביב ניצח

אתה רציני?WTF?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 15:16 
רציני מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 15:40 
ביהמ"ש החליט: טביב הבעלים היחיד בהפועל
http://www.one.co.il/Article/183318.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
http://red-fans.com/Article.asp?id=2873

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
מספורט 5:
מחנה הראל מקבל את ההחלטה: "תם ונשלם, לא נערער על הקביעה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
ONE

http://www.one.co.il/Article/183361.html

"טביב יצעיד את הפועל קדימה, נתרכז בכדורגל"
התפקידים המנהלתיים מאוישים ע"י אנשי מקצוע, שת"פ עם האוהדים על הפרק, הסגל מתחיל להיבנות והשחקנים מרוצים: "רצינו בעלים אחד". הפועל בעידן טביב

אחרי כשנה של מאבק מתוקשר ומכוער במיוחד, הכריעה היום (שני) השופטת רות רונן בסוגיית ה'במבי', וקבעה כי אלי טביב הוא הבעלים היחיד של הפועל ת"א. אם הכל יעבור כשורה והכסף והמניות יחליפו ידיים עד יום חמישי בצהריים כפי שנכתב בפסק הדין, תצא מחזיקת גביע המדינה הישראלי לדרך חדשה.

מה הלאה? בפני אלי טביב עבודה רבה אם ברצונו להגשים את החזון שלו ולהפוך את הפועל ת"א לבעלת סטנדרטים ניהוליים הדומים לאלו של יעקב שחר במכבי חיפה, אבל עושה רושם כי הוא בדרך הנכונה.

מינוייו המנהלתיים של טביב, ובראשם המנכ"ל, עו"ד ניר ענבר, אמורים לעשות טוב למועדון האדום. ענבר, בוגר תוכנית ניהול הספורט של פיפ"א מאסטר, יכול להצעיד את הפועל ת"א לרמה הבאה אם יאפשרו לו חופש פעולה, כולל שיתופי פעולה עם אוהדי הקבוצה כפי שנהוג בליגות בכירות באירופה כדוגמת הליגה הגרמנית.

לאחר העברת המניות, טביב יצטרך להעמיד בטוחות בגובה כמיליון וחצי שקלים בהתאחדות לכדורגל כמו גם ערבויות אישיות בגובה כמה מיליוני שקלים, כאשר תקציב האדומים לעונה הקרובה אמור לנוע סביב ה-60 מיליון שקלים.

טביב כבר אמר לא אחת כי ינסה לעשות סדר במדרג השכר במועדון, כשהמטרה היא לפתח את מחלקת הנוער, בה כבר הושקעו כמה מיליוני שקלים והחלה עבודת הקמה של מגרשי דשא סינטטי וחדר כושר חדש, כדי לגדל כישרונות מבית ולצמצם בהוצאות הכספיות על משכורות שחקנים ושחקני רכש.

בינתיים, בפן המקצועי כבר ניפק הבעלים של האדומים את ההחתמה המשמעותית של הקיץ כשצירף את עומר דמארי והבטיח את עתיד התקפת הפועל לשנים הקרובות, הערב נחת באוסטריה הקשר הבלגי, קארל גראטס, שעל המו"מ עימו פורסם לראשונה ב-ONE. אם לא יהיו הפתעות, הבלגי הבינלאומי יצטרף לשלוש שנים לקבוצה של קשטן שממשיך לחפש אחר קשר קיצוני זר ועשוי לצרף גם שני ישראלים בעמדות המגן הימני והחלוץ.

הפועל כבר רשמה ניצחון מרשים 1:2 על האנובר מצמרת הבונדסליגה הגרמנית, ותסיים את מחנה האימונים שלה במשחק הכנה מול הרטה ברלין, בו צפוי לשחק גראטס. האדומים נראים טוב במחנה האימונים באוסטריה, וגם השחקנים שמחו לשמוע את הבשורה כי מעתה תהיה להם כתובת אחת לכל פנייה וכי הם לא יצטרכו להתרוצץ בין שני הבעלים.

"אנחנו בעיקר שמחים שהסאגה הזו נגמרה, ועכשיו נוכל להתרכז בכדורגל", אמר ל-ONE אחד מהשחקנים הוותיקים בקבוצה והוסיף: "אני לא חושב שיש שחקן שהעדיף את טביב או את הראל, פשוט כולנו רצינו שיהיה בעלים אחד כי זה מה שחשוב עבור המועדון. אני בטוח שגם האוהדים יידעו לקבל את טביב בברכה, ואין לי ספק שהוא מסוגל להצעיד את הפועל קדימה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 20:18 
as we all knew before HAREL was waisting everybodys time and in hes financial condition today is better for HAPOEL that Tabib will be the only owner .now all the "fans" that use to get free tickets from HAREL will need to buy them

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 20:55 
david כתב:
as we all knew before HAREL was waisting everybodys time and in hes financial condition today is better for HAPOEL that Tabib will be the only owner .now all the "fans" that use to get free tickets from HAREL will need to buy them

Hapoel news monday 18\7 - INFORMATION ONLY

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 22:32 
המשחק הראשון נגד וויוודינה ב28.7 בשמונה וחצי.

http://www.red-workers.com/forums/viewt ... =3&t=28447

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2011, 23:53 
ספורט5
הקשר הבלגי, קארל גרטס, שהיה אמור להגיע היום למבחנים לא נחת בסופו של דבר באוסטריה. בהפועל לא יודעים להגיד אם יגיע בהמשך, אך סוכנו טוען אחרת: "כנראה שהוא יגיע מחר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: