תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 05:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 7/6 (מידע)
הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

ההערכה: ורמוט ישיג שחרור לקייזרסלאוטרן תוך 24 שעות

בתום שיחה בין רונן קצב לאלי טביב, מסתמן שקשר הפועל ת"א יצא לגרמניה. שכטר ימתין. מוקדם יותר הקשר והחלוץ פנו לבוררות במטרה לקבל שחרור מיידי לקבוצה הגרמנית

מסתמן כי גילי ורמוט ישוחרר ב-24 השעות הקרובות מהפועל תל אביב ויוכל לחתום בקייזרסלאוטרן, זאת בעקבות שיחה נוספת שהתקיימה הלילה (שלישי) בין סוכנו רונן קצב לבעלים אלי טביב. כזכור לורמוט יש סעיף יציאה בחוזה על סך 750 אלף יורו וגם בהפועל מבינים שלא ניתן למנוע את המעבר שלו. לגבי איתי שכטר, בהפועל מקווים שהעניינים יסתדרו ביומיים הקרובים אם כי מצבו סבוך יותר מאשר במקרה של ורמוט. ההערכה היא כי הקבוצה הגרמנית לא תחכה לשחרורו יותר ממספר ימים.

מוקדם יותר פורסם כאן לראשונה כי ורמוט הגיש באמצעות עורך דינו יוסי גאייר בקשה להליך בוררות מול הפועל בו הוא דורש שחרור מיידי לקייזרסלאוטרן הגרמנית תמורת 750 אלף יורו. כשעתיים לאחר מכן גם איתי שכטר, לו אין סעיף דומה, הצטרף לבקשה.

"בצער רב ומחוסר ברירה אנו נאלצים לפנות לערכאות משפטיות על מנת לקבל שחרור מהקבוצה שהיתה לנו כבית", אמרו שכטר ו-ורמוט, "כואב לנו שאחרי כל ההישגים שהיינו חלק משמעותי בהם וגם תרמו למועדון כלכלית, אנו זוכים ליחס משפיל. אנו רואים את ההנהלה כאחראית לכל נזק שייגרם לנו מקצועית וכלכלית".

"צריכים לתת לגילי ורמוט ואיתי שכטר להגשים את החלום, אסור לעצור בעדם אחרי כל מה שהם נתנו להפועל תל אביב. אי אפשר להחזיק שחקנים בכוח", כך התבטא אתמול קובי סידי, נציגו של מוני הראל, אחד מבעלי האדומים. סידי הדגיש בפני אתר ערוץ הספורט כי הראל מוכן לעסקה מיידית והסכים להפחית את המחיר של שכטר מ-2.7 מיליון יורו ל-2.5 מיליון.

על פי ההסכם בין הקבוצות קייזרסלאוטרן תעביר את הכסף בשלושה תשלומים לפקודת מועדון הכדורגל הפועל ת"א. התשלום הראשון באוגוסט, השני בפברואר 2012, והשלישי בספטמבר של אותה שנה. "דיברתי עם איתי ונתתי לו הבטחה שהוא לא יישאר בהפועל תל אביב מבחינתנו ועכשיו נשאר שהצד השני יחתום", הוסיף נציגו של מוני הראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 7/6 (מידע)
הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- שכטר וורמוט הולכים לבוררות ובלה בלה בלה.

- הראל הגיש אתמול בקשה לבית המשפט המחוזי בת"א, בדרישה שימונה מנהל ניטרלי שינהל זמנית את המועדון עד לסיום ההליכים המשפטיים. ההחלטה תתקבל אחרי הדיון במעמד שני הצדדים.

- עו"ד יוסי שפרלינג התבטא כי צפוי להתמנות ליו"ר הפועל מטעם טביב, ולהיות האיש החזק במועדון.

- הקפטן וואליד באדיר ייפגש עם קשטן בנוגע לעתידו בעונה הבאה.

- בני יהודה דורשת מחיר גבוה על איינוגבה, הפועל תנסה להחתים את שאראנוב.

- הפועל סיכמה עם בית"ר שמשון על שימוש במגרשיה בתמורה ל-600 אלף שקל בעונה.

- בנתניה מעריכים שימפולסקי רוצה לצאת בעונה הבאה לשחק בהפועל ת"א. הוא אומר שזה תלוי במו"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 08:43 
ישראל היום

קשטן לא משחרר את שכטר
כמתבקש גם אתמול עבר יום
סוער על הפועל ת"א. והפעם בתפריט: פרשת המכירה של איתי שכטר וגילי ורמוט לקייזרסלאוטרן.
כזכור השניים כבר סיכמו את כל תנאיהם במועדון הגרמני אבל טרם קיבלו את השחרור מאלי טביב. ורמוט כבר החל בצעדים ופתח אמש בהליך בוררות נגד הפועל בהתאחדות אולם נראה כי הסעיף בחוזהו המאפשר לו יציאה תמורת 750 אלף יורו יאפשר לו לעזוב כבר היום.
לעומתו מצבו של שכטר מסובך בהרבה. תחילה ישנו עניין הפיצוי שקבעו מוני הראל והסוכן רונן קצב העומד על 2.7 מיליון יורו שמהם גם אמורה להיגזר עמלת הסוכן - עניין שלא מקובל הן על טביב והן על הראל.
תסבוכת אחרת שנוספה לאחרונה היא רצונו של המאמן החדש דרור קשטן להשאיר את שכטר בקבוצה. "קשטן ממש רוצה שאיתי יישאר והוא לא מוכן לאשר את השחרור שלו כל עוד הוא לא יידע שלפחות קיימת חלופה טובה" הסביר גורם בהנהלת האדומים . "אל תתפלאו אם שכטר יישאר בסוף בהפועל ת"א. מצד אחד יש רצון לתת לו להגשים את חלומו מצד שני צריך לחשוב גם כלכלית וגם מקצועית. ההחלטה הסופית צפויה להתקבל ב48- השעות הקרובות."
בכל מקרה עד מועד סגירת הגיליון לא נערכה פגישה בין קצב לטביב. השניים אמנם שוחחו בטלפון אך לא הגיעו לפתרון למרות שמבחינת קצב היתה נכונות להגיע לפשרה בכל נושא לטובת שכטר שנשמע אתמול שבור לגמרי. "אני והמשפחה שלי עוברים ימים לא קלים אבל כנראה לאנשים לא אכפת. אני רק רוצה שהכל ייגמר" אמר.
טביב המשיך אתמול בסבב פגישות עם נציגי מחמוד עבאס ועומר דמארי שצפויים לסכם על הצטרפותם עד כניסת חג השבועות.
בהמשך מתכוון טביב לסגור מול מנכ"ל בני יהודה משה דמאיו את העברת השוער דלה איינוגבה המגן איציק עזוז וגם פדרו גלבאן. לירוי צעירי שסיים את חוזהו בבני יהודה ומועמד להגיע צפוי לחתום לאחר בתום מו"מ עם סוכנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
הארץ:
האם יימצא פתרון לדיכאון של איתי שכטר?

מאת משה הרוש

בסביבתו של הבעלים הבהירו כי אין בכוונתו לטרפד את החלום האירופי של שטר כמו גם של ורמוט וזהבי

התחושות הקשות שמלוות בתקופה האחרונה את איתי שכטר וגילי ורמוט, עקב התמהמהות ראשי הפועל תל אביב בחתימה על מכירתם לקייזרסלאוטרן, עשויות לעבור עד סוף השבוע. אנשיו של הבעלים אלי טביב הבהירו אתמול כי אין בכוונתו לטרפד לשניים את החלום האירופי.

לוורמוט, שמחזיק בסעיף שחרור בסך 750 אלף יורו, הובטח כי החתימה על טופס השחרור תתבצע ביומיים הקרובים. באשר לשכטר, שאינו מחזיק בסעיף שחרור, הסיפור מעט יותר מורכב, וכרגע טביב לא ממהר להשלים את עסקת מכירתו.

מוקדם יותר אתמול החליטו ורמוט ושכטר לפנות להליכים משפטיים ולהגיש תביעת בוררות בהולה כדי להשיג את השחרור. "אתם לא מבינים כמה קשה לי. אני מרוסק, אני בדיכאון", אמר אתמול שכטר לראשי המועדון, "אל תדפקו לי את החלום לצאת לאירופה. היחס הזה לא מגיע לי".

בהפועל הבטיחו כי עד סוף השבוע תושלם סופית גם עסקת מכירתו של ערן זהבי לפאלרמו. בימים האחרונים ניסו ראשי המועדון ליצור קשר עם עדן בן בסט במטרה לצרפו לקבוצה לפני שיחתום בברסט הצרפתית. התקשורת הקרואטית דיווחה אתמול כי הקשר בן ה-24 של היידוק ספליט, מרין טומאסוב, מועמד לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1830321

ציטוט:
בני סכנין: מחמוד עבאס קרוב לחתימה
אנשי הקבוצה הגיעו לביתו של הקשר, שכבר סיכם את תנאיו בהפועל תל אביב, וניסו לשכנעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
לפי אתר ONE:
החלוץ שאלי טביב רצה , עדן בן בסט , חתם בקבוצה הצרפתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
מעריב:
סידי הציע: בית המשפט ימנה מפעיל לקבוצה, ע"פ ההצעה תבקש הפועל ת"א מבית המשפט סעד משפטי עד להכרעת הדין בתביעות הדדיות שהגישו הצדדים. המתכונת היא בדומה למפרק, אלה שסידי מציע אדם שיבנה קבוצה ע"פ סכום הכסף שיעמוד לרשות הקבוצה בבקרה- 53 מליון שקלים. שכטר מתוסכל מאוד פנה לבוררות.... אביו נחי שכטר אמר "לא כדאי לצאת בהצהרות, וכדאי שגם הם לא ייצאו בהצהרות" הפועל רוצה עליו 2.7 מליון יורו הגרמנים מציעים 2.5 מליון יורו, רונן קצב סוכנו של שכטר הסכים לקצץ בעמלה שלו כדי לסגור את העברת השניים.
בקרואטיה פורסם כי קשר היידוק ספליט, מארין טומאסוב, הוצע להפועל ת"א. מחמוד עבאס דורש 130 אלף דולר עבור חתימתו, טביב מוכן להציע פחות. לקבוצה הוצע שחקן נצרת עילית ירדן כהן.
בחברת MGS, יבואנית 'קאפה' שסגרה עקרונית עם טביב על אימוץ הקבוצה בעונה הבא, הכחישו כי ההסכם מותנה בסילוק חובה של הפועל כפ"ס מעידן טביב, 119 אלף ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
וואלה

הפועל ת"א: מוני הראל חתם על סעיף השחרור של גילי ורמוט
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום שלישי, 7 ביוני 2011, 10:19
צעד ראשון לקראת שחרור של ורמוט מהפועל ת"א, עכשיו הקשר יקווה שגם טביב יחתום. אצל שכטר עדיין לא נרשמה התקדמות

גילי ורמוט ואיתי שכטר עשו צעד קטן וראשון לקראת מעברם המיוחל לקייזרסלאטרן הגרמנית, כשוורמוט השיג הלילה (שלישי) את החתימה של מוני הראל על השחרור שלו מהפועל תל אביב.

כידוע, חוסר הוודאות בהנהלת הפועל תל אביב מונע את השחרור של שני השחקנים לקבוצה הגרמנית. אתמול (שני) הגישו השניים בהתאחדות בקשה לתהליך בוררות מול הפועל, בתקווה לסיים את הפרשה ולהשיג את השחרור. כעת שני השחקנים זקוקים לחתימה גם של מוני הראל וגם של אלי טביב על השחרור, כשכרגע שני הצדדים טוענים לבעלות על הקבוצה.

ורמוט עשה הלילה את הצעד הראשון, כשהשיג את החתימה מהראל. זוהי חתימה ראשונה מתוך ארבע (שתיים לוורמוט, שתיים לשכטר), אך חשוב לציין כי המקרה של ורמוט הוא הרבה יותר פשוט מאשר של שכטר.

בחוזה של ורמוט יש סעיף שחרור מוסכם, העומד על 750 אלף יורו. אצל שכטר הסיפור מורכב יותר, מכיוון שסעיף השחרור של שכטר אינו קבוע והדבר נתון למשא ומתן.

כמו כן, גם אם ורמוט ישיג את השחרור מטביב, עדיין לא ברור אם הגרמנים ירצו לבצע עמו את העסקה במידה ששכטר לא חלק ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 10:56 
http://www.one.co.il/Article/181027.html
אוסידון: אין לנו מחויבות לשחרר את איתי שכטר
חבר דירקטוריון הפועל ת"א התייחס לסאגת המעבר של החלוץ לקייזרסלאוטרן: "יש לו חוזה ל-3 שנים". רונן קצב: "השחקנים הם לא כספומטים, הם כמו שבויים"

האם איתי שכטר יישאר בסופו של דבר בהפועל תל אביב? על פי אנשי מחזיקת גביע המדינה, הדד-ליין שהציבה קייזרסלאוטרן להשלמת העסקה עבר היום (שני) אחר הצהריים, אולם מקורבים לעסקה מנסים להרגיע ומבהירים כי לצדדים יש עוד 48 שעות לפתור את המחלוקת בכדי שהחלוץ, כמו גם גילי ורמוט, יוכלו לשחק בבונדסליגה בעונה הבאה.

הנוכחים במתחם חודורוב סיפרו כי שכטר היה נסער באופן חריג כאשר הגיע לפגישה עם חבר הדירקטוריון, דורון אוסידון, שאמר: "לפי מה שאמרו לנו ההצעה של קייזרסלאוטרן תקפה עד אחר הצהריים. אנחנו לא מחויבים לשחרר את איתי שכטר מאחר ויש לו חוזה לשלוש שנים. כרגע שכטר שחקן של הפועל ת"א".

אוסידון התייחס גם להתנהלותה של הפועל ת"א: "אנחנו נפגשים עם סוכנים ועם שחקנים בכדי לקדם את הכנת הקבוצה לעונה הבאה. אנחנו פועלים בהתאם לרשימת השחקנים שהעביר לנו דרור קשטן וכשהוא יחזור ביום חמישי הוא יכנס לעניינים גם כן".

"גם אני אוהד מודאג, אבל אוהד פעיל. אני מאמין שכבר בימים הקרובים תוכלו לראות החתמות של שחקנים. אנחנו עושים הכל כדי לבנות קבוצה שתילחם על כל התארים. אני מאמין ומקווה שעד היציאה למחנה האימונים כבר נהיה עם סגל מוכן".

רונן קצב, סוכנם של שכטר ו-ורמוט, שפנו לבוררות בכדי להשיג את השחרור, אמר: "מה שמונע את השלמת העסקה זו הסכמה של אלי טביב. יש סעיף בחוזה שאני ומוני קובעים את המחיר, אולי זה קצת מפריע לאלי ואני לא יודע מה הסיבה בדיוק. מדובר פה בסכום שיא של העברת שחקן ישראלי ועוד של שחקן שלא שיחק שנה".

"אם צריך נפנה למוסדות אופ"א כדי שישחררו אותו, מהצד שלנו לא נוותר על העסקה. אני בקשר רציף עם ההנהלה הגרמנית, אני מקווה שתהיה להם סבלנות כי בסוף הם באמת יכולים לאבד את הסבלנות".

"מחנה האימונים שלהם מתחיל ב-20 בחודש ואני מקווה שעד אז גילי ואיתי יהיו שחקנים של קייזרסלאוטרן. יצאנו פה קצת מפרופורציות. השחקנים לא כספומטים. הם הכניסו הרבה כסף להפועל ת"א. להחזיק אותם כמו שבויים זה הדבר הכי גרוע שאני יכול לחשוב עליו". סיכם קצב.

בתוך כך, נציגו של מוני הראל בקבוצה, קובי סידי, העלה רעיון במסגרתו בית משפט ימנה מנהל בעל עבר בתחום הכדורגל שיהיה אמון על הפן הכספי במועדון.

על-פי ההצעה של סידי, אותו מנהל ימונה בצו בית משפט ויחליט על תקציב הקבוצה לעונה הקרובה, כאשר נציגי שני המחנות ינהלו אך ורק את המו"מ מול השחקנים המועמדים להצטרף כאשר אותו מנהל יעמיד לרשותם מסגרת כספית לכל מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
הראל חתם על השחרור של ורמוט, מחכים לטביב
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4079400,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
הראל חתם על שחרור ורמוט ושכטר, טביב עדיין לא

http://one.co.il/Article/181053.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
וואלה

* מכבי פתח תקוה רוצה לצרף את משה אוחיון, קשרה של מ.ס. אשדוד, ומהראן לאלה, חלוצה של הפועל תל אביב, כך מפרסם "הארץ". ב"מעריב" מציינים שיוסי שבחון ואחמד קאסום הוצעו למכבי פ"ת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
יש חלוץ , ויקטור מרעי לא עוזב כל כך מהר את הפועל:
http://sports.walla.co.il/?w=//1830398

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
וואלה

מסתמן: ויקטור מרעי לא יגיע להפועל חיפה

חלוץ הפועל תל אביב רוצה להישאר אצל קשטן: "אף אחד בחיפה לא דיבר איתי על שכר". גם עם רביבו דבר לא סגור

הפועל חיפה אמנם ממשיכה בהכנות שלה לעונה הבאה, אבל נראה שתכניות לחוד ומציאות לחוד. הבעלים יואב כץ טען אתמול שסיכם עקרונית על העברתו של ויקטור מרעי, אך חלוץ הפועל תל אביב אמר היום לוואלה! ספורט כי הוא מתכוון בינתיים להישאר אצל מחזיקת הגביע ולא לנדוד צפונה: "אף אחד בהפועל חיפה לא דיבר איתי על שכר, רק אמרו לי שמתעניינים בי. אחרי שדרור קשטן חתם אני רוצה לשחק תחתיו בהפועל ולשמוע אם אני בתכניות שלו לעונה הבאה כי הוא רצה אותי בבני יהודה. אחרי שאשוחח איתו אדע אם אני נשאר או לא ואז אחליט לאיזו קבוצה אעבור".

גם בעניין שי רביבו הדברים עדיין רחוקים מלהיסגר עם הפועל חיפה. רביבו כן רוצה להגיע לאדומים מהכרמל, אך הסבירות שזה יקרה כרגע נמוכה שכן הפועל תל אביב תבקש עליו סכום השאלה ולא נראה כרגע כי הפועל חיפה תהיה מוכנה לשלם על הקשר כל סכום שהוא, זאת על פי יואב כץ. גם במשא ומתן מול יוסי דורה אין כרגע התקדמות ושני הצדדים מקווים כי בשבוע הבא יגיעו להסכם. במידה ולא יהיה הסכם, יחל דורה לנהל משא ומתן עם קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 14:36 
גורם המקורב לעסקת שכטר וורמוט: השניים ישחקו בקייזסלאוטרן

http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

על פי גורם בהפועל חיפה ויקטור מרעי בינתיים לא סיכם במועדון

http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: