תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הבלאגן שמסביב לגמר הגביע
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
מפתיע אותי שעד עכשיו לא פתחו על זה נושא.
הפקקים שמסביב, החניונים הסגורים (למרות שעוד היה הרבה מקום בפנים...), התורים בכניסות ליציעים, התורים בתוך היציעים (במערבי, לחלק התחתון).
ההתאחדות לכדורגל בתפארתה, ישראל 2011.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הבלאגן שמסביב לגמר הגביע
הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 07:29 
לי לא היה משהו חריג..
דרך אגב , מספר הכרטיסים שנמכרו לשער 1 , המדרגות ביציע נספרים כמושבים ? ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 07:30 
רמת גן איצטדיון מחריד, פשוט מחריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 07:53 
yos כתב:
הפקקים שמסביב, החניונים הסגורים (למרות שעוד היה הרבה מקום בפנים...), התורים בכניסות ליציעים, התורים בתוך היציעים (במערבי, לחלק התחתון).

ברוך הבא לגמר גביע באצטדיון ר"ג
עכשיו אתה בעל נסיון ותזכור לגמר הבא להגיע ב7 ולהחנות במימדיון או בהדר יוסף. אין חכם כבעל נסיון. :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
yos כתב:

עכשיו אתה בעל נסיון ותזכור לגמר הבא להגיע ב7 ולהחנות במימדיון או בהדר יוסף. אין חכם כבעל נסיון. :SHOCK3:

זאת לא הפעם הראשונה...
זאת הפעם הראשונה שהיתה לי משימה משפחתית שאילצה אותי להגיע לנתיבי איילון רק אחרי 7. ואז, להזדחל שעה בשדרות רוקח עד 8:20, לגלות שחניון גני יהושע סגור, לחנות באטרף ליד הטניס, לרוץ על פסי הרכבת לכיוון האיצטדיון, לטפס על גדר מתכת, להיחתך ולדמם לא מעט, להגיע למתחם האיצטדיון ב-20:35, לראות את התורים בכניסה ליציעים 2,3,4 (לשער 1 משום מה לא היה תור. נקודת האור היחידה), להיכנס ולגלות שיש בלאגן בכניסה ליציע התחתון (לא היו צמידים, אז לא הכניסו), להידחף עם כולם ולהיכנס, להגיע ולראות את שריקת הפתיחה.
אבל היה שווה הכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 08:04 
yos כתב:
yatur כתב:
yos כתב:

זאת לא הפעם הראשונה...
זאת הפעם הראשונה שהיתה לי משימה משפחתית שאילצה אותי להגיע לנתיבי איילון רק אחרי 7. ואז, להזדחל שעה בשדרות רוקח עד 8:20, לגלות שחניון גני יהושע סגור, לחנות באטרף ליד הטניס, לרוץ על פסי הרכבת לכיוון האיצטדיון, לטפס על גדר מתכת, להיחתך ולדמם לא מעט, להגיע למתחם האיצטדיון ב-20:35, לראות את התורים בכניסה ליציעים 2,3,4 (לשער 1 משום מה לא היה תור. נקודת האור היחידה), להיכנס ולגלות שיש בלאגן בכניסה ליציע התחתון (לא היו צמידים, אז לא הכניסו), להידחף עם כולם ולהיכנס, להגיע ולראות את שריקת הפתיחה.
אבל היה שווה הכל...

מבין אותך אחי, אם אי אפשר להגיע לאיזור ב7 הבלאגאן חוגג. אצטדיון מסריח משנות ה50. לפחות חזרת עם חיוך. יענקל'ה שחר לעומתך הגיע עם רכב אחמי"ם, נכנס בלי תור ליציע הכבוד, אכל בורקסים ויצא עם פרצוף עצוב וחמוץ.. :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 08:18 
חונים אי שם בבני ברק והולכים 7 דק' ברגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
כמעט שעה בפקק עצום ביציאה מחניון המימדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 09:36 
yuvalbra כתב:
כמעט שעה בפקק עצום ביציאה מחניון המימדיון.

זה היה מטורף.
בחצי הגמר לפני כשבועיים החלטתי להיכנס בפעם הראשונה לחניון של המימדיון.
והיה כמובן סבבה, מחנים קרוב ביותר לאיצטדיון והיציאה הייתה מהירה ביותר (כצפוי, שני משחקים בשעות נפרדות, אוהדי חיפה ונתניה עדיין באיצטדיון, אוהדי הפועל עוזבים בהדרגה ולא בבת אחת).

והפעם - נפלתי למלכודת הדבש.
אמנם הגעתי מאוד מוקדם, נכנסתי לחניון המימדיון ב-18:30 והייתה חניה בשפע.
אבל היציאה ...
נכנסתי למכונית בסביבות 23:30.
ויצאתי מהחניון רק ב- 00:40.
כשעה ועשר דקות המתנה בתוך טור ארוך (למעשה 2 טורים) של מכוניות, כאשר החל מחצות, כל הכבישים שמחוץ לחניון כבר די ריקים.
וכמו שג'וש-סוס נוהג לומר: זו ישראל 2011.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
לא הורגש לפי דעתי , היה בסדר גמור (למי שחזר ברכבת.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
מלכודת דבש זו בהחלט הגדרה מדויקת לחניון המימדיון.
בפעם הבאה - חניוני הדר יוסף. טיפה יותר רחוקים (עוד הליכה של 300 מ'), יציאה נוחה הרבה יותר. אה, וגם לא צריך לשלם...
כשהלכתי בסוף המשחק, ראיתי את הפקק ביציאה מהמימדיון.
כשהגעתי לחניוני הדר יוסף, ארבע דקות אח"כ, הם כבר היו כמעט ריקים לגמרי.

ונזכרתי בבונוס נוסף לחניון הזה: לעבור ליד המגרש בהדר יוסף ולשיר "טוהר חיימוביץ הו- הוו''"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 09:52 
yos כתב:
yatur כתב:
yos כתב:

זאת לא הפעם הראשונה...
זאת הפעם הראשונה שהיתה לי משימה משפחתית שאילצה אותי להגיע לנתיבי איילון רק אחרי 7. ואז, להזדחל שעה בשדרות רוקח עד 8:20, לגלות שחניון גני יהושע סגור, לחנות באטרף ליד הטניס, לרוץ על פסי הרכבת לכיוון האיצטדיון, לטפס על גדר מתכת, להיחתך ולדמם לא מעט, להגיע למתחם האיצטדיון ב-20:35, לראות את התורים בכניסה ליציעים 2,3,4 ( לשער 1 משום מה לא היה תור. נקודת האור היחידה ), להיכנס ולגלות שיש בלאגן בכניסה ליציע התחתון (לא היו צמידים, אז לא הכניסו), להידחף עם כולם ולהיכנס, להגיע ולראות את שריקת הפתיחה.
אבל היה שווה הכל...

:D
אולי בגלל שכולם כבר היו בפנים, בתפוסה של 150 אחוז בערך...

לא פתחו אשכול כי אין טעם, כי כל עונה זה אותו הדבר וזה לא ישתנה לעולם. מדינת ישראל, עולם רביעי בקושי. הפתרון היחידי הוא לא להגיע ( או האוהדים או הפועל שתנוח קצת כמה שנים ותיקח אליפויות ולא גביעים ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 09:54 
לאיצטדיון הזה יש יתרון גדול אחד על כל האיצטדיונים האחרים, גישה מאוד נוחה לחגוג גביע
עם השחקנים עשרות מטרים מחניו המימדיון,
הייתם חוגגים עם השחקנים ואז נכנסים לרכב ונוסעים בצורה חלקה הביתהֱ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
אגב, גם לאנשים שהקדימו והגיעו לפני הזמן, הסדרנים של לאן לא הכניסו אותם בטענה שקרית שזה מקום ל"מוזמנים".
כמובן שזה השתנה אחרי חצי שעה של ויכוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: