הפועל כתב:
יהלום אדום כתב:
הפועל כתב:
סליחה על שאלת התם, אבל מי הוא בכלל שהוא רואה עצמו כמועמד ראוי לראשות העיריה?
מה היה ראוי יותר בחולדאי לפני שנבחר בפעם הראשונה?
מה עושה מועמד אחד ראוי יותר מאחר?
חולדאי היה תא"ל בצבא, ניהל את גימנסיה הרצליה. רקורד טיפוסי לאיש ציבור, שמראה על עשיה בתחום ניהול מערכות ציבוריות גדולות, מעורבות בחינוך. בקיצור רקע קלאסי לנבחר ציבור.
מה חזי מגן עשה בחייו חוץ מלנהל קבוצת כדורגל כמה שנים?אני שואל ברצינות, אין לי מושג.
למה שאני אבחר בו?
חזי מגן (נולד 1957),יו"ר ובעל קבוצת בני-יהודה תל-אביב.
חזי מגן יו"ר והבעלים של קבוצת בני יהודה ת"א לאחר שרכש את זכויות ניהול הקבוצה מיובל גפני ב-2004-"להיות בעלים של קבוצה בליגת העל זה התגשמות של חלום".
יחד עם משה דמאיו כמנכ"ל לקחו על עצמם את ניהול הקבוצה זאת בחסות עמותת "בני יהודה 2003" ,כשחזי מגן מפקיד בפתיחת כל עונה ערבות אישית בבקרה התקציבית.
חזי מגן נולד ב-1957 בהרצליה לאב
בעל סוכנות "מרצדס"
ולאמו,ציפורה,פרופסור לחינוך באוניברסיטת ת"א. ,
נשוי לדבי(אמריקאית,3 פעמים אלופת העולם בקפיצות למים),אב ל-3 ילדים(שני בנים ובת),כיום תושב רמת-אביב.
בשנות ה-70 החל לשחק בנוער של מכבי ת"א כשוער שני ולאחר מכן עבר לקבוצת "שמשון" ת"א בתחילה כשוער ראשון ולאחר מכן אבד את מקומו בהרכב לשוער ציון דגמי.
לאחר שפרש משדה הכדורגל בגיל צעיר פנה לעסקים,תחילה
יזם את הקמת רשת ההמבורגרים "מק דיוויד" בארץ והיה מבעליה,הרשת כשלה.
לאחר הכשלון ברשת ההמבורגרים הוא פנה לנדל"ן כשבנה שכונה בכפ"ס על אדמה שהייתה שייכת למשפחתו.
לאחר מכן החל כשותף במסעדת "הסינית האדומה" וכשותף במסעדת "דרבי בר דגים" במרינה בהרצליה וברמת אביב.
כיום הנכס העיקרי שלו קאנטרי קלאב בנווה אביבים בניהולה של אשתו דבי. עם הגיעו לבני יהודה כיו"ר,חזי מגן,נטל חלק בכל אחת מהקבוצות התל אביביות:
מכבי-כשוער נוער
שמשון-כשוער בוגרים
הפועל-כאוהד שרוף
בני יהודה-כיו"ר.
כאמור ב-2004 מונה ליו"ר הקבוצה,עם מנויו הצהיר שברצונו לשדרג את הקבוצה ואחת מהחלטותיו העיקריות,העברת משחקי הבית של הקבוצה ממבצרה המיתולוגי בשכונה לאיצטדיון "בלומפילד".
החלטה נוספת הקמת צרוף מחלקת הילדים והנערים של בית"ר שמשון ת"א לבני יהודה והקמת סניף של בני יהודה בצפון ת"א.
בני יהודה הפכה כאמור בקדנציה של מגן לגורם משפיע בחלק העליון של ליגת העל,תחת ניהולו בני יהודה התנתקה ממאבקי התחתית וסיימה במקום ה-6 וה-4 כשבפעם הראשונה בתולדות המועדון הקבוצה משחקת באירופה וכן הגיעה למעמד גמר גביע המדינה(1:0 להפועל ת"א).
רק על מק דיוויד הייתי נותן לו את העיר....