תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יוסי אבוקסיס
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
אחת ולתמיד ולמי שכבר שכח, מה היה חלקו של יוסי בפיטורים של לנדאו ולוזון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יוסי אבוקסיס
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:05 
dr.avi כתב:
אחת ולתמיד ולמי שכבר שכח, מה היה חלקו של יוסי בפיטורים של לנדאו ולוזון ?

maspik

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
יוסי :HEART2:
תנו לו הזדמנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
תנו לו הזדמנות

למה?! יש את עטר ורב"ש בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:15 
טייב,
תנו לו הזדמנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
azran כתב:
תנו לו הזדמנות

למה?! יש את עטר ורב"ש בחוץ.

זה ברור לכולנו שלא יביאו אותם,אז לפחות אל תקטלו אותו מעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
חבל שאף אחד לא פשוט ענה לו במקום כל הלבבות והשטויות.
לגבי לנדאו (עונת 2004/5) - יוסי לא היה מרוצה מהמעמד החדש שלו עם בואו של גילי שהפך אותו לשחקן ספסל ונטען כלפיו שהתסיס את השחקנים והאוהדים נגדו. זכור במיוחד המשחק נגד נצרת עילית בבית, כשיוסי היה בספסל ולא התאמן יחד עם שאר המחליפים במחצית המשחק אלא המשיך לשבת על הספסל כל המחצית. במחצית השניה הוא נכנס ואף הבקיע את השער האחרון בבעיטה חופשית (ניצחנו 3-1) כשהוא במפגין מתעלם מהספסל ולא חוגג בכלל.
עקב התוצאות הגרועות שלנו ובלחץ הקהל לנדאו פוטר אחרי מספר מחזורים, כשביום הפיטורים הוא טען שיש שחקן בהפועל שמסתובב עם אות קלון על מצחו. יוסי בתגובה לפיטורים: "תמסרו לו ד"ש"
לגבי גיא לוזון (עונת 2007/8) - אחרי עונה שלקחנו גביע ותפרנו את מכבי 3-0 במשחק האחרון (שוב יוסי הבקיע בבעיטה חופשית) לוזון מונה למאמן והצהיר שהוא לא בונה על יוסי כשחקן בכלל בסגל. יוסי נאלץ לפרוש ומונה לסקאוט של לוזון, הם טסו יחד לברזיל והביאו את אבג'י, גבריאל דוס סנטוס ופאביו ג'וניור. שוב, כשלון מחפיר של הפועל בליגה, ניצחון אחד מתשעה משחקים (דרבי 1-0, פאביו) הובילו ללחץ מטורף של הקהל (סחבק כמעט והלך מכות עם עמוס לוזון אחרי ההפסד לאשדוד בבית) ולפיטורים של לוזון. כלפי חוץ, ליוסי לא הייתה מעורבות בפיטורים אבל הוא לא ממש נתן גב ללוזון בכל התקופה הזו ולכן יש כאלה שטוענים שהייתה לו יד גם בפיטורים האלו (אני אישית לא מאמין לזה).
יוסי וציבלין היו מאמנים למשחק 2 משחקים, נצחון בחטאפה (ע"פ השמועות היה משחק כזה, אין הוכחות מצולמות...) והפסד 1-0 לקרית שמונה בבית, כשלאחריו מונה אלי גוטמן שהפך את יוסי לעוזר שלו.

מקווה שעזרתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
אבוקסיס בסך הכול 3.5 שנים עוזר מאמן, לא אפשרי שהוא יתחיל את קריירת האימון שלו כמאמן ראשי בהפועל תל אביב, בטח לא זו של העונה הבאה.
יש את קשטן (למרות שיהיה חבל לחזור לכדורגל ההגנתי של ה1-0), בן שמעון ועטר (שני מאמנים מוכשרים מאוד שכבר התנסו בלחץ של מכבי ובית"ר וזו לא העונה הראשונה שהם מובילים קבוצה להצלחה) שצריכים לנסות להיכנס לנעליו של גוטמן.
הייתי שמח אם אבוקסיס ימשיך כעוזר מאמן, או שישמש כמאמן הנוער במסגרת ההשקעה בנוער שטביב צריך לעשות.
גוטמן הנחיל כאן שיטה התקפית שצריכה להישאר ולעבור כבר במסגרת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לגבי לנדאו (עונת 2004/5) - יוסי לא היה מרוצה מהמעמד החדש שלו עם בואו של גילי שהפך אותו לשחקן ספסל ונטען כלפיו שהתסיס את השחקנים והאוהדים נגדו. זכור במיוחד המשחק נגד נצרת עילית בבית, כשיוסי היה בספסל ולא התאמן יחד עם שאר המחליפים במחצית המשחק אלא המשיך לשבת על הספסל כל המחצית. במחצית השניה הוא נכנס ואף הבקיע את השער האחרון בבעיטה חופשית (ניצחנו 3-1) כשהוא במפגין מתעלם מהספסל ולא חוגג בכלל.
עקב התוצאות הגרועות שלנו ובלחץ הקהל לנדאו פוטר אחרי מספר מחזורים, כשביום הפיטורים הוא טען שיש שחקן בהפועל שמסתובב עם אות קלון על מצחו. יוסי בתגובה לפיטורים: "תמסרו לו ד"ש"
לגבי גיא לוזון (עונת 2007/8) - אחרי עונה שלקחנו גביע ותפרנו את מכבי 3-0 במשחק האחרון (שוב יוסי הבקיע בבעיטה חופשית) לוזון מונה למאמן והצהיר שהוא לא בונה על יוסי כשחקן בכלל בסגל. יוסי נאלץ לפרוש ומונה לסקאוט של לוזון, הם טסו יחד לברזיל והביאו את אבג'י, גבריאל דוס סנטוס ופאביו ג'וניור. שוב, כשלון מחפיר של הפועל בליגה, ניצחון אחד מתשעה משחקים (דרבי 1-0, פאביו) הובילו ללחץ מטורף של הקהל (סחבק כמעט והלך מכות עם עמוס לוזון אחרי ההפסד לאשדוד בבית) ולפיטורים של לוזון. כלפי חוץ, ליוסי לא הייתה מעורבות בפיטורים אבל הוא לא ממש נתן גב ללוזון בכל התקופה הזו ולכן יש כאלה שטוענים שהייתה לו יד גם בפיטורים האלו (אני אישית לא מאמין לזה).
יוסי וציבלין היו מאמנים למשחק 2 משחקים, נצחון בחטאפה (ע"פ השמועות היה משחק כזה, אין הוכחות מצולמות...) והפסד 1-0 לקרית שמונה בבית, כשלאחריו מונה אלי גוטמן שהפך את יוסי לעוזר שלו.

מקווה שעזרתי

אחלה מידע :ROSE:

kobster כתב:
נצחון בחטאפה (ע"פ השמועות היה משחק כזה, אין הוכחות מצולמות...)

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 20:25 
אך ... איך שגביע מרכך את הפורום !
גוטמן :HEART2:
אבוקסיס לטעמי צריך לעשות סיבוב ואולי בעתיד יחזור , רב"ש זו האופציה הטובה ביותר אבל לדעתי לקשטן יש עוד מה למכור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 20:28 
nirog כתב:
kobster כתב:

מקווה שעזרתי

quote הוכחות מצולמות...)

אכן אחלה מידע...בחלקו אחלה המצאות....

יוסי אכן פעל נגד לנדאו, אבל בגיבוי מלא של ההנהלה.

לנדאו שיגע את המערכת , יוסי היה אחד הכלים שהמערכת השתמשה
על מנת לסיים את הפרשה.
כל השאר המצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
arik8989 כתב:
אבוקסיס בסך הכול 3.5 שנים עוזר מאמן, לא אפשרי שהוא יתחיל את קריירת האימון שלו כמאמן ראשי בהפועל תל אביב, בטח לא זו של העונה הבאה.
יש את קשטן (למרות שיהיה חבל לחזור לכדורגל ההגנתי של ה1-0), בן שמעון ועטר (שני מאמנים מוכשרים מאוד שכבר התנסו בלחץ של מכבי ובית"ר וזו לא העונה הראשונה שהם מובילים קבוצה להצלחה) שצריכים לנסות להיכנס לנעליו של גוטמן.
הייתי שמח אם אבוקסיס ימשיך כעוזר מאמן, או שישמש כמאמן הנוער במסגרת ההשקעה בנוער שטביב צריך לעשות.

למה לא אפשרי ?
רוני לוי הגיע לחיפה מהנוער.
סיני אפילו לא היה עוזר מאמן וכך גם אוחנה.
שלוש שנים וחצי לצד המאסטרו לא הולכות ברגל.

עטר ורב"ש הובילו קבוצות קטנות להצלחה.
כשקיבלו קבוצות גדולות הם לא הצליחו.
זה לא אומר שאם יקבלו את הפועל לא יצליחו אבל יש פה סוג של הימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

kobster כתב:
נצחון בחטאפה (ע"פ השמועות היה משחק כזה, אין הוכחות מצולמות...)

:LOL2:

http://www.youtube.com/watch?v=OuumlDlAEOI

dr.avi כתב:
arik8989 כתב:

למה לא אפשרי ?
רוני לוי הגיע לחיפה מהנוער.
סיני אפילו לא היה עוזר מאמן וכך גם אוחנה.
שלוש שנים וחצי לצד המאסטרו לא הולכות ברגל.

עטר ורב"ש הובילו קבוצות קטנות להצלחה.
כשקיבלו קבוצות גדולות הם לא הצליחו.
זה לא אומר שאם יקבלו את הפועל לא יצליחו אבל יש פה סוג של הימור.

רוני לוי הצליח רק כי היתה לו קבוצה טובה בהרבה מכל שאר הקבוצות בארץ. הוא אפילו לא היה למל"מ.
סיני לא היה בדיוק המאמן הכי מצליח שהיה לנו, ואוחנה הוא ככל הנראה המאמן הכי גרוע שהיה בליגת העל אי פעם.
שכחת גם את נמני ברשימה הזאת, שהפך ליקיר האוהדים שלנו בזכות השנים שלו כמאמנג'ר.
עטר ורב"ש לא סתם לקחו קבוצות קטנות להצלחה, אלא עשו זאת כשהם בונים שחקנים צעירים, ומוציאים נקודות מקבוצות טובות יותר, כשמבחינה טקטית הם שיחקו הכי נכון שהם יכלו לשחק.
לשניהם יש סיכוי הרבה יותר טוב להצליח מאבוקסיס, שאימן 5 משחקים עד היום, וב4 מתוכם ניכר היה שהוא רק ניסה לעשות את מה שגוטמן היה עושה, בלי לחשוב על מה עמד מאחורי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש לא שרד אפילו סיבוב אחד בלחץ של מכבי
עטר לא הלהיב אותי במיוחד בבית'ר, זכור לי הרביעייה שבית'ר קיבלה מאיתנו ערב הבחירות, אבל הוא לפחות גמר מקום 3 ולקח גביע על הראש של האלופה, חיפה, ועוד שתי סגנויות רצופות עם נתניה.

בכל מקרה בהפועל המטרה שלהם אינה לבנות קבוצה עם צעירים בתקציב מוגבל אלא להרכיב פאזל חזק שירוץ לאליפות ויקח תארים. וכמו שאיש לא יודע אם יוסי יצליח במשימה, כך אם אני לא בטוח לגבי רב"ש ועטר.

היחיד שהוכיח שהוא יודע ויכול ויש לו קבלות בעניין זה קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 22:26 
או יוסי או קשטן- עם העדיפות לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 22:31 
בלי קשר, הוא אחראי לאחד הציטוטים החזקים של השנים האחרונות. אחרי הפיטורין
של לנדאו, גילי אמר שיש מישהו (כשהוא מתכוון ליוסי) בוולפסון שמסתובב עם אות
קין על המצח בקשר לפיטורין שלו.
יוסי בתגובה אמר שלנדאו מסתובב עם אות אחרת על המצח ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
כמה גוטמן הצליח בנתניה ובקפריסין? מאמן זה לא שחקן, יש קבוצות שהוא לא יכול להצליח בהן.
קשה למאמן להצליח כשמחכים לו בפינה. רק מאמן מאוד מיוחד(חשבתי שזה יהיה אבי נימני) יוכל להצליח בקבוצה כמו מכבי, ועטר הגיע לבית"ר אחרי שלקחה שתי אליפויות.
לדעתי צריך להביא את עטר, היחיד שאני באמת מאמין ביכולות שלו. הוא גם היחיד שיכול לשחזר את הכדורגל ההתקפי(ברור שלא ברמה של גוטמן) בשלושת השנים האחרונות.
האמת שדווקא אני מאמין ביכולות האימון של אבוקסיס, ואני מאמין שהוא רכש הרבה ידע מגוטמן, אבל הרצון לא לראות אותו בהפועל לא מגיע מסיבות מקצועיות. הקושר שרוכים, סמל בית"ר ושחקן עבר של אשדוד(כסף!!!) הוא נחש שחותר תחת כל בן אדם שבא איתו במגע. לא אשכח איך הוא יצא בהצהרות לגבי ההמשך שלו כעוזר מאמן בידיוק כשגוטמן מתאושש בבית חולים. זבל, סרטן, לא רוצה לראות אותו בהפועל. שייקח איתו את גבי בורשטיין וטביב(מצאו מין את מינו, שלושת המוסקטרים) ויסעו לבית"ר.
להביא את עטר !!

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
כמה גוטמן הצליח בנתניה ובקפריסין? מאמן זה לא שחקן, יש קבוצות שהוא לא יכול להצליח בהן.
קשה למאמן להצליח כשמחכים לו בפינה. רק מאמן מאוד מיוחד(חשבתי שזה יהיה אבי נימני) יוכל להצליח בקבוצה כמו מכבי, ועטר הגיע לבית"ר אחרי שלקחה שתי אליפויות.
לדעתי צריך להביא את עטר, היחיד שאני באמת מאמין ביכולות שלו. הוא גם היחיד שיכול לשחזר את הכדורגל ההתקפי(ברור שלא ברמה של גוטמן) בשלושת השנים האחרונות.
האמת שדווקא אני מאמין ביכולות האימון של אבוקסיס, ואני מאמין שהוא רכש הרבה ידע מגוטמן, אבל הרצון לא לראות אותו בהפועל לא מגיע מסיבות מקצועיות. הקושר שרוכים, סמל בית"ר ושחקן עבר של אשדוד(כסף!!!) הוא נחש שחותר תחת כל בן אדם שבא איתו במגע. לא אשכח איך הוא יצא בהצהרות לגבי ההמשך שלו כעוזר מאמן בידיוק כשגוטמן מתאושש בבית חולים. זבל, סרטן, לא רוצה לראות אותו בהפועל. שייקח איתו את גבי בורשטיין וטביב(מצאו מין את מינו, שלושת המוסקטרים) ויסעו לבית"ר.
להביא את עטר !!

קושר שרוכים ? המאמן שלו דאז היה אליל בבלומפילד.
סמל בית"ר ? איך ?? הוא אולי אחד הכי שנואים עליהם.
דווקא תחת גוטמן גילה לויאליות יוצאת דופן.
אשדוד ? צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
hasini כתב:
nirog כתב:
kobster כתב:

מקווה שעזרתי

quote הוכחות מצולמות...)

אכן אחלה מידע...בחלקו אחלה המצאות....

יוסי אכן פעל נגד לנדאו, אבל בגיבוי מלא של ההנהלה.

לנדאו שיגע את המערכת , יוסי היה אחד הכלים שהמערכת השתמשה
על מנת לסיים את הפרשה.
כל השאר המצאות.

מה בדיוק המצאה במה שרשמתי ? אם כבר אתה זה שהבאת מידע שלא מבוסס על שום דבר.
יוסי היה כלי של ההנהלה ? אורנשטיין ותאומים אמרו לו "שומע ? במחצית אל תתאמן עם כולם. תשב על הספסל ותעשה פרצוף של מבואס". נו באמת, גילי בנה קבוצה כושלת (פאביו רוסה, אדוארדו מרקש ודומיהם) ועף הביתה.
ממש כמו גיא לוזון שבנה קבוצה עוד יותר כושלת (אפילו יותר מסבר פלוצקר...) ועף הביתה בצדק.
כל מה שרשמתי בתגובה הקודמת הן עובדות. אם יש לך משהו ספציפי לתקן, אתה יותר ממוזמן. משפט כמו "כל השאר המצאות" שווה ערך ל"טקטיקה שמקטיקה" של אוחנה.
אגב, אם הובנתי לא נכון, יוסי הוא לא מופת של נאמנות אבל אם לא גוטמן, אז רק הוא. נראה שלפחות הדרך של גוטמן תמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
רב"ש לא שרד אפילו סיבוב אחד בלחץ של מכבי
עטר לא הלהיב אותי במיוחד בבית'ר, זכור לי הרביעייה שבית'ר קיבלה מאיתנו ערב הבחירות, אבל הוא לפחות גמר מקום 3 ולקח גביע על הראש של האלופה, חיפה, ועוד שתי סגנויות רצופות עם נתניה.

בכל מקרה בהפועל המטרה שלהם אינה לבנות קבוצה עם צעירים בתקציב מוגבל אלא להרכיב פאזל חזק שירוץ לאליפות ויקח תארים. וכמו שאיש לא יודע אם יוסי יצליח במשימה, כך אם אני לא בטוח לגבי רב"ש ועטר.

היחיד שהוכיח שהוא יודע ויכול ויש לו קבלות בעניין זה קשטן.

אתה אומר שהוא לא שרד סיבוב אחד כאילו הוא באמת עשה שם משהו, או כאילו לא הביאו אותו בשביל להעיף אותו ברגע שלא ילך.
לגבי עטר-הוא לא נכשל בביתר, פשוט ציפו ממנו לבלתי אפשרי.
נכון שאנחנו לא קבוצה קטנה שצריכה לכוון לפלייאוף העליון, ואולי למקום באירופה, אבל בקיץ הולכים לעזוב אותנו השחקנים הכי משמעותיים בקבוצה, כשאין בשוק שחקנים שיוכלו להכנס לנעליים הענקיות שהם ישאירו, לכן ניהיה חייבים מאמן שיכול לממש את הפוטנציאל של שחקנים שיש להם פוטנציאל להכנס לנעליים כאלה.
ולהשוות את הלחץ בהפועל ללחץ במכבי או ביתר זה מגוכח. אני רק אזכיר לך שכבר אחרי חודש במכבי קראו לאיווניר להתפטר, וגוטמן נזרק מביתר כי הלך לו טוב אבל לא שיחקו כמו ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:18 
1. עטר
2. קשטן
3. רן בן שמן
.
.
.
.
.
.
.
.
13094871239084712390. יוסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
עצם העובדה שטביב עדיין לא סגר עם יוסי אומר שכנראה הוא בודק אופציה אחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
עצם העובדה שטביב עדיין לא סגר עם יוסי אומר שכנראה הוא בודק אופציה אחרת...

מתלבט בין שני הסמלים של ביתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
1. עטר
2. קשטן
3. רן בן שמן
.
.
.
.
.
.
.
.

אתם קוראים לי ילד מפגר?!
אתה רוצה שחקן עבר של חיפה,ובית"ר שמעולם לא שיחק בהפועל כאופציה ראשונה?!
אני חושב שכולנו צריכים לתמוך בו ולבחון אותו במבחן התוצאה.
יוסי זה לא הגרמנימני הוא לא סמל ולא בטיח,אין פה מחנה יוסי בקהל של הפועל,הוא כמו כל מאמן ישפט ע"פ התוצאות,גם אם עטר היה היום העוזר של גוטמן במשך 3 וחצי עונות הייתי אומר שאני בעד לתת לו הזדמנות להמשיך באותה הדרך שהצליחה ובגדול!
תחשבו על עצמכם במקום עבודה שבוא אתם הסמנכ"לים ובמשך 3 שנים ידברו עליכם כמחליפי המנכ"ל כשהוא יעזוב,לא הייתם דורשים את ההזדמנות להוכיח מה אתם שווים?!
יוסי שיהיה בהצלחה! :ROSE:
הפורום רעב לכובעים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2011, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
1. עטר
2. קשטן
3. רן בן שמן
.
.
.
.
.
.
.
.

אתם קוראים לי ילד מפגר?!
אתה רוצה שחקן עבר של חיפה,ובית"ר שמעולם לא שיחק בהפועל כאופציה ראשונה?!
אני חושב שכולנו צריכים לתמוך בו ולבחון אותו במבחן התוצאה.
יוסי זה לא הגרמנימני הוא לא סמל ולא בטיח,אין פה מחנה יוסי בקהל של הפועל,הוא כמו כל מאמן ישפט ע"פ התוצאות,גם אם עטר היה היום העוזר של גוטמן במשך 3 וחצי עונות הייתי אומר שאני בעד לתת לו הזדמנות להמשיך באותה הדרך שהצליחה ובגדול!
תחשבו על עצמכם במקום עבודה שבוא אתם הסמנכ"לים ובמשך 3 שנים ידברו עליכם כמחליפי המנכ"ל כשהוא יעזוב,לא הייתם דורשים את ההזדמנות להוכיח מה אתם שווים?!
יוסי שיהיה בהצלחה! :ROSE:
הפורום רעב לכובעים...

גם גוטמן אימן בבית"ר ובחיפה, ואבוקסיס עבר בבית"ר אחרינו ולפני שהוא חזר אלינו.
אני מעדיף את בן שמעון, אבל עטר מועמד ראוי בהרבה מאבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2011, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
בחיים אני לא אשכח את החגורה המצחיקה שלו במשחק החזרה של שביט נגד ק"ש
חולצה ומכנסיים שחורים , חגורה בגובה של שאקיל אוניל בכסף בוהק כזה . ישבתי בשער 13 ועדין אי אפשר היה לפספס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: