תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

קשטן יקבל 200 אלף דולר(80 מעל מה שאבוקסיס דרש), שביט מועמד לתפקיד עוזר המאמן.

_________________
"היו הרבה הרהורים כבר כשראיתי שגם ברגעים היפים, מקום חמישי וכדורגל טוב, ממשיכים לקלל, אוהדים לא באים - ניסינו לבנות שם קהל צעיר - ולא הלך. תחשבו מה קרה בזמנים הרעים. 200 איש. אז בשביל מה להחזיק קבוצה שעולה כל כך הרבה כסף?". אלי טביב.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 01:26 
ישראל היום:







קשטן שוב אדום
אלי טביב החתים את המאמן הוותיק לקדנציה רביעית בהפועל ת"א • יוסי אבוקסיס יעזוב
רותם גרוסמן
ההפתעות בהפועל ת"א לא הפסיקו גם בסופ"ש עם הידיעה על החתמתו של דרור קשטן במועדון. מי שאחראי למהלך הוא הבעלים אלי טביב שהחליט ביום חמישי לוותר על יוסי אבוקסיס וללכת על המאמן שהכי מזוהה עם המועדון האדום בשנים האחרונות.
קשטן נמצא בכלל בחופשה בארה"ב ולמעשה ניהל את המו"מ הקצר עם טביב בטלפון. "המו"מ לא לקח יותר מאשר חמש דקות ובעצם כבר התחלנו לבנות את הקבוצה על פי השמות שדרור ביקש. למעשה הוא התחיל לעבוד" אמר אתמול טביב שכמובן לא התייעץ עם מוני הראל או מי מנציגיו לפני החתימה.
"הבאתי את המאמן הכי ראוי שאפשר והכוונות שלנו הן להביא לפה שחקנים רציניים וכמובן להתמודד על כל התארים ולעשות גם קמפיין טוב ככל האפשר באירופה. אני מאושר מהמהלך ובטוח שגם אוהדי הפועל ת"א שאולי היו מודאגים בימים האחרונים יחזרו לישון בשקט ובמתח חיובי לקראת תחילת העונה הבאה" סיכם טביב שהחתים את קשטן לעונה אחת עם אופציה להארכת החוזה בשנה נוספת. את תגובתו של קשטן לא ניתן היה להשיג.
קשטן שבשבילו זאת קדנציה רביעית בהפועל ת"א ישוב ביום חמישי מארה"ב וכאמור כבר שוחח עם טביב על בניית הסגל. השחקנים שבהם הוא מעוניין הם: עומר דמארי וטל בן חיים ממכבי פ"ת שוער בני יהודה דלה איינוגבה וגם המגן איציק עזוז והקשר לירוי צעירי. מי שצפויים להישאר במועדון הם שי אבוטבול ויוסי שבחון שאותם קשטן מעריך.
בסביבתו של מוני הראל אמנם לא בירכו בצורה רשמית על המינוי זאת בשל העובדה שלא עודכנו במהלך אולם קובי סידי העביר מסר לטביב כי המהלך מקובל על השותף המסוכסך.
הנפגע העיקרי מהמהלך הוא כמובן יוסי אבוקסיס שלא צפוי להתמנות לתפקיד בקבוצה של קשטן. מקורבי טביב הסבירו כי "התנהלותו של אבוקסיס בימים האחרונים והריצה שלו למוני לאחר הפגישה עם דורון אוסידון הביאו את טביב להחלטה שאי אפשר לעבוד איתו יותר."
עם זאת אבוקסיס לא צפוי להישאר מובטל. הוא המועמד המוביל להחליף את קשטן בבני יהודה שגיששה אצלו ביומיים האחרונים.
לחלק הקודם
לחלק הבא


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 03:36 
w w w . h a a r e t z . c o . i l


--------------------------------------------------------------------------------

עודכן ב- 03:00 05/06/2011
דרור קשטן חוזר להפועל ת"א | אלי טביב: "עשיתי מהלך נבון"
עוד תפנית מפתיעה בהפועל תל אביב: אלי טביב הכריז אתמול כי המאמן בעונה הקרובה יהיה דרור קשטן, לאחר שהבעלים חש נבגד מהתנהלותו של יוסי אבוקסיס
מאת משה הרוש

למרות שכבר כולם היו בטוחים שהג'וב בכיס של יוסי אבוקסיס, הפתיע אתמול הבעלים של הפועל תל אביב, אלי טביב, ומינה לתפקיד את דרור קשטן, לאחר משא ומתן ש"ארך פחות מחמש דקות", על פי הבעלים.

המהלך נבע בעיקר בשל מורת רוחו של טביב מהפגישה בין אבוקסיס למוני הראל בשבוע שעבר. "הוא ראה בזה בגידה ופגיעה אישית בו", תיארו אנשיו של טביב את המצב, "הוא לקח את זה יותר מדי קשה".

כבר בשבוע שעבר, לאחר שאבוקסיס יצא מהפגישה עם טביב והודיע כי "במצב הנוכחי בין הבעלים איני יכול לעבוד", ניסה טביב להשיג את קשטן, ששוהה בחופשה בארה"ב. שלשום יצרו הצדדים קשר ראשוני וסוכם כי קשטן בן ה-66 - מאמן נבחרת ישראל לשעבר, שאימן בעונה החולפת את בני יהודה - ימונה בפעם הרביעית בקריירה למאמן הפועל ת"א למשך עונה אחת בשכר שמוערך בכ-200 אלף דולר.

"קשטן כבר העביר לי שמות, והתחלנו לבנות את הקבוצה. מעשית, הוא כבר התחיל לעבוד", מסר טביב, כשבין השמות המרכזיים נמצאים פדרו גלבאן, דלה אינגובה ואיציק עזוז מבני יהודה. מאוחר יותר אמר טביב ל"ספורט הארץ" כי "קשטן הוא מאמן שמקובל על כל האוהדים, הביא תארים והישגים גדולים למועדון, מזוהה עם הפועל ובעל ניסיון עשיר ומפואר. עשיתי מהלך נבון שהבאתי אותו. אני לא מעוניין להגיב לגבי עניין אבוקסיס, כולם יודעים מה קרה ומה הוא עשה. אני מסתכל על העתיד, זה מה שחשוב".

אנשי הראל אמנם התאכזבו מהמהלך, אך אין בכוונתם לטרפדו, ובלבד ש"העגלה תתחיל לנוע", כדברי נציגו של הראל, קובי סידי. "זה עוד רגע עצוב במועדון", הוסיף סידי, "זה היה צריך להתנהל אחרת, במיוחד לאחר שטביב הבטיח לאבוקסיס כי הוא יהיה זה שיחליף את אלי גוטמן".

אמש העביר סידי הצעת פשרה לשני הבעלים, במטרה להביא לסיום סאגת הבעלות באופן מיידי. על פי ההצעה, יעביר טביב להראל שישה מיליון שקלים, מהם יונחו 2.1 מיליון בנאמנות עד להסדרת סוגיית העיקולים נגד הראל במועדון, ואילו טביב יתחייב לא למשוך כסף מקופת המועדון בשנתיים הקרובות.

איתי שכטר וגילי ורמוט נפגשו שלשום עם סידי והביעו דאגה בעקבות העיכוב בחתימה הרשמית על עסקת מכירתם לקייזרסלאוטרן. "זה החלום שלי", התחנן שכטר בפני סידי, "תפתור את העניין לפני שהגרמנים יבטלו את העסקה". הראל וטביב נתנו הסכמה עקרונית למחיר העסקה, שינוע סביב 3.3 מיליון יורו, אולם המחלוקת העיקרית היא סביב עמלת הסוכן שדורש רונן קצב, כ-350 אלף יורו.

בני יהודה. לאחר שדרור קשטן הועדף על פניו בהפועל ת"א, הצטרף יוסי אבוקסיס לרשימת המועמדים לאמן את הקבוצה, יחד עם יצחק שום, שסיים את דרכו באלקי הקפריסאית, ומשה סיני. עם זאת, במועדון טוענים כי בעקבות חוסר הבהירות הכלכלית שנוצרה לאחר עזיבת הבעלים חזי מגן, עדיין לא נעשתה פנייה לאחד מהם. "אבוקסיס לא סגור בבני יהודה. עוד לא פנינו לאף אחד", אמר אתמול דמאיו, "אני לא כועס על קשטן ומאחל לו הצלחה בהמשך הדרך".


כל הזכויות שמורות ,"הארץ" ©

--------------------------------------------------------------------------------


סגור חלון


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 03:39 
NRG


סידי על טביב: נגמרו לי המילים במה שקשור להזוי הזה
נציגו של מוני הראל בהפועל ת"א תקף בצורה חסרת תקדים את הבעלים, והגיב למינויו של דרור קשטן: "זאת התנהלות נבזית כלפי אבוקסיס"

רון עמיקם | 4/6/2011 22:32

מאבק מינוי של דרור קשטן למאמן הפועל ת"א, עלה הערב (שבת) מדרגה, כשהאיש שקולו נשמע יותר ויותר בזמן האחרון, קובי סידי, התבטא בצורה יוצאת דופן כנגד אלי טביב, מבעלי הקבוצה.




קובי סידי אמר לאחר החתמת קשטן: "בהמשך לשכונה שאדון טביב עושה מהקבוצה, באה עוד דוגמא להתנהלות נבזית. הדבר האחרון שצריך לעשות לשחקן ומאמן שנתן ממיטב שנותיו באגודה, אדום בנשמה, האיש האחרון שצריך לקבל התנהלות כזו ברברית, זה יוסי אבוקסיס.

לגבי המינוי של דרור קשטן, הבדיחה היא שמוני התעקש אחרי גוטמן שדרור קשטן יהיה המאמן וטביב עמד על הרגליים האחוריות וביקש שיוסי יהיה המאמן. נגמרו לי המילים בכל מה שקשור לאיש ההזוי הזה".


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 05:28 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

אחרי 5 שנים - קשטן חוזר להפועל ת"א
טביב לא סלח לאבוקסיס על הפגישה עם הראל ביום רביעי, ובשישי בבוקר כבר סיכם עם המאמן הוותיק ("המו"מ ארך 5 דקות"), שצפוי להשתכר כ-200 אלף דולר לעונה. על מועמדותו של קשטן פורסם שלשום ב"ידיעות אחרונות"
נדב צנציפר

אחרי חמש שנים, דרור קשטן חוזר להפועל ת"א. המאמן הוותיק צפוי להשתכר כ-200 אלף דולר לעונה, לא כולל מענקים - סכום כפול מזה שהוצע ליוסי אבוקסיס ושהוביל לפיצוץ איתו ביום חמישי. על מועמדותו של קשטן פורסם לראשונה שלשום ב"ידיעות אחרונות"
קשטן, מאמן בני יהודה בעונה החולפת, נמצא בחופשה בארה"ב וצפוי לחזור ארצה ביום חמישי על מנת להתחיל בהכנות לעונה הבאה. שביט אלימלך צפוי להתמנות לעוזרו של קשטן. הסיכום בין אלי טביב לקשטן הושג בשיחת טלפון כבר ביום שישי בבוקר, כשעל פי טביב "המו"מ ארך 5 דקות בלבד". את ההודעה פירסם אתמול לאחר צאת השבת, נציגו של טביב, דורון אוסידון.
במקביל לסיכום עם קשטן, הציע אתמול טביב למנכ"ל בני יהודה, משה דמאיו, לעבור לתפקיד המנכ"ל בהפועל, כשהצעה דומה קיבל גם עו"ד ניר ענבר. מועמדים נוספים לתפקיד המנכ"ל הם עו"ד יוסי שפרלינג ואריה הרשקוביץ.
לאחר שביום שישי אמר טביב ל"ידיעות אחרונות" על אבוקסיס: "נדהמתי שהוא הלך לצד השני", ניסו מקורבים לטביב, ביניהם גם אלי אוחנה, לפשר בין אבוקסיס לבעלים, אך טביב הבהיר כי הפגישה שיזם אבוקסיס עם מוני הראל הייתה חציית קו אדום מבחינתו, שעליה לא סלח לו. אבוקסיס עצמו אמר אתמול למקורביו כי הוא מבין ששגה כשהגיע לביתו של הראל. הוא ניסה ליצור קשר עם טביב, אך האחרון לא ענה לשיחות שלו לאורך כל סוף השבוע. ביום חמישי, לאחר שנודע לטביב על פגישת הראל-אבוקסיס, יצא דורון אוסידון לביתו של טביב, שם הוחלט כי דרור קשטן יהיה המועמד המוביל לאימון הפועל ת"א במקרה ואופציית אבוקסיס תרד סופית מהפרק, כשכלפי חוץ עדיין ניסו לשדר כי הוא המועמד.
ההודעה על החתמת קשטן תפסה בהפתעה את כל הגורמים בהפועל ת"א, שלא היו מודעים להתרחשויות מאחורי הקלעים. המכה שספג אתמול אבוקסיס כואבת במיוחד, זאת בשל מערכת היחסים הקרובה ששררה בינו לבין טביב. השניים בילו יחדיו, כולל יציאות לבילויים משותפים ובשבוע שעבר אף טסו ביחד לגמר ליגת האלופות בלונדון.
מוני הראל, שבשיחות סגורות שקיים בשלושת הימים האחרונים, אמר כי הוא מעדיף את אלי גוטמן, החליט ליישר קו עם טביב ולתמוך באבוקסיס, אבל אתמול לאחר ההודעה אמר: "קשטן הוא האיש הנכון בזמן הנכון. בחירה מצוינת".
קשטן שנמצא ביחסים קרובים עם הראל, לא עידכן אותו על הפנייה מטעם טביב ועל החתימה, מה שהרתיח את הראל. מקורבי טביב עקצו אתמול את הראל ואמרו: "זה שקשטן מידר את הראל רק מראה שהוא גם מבין שיש בעלים אחד בהפועל ת"א, וזה אלי טביב". קשטן לא עידכן גם את אבוקסיס, שנחשב לאחד האנשים הקרובים אליו בכדורגל הישראלי, אף על פי שידע שאבוקסיס מצוי בעיצומו של מו"מ מול טביב. כשנשאל אתמול בשיחה מארה"ב מדוע לא עידכן אותו, אמר קשטן כי טביב הבטיח לעדכן את הראל ואבוקסיס, מה שלא קרה בפועל, והשניים נאלצו לשמוע על מינויו של קשטן רק מההודעה הרשמית שיצאה לתקשורת.
דרור קשטן הפתיע רבים בהסכמה שלו להגיע להפועל, במיוחד בעקבות היחסים הקרירים בינו לבין טביב, שנשקפים משיחות אישיות של השניים בתקופה האחרונה. "תשאלו את איל ברקוביץ' מה טביב אמר על קשטן בימים האחרונים במלון בלונדון", אמרו אמש מקורבים לכוכב העבר. אך למרות זאת, מבחינת טביב, החתמת מאמן בסדר הגודל של קשטן מעידה על הרצון והמחויבות להחזיר את האליפות לחודורוב.
קשטן כבר החל לשוחח עם טביב על מועמדים פוטנציאליים מבחינתו, כשבין היתר הוזכרו שמות שחקני בני-יהודה פדרו גלבאן, לירוי צעירי, איציק עזוז ודלה איינוגבה, כשעבור השוער הדרישה מצד הכתומים היא של מיליון דולר. המועמד הבולט הוא עדן בן-בסט, אותו ביקש קשטן להחתים בהקדם. קשטן דרש לקבל גם את עומר דמארי וטל בן חיים ממכבי פ"ת, יחד עם שחקני מכבי נתניה דלה ימפולסקי וניר נחום.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 05:52 
סמל אישי של המשתמש
עוד בידיעות אחרונות:
יוסי אבוקסיס: "מכרו אותי. בא לי להקיא. בושה וחרפה"
עוזר המאמן בעונה שחלפה, גילה מהתקשורת כי הוא מסולק מהפועל ת"א, אמר אמש למקורביו: "בחיים לא הייתי פגוע ככה. עשו לי זובור"
נדב צנציפר

"יוסי אפשר לקבל תגובה?", "על קשטן? לא ידעתי כלום", אמר אמש אבוקסיס ההמום ל"ידיעות אחרונות", לאחר שכבר החל בהכנות לעונה הבאה כמאמן הפועל ת"א.
אבוקסיס, שבסוף השבוע ניסה להתפייס עם טביב, לא העלה בדעתו כי יסולק מהמועדון בשל הפגישה עם הראל וכעת הוא המועמד המוביל לאימון בני יהודה. "אלוהים כנראה רצה לשמור עליי מלעבוד עם אנשים כאלה", אמר אבוקסיס למקורביו. "מגעיל, פשוט בא לי להקיא מהכל, זו בושה וחרפה. זה רק מסביר שמה שטביב עשה לי ממש לא קשור לפגישה עם הראל, עכשיו אני גם מבין למה הוא לא ענה לי כל סוף השבוע. אני צריך להתעדכן דרך התקשורת שאני לא מאמן הפועל אלא קשטן? אין דבר יותר מגעיל מזה".
אבוקסיס סירב להגיב באופן רשמי והבטיח לעשות זאת בקרוב, אולם בשיחות נוספות הבהיר למקורביו: "איזה אנשים. אני לא מאמין, מה כבר עשיתי? בסך הכל הלכתי לדירה של הראל והצגתי בפניו את רשימת השחקנים. ומה העונש? לקחו סמל בהפועל וניפנפו אותו, לא הרימו לי טלפון. בחיים שלי לא הייתי פגוע ככה. עשו לי זובור, מכרו אותי, נפלתי. על 20 אלף דולר ככה מתנהגים?".
אבוקסיס כועס גם על קשטן
מעבר לזעם על טביב, אבוקסיס זועם גם על קשטן, עליו אמר למקורביו: "אני לא יכול להגיד שמשהו כבר מפתיע אותי אצלו. הוא לא התקשר אליי, כלום". אחד מהאנשים הקרובים לאבוקסיס הוסיף אתמול: "איך יכול להיות שקשטן עשה לאבוקסיס דבר כזה? זה הבן אדם ש-15 שנה לא שכח את מה שגרנט עשה לו במכבי ת"א, זה בדיוק מה שקשטן עשה ליוסי עכשיו. לקחו, דאבל, גביע, ליגת האלופות ואחרי שחיכה כל השנים האלו לקבל את הקבוצה, קיבל עקיצה ממי שהתיימר להיות חברו הטוב. על טביב כלום כבר לא מפתיע, את קצרה שהיה יד ימינו מאתיים שנה הוא העיף אחרי חמש דקות". נציגו של מוני הראל, קובי סידי: "לא מגיע לאבוקסיס שהיה סמל, לשמוע דרך התקשורת שמינו את קשטן. קשטן ראוי, אבל לא מכובד שדרור לא התקשר לאבוקסיס".


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
יוסי בניון (!) הבוקר בגל"צ מתח ביקורת על התנהלות הפועל תל-אביב ביחס לאבוקסיס, וסיכם בכנראה שהפועל אינה ראויה לו.

אבוקסיס מאבד את זה - שני הבעלים עשו לו תרגיל והוא חושב שבניון אחד ישנה משהו ...


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5 (http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01099.html)

"קשטן יעשה סדר בבלאגן שיש בהפועל לפני שזה יהיה מאוחר"

מוטי פשכצקי|10:00|05/06/2011

דני בונדר, שחקן האדומים לשעבר, על מינויו המפתיע של המאמן הוותיק, עליו פורסם באתר לראשונה. שחקן: "אצלו אין משחקים, מי שהוא ירצה יגיע". מקורב להראל: "מן הראוי היה שקשטן יתקשר למוני"

אם יש מישהו שיכול לעשות כאן סדר במועדון זה דרור קשטן. אצלו אין משחקים, וכל שחקן שהוא ירצה יגיע". כך התייחסו הבוקר (ראשון) מספר שחקני הפועל ת"א למינויו המפתיע של המאמן הוותיק לקדנציה נוספת בקבוצה, כפי שפורסם אתמול לראשונה כאן באתר.

קשטן, שיחזור ביום חמישי לארץ מחופשה בחו"ל, ביקש מראשי המועדון להאיץ את המו"מ לצירוף עומר דמארי, השוער דלה איינוגבה ואיציק עזוז, כשהשניים האחרונים שיחקו תחתיו בעונה החולפת בבני יהודה. קשטן, המודע לעובדה שוינסנט אניימה, בן שהר ודני בונדר כבר עזבו את הפועל, וכי גילי ורמוט, איתי שכטר וערן זהבי יעזבו גם הם בקרוב, הורה להנהלה לא לשחרר יותר שחקנים שפוזלים לאירופה כמו טוטו תמוז ועמרי קנדה.

"קשטן יידע לעשות סדר בבלאגן לפני שיהיה מאוחר מדי", אמר בונדר הבוקר לאתר ערוץ הספורט, "הוא האיש הנכון בזמן הנכון". כזכור, בונדר ישחק בשנים הקרובות בוולגה הרוסית אחרי שכבר חתם בקבוצה.

במחנה הראל קיבלו בהפתעה את החתמת המאמן שהביא דאבל להפועל לפני 11 שנים אחרי שיחה עם אלי טביב. מצד אחד, מחנה הראל היה זה זה שרצה את קשטן עוד לפני שטביב הביע בו עניין כמחליף של גוטמן אם האחרון לא ירצה להישאר, ומצד שני ציפו במחנה הראל שקשטן לפחות יעדכן אותם בהתפתחויות. "מן הראוי היה שקשטן יתקשר לפחות למוני שמאוד אוהב אותו", אמר מקורב להראל. גם יוסי אבוקסיס, שהיה אמור בתחילה להתמנות לתפקיד יורשו של גוטמן, נפגע ממאמנו לשעבר על שלא עידכן אותו על המינוי.


מוני הראל עצמו הודיע כבר אתמול כי יהיה יותר משמח לחתום על החוזה של המאמן הישראלי המעוטר ביותר. כפי שפירסמנו לראשונה כאן באתר אתמול, משה דמאיו מנכ"ל בני יהודה, עשוי לבוא עם קשטן לאדומים. אגב המאמן החדש אמור להשתכר כ-180 אלף דולר בעונה ללא מענקים, בעוד המו"מ עם יוסי אבוקסיס פוצץ על 20 אלף דולרים בלבד, כשעוזר המאמן שהיה אמור לקבל קידום, קיבל הצעה לחתום לעונה אחת תמורת 100 אלף דולרים.

הבוקר אמורה להתקיים פגישה בין רונן קצב, סוכנם של שכטר ו-ורמוט להנהלת הפועל תל אביב, כדי לקבל סופית את שחרור השניים לקייזרסלאוטרן.

_________________
ארכיון הפועל ת"א בכדורגל
htaarchives@gmail.com
htaarchives.blogspot.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
אבוקסיס: בחיים לא נפגעתי ככה, אני פשוט בשוק
http://www.one.co.il/Article/180946.html
אני רואה באלי טביב האחראי הבלעדי לדבר הזה.
בן של זונה

_________________
הפועל לא נקייה עד שהיא לא שלנו!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 08&lang=HE
שי רביבו סיכם בהפועל חיפה.

_________________
http://www.shedim.com/forum078/viewtopic.php?t=234882
הפועל 2009/2010 - "זה לא בדיוק געגוע, סתם נעים להיזכר‭"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 13:52 
http://one.co.il/Article/180957.html

ציטוט:
עדן בן בסט יצא לברסט וצפוי לחתום ל-3 שנים


תודה לאל

_________________
"דברים זולים עולים פחות" (א. פישוף)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 16:34 
"טביב: דיברתי עם אבוקסיס ורק אז פניתי וסגרתי עם דרור קשטן"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01127.html


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/180966.html
דמאיו: אני מחפש משקיע, לא אוכל להמשיך לבד
עם זאת, בימים הקרובים המועדון הכתום ייכנס למשא ומתן בנוגע לשוער, דלה אינוגבה, זאת במטרה שהשוער יעבור לקבוצה אחרת ובזכות המכירה הזו, תקציבה של הקבוצה יגדל. את העניין הגדול ביותר בשוער מביעה הפועל תל אביב.

בנוסף, עם שובו של הקשר, לירוי צעירי, מחופשה, יתקיים משא ומתן בנוגע להעברתו לאחת הקבוצות בליגת העל.

בנוגע לקשר, פדרו גלבאן, נכון להיום נושא העברתו אינו עומד על הפרק. אם אכן תהיה הצעה שהמועדון הכתום לא יוכל לסרב לה, ייתכן ששחקן ישוחרר, אך כעת נראה כי הוא ימשיך לעוד עונה בקבוצה.

_________________
http://www.shedim.com/forum078/viewtopic.php?t=234882
הפועל 2009/2010 - "זה לא בדיוק געגוע, סתם נעים להיזכר‭"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
סידי: "אם עד רביעי לא יהיה שינוי, אעזוב את תפקידי"
http://one.co.il/Article/180977.html

דמאיו מכחיש פניית טביב. "מנסה לגייס כסף עבור הקבוצה"
בשיחה עם Liga.co.il מנכ"ל בני יהודה מכחיש כי נעשתה אליו פניה מבעלי הפועל ת"א "אני לא מתייחס לדברים שלא היו אף אחד לא פנה אלי" לגבי התעניינות של קבוצות בשחקני הזהובים: "לא נעשתה פניה לגבי אף שחקן חוץ מללירוי צעירי שהסתיים לו החוזה"
http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

_________________
אם אתם חושבים שכיף לי, אז אתם צודקים כי כיף לי !
אם אתם חושבים שלא כיף לי, אז אתם טועים כי דווקא כן כיף לי !
יואו איזה כיף לאדם אחד, כל הכיף הזה רק לי, יואו שאלוהים יעזור לי כמה כיף לי! אני רוצה למות!


נערך לאחרונה על ידי אל באנדי בתאריך 05 יוני 2011, 18:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
שומר נפשו ירחק
כפי שזה נראה עד עתה, המחלוקות והיריבות על הפועל תל אביב בין אלי טביב למוני הראל עושה ההפך. ממועדון שכל שחקן רוצה לשחק בו ולאמן, נראה שהמערכת עומדת על סף פירוק. איל כהן מודאג מהמתרחש במתחם חודורוב
אייל כהן יום ראשון 05 יוני 2011 , 11:00





מגדל הקלפים הקורס בהפועל תל אביב לא יעצור בשלב הזה, לפחות בינתיים. הבריחת השחקנים הבהולה ניזונים קודם כל מהמחלוקות הקשות והאיבה בין שני הבעלים מוני הראל ואלי טביב.

הברונים הנ"ל עלולים בהחלט לשנות את פני הפועל ת"א, בעיקר לרעה. הפועל ת"א שהפכה בשנתיים האחרונות לשם דבר בכדורגל הישראלי והעולמי, עם אליפויות, גביעים, ליגה אירופאית ומקום בליגת האלופות עשוייה להפוך למועדון עלוב ונחות שהיוהרה, הכבוד והקינאה יעבירו אותו מהעולם, או לפחות מליגת הקיזוז של לוזון.

כבר אמרו חז"ל - שהחיים הם עליות וירידות - מאיגרא רמה לבירא עמיקתא. בעברית צחה מדובר מהפיסגה ישירות לסף התהום. וכך נראית הפועל תל אביב בסיום העונה, שהניב לה עוד תואר ממש בתום העונה, תואר גביע המדינה. השאלה לאן מועדות פניה כעת?

הפועל תל אביב של הקיץ הקרוב הולך להיות חם ולוהט בהחלט. מדובר בקרב ישיר בין אלי טביב למוני הראל לנשיאות המועדון. צמד המיליונרים שהחליט להתנגש זה מול זה על חשבון מועדון היסטורי בעל עבר מפואר ולהוביל קו אגרופים שכונתי לעיני הקהל והתקשורת.

הגאווה, הכבוד והיוהרה של שניהם עלולים בבוא היום לפרק את הקבוצה לתהום הנשייה, ולהנהיג מהלך של נקודת אל חזור בסיכסוך שעשוי להמשך תקופה ארוכה. מה שנבנה בשנתיים/שלוש האחרונות עשוי לקרוס כמו מגדל קלפים לבור ללא תחתית.

חבל, באמת חבל מאוד. והנה לעת עתה, האוהדים כבר מתחילים להפנים את רוע הבשורה ומנסים לעצור את הרכבת וההידרדרות הקשה הזו לפני שיהיה מאוחר מדי.

שוב למדנו לקח - כסף בהחלט מעוור עיני חכמים, אבל אלה שעוד דעתם בראשם צריכים לעשות הכל כדי שהקבוצה לא תגיע לכונס נכסים, כי שני אנשי העסקים הללו כבר לא מחפשים את טובת המועדון, הם פשוט מחפשים את טובתם האישית על חשבון הפועל תל אביב. הכל נראה כמו לוט בערפל ובאפלה, רק הזמן יעשה את שלו, אבל כבר מעכשיו זה לא נראה טוב ומריח טוב. בכלל לא טוב.

לטיפולכם, אוהדי הפועל


http://www.telesport.co.il/codenew1024/ ... x?id=31735

_________________
אם אתם חושבים שכיף לי, אז אתם צודקים כי כיף לי !
אם אתם חושבים שלא כיף לי, אז אתם טועים כי דווקא כן כיף לי !
יואו איזה כיף לאדם אחד, כל הכיף הזה רק לי, יואו שאלוהים יעזור לי כמה כיף לי! אני רוצה למות!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 5/6 (מידע)
הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
קיפאון מוחלט במחלקת הנוער

בינתיים ממשיך הקיפאון במחלקת הנוער של הפועל תל אביב. שי ברדה, המועמד המוביל למשרת מאמן הקבוצה, טרם קיבל את המינוי הרשמי וייתכן ושמות של מועמדים נוספים יעלו בהמשך השבוע. בינתיים הפגישה שתוכננה עם זאב זלצר טרם יצאה אל הפועל וההכנות הכלליות לתחילת העונה הוקפאו לחלוטין.

http://red-fans.com/Article.asp?id=2756

_________________
אם אתם חושבים שכיף לי, אז אתם צודקים כי כיף לי !
אם אתם חושבים שלא כיף לי, אז אתם טועים כי דווקא כן כיף לי !
יואו איזה כיף לאדם אחד, כל הכיף הזה רק לי, יואו שאלוהים יעזור לי כמה כיף לי! אני רוצה למות!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.