תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 475 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 21/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

סידי צרוב
רותם גרוסמן
בהפועל ת"א שתפתח היום את אימוניה באופן רשמי מתעסקים בעיקר בהתכתשויות ופחות בבניית הסגל לקראת העונה שבפתח כשאתמול נרשם עוד פרק בסאגה המתמשכת בין מוני הראל ונציגיו לאלי טביב.
הפעם היה זה קובי סידי האיש ששימש בשבועות האחרונים נציגו של מוני הראל במועדון שהודיע אתמול על פרישה. "לצערי הרב נתקלתי ביחס אטום ומזלזל מצד אלי טביב שבאופן שיטתי מדרדר את המועדון לדרך שממנה אין חזרה" מסר בהודעת הפרישה "בתקופה האחרונה הייתי עד למעשה הנבלה שנעשה לאבוקסיס ניסיון להיפטר מעובדים מסורים ונאמנים שעבדו שנים במועדון על מנת למנות מקורבים. השיא היה לאחר שלושה ימים שבהם חיכיתי לתשובה מדרור קשטן אם ירצה לראות את מאור בוזגלו במועדון והופניתי כאחרון האוהדים על ידו לדבר עם טביב בנושא. לא אתן יד להרס ולחורבן שנזרעים במועדון ולא אכתים את שמי כמי שהיה שותף למהלכים אלו."
במחנה טביב הגיבו בביטול לטענות ואמרו ש"טביב ואוסידון עובדים לילות כימים בדיסקרטיות ובשיתוף פעולה מלא עם דרישות המאמן כפי שהועברו אליהם ובימים הקרובים יוצגו השחקנים שיובאו למועדון. צר לנו על הספינים ועל השתלחויות חסרות רסן שאין בינן לבין האמת כלום ואף אחד מאוהדי הפועל ת"א לא קונה אותן."
בהפועל מנסים להוציא ויזה לשוער הצ'יליאני אדוארדו לובוס שסיכם בקבוצה אך עדיין לא ויתרו על האופציה להחתים את דלה איינוגבה מבני יהודה. קשטן בחר ביעקב הלל שחקן עבר של המועדון בתור הסקאוט של הקבוצה שיחליף את אסי דומב.

בוזגלו בדרך החוצה ממכבי ת"א

הקשר אמור היה להצטרף אתמול לאימוני הקבוצה, אך קיבל הודעה שהוא מושעה • ייפגש בימים הקרובים עם גולדהאר, שיודיע לו שהוא רשאי לחפש קבוצה חדשה
רותם גרוסמן
במכבי ת"א נחושים למכור את מאור בוזגלו ובכך להרוויח כסף על הקשר בטרם יהפוך לשחקן חופשי בסיום העונה שבפתח.
אף שהגורמים הרשמיים בקריית שלום שומרים על דממת אלחוט בכל הנוגע לפרשה על פי המהלכים האחרונים נראה כי זו ההחלטה הסופית של הבעלים מיטש גולדהאר שיגיע היום לישראל וצפוי לומר לקשר ולאביו יעקב בוגזלו כי הם רשאים לחפש קבוצה אחרת.
המתיחות בין בוזגלו למכבי קיימת מעל ומתחת לפני השטח כבר חודשים רבים אולם אתמול כשהיה אמור להצטרף לראשונה לחבריו באימוני הקבוצה לאחר ששב מחופשת הקיץ נמסר לו עם הגעתו לקריית שלום כי הוא אינו מורשה להתאמן. כששאל הקשר לסיבת ההשעייה הוסבר לו כי מדובר בענייני משמעת שקשורים ב"דברים שאומר אביו בתקשורת בימים האחרונים." בוזגלו עזב בכעס את המתחם וסירב להתייחס לפרשה.
אביו יעקב נשמע כעוס כהרגלו אולם החלטי מאוד: "מכבי משחקים משחק כפול. מצד אחד הם עושים הכל כדי לגרום לו להרגיש רע אבל מצד שני לא מצהירים שהוא למכירה. אני לא מאמין שהם רוצים לייבש שחקן נבחרת על הספסל אבל קטונתי מלהסביר את ההיגיון של מי שמקבל שם החלטות כיום. אני שומע שהם טוענים שאנחנו לא רוצים להישאר במכבי אבל עד כה אף אחד לא בא בהצעה להאריך לו את החוזה. התשובה היא ברורה הם מנסים להיפטר ממנו בצורה שלא מכבדת אף אחד. זו בושה."
על האפשרות שבוזגלו יחצה את הכביש ויחתום בהפועל ת"א אמרו במכבי בציניות ש"נראה שקשטן מחפש מחליף ראוי לבתיה סהר."

שער ידיעות אחרונות ספורט

תמונה

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/6 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
שכטר עדיין מתעסק בלעצבן את טביב
איזה ילד טמבל.
תשחק לנחש בזנב, בסוף הוא יכיש אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
גומא אגייאר :BOW: :LAGUH!: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שכטר עדיין מתעסק בלעצבן את טביב
איזה ילד טמבל.
תשחק לנחש בזנב, בסוף הוא יכיש אותך

אשכרה טמבל.
במקום לשתוק קצת ולתת לנחש להירגע.
אדון שכטר,היום ב6 אימון פתיחה אני מקווה שאתה כבר על המטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
ניסן שלי מביא כרגיל חדשות קשות.
אפשר פירוט על מה שרשום בידיעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

עוד שעה וחצי יגיע העיתון כרגיל.
השער זה מדף הפייסבוק של ידיעות אחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

בשעה כזאת אין עדיין את התוכן של ידיעות רק את השער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
חבקו אותי.אני עצוב ומודאג.
גם חיבוק מניסן לא יזיק.
ואני לא גיי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 04:46 
סמל אישי של המשתמש
איזה כייף לפתוח את היום עם עוד חדשות טובות .. יום קסום לכולם .. נתראה בערב בוולפסון !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 06:09 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
איזה כייף לפתוח את היום עם עוד חדשות טובות .. יום קסום לכולם .. נתראה בערב בוולפסון !

אתה מתכוון במחלקה הגריאטרית לקבוצה שלנו חולת הלב

איך הם רושמים שם בידיעות הביאו כוחות משטרה ומאבטחים -אימון לא יהיה היום -אנחנו לא נעמוד מהצד ונבקש חלב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 06:57 
נשבע לכם שאם החדשות היום יהיו כמו אתמול אני מאשפז אותי באברבנאל עם חשש לדיכאון כרוני .

אה כן אבוקסיס עכשיו אשם בכך שאינוגבה לא חותם , עובד קשה אוסידון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:14 

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:24 
אלי טביב מאשר מה שאנו כבר יודעים: המועדון משותק. בלי הכרעה משפטית, אין סיכוי להחתמת שחקנים (גם לא מאמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:30 
moshiko כתב:
אלי טביב מאשר מה שאנו כבר יודעים: המועדון משותק. בלי הכרעה משפטית, אין סיכוי להחתמת שחקנים (גם לא מאמן).

ספר את זה לכל ילדי מוני כאן שבוכים יומם וליל שאין רכש והולכים להפגין לפני בית ריק במקום לתפוס ולנענע קצת את מוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
מעריב
-לובוס לא סגור והאדומים עשויים ללכת על אופציה מקומית בשער כדי לפנות מקום לזר נוסף.
- יעקב הלל מונה לסקאוט והתבקש לאתר שלושה זרים : קשר, חלוץ ושחקן כנף.
-במחנה הראל יעשו מאמץ לשכנע את סידי לחזור בו מהתפטרותו לאחר שזה התפטר בטענה שאלי טביב ודרור קשטן מתעלמים ממנו.
-עו"ד אפרים ברק, המייצג את הפועל מול FCK צפוי להגיש מכתב לגרמנים ובו דרישה להפסיק את אימוניו של איתי שכטר.

נספחים מעניינים:
- מכמבי חיפה עד כה הוציאה על רכש לצ'מפיונס שימו לב ל"שפיות" המדהימה של שחר - 7 מיליון יורו!
- בסביבת בוזגלו אישרו כי הפועל ת"א מעוניינת לרכוש אותו, אך הוא עצמו מעדיף לחכות לצעות מאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:36 
יש מחסום פסיכולוגי בהבנה שמוני והמקורבים שלו מחריבים את הפועל שאין מה לעשות וטביב בסופו של דבר בעזרת בית המשפט יוכר כבעלים, האולטראס הבינו את זה כבר לפני חודש, הילדים יבינו בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:40 
נשבע לכם שבתחילת הראיון , (למרות שזה ממש קשה לי ) הייתי מבסוט על טביב ,בא מגיב לטענות משכנע מאוד(לא בציניות).
אבל אז לקראת סוף הראיון הוא חזר להזכיר לי למה אני לא סובל אותו.

טביב בראיון ליומן הבוקר בגל"צ :

"בכל מקום שאני הולך, אנשים שמבינים יודעים מי עשה את הפועל לקבוצה גדולה. אלו שמוסתים וניזונים מתקשורת שמטעה, שימשיכו להתנהג בצורה כזו. אני ממשיך קדימה בראש מורם".

1. פולחן אישיות מזעזע !
2. כשהוא מדבר על תקשורת שמטעה למי הוא מתכוון ? קנדה תפסת כבר את שורר ?

אה כן אני ילד מוני

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 21 יוני 2011, 07:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:41 
Telkiyski כתב:
מעריב
-לובוס לא סגור והאדומים עשויים ללכת על אופציה מקומית בשער כדי לפנות מקום לזר נוסף.
- יעקב הלל מונה לסקאוט והתבקש לאתר שלושה זרים : קשר, חלוץ ושחקן כנף.
-במחנה הראל יעשו מאמץ לשכנע את סידי לחזור בו מהתפטרותו לאחר שזה התפטר בטענה שאלי טביב ודרור קשטן מתעלמים ממנו.
-עו"ד אפרים ברק, המייצג את הפועל מול FCK צפוי להגיש מכתב לגרמנים ובו דרישה להפסיק את אימוניו של איתי שכטר.

נספחים מעניינים:
- מכמבי חיפה עד כה הוציאה על רכש לצ'מפיונס שימו לב ל"שפיות" המדהימה של שחר - 7 מיליון יורו!
- בסביבת בוזגלו אישרו כי הפועל ת"א מעוניינת לרכוש אותו, אך הוא עצמו מעדיף לחכות לצעות מאירופה.

אתמול כתבתי שלא מצאתי שום ידיעה בעתונות הספורט של צ'ילה לגבי לובוס. קשה לי להאמין שמישהו אצלנו מסוגל להחתים שחקן שעולה 250 אלף דורל לעונה (גם לא 50 אלף לעונה).
לגבי יעקב שחר : אחרי עונה של צנע + מכירתו של רפאלוב, יכול להשקיע סכום מכובד מאד כדי להגיע לשלב הבתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:41 
mkorman1 כתב:
moshiko כתב:

ספר את זה לכל ילדי מוני כאן שבוכים יומם וליל שאין רכש והולכים להפגין לפני בית ריק במקום לתפוס ולנענע קצת את מוני

בואנה, אתה באמת קשקשן חסר תקנה.
תפסיק כבר לפלג את האוהדים. אומרים לך מליון פעם שההפגנה הזו לא היתה נגד טביב ואף אחד לא לוקח צד. זה נכון שיש פה ושם איזה מישהו שמעדיף את הראל בדיוק כמו עזים עיוורים שמעריצים את טביב (עומרי קנדה), אבל הרוב הגדול של האוהדים בפורום ומחוץ לפורום מוטרד מהקפאון הכללי בלי לקחת צד, זה גם נאמר ע"י כל מי שהיה בהפגנה בשבת.

אח"כ אתה עוד מעיז לכתוב

ציטוט:
הבית בוער ואנחנו מתווכחים מי הדליק את האש

תופעת סכיזופרניה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:42 
שחר נכווה מההישג ההיסטורי שהושג לפני שנתיים. הוא לא מוכן לחזור על הביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:55 
אוגוסטוס היל כתב:

מה שמעניין אותו זה להגיע לשלב הבתים. צבר מספיק רזרבות במשך שנתיים כדי ללכת על הרכב חזק. מזמן שהוא לא חיזק את הקבוצה כמו הפעם (שני זרים + שני מקומיים וטרם אמר את מילתו האחרונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
מעריב
- -עו"ד אפרים ברק, המייצג את הפועל מול FCK צפוי להגיש מכתב לגרמנים ובו דרישה להפסיק את אימוניו של איתי שכטר.

1. איזו אופציה מקומית בדיוק? לויטה? הרי השוער הישראלי היחידי שבכיר דיו משחק במאיורקה וכישרון כמו הרוש לעולם לא יגיע אלינו. אולי יעשו הפוך על הפוך לבני יהודה ויקחו את רן קדוש במקום איינוגבה, בכל זאת, חייבים לו... נשמע ספין עלוב נוסף ללחוץ על בני יהודה לרדת במחיר של איינוגבה ואולם מאחר ואבוקסיס שעד לאחרונה היה חלק מהפועל נמצא שם, הוא בטח מעדכן את דמאיו שהכל בלוף ואין ממה לפחד מספין זה או אחר.

2. הסיפור של שכטר מרתק. מה באמת רוצה טביב - האם הוא חושב שהשחקן ישחק העונה בהפועל או שכל הבלגאן נועד כדי להוציא מהגרמנים ימ"ש עוד כמה מאות אלפי יורו על הדרך?! ושיהיה ברור, לדעתי חוזים צריכים לכבד ושכטר צריך להישאר אבל אחרי שהוא כבר טס לשם וכו' נראה לי שבסופו של דבר זה יסתיים בפיצוי להפועל, לא מעבר.

3. אחרי 3 שנים בהן שחר כמעט ולא השקיע בחיפה כמו שעשה בתקופות של גרנט, שום ורוני לוי, הוא החליט השנה לפתוח את הכיס. ממילא יש לו עודפים מהעונה בצ'מפיונס לפני שנתיים. בסופו של דבר נראה כי שחר וחיפה ינסו השנה לבנות סגל מספיק עמוק כדי להצליח איפה שנכשלו כבר פעמיים ב-2003 וב-2010: לקחת אליפות למרות השתתפות בצ'מפיונס. כמו כן בל נשכח כי הוא איבד הקיץ את מלך השערים שלו (שוב), את אחד הבלמים (שוב) ואת שחקן העונה וכן החליט לשים סוף לפארסה שנקראת "ניר דוידויביץ'".

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 21 יוני 2011, 08:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:00 
שחר כתב:
mkorman1 כתב:
moshiko כתב:

בואנה, אתה באמת קשקשן חסר תקנה.
תפסיק כבר לפלג את האוהדים. אומרים לך מליון פעם שההפגנה הזו לא היתה נגד טביב ואף אחד לא לוקח צד. זה נכון שיש פה ושם איזה מישהו שמעדיף את הראל בדיוק כמו עזים עיוורים שמעריצים את טביב (עומרי קנדה), אבל הרוב הגדול של האוהדים בפורום ומחוץ לפורום מוטרד מהקפאון הכללי בלי לקחת צד, זה גם נאמר ע"י כל מי שהיה בהפגנה בשבת.

אח"כ אתה עוד מעיז לכתוב

ציטוט:
הבית בוער ואנחנו מתווכחים מי הדליק את האש

תופעת סכיזופרניה קשה.

עוד לא ראיתי או שמעתי שמישהו העלה את האפשרות להפגין נגד מוני באופן כלשהו
אם אתה באמת מעונין למחות נגד התנהלות הקבוצה ולא נגד צד כלשהו סביר להניח שתבחר מיקום שאינו מזוהה עם צד אחד דווקא כמו מתחם האימונים או המקום שבו יתקיים הגישור
אבל כל הפגנה שמתקימת באתר שמזוהה עם אחד הצדדים הופכת להיות אוטומטית הפגנה נגד אותו צד בלבד ולא יעזרו כל עטיפות הצלופן המרשרשות שבהן תעטוף אותה
ובאשר לביקורת שלך:
אני באמת לא רואה סתירה בין הדברים שכתבתי
אני חושב שצריך וחשוב להפגין נגד שניהם היום ובכל הזדמנות שתהיה
משום כך אני מבקר את הפגנת הבית הריק כחסרת תוחלת או שלכל הפחות היתה מתארגנת מחאה דומה לפני הבית (הלא ריק ) של מוני במקביל או לאחר הפגנה זו
ומי שמפלג את האוהדים הם אלו שארגנו את הפגנת הבית הריק כמחאה רצינית ראשונה של האוהדים (כאשר שוב לא משנה מה הם אומרים לפני ,במהלך ולאחר מכן-המיקום מדבר בעד עצמו יותר מכל המילים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

mkorman1 כתב:
moshiko כתב:

שוב תגובות הסרק ?
מי אמר שמוני מעכב החתימות ? אולי זה רק תירוץ של טביבי ?

הלואי שאפשר היה לשתף נציג אוהדים שטרם הזדהה עם אחד מהמחנות שפרטי ההכנות לשקיפות מי אחראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הוא כנראה הבין שיש לו חלנות הזדמנויות שכמו בשנים הטובות אין לו ממש תחרות מצד הקבוצות האחרות והוא הולך חזק לבסס את הקבוצה שלו לעוד מספר שנים טובות, אני משער שהוא גם בסופו של דבר יצרף את דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:03 
moshiko כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מה שמעניין אותו זה להגיע לשלב הבתים. צבר מספיק רזרבות במשך שנתיים כדי ללכת על הרכב חזק. מזמן שהוא לא חיזק את הקבוצה כמו הפעם (שני זרים + שני מקומיים וטרם אמר את מילתו האחרונה).

מצטייר שה"רכש" שלנו וה"חוזים" (דדי, אבוטבול, ומוקדם יותר זהבי ונאתכו) שלנו בעונה שעברה ביחד עם פרשת גוטמן העביר את ההובלה ב"ישראלית שתדרוס את הליגה לשנים" צפונה.
אלא אם במכמבי יתעשתו ויחתימו את גוטמן וישתפו את בוזגלו בזמן.
ברוכים הבאים למאבק על המקום השלישי ועל הליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
moshiko כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מצטייר שה"רכש" שלנו וה"חוזים" (דדי, אבוטבול, ומוקדם יותר זהבי ונאתכו) שלנו בעונה שעברה ביחד עם פרשת גוטמן העביר את ההובלה ב"ישראלית שתדרוס את הליגה לשנים" צפונה.
אלא אם במכמבי יתעשתו ויחתימו את גוטמן וישתפו את בוזגלו בזמן.
ברוכים הבאים למאבק על המקום השלישי ועל הליגה האירופית.

???
איך שהקבוצה מתנהלת עכשיו - מקום חמישי ומטה. "לפחות הגענו לפליאווף העליון"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:12 
moshiko כתב:

איפה הוא מאשר את זה?
בראיון איתו היום הוא דווקא לא מודאג , ואומר שתהיה קבוצה טובה מאוד ואטרקטיבית........

אני מתחיל לדאוג שהבעיה איתו היא נפשית בסגנון אגייאר , ואין לו מושג מה הולך סביבו לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:14 
טביב יכול לספר עד מחר שהוא בונה קבוצה לאליפות , הוא יביא לקשטן תקציב בינוני וקשטן ינסה להוציא ממנו כמה שאפשר , בבני יהודה השנה קשטן עשה את זה יופי .
לטביב כבר עכשיו יש את כל התירוצים מוכנים לעונה שסתיים מבחינתינו במחזור 7 ושתסתיים במקומות 3-6 , יש את מוני , יש את העזיבה של הכוכבים , הרצון לבנות משהו לעתיד וכו' וכו' וכו' .
שום דבר מזה לא באמת מניח את הדעת .

טביב ומוני כלבים שרמוטות גנבתם לי את הקבוצה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:16 
רוי האדום כתב:
טביב ומוני כלבים שרמוטות גנבתם לי את הקבוצה .

:ROSE:

תנחית את בוזגלו לקשטן על הראש מצדי!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 475 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: