תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 11:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ה' 30/6 [מידע]
הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

בסביבתו של אלי טביב בטוחים כי יצליחו להשיג סיכום מהיר עם מכבי ת"א לגבי מעברו של מאור בוזגלו להפועל ת"א אלא שבינתיים גם הקשר וגם הצהובים לא מעוניינים בהעברה ומעדיפים לחפש קודם כל קבוצה באירופה.
אתמול הודיע לטביב אביו של השחקן יעקב בוזגלו כי "אין סיכוי שהבן שלי ישחק בהפועל אלא רק באירופה." עם זאת גורמים המעורבים בסיפור אומרים שהכל עוד יכול להיות.
בסביבת טביב סיפרו אתמול כי עוד בפגישה שנערכה בשבוע שעבר בינו לבין מיטש גולדהאר שוחחו השניים בעניין בוזגלו. הבעלים של הפועל הביע עניין ואף נכנס למספרים בעוד גולדהאר הבטיח לחזור לטביב עם תשובה. בינתיים כאמור אין סיכום בין הצדדים ובהפועל ממשיכים לחפש אחר חיזוק בחוליית הקישור כשגם שמו של אבירם ברוכיאן עדיין מככב לצידו של בוזגלו.
במחנה טביב מצפים בקוצר רוח לתשובתו של מוני הראל היום לשופטת רות רונן אם הוא מעוניין לפתוח בהליך חקירה ארוך בפרשת הבמבי או שמא להתמקד בהעברת מסמכים בלבד. במקרה כזה המהלך יסתיים בתוך שבועיים כשהשופטת תכריע מיהו הבעלים היחיד של המועדון.
בסביבתו של הראל נוטים לכיוון זימון עדים וחקירה מעמיקה עניין שגורם לאנשי טביב לחשוש מאוד. "שחקנים ישראלים לא רוצים לבוא לפה ואנחנו צריכים להגיד לסוכני השחקנים הזרים שלא יספרו להם שצריך שתי חתימות על החוזה כי אחרת אף אחד לא יבוא לפה" אמר גורם במחנה טביב.
"מוני אמר שהוא יאשר הכל אבל בינתיים גם את החוזים של המאמן השוער ויתר השחקנים הוא לא החזיר חתומים. המטרה שלו היא לעכב הכל ולהפיל הכל על טביב אבל האוהדים לא טיפשים" הוסיף הגורם.
בנוסף צריכים האדומים להגיש את דו"חות הפעילות לקראת תחילת הקמפיין בליגה האירופית וכרגע עם כל התסבוכות ועניין הבעלות המסמכים לא יכולים להישלח. המנכ"ל ניר ענבר שבקיא בתחומי הרישום לאופ"א הבהיר לטביב כי העניין יכול להביא לחיסול ההשתתפות של המועדון באירופה העונה ואף להרחקה לכמה שנים נוספות.

בקרוב, כמו בכל לילה, אני אביא ידיעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ה' 30/6 [מידע]
הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 01:35 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 05:01 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

על התענוג הזה מוני הראל לא יוותר

מאת משה הרוש

מוני הראל צפוי להודיע היום לבית המשפט כי החליט לחקור את אלי טביב במסגרת התביעות ביניהם, ולמעשה להאריך את ההליך המשפטי בין בעלי הפועל תל אביב. "במקום שבועיים", אמרו במחנה הראל, "זה ייקח שישה שבועות". טביב קיבל במורת רוח את הבשורה, וטען כי "הראל מחפש למרוח זמן ולפגוע בקבוצה".

המנכ"ל ניר ענבר פנה אתמול לאופ"א וביקש ארכה להגשתו של המסמך המפרט את מבנה הבעלות במועדון. להפועל ניתן פרק זמן של שבועיים כדי להסדיר את הנושא, אחרת תיזרק מהליגה האירופית. אתמול התברר כי גם בגזרת חברת הספורט המאמצת ישנה מחלוקת, שכן הראל מסרב לחתום על חוזה ההתקשרות עם "קאפה" ודורש להמשיך עם "יומברו", שבבעלותו. אופ"א דורשת מהפועל לטפל מיידית גם בנושא זה.

טביב התעמת אתמול במתחם חודורוב עם הדובר גבע תלם, שסרב להעביר את מפתחות חדרו לדובר החדש, קובי ברדה. תלם הבהיר לטביב כי "כל זמן שהראל לא אומר לי אחרת, אני פה והמפתחות נשארים אצלי". היום מתכוונים בהפועל להחליף את המנעול במשרדו של תלם. הסקאוט יעקב הלל ימריא מחר להונגריה, שם יעקוב אחר מספר שחקנים, ביניהם שני חלוצים ברזילאים, ליאנדרו טאטו מסטיאווה וקאיסו ורגאס ברבוסה מראפיד.

שי אבוטבול נפגש אתמול עם דורון אוסידון וקיבל הצעה משודרגת לחוזה בסך 130 אלף דולר לעונה. הקשר ביקש מספר ימים למחשבה. היום תתקיים הבוררות בין המועדון לאיתי שכטר.

מאור בוזגלו דחה את ההצעה שהעבירה לו הפועל ת"א - חוזה תלת שנתי בשכר של 450 אלף דולר. כרגע נראה שבוזגלו ואביו יעקב קיבלו החלטה נחרצת לא לעזוב את מכבי ת"א, אלא אם כן יוכל הקשר להשתחרר כשכרטיסו בידו. זו למעשה המטרה היחידה שניצבת מול עיניהם - הפיכתו של מאור לשחקן חופשי בסיום העונה. בוזגלו אף מוכן לוותר על חוזהו במכבי תמורת כרטיסו, ונראה כי קרב ההתשה בינו לבין המועדון עשוי להימשך זמן רב. גם מכבי פתח תקוה מעוניינת בקשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 09:44 
סו אלן כתב:
תמונה

הקומבינה: כך התפוצצה העברת שכטר לגרמניה
"ידיעות אחרונות" חשף את הניסיון של הפועל ת"א 'לחסוך' כ-470 אלף אירו על גבן של מכבי נתניה ועירוני ק"ש. דוברו של אלי טביב מכחיש: "לא היו דברים מעולם"
"ידיעות אחרונות" חשף הבוקר (ה') את ניסיונה של הפועל תל אביב 'לחסוך' כ-470 אלף אירו מהסכום אותו היתה צריכה להעביר למכבי נתניה ועירוני קריית שמונה, במסגרת העברתו של איתי שכטר לקייזרסלאוטרן הגרמנית.
במהלך המו"מ להעברת החלוץ וגילי ורמוט לקבוצה מהבונדסליגה, גובשה ה"קומבינה" שהיתה חוסכת לאדומים את הסכום הנ"ל. לאחר שהרעיון נפל, נמכר ורמוט לקייזרסלאוטרן בהתאם לסכום השחרור הנקוב בחוזהו; חברו שכטר טרם קיבל את השחרור והמחלוקת בינו לבין הפועל עברה לבוררות (תחל היום).
על הנייר כרטיסו של שכטר מתחלק כך: 62 אחוז לאדומים, 20 אחוז לק"ש (חלק מעסקת מכירתו של אלרואי כהן להפועל) ו-18 לנתניה (סכום ממנו יקוזזו 800 אלף אירו, אותם כבר קיבלו הצהובים). הגרמנים היו אמורים לשלם עבור החלוץ 2.5 מיליון אירו, מתוכם 500 אלף הגיעו לק"ש ו-300 אלף לנתניה.
על פי החוזה שלו, יכול ורמוט להשתחרר לכל קבוצה בחו"ל עד ה-10 ביולי תמורת 750 אלף אירו. הרעיון שעלה במהלך המו"מ על מכירת צמד השחקנים, היה לשנות סעיף זה מ-750 אלף ל"לא יפחת מ-750 אלף אירו". המטרה: למכור את ורמוט ושכטר בעסקת חבילה תמורת 3.25 מיליון אירו, באופן שיאפשר לטעון כי החלוקה הפנימית של העסקה היא שני מיליון אירו על ורמוט ורק 1.25 מיליון עבור שכטר.
מהלך כה היה מקטין את חלקן שצל ק"ש ונתניה בחצי והפועל היתה חוסכת כ-470 אלף אירו. לא ברור מי יזם את רעיו הקומבינה, אבל הוא אומץ על ידי אלי טביב. ככל הידוע השחקנים לא היו מעורבים. מה שהפיל את הקומבינה היא העובדה שהפועל חייבת 25 אחוז ממכירת ורמוט לגנט, ממנה עבר לאדומים. במקרה כזה היו צריכים האדומים להעביר חצי מיליון אירו לגנט.
ל"ידיעות אחרונות" הגיעו מספר עדויות שמאששות את הפרטים. גורם המעורב בפרשה: "אנשים הקרובים לטביב הציעו תחילה שאולי ניתן לעשות את החלוקה בצורה שונה, כחלק מחיבור העסקאות של ורמוט ושכטר. המטרה היתה ששכור ייצא בתמורה למשהו כמו מיליון אירו וגילי בשאר הסכום, כדי שק"ש ונתניה יקבלו פחות. ההצעה התפוצצה בגלל גנט והתנגדויות נוספות".
עוד גורם הוסיף: "סעיף השחרור של ורמוט הוא 750 אלף אירו, נקודה. אני מודע שהיה ניסיון של טביב לאחד עסקאות בין השניים וליצור חלוקה שונה. הכנסת סעיף מינימום לחוזה של ורמוט היתה מסריחה ולא עוברת. קייזלסאוטרן שלחה הצעה מאוחדת ורשמית של 3.25 מיליון".
גורם הנחשב מקורב לטביב: "אין פה שום עבירה. טביב ניסה, בצורה עסקית, להוריד את מחירו של שכטר ולהעלות את זה של ורמוט. אין בעיה שטביב רצה למזער נזקים, הוא ניסה לחסוך כסף דרך איחוד העסקאות. זכותו למכור את השחקנים שלו בסכומים שהוא רוצה. הסיפור התפוצץ בגלל מספר דברים, בין היתר שיקול דעת שלו אם לעשות את זה בכלל. זו היתה אמורה להיות דרך חוקית לשלם פחות".
דוברו של טביב, קובי ברדה, אמר בתגובה: "לא היו דברים מעולם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:14 
הולמאי ושאלוי יעזרו להפועל. "אנחנו נסייע להחזיר האליפות"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.102516.html

פרסום ראשון. ההונגרים יעבדו שוב עם קשטן, שהביאם ארצה כשחקנים. קשר העבר: "נביא להפועל תל אביב שחקנים איכותיים, האוהדים תמיד בלב". המאמן ממשיך לבחון זרים נוספים דרך דיסקים המגיעים אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/182254.html

היום: הראל יחליט אם לחקור את הצד של טביב. אם יודיע הראל כי הוא מעוניין לחקור את הצד של טביב, ההליך המזורז שהציעה השופטת ובמסגרתו יינתן פסק דין בתוך שבועיים, לא יתקיים, והיא תקבע תאריך לדיון הבא כאשר היא תאלץ להתחשב בפגרת בתי המשפט שתתחיל ב-20 ביולי ותסתיים ב-4 בספטמבר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
וואלה ספורט

הערכות במכבי פ"ת: טל בן חיים יעזוב להפועל ת"א

עמוס לוזון ינהל מו"מ למכירתו רק לאחר חלון ההעברות הנוכחי. מרקו בלבול פנה לביזרה. ההנהלה תדרוש דמי השבחה על בקל

אחרי שאתמול (רביעי) הודיעה רשמית כי עומר דמארי צפוי לעבור לסלטיק, במכבי פתח תקוה כבר בונים את יעד המכירה הבא שלהם: החלוץ טל בן חיים. במועדון מעריכים שהחלוץ יימכר עד תום העונה הבאה, כנראה להפועל תל אביב. עמוס לוזון הבהיר כי השחקן לא יעזוב כעת יחד עם דמארי, אבל מאחורי הקלעים אמור להתנהל בקרוב משא ומתן עם הפועל תל אביב, שמעוניינת להעבירו לשורותיה כבר בחודש ינואר.

ההערכה היא שבן חיים יעזוב בכל מקרה לאדומים עד תום העונה. בפתח תקוה הבהירו שהם דורשים עבורו שלושה מיליון יורו, אך האדומים מעוניינים לרכוש מחצית מכרטיסו. אגב, דמארי ששהה אתמול בארץ הופתע לשמוע מלוזון על השלמת העסקה, שבועיים בלבד אחרי הפניה מסלטיק שהייתה מוכנה אתמול להעלות את ההצעה שלה ביותר מ-200 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
ONE

ראיון עם איתמר ניצן

ניצן: יכול להגיע לנבחרת, אניימה הוא פשוט חוויה
השוער שעבר ממאחורי הקלעים בהפועל ("נפלנו בסוף העונה") אל אור הזרקורים בק"ש ("אפשר לפרוץ כאן") מכוון גבוה ולא שוכח: "למדתי מאניימה המון"

איתמר ניצן עולה מדרגה. נכון, קשה לומר שמעבר אל עירוני קרית שמונה מהפועל ת"א הוא שדרוג אבל עבור השוער הטרי של הקבוצה הצפונית, אין ספק כי מדובר בפרק חדש בקריירה של ניצן, פרק בו יעבור השוער ממאחורי הקלעים אל אור הזרקורים.

רגע לאחר החתימה הרשמית בקבוצה של רן בן שמעון, התפנה ניצן לראיון בו הוא מדבר על התקופה בהפועל ת"א, המאבקים בין אלי טביב למוני הראל, העבודה עם השוער המדהים, וינסנט אניימה, ההשפעה של אירופה על מאבקי האליפות וכמובן על הרצון לפרוח בקבוצתו החדשה.

השוער הצנוע של הפועל ת"א מחמיא לבעלי ק"ש, איזי שרצקי ולמאמן, בן שמעון, חולם על נבחרת ישראל ויודע שכל ספורטאי צריך לשאוף ליותר. היום (חמישי) הוא ייצא לדרך חדשה ויפתח את האימונים עם ק"ש.

איך התחושה להגיע לצפון הרחוק?
"אני מאוד שמח להגיע לבית חדש. שמעתי המון דברים טובים על ק"ש ועל האנשים הנפלאים שיש כאן בהנהלה ובצוות המקצועי. מחכה בקוצר רוח לאימון הראשון שלי".

בוא נחזור מעט לאחור. בהפועל ת"א שיחקת חמישה משחקים. איך היית מסכם את התקופה במתחם חודורוב?
"זו הייתה אומנם תקופה קצרה אבל אפשר להגיד שנהנתי מכל רגע. אני מחפש בשלב הזה להתקדם ולפרוח וכמה שיותר מהר וזו אחת הסיבות המרכזיות שחתמתי בק"ש".

מה הסיבות שגרמו לאובדן האליפות?
"יהיה לי קשה לשים את האצבע על נקודה מסויימת. אני חושב שהגענו לסוג של פיק ונפלנו בו. אם ניקח את העונה כולה שיחקנו יותר משחקים מכל קבוצה בגלל ליגת האלופות ולכל קבוצה בעולם יש ירידות. חבל שזה הגיע במחזורי הסיום ולא היה לנו את מעט הכוח לסיים כמו שצריך. אין ספק שמאוד התאכזבתי. אין שחקן שלא רוצה לקחת אליפות ולזכות בתארים ולצערי בשנה שעברה זה לא קרה. יחד עם זאת, לשמחתי הייתי שותף לזכייה בגביע המדינה".

מדברים המון על ההשפעה של המאבקים בין טביב להראל. זה באמת השפיע על התפקוד שלכם?
"אני ממש לא חושב ככה. לא אדבר על שחקנים אחרים אבל אני יכול להגיד לך שמבחינתי קיבלתי את הכסף שלי בזמן. לא הייתה לנו יותר מידי אינטרקציה מול הבעלים כך שהגענו לאימונים ועשינו את העבודה שלנו. אני לא מסכים עם הטענות שזה השפיע".

עבדת עם אחד השוערים הגדולים שהגיעו לארץ. מה למדת מאניימה?
"כדי לדבר על אניימה צריך שעות, הוא אדם מדהים ושוער ענק. למדתי ממנו המון דברים מנטאלים ופיזיים. זה הייתה חוויה להתאמן ולעבוד איתו, הוא בנאדם מאוד חביב שתמיד רוצה לעזור לתמוך וללמד".

ובכל זאת, אתה יכול לשים את האצבע על נקודה אחת שתיקח מאניימה להמשך הדרך?
אני חושב שאת שמחת החיים שלו. הוא תמיד לוקח דברים בפרופורציה ומחייך, זה מאוד חשוב".

כשאמרו לך שק"ש מעוניינת בך, מה עבר לך בראש?
אין ספק שזה מאוד מחמיא לי. כבר לא צריך להתבייש כשאומרים את זה - ק"ש זה מועדון צמרת בישראל, זו קבוצה שלא פעם התברגה בצמרת למשך עונה שלמה. בנוסף, יש כאן צוות ובעלים משכמם ומעלה. איזי אדם שונה מסוג האנשים שאנחנו רגילים לראות כמחזיקי קבוצות. מאוד רציתי להגיע ולצוות המצוין כאן יש חלק גדול בזה".

החזקת בהצעות נוספות ובכל זאת בחרת בקריה. מה הבדיל את הקבוצה הזו מאחרות מבחינת ההחלטה שלך באיזו קבוצה לשחק?
"דיברתי עם המון שחקנים ששיחקו כאן ושמעתי דברים טובים. גם אלרואי כהן סיפר לי על המועדון, הרעיף שבחים ומחמאות והמליץ לי מאוד. יש כאן את התנאים הכי טובים לשחקן, את השקט וכל האפשרויות להצליח. אפשר להוסיף לזה את הניהול המעולה והצוות שלוקח שחקנים אנונימיים והופך אותם ללגיטימיים בליגת העל. זה מאוד קרץ לי".

עוד שוער שהגיע חסר ניסיון ופרח כאן זה גיא חיימוב. אתה רואה את ההצלחה שלו כמודל?
"ק"ש זו אופציה מעולה לפריצה, אם אוכיח את עצמי אז אפרח ואצליח אבל אני לא רואה את חיימוב כחיקוי. אני רואה את האפשרות שאתרום לקבוצה ואתפתח. אני בא ועושה, לא חושב אחורה".

מה דעתך על המאמן החדש שלך - רן בן שמעון ומה החלק שלו בהגעתך?
"אני יודע שרן רצה אותי וזה מאוד החמיא לי. אין ספק שרן הוא אחד המאמנים הכי טובים בליגה. העובדה שהוא כאן הגבירה בי את הרצון לשחק בקבוצה".

מה תיחשב מבחינתך הצלחה העונה?
"השמיים הם הגבול. אין לי מטרות ואני רוצה להגיע כמה שיותר רחוק. כספורטאי אני לא חושב שזה נכון לשים גבולות כל פעם צריך לשאוף ליותר וליותר. אני רוצה להצליח כמה שיותר, הכי הרבה".

איתמר ניצן יכול להגיע לנבחרת ישראל?
"אם לא הייתי מאמין בעצמי זו הייתה בעיה. תמיד האמנתי ביכולות שלי. אני לא אוהב לדבר על עצמי אבל זה חלום ענק לכל שחקן לייצג את הנבחרת ואני מאמין שאני מסוגל לזה".

מה אפשר לאחל לך?
"רק בריאות ואושר. כל מה שמעבר לזה זה הבל הבלים".

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
NRG

כתבה על שוק המלפפונים הגרוע שיש הקיץ

מלפפונים בחומץ: חלש בשוק ההעברות

השוק כבוי, ההכנסות יורדות, הפער בין הגדולות לקטנות רק גדל ומספר הליגיונרים הגיע לשיא חדש. הכדורגל הישראלי ייכנס מחר לחודש יולי, אבל במקום החתמות מפוצצות תמצאו בעיקר רצון לשרוד וחיפוש עיקש אחר מציאות • געגועים להשתוללות של גאידמק וגולדהאר? ממש לא בטוח
רון עמיקם | 30/6/2011 13:00
תגיות: ליגת העל בכדורגל
1. בשבוע שעבר החלה הפועל ת"א את אימוניה. רק לפני חצי שנה היא שיחקה עדיין בליגת האלופות ובאימון, ללא קשר לבעיות הפנימיות, הוצגו שני שחקני הרכש שלה, הוצבו לצילום וסחטו פלאשים.
דיאמנט ועבאס. הרכש של קשטן צילום: דני מרון

אלה היו מחמוד עבאס, תוצר מחלקת נוער של קבוצה מהליגה הארצית לנוער, ששיחק עד לפני שנתיים בליגה א' ולירון דיאמנט שחוזר בשנה שעברה על ידי קבוצה מליגה א' ושיחק בסוף בהפועל ר"ג הקורסת, עם רקורד דק של נבחרות צעירות ועונה טובה בלאומית.

אם היו אלה בעיות כלכליות, אפשר היה להסביר, אבל בהפועל ת"א אין בעיות כאלו, זה פשוט מה שיש בשוק. עומר דמארי, חלוץ בן 22 שמעולם לא לקח תואר בישראל, אין לו הופעה בגביע אירופה, ושיחק פחות מ‭120-‬ הופעות בליגה הראשונה, מתומחר ב‭3-‬ מיליון יורו ואלרואי כהן, ששיחק פחות מ‭20-‬ משחקים בליגת העל עבר תמורת ערך של ‭1.3‬ מיליון יורו. ההסבר הוא אחד: השוק מת.

2. ברשות לבקרת התקציבים מחכים בצמא לשבוע הבא, אז תקציבי הקבוצות יזרמו אליהם לאישור. בעונה האחרונה היה תקציב הקבוצות בליגת העל 464 מיליון שקל - גידול של 12 אחוז לעומת תקציבי הקבוצות בעונה שעברה, אבל גם תקציב הענק של מכבי ת"א והעלייה של הפועל ת"א לשלב הבתים בצ'מפיונס תרמו לעניין.

בפועל, שאר הקבוצות נמצאות בקיטון מתמיד, רבות הקבוצות שמציגות תקציב מינימום ומשכורות השחקנים בירידה. לעומת שחקנים כמו גילי ורמוט שהרוויח העונה מיליון

דולר ברוטו, יש שחקנים בליגת על שמקבלים שכר בסיס של ‭7,000‬ שקלים ברוטו ו‭1,000‬ שקל על כל נקודה. לפני עונה כשהפועל רעננה בדיוק עלתה לליגת העל, היא הציעה חוזי פיקס של ‭6,500‬ שקל לשחקנים עם עבר מפואר בליגת העל.

הפער בין הגדולות לקטנות מתעצם. ההכנסות מספונסרים יורדות, חלק מהספונסרים הם הבעלים עצמם. יש ירידה בהכנסות מזכויות שידור והדבר היחיד שמאזן את הממוצע בליגת העל הן ההכנסות מאירופה.

בפועל, שינוי שיטת העלייה לליגת האלופות אותה יזם מישל פלאטיני היא שגורמת לתזוזה בכדורגל הישראלי. שתי עליות רצופות לשלב הבתים ומסלול נוח למכבי חיפה גם בקיץ הקרוב אמנם מכניסים הרבה כסף לנציגה הישראלית, אלא שמצד שני הרבה שחקנים ישראלים יוצאים החוצה. זה מקטין את כמות השחקנים הטובים ומקטין עוד יותר את המקומות האטרקטיביים עבורם בליגה הישראלית.

לירן שטראובר. עבר לפ"ת צילום: דני מרון

גם העובדה כי ארקדי גאידמק - שלא רק הזרים יותר כסף מגולדהאר אלא גם טילטל את השוק - כבר לא בתמונה, מרדימה את הקיץ הנוכחי. רק בשנה שעברה הזרימו הבעלים 67 מיליון שקלים לעומת 239 מיליון בעידן גאידמק.

יו"ר הבקרה, עופר אורליצקי, עדיין לא משוכנע שיש קיטון לעומת העונה האחרונה. "הפועל ת"א עדיין בתהליך של בניית קבוצה, מכבי ת"א יקטינו תקציב אבל לא בהרבה ובמכבי חיפה תהיה עלייה‭,"‬ הסביר. "לדעתי לא יהיה שינוי משמעותי. זה תלוי אם בא משקיע גדול וחדש, אין תופעה שמסמלת דרך. תחושת הבטן שלי היא שלא יהיה שינויים גדולים‭."

3. בעלי הקבוצות כבר לא פראיירים. כשאלי טביב אומר שהוא לא משחרר את איתי שכטר, הוא מבין שברווח שלו הוא לא יצליח לטפח שכטר חדש, לכן הוא מנסה למקסם רווחים. לכולם ברור שאי אפשר לשלם כאן לבכירים סכומים של חצי מיליון יורו בעונה - סכום סטנדרטי בליגות טובות בחו"ל - או 200 אלף יורו בעונה לשחקנים דרג ב' שיום אחד מועמדים להפועל כפ"ס ולמחרת הם בליגה הבלגית.

אריאל שיימן, יו"ר מכבי הרצליה, מנתח: "אין מספיק שחקנים ברי העברה. יצאו שישה-שבעה בכירים לאירופה. אין שום תחליף ואין שום מוטיבציה לזרים לבוא לפה. היכן שיש מחלקות נוער בלאומית, מעדיפים להשתמש בחומר מקומי. השוק בלאומית יתעורר כשישוחררו כל מיני שחקנים מקבוצות גדולות.

דוד רביבו. חוזר הביתה לאשדוד צילום: פאבל טולצ'ינסקי

"צריך להביא כסף. אין מספיק ספונסרים, אין מספיק אנשים שתומכים בכדורגל. אין סיבה שאדם יבוא לכדורגל ויקבל אך ורק תמיכות ציבוריות. בעלי קבוצות פה צריכים לייצר כסף בעצמם. גם אם תהיה הבעלים הכי טוב בעולם יקללו אותך ויחפשו כמה גנבת. אתה רוצה להיות מעורב? תן תרומה של 100 אלף דולר, ינשקו לך את התחת ולא תהיה מעורב בניהול. אין אחד שרוצה להיות בעלים ומנהל, שלא צריך להביא כסף‭."‬

עזיבת גאידמק ודניאל יאמר מסמנת תופעה. מי שהיה צריך פרסום ופלטפורמה לעסקים או למעורבות פוליטית בארץ, הולך ונגוז. הקבוצות נשארות עם אותם משוגעים שחיפשו פרסום, נדבקו בחיידק ולא מצליחים להיפטר מכובד האחריות.

בעלי המועדונים הגדולים עוד יכולים להתקיים מכוח הקהל, אבל לאלה שאין קהל, יש בעלים פחות אמיד והחובות הפכו אותם מזמן ללימון סחוט.

יאמר הותיר מועדון דרג ב' בישראל בסימן שאלה. שיימן: "בנתניה מוכרים עכשיו שחקנים, אבל ביום שייגמר להם הכסף, גיל לב וקובי בלדב כבר לא יהיו שם. לא יהיה להם יכולות. אותו דבר משה דמאיו. אם לא יבוא לבני יהודה אדם שישים כסף, גם דמאיו לא יוכל להחזיק לאורך זמן. צריך מאוד לאהוב את זה כדי לשרוד‭."‬ אותה הישרדות היא שמייבשת את התאווה לרכוש וההשקעה בצעירים הופכת ליעד המרכזי.

4. אתמול נמכר עומר דמארי לסלטיק תמורת 2 מיליון ליש"ט - אחת ההעברות הגדולות שיצאו מהכדורגל הישראלי, כמה שבועות אחרי שסוכמה העברת שכטר לקייזרסלאוטרן תמורת ‭2.5‬ מיליון יורו. פיני זהבי כבר לא לבד. דודו דהאן ורונן קצב מצליחים לייצא לחו"ל כמויות יפות של ישראלים, למעלה מ‭30-‬ בסך הכל, כמות שיא שלא זכורה בכדורגל הישראלי מעולם.

יוריצה בוליאט. מעוז ההגנה של מכבי חיפה העונה צילום: אתר מכבי חיפה, Juergen Feichter

יש כאן תופעה. ישראל, שפעם החשיבה את רוסיה ופולין כספקיות שחקנים, מייצאת היום שחקנים לשתי המדינות הללו, שם משלמים אפילו יותר מאשר במערב אירופה. הלוחות הטקטוניים עליהם היה בנוי גיאולוגית הכדורגל הישראלי, זזים.

מאיר ריפמן, סוכן שחקנים נחשב מאוד, מנתח את היפוך מגמת הייבוא-ייצוא: "לא מזמן היו פה המון דרום-אמריקאים וגם הם לא מגיעים כי בליגה השנייה שם מקבלים סכומים גבוהים. כדי להגיע לכאן צריך להרוויח המון כסף, לפחות 150 אלף דולר.

היום מחפשים מציאות, כמו שמכבי חיפה מצאה את פיליאבסקי ונתניה את טרטיאק, שני שחקני ליגה שנייה )מכבי פ"ת מביאה בשבוע הבא שני אוקראינים מהליגה השנייה, ר"ע‭.)‬ יש קבוצות שמוכנות לשלם רק ‭1,500‬ דולר בחודש ויש קבוצות שמביאות שחקנים מליגה שלישית. אייל לחמן עושה את זה הכי טוב, תראה את פודי מוחמד שהביא מאסי גלבוע.

"תראה את הסכומים שמשלמים על המבחר המצומצם. אלרואי כהן, שחקן מוכשר ללא ספק, לא נמכר בסכום ריאלי ואיזי שירצקי צוחק כל הדרך אל הבנק‭."‬

היום הרכש מתחיל כבר במחלקת הנוער. מביאים שחקים בני ‭17-16‬ ומחתימים אותם ל‭3-‬ שנים פלוס אופציה להארכה, כי אסור לחתום ליותר משלוש שנים בגילאים האלה. מכבי ת"א הביאה את מאיוקה לנוער, הביאה שני שחקנים מסכנין שאחד כבר יצא לבלגיה. במקום ששחקן יגיע לנתניה וישלמו עליו כמה מאות אלפי דולרים בעוד כמה שנים, הקבוצות הגדולות קונות אותם בזול כשהם קטנים.

"בניגוד לעבר, השוק בארץ הפך לזול יחסית לאירופה‭,"‬ מסביר ריפמן. "המחירים לא בשמיים, לא ההעברות ולא המשכורות. לסוכנים כמו דודו דהאן יש קשרים. מהשבוע הראשון של העונה הוא מנחית פה סקאוטים. פעם זה היה נדיר והיו מצלמים את הסקאוט מאף זוויות‭."

5. גם אייל לחמן, זה שמחפש שחקנים בקצה הערבה וגם מוצא, מרגיש שהשוק מת: "מה זה מת, אין מה לקחת. בשנים האחרונות נוצרה סיטואציה שגם אם יש לך מיליון פאונד אין למי לתת אותם. היצע השחקנים נמוך ויהיה קשה להשתחרר מהתופעה הזו. במשך עשור זעקתי שחוסר מתן הזדמנות לשחקנים צעירים ממחלקות הנוער יביאו אותנו לאיפה שאנחנו נמצאים כרגע.

ערן לוי. חוזר להפועל חיפה צילום: מקס ילינסון

יש תקציבי מינימום בליגת העל ואין צורך לממש אותם כי אין למי לשלם אותם. לא הבנו שאנחנו צריכים להתנהג כמו קרואטיה וסרביה ובמקום זאת התנהגנו כמו איטליה וספרד. הליגות בסרביה וקרואטיה אינן חזקות, אבל מטרת המועדונים היא אחת: ייצוא. ברגע שישראל תהפוך למדינה שמייצאת, הכדורגל ישתפר והנבחרת תהיה חזקה. צריך לשנות את הדרך. אסור להיות הליגה שרוכשת. אנחנו צריכים להיות הליגה שמייצרת". ‬

6. עם למעלה מ‭30-‬ שחקנים בחו"ל, מה נשאר לנו? לחמן עוזר למפות: עודד גביש בב ש. עידן ורד יוביל את מכבי חיפה. אייל גולסה עבד קשה בקיץ. עלי עותמאן הוא שחקן מפוספס שיכול היה כבר להגיע לאירופה. מוחמד כליבאת, שנתניה לקחה, הוא שחקן גדול, גולר אמיתי.

נתניה עשתה רכש מצויין. עוד שחקן פנטסטי בנתניה זה עמרי בן-הרוש, שהוא שחקן אמצע עם רגל שמאל. טוטו תמוז מזמן היה צריך לצאת לאירופה. כל מי שרואה אותו טוען וטועה שהוא שחקן של פיזיות ולא של טכניקה. זה בדיוק ההיפך מחמוד עבאס הוא שחקן גדול, אבל ייקח לו זמן לפרוץ.

אלירן עטר ייקח במכבי ת"א את הבמה כי בסופו של דבר אי אפשר להתחרות איתו בדריבל. במכבי ת"א יוביל את מרכז השדה הקשר הכי טוב בישראל - גל אלברמן‭."‬ "בקרית שמונה זה אדריאן רוצ'ט שרמת האנרגיה שלו היא אדירה‭,"‬ ממשיך לחמן. "גם ליאור לוי שהובא מכפ"ס הוא שחקן מצוין שיפרוץ השנה.

בעכו מי שיוצר את היציבות זה בן בנימין. סראז' נאסר מב"ש הוא שחקן צד ודובב גבאי, אם יקבל את הבמה, הוא כובש אמיתי. בהפועל חיפה זה אבו אל-ניל, חנן ממן והישאם כיוואן בחלק הקדמי. אם יהיה מי שייקח את מאור בוזגלו וימקם אותו באמצע, הוא גם ירוויח.

"בבית"ר זה יהיה קובי מויאל לו יכולת הבקעה מצויינת. אם רז כהן יהיה בבית"ר הוא יהיה אחד הכובשים המרשימים בליגה. אשדוד תיבנה סביב ניר ביטון. בסכנין זו צריכה להיות סוף-סוף העונה של חאמד גנאים, אחד השחקנים המוכשרים בארץ. לסכנין תהיה אחת מחוליות הקישור הטובות בליגה עם ראדי, חלאילה וצ'ה.

בהפועל פ"ת יש תלות מוחלטת ביניב לוזון ובגיא צרפתי. יש להם שני שחקני נוער מצוינים כמו גיא לוי ודור מלמד, כשיחד עם אלון תורג'מן ועידו אקסברד תהיה להם התקפה צעירה ותוססת.

"מכבי פ"ת צריכה לתת לדרור דגו להיות חלוץ השפיץ במקום דמארי. ברמה"ש זה יהיה שני שחקני הרכש מכפ"ס, בן מלכה וסמי אלקיים. הם, למשל, הביאו את כל השחקנים הטובים מהלאומית‭."‬פלא שהשוק מת? לא מכירים את הפירות החדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
וואלה ספורט

הפועל תל אביב: טוטו תמוז ידרוש הליך בוררות

כלקח מעסקת שכטר, החלוץ מבקש לדעת כרגע מה יהיה תג מחירו לאירופה. רונן קצב יגיש תביעה, ברוכיאן שוב הוזכר כמועמד

שוב כאב ראש להפועל תל אביב. היום (חמישי) שלחו נציגיו של החלוץ טוטו תמוז פקס למועדון, בבקשה שאלי טביב ורונן קצב, סוכנו של החלוץ, יגיעו תוך 72 שעות להסכמה על תג מחיר שיאפשר לשחקן לעבור לאירופה, זאת כלקח מהסחבת בעסקת העברתו של איתי שכטר לגרמניה. בפקס צוין כי אם לא ייעשה הדבר תוך שלושה ימים, תועבר תלונה זו להתאחדות ויפתח הליך בוררות נגד הקבוצה. עוד צוין במכתב כי במהלך התקופה האחרונה שוחח קצב עם טביב בנושא, אך לא הגיע להסכמה בינתיים.

כמו כן, ידוע כי תמוז מחזיק בהצעות מאירופה, ככל הנראה מהליגה הגרמנית, ולכן רוצה להגיע לפשרה מהירה על תג מחירו בניסיון לצאת עוד העונה לאירופה. כזכור, לפני כארבעה שבועות הבין קצב כי טביב איננו מתכוון לשחרר את השחקן ולכן, לאחר שסיים לטפל ברוב פרטי עסקת גילי ורמוט ושכטר, התפנה הסוכן לתבוע את הפועל גם בעניינו של החלוץ.

גם קצב עצמו מתכנן להגיש תביעה בסך מיליוני שקלים נגד הקבוצה ביום ראשון. כידוע, היום תיפתח הבוררות בנושא שכטר על שחרורו לקייזרסלאוטרן הגרמנית תמורת 2.5 מיליון יורו, אולם זה רק ההליך הראשון שבו יהיה מעורב קצב כנגד הפועל תל אביב.

סוכן השחקנים טוען כי הפועל חייבת לו סכומים גדולים מהעברת מספר שחקנים אל מחוץ למועדון וכמו כן הבאת שחקנים למועדון עצמו. לקצב הובטח לטענתו כי 10 אחוז מהסכומים בה כל עסקה נסגרה אמורים להשתלשל לכיסו, אולם עד היום לא קיבל את כספיו - לא בעסקת ביברס נאתכו שעבר לקאזאן הרוסית ולא מעסקאות טוטו תמוז, אלרואי כהן ובן שהר. כל העסקאות הללו מגיעות לסכומים גבוהים שהקבוצה חייבת לקצב, שבנוסף ידרוש ככל הנראה את כספיו על העברת גילי ורמוט לקייזרסלאוטרן ואף העברתו של ערן זהבי לפלארמו האיטלקית.

ובצד המקצועי, בהפועל טוענים כי יש להם אופציה ישראלית טובה יותר ממאור בוזגלו, שהיא ככל הנראה טל בן חיים ממכבי פתח תקוה, אך בקבוצה בינתיים מכחישים זאת ובימים הקרובים ינסו להנחית רכש אטרקטיבי לקבוצה. אם זה לא יצליח, בגזרת טביב שוב יעלו את אופציית הבאתו של אבירם ברוכיאן מבית"ר ירושלים. כבר במהלך הקיץ שוחח טביב עם אבי נמני, סוכנו של הקשר, על אופציית הרכישה של ברוכיאן מהבירה, אך אז עלותו הייתה גבוה. כעת, כשבית"ר נמצאת במצוקה כספית, בהפועל ינסו לפתות את הירושלמים למכור את השחקן במחיר סביר, ועול חוזהו הגבוה של ברוכיאן יעבור להפועל.

אתמול נערכו גם מגעים ראשונים עם הקשר שי אבוטבול והוצע לו שדרוג של 20 אלף דולר על ידי טביב. הצדדים קבעו להיפגש שוב בשבוע הבא ונראה כי אבוטבול יחתום על חוזה חדש בקבוצה.

אנשי טביב טוענים: "מוני הראל חיבל בעסקת בוזגלו"

גם חילופי ההאשמות בהפועל תל אביב לא נפסקים, והפעם בנוגע לפיצוץ במשא ומתן עם מאור בוזגלו. אתמול ניסו בהנהלת הפועל להשלים במשך כל היום את העברתו של הקשר ממכבי תל אביב, אך כבר בצהריים התברר כי יעקב בוזגלו, אביו של השחקן, לא מוכן לנהל משא ומתן רק עם אחד מצמד בעלים (אלי טביב) וטען כי אם הפועל מעוניינת בבנו שני הבעלים יצטרכו לשבת ולנהל עמו מגעים.

אולם, אתמול בערב בשיחת טלפון עם אלי טביב, דרור קשטן ודורון אוסידון שכבר רצו להגיע לביתו בחולון ולסגור את העסקה, התבשרו על ידי יעקב בוזגלו כי הקשר קודם ינסה את אופציית המעבר לאירופה. רק אם זה לא יקרה ישקול בוזגלו את האופציות בארץ - להישאר במכבי תל אביב או לחתום בסופו של דבר בהפועל.

היום, לאחר שנדמה כי הקשר החליט לא להגיע לאדומים בגלל העדפות מקצועיות, בסביבתו של טביב תקפו את הראל בטענה כי הוא אחראי לפיצוץ במשא ומתן: "שאף אחד לא יתבלבל, מוני הראל הוא זה שחיבל בעסקת בוזגלו. בשיחה עם יעקב בוזגלו הוא טען כי אנשיו של הראל ביקשו ממנו לא לשבת עם טביב אלא רק איתם ולכן הוא פוצץ את העסקה. זה מצחיק כי מוני כל הזמן אומר שלא יתערב וטובת הקבוצה היא מעל הכל, אך כל משא ומתן הוא מכשיל לנו ועדיין לא חתם על אף חוזה חדש כולל של קשטן ושל השחקנים החדשים בקבוצה".

יעקב עצמו בחר שלא להתייחס לדברים, אך נציגו של הראל בקבוצה ג'ימי טורק הגיב בנושא ואמר: "קודם כל, מי שהעלה את הרעיון להביא את בוזגלו לקבוצה היה מוני ואנשיו, כך שזה לא הגיוני שנחבל בעסקה. הסיפורים האלה הם לקנות את האוהדים, אבל אני מאמין שהאוהדים של הפועל הם מספיק חכמים לא לקנות את הספינים הזולים של אנשי טביב". אגב, בהפועל עדיין מאמינים כי קיימת אפשרות שבוזגלו בסופו של דבר יעבור לקבוצה.

במקביל לחילופי ההאשמות, נמשך המאבק המשפטי בין הבעלים, כאשר מוני הראל צריך למסור היום את החלטתו לבית המשפט בנוגע לכוונתו לחקור את הצד של אלי טביב. אם אכן יבקש לחקור, ההליך עלול להימשך זמן רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 12:52 
מסתבר שאלי גוטמן מבקר בבירה האוסטרית בימים אלו.
במהלך ביקורו הוא נתן ראיון ארוך למגזין האינטרנט laola1.
הראיון בשפה הגרמנית ואני בעצמי עוד לא מצאתי זמן לעיין בו.
לעת עתה תעזרו בחברים מגוגל.
תהנו!

http://www.laola1.at/911+M59d7683e04a.html

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
מוני הראל החליט לחקור את טביב , הדיון הבא ב18/7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
סגור לי ת'פינה בהעיר-
ניר ענבר, המנכ"ל החדש של הפועל עשית תואר מאסטרס בפיפ"א. ספר על זה קצת
זה כמו לימודי מנהל עסקים ומשפטים, ניהול בינלאומי וייעוץ משפטי בתחום הספורט. הייתה כיתה תחרותית.
כמה עולה התענוג הזה?
זה מסובסד ע"י פיפ"א לכן זה הרבה פחות מבתי ספר למנהל עסקים. אם בהרווארד זה יעלה 400 אלף שם זה 85 אלף.
מה המודל לחיקוי שלך?
יש הרבה. סט. פאולי מבחינת קשרי קהילה, ארסנל מבחינת הכנסות מכרטיסים,
אבל המודל זה אולאס מליון שמגשר על פערים אדירים בתקציב עם בנייה חכמה של המערכת.
אם עוד עשר שנים אהיה בהפועל היא תראה אחרת. המרוויח העיקרי זה האוהדים,
כי אני הולך להקשיב להם ולעשות הכל כדי שיהיו מרוצים.
הם השותף הכי יקר לי.
קשה להאמין שתוכל לפעול לפי האג'נדה שלך.
אני מביא משהו מיוחד, ומי שמביא אותי יודע שאני עובד לטווח הארוך.
אני בעמדה בכירה ורוצה לשנות הרבה, אבל צריך ללמוד את המערכת.
מה עם התנתקות ממשרד הכרטיסים לאן ומכירת כרטיסים עצמאית?
זה משהו שאני חייב ללמוד. אני ניזון מהפורומים של האוהדים, יש שם דיונים רציניים ואינטיליגנטיים.
אתה המנכ"ל הכי צעיר בכדורגל, עוד לא בן 32 חלק התפקיד שלך יהיה מו"מים?
אני חושב שכן . גם גיוס ספונסרים, מחלקת נוער, קהילה, סדר ארגוני ובעיות משפטיות.
קשה לתאר אותך מתמודד מול דמאיו ועמוס לוזון.
אני בחור צעיר ונחמד אבל בטח שלא פראייר.
שמעתי שאהדת את מכבי חיפה.
אל תסבך אותי עכשיו. תן לי להתחיל בטוב, תמיד היתה לי סמפטיה גדולה להפועל ת"א.

דני בונדר באותה פינה-
ידה ידה ידה.....
אומרים שאתה מלכלך על המועדון מאז שעזבת.
לתקשורת מאוד אופנתי בחודשיים האחרונים להכנס בהפועל, אז גם שמראיינים אותך ואתה אומר משהו, עושים מזה משהו אחר.
הפועל זה בית בשבילי יותר מכל מי שנמצא במועדון, מההנהלה ועד אחרון השחקנים.
כל מה שאמרתי אשנראה כביכול נגד, זה כדי שאנשים יבינו כמה המצב חמור ויתעוררו לפני שיהיה מאוחר.
זה בא ממקום של איכפתיות, אני יודע שההתקדמות שלי היא בזכות הפועל.
ממה האוהדים נפגעים? הם אומרים דברים הרבה יותר חמורים.
הייתה אגב, כותרת בושה בONE. שאלו אותי מה אני חושב על זה שאני כבר לא בהפועל,
אז אמרתי 'המשכתי הלאה ואומר תודה שאני במקום חדש'. אז מה עשו?
'אני מודה לאלוהים על כל רגע שאני לא בהפועל'.
אתה יודע איך זה, לפעמים יוצאות שטויות בגוגל טרנסלייט.
כן, אבל אני נפגע מזה. לך תכחיש אחר כך.

ואחרי זה כל מיני דיבורים לא חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
ההכרעה בקרוב: ההחלטה לגבי הבעלות ב-20.7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי שכתבו,אבל היו 2 דברים מעניינים.

מעריב
-כל נושא בוזגלו,"אכלו לי,שתו לי",כל השקרנים מדברים.

-יו"ר הבקרה התקציבית אורי אורליצקי אמר אתמול ששטרי ההון נזקפים כולם לזכותו של מוני הראל ורק הוא יכול להשתמש בהם בבוא העת,כמו כן מציין אורליצקי שהתנאי היחידי לשימוש בהם הוא: "הגעה לשלב הבתים של ליגת האלופות במשך שלוש שנים ברציפות,זה יוכיח יציבות כלכלית".

-המנכ"ל החדש ניר ענבר,הצליח להביא לדחייה של שלושה שבועות במועד הדד-ליין שניתן ע"י אופ"א לרישום עובדי המנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 16:01 
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1836696

"הלל יעקוב אחרי שלושה שחקנים מקבוצת דברצן: פטר שקאלי, בלאש פרקש ואדם בודי. שקאלי בן ה-24 הוא קשר התקפי שבשלוש העונות האחרונות כבש 20 שערים. פרקש בן ה-23, שיכול לשחק כקשר ימני או כחלוץ שני, נחשב בעבר לאחד מהשחקנים המבטיחים ביותר בהונגריה, נרכש על ידי דינמו קייב כשהיה בן 18 ובאותה שנה גם רשם בכורה בנבחרת הבוגרת של ארצו. בודי בן ה-20, שחקנה של נבחרת הונגריה הצעירה, משחק כקשר ימני ובעונה החולפת כבש 5 שערים ב-20 משחקים, כשדברצן סיימה במקום החמישי בליגה.
"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
המחאה נגד טביב ממשיכה:
בתוך כך, אוהדים של הקבוצה פיזרו היום במתחם האימונים בוולפסון דפים שעליהם צילומי כתבות ישנות על אלי טביב (ראו תמונה), שנעצר בחשד למרמה וזיוף כרטיסים בזמן ששימש כבעלי הפועל כפר סבא. טביב ואנשיו טענו שמי שפיזר את גזרי העיתונים הם אנשים מטעמו של מוני הראל, בעוד במחנה הראל דחו את ההאשמות מכל וכל.

תמונה

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1836696

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
פרסום ראשון: הפועל תפתח במו"מ עם טשבלאלה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02560.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 21:07 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02574.html
פרסום ראשון: בן שהר סיכם באוקזר וירוויח 550,000 יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 23:35 
dekellevy כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02574.html
פרסום ראשון: בן שהר סיכם באוקזר וירוויח 550,000 יורו

so what? who is ben sahar

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: