תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום א' 15.5.11
הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 03:27 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' 15.5.11
הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב בקושי הוציאה תיקו בדרבי, נו שויין...למישהו יש דגים שצריכים עטיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 03:32 
אני חייב להבין אם כל הסיפור הזה נכון.
זה פשוט בלתי נתפס.
מה איכפת לנו מה יקרה לזהבי באיטליה? שימסור... שלא ימסור... מה זה מעניין את הפועל בעיצומו של דרבי?
מקסימום היה צריך גוטמן להעיר לזהבי ולדרבן אותו לתת עוד 20 דקות, כשעם זהבי על המגרש לא היינו חוטפים אף שער, בהתחשב באיך שנראינו במשך 70 דקות עד שיצא.

ודבר נוסף, מדהים שאחרי משחק הגביע נגד בית"ר הכותרת בידיעות הייתה "ושאינו יודע לשפוט" עם תמונה של אלי חכמון על כל העמוד.
היום אין להם מה להגיד על השופט, אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 04:43 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

נשארו בת"א
הפועל כבר לא תגן על האליפות, אבל את הדרבי היא לא מסוגלת להפסיד (2:2) כבר שלוש שנים • מכבי ת"א, שנהנתה מיום ענק של לירן שטראובר, תחכה עוד עונה • מכבי חיפה זקוקה מחר לנקודה מול קריית שמונה, כדי לזכות באליפות

רותם גרוסמן וליאב נחמני (צילומים: אלן שיבר)

שטראובר מוריד את שהר לדשא. לא ברור איך מנשה משיח לא שלף לו אדום
<< 1 2 3 4 >>
התיקו בדרבי בבלומפילד ממחיש בדיוק רב את העונה שעברו מכבי והפועל ת"א, ונתחיל דווקא עם האדומים המתוסכלים.

האדומים שוב פיספסו ניצחון, אחרי ששלטו במשחק בצורה כמעט מוחלטת והגיעו להרבה מאוד מצבים, שחלקם נגמרו בהחמצות ובהצלות אדירות של לירן שטראובר או במשקוף. ההחמצות האחרות היו תוצאה של יהירות וזלזול, כמו בדקה ה-68, אז ערן זהבי היה יכול לגמור את הסיפור ולעשות 0:2, אלא שהאנוכיות שמאפיינת אותו מאז המספרת בליון גרמה לו לא לספור את בן שהר, שחיכה לו בקו הרוחב מול שער ריק. למזלו, ביוואן פרנסמן היה שם מוקדם יותר (4) כדי לעשות את ה-0:1.

מצד שני יש את הצהובים, שלמעט כמה הברקות של מאור בוזגלו (איזו החמצה גדולה מול וינסנט אניימה), לא הראו יכולת טובה וברוב הדקות רדפו אחרי האדומים במטרה לא לצאת מושפלים. לאורך כל המשחק הם חששו לסגור שלוש השנים ללא ניצחון. מול עיניו הבוחנות של הבעלים מיטש גולדהאר הצליחו השחקנים של מוטי איוניר לעשות מהפך (רוברטו קולואטי נשלף מהפריזר וכבש צמד), וחשבו שהנה סוף סוף הרצף נשבר. אבל אז בא שהר בדקה ה-90 והאריך את הסבל הצהוב - תשעה דרבים בליגה נטולי ניצחונות. 2:2.

מה נשתנה

מי ששוב יוצא חבוט ומוספד מהדרבי, ובכלל מהחודשיים האחרונים, הוא אלי גוטמן. נראה שהוא איבד את השליטה על שחקניו וגם עוזרו יוסי אבוקסיס לא מסייע לו.

חילופים נגמרים בבעיטות בבקבוקים ובספסלים, שחקנים מנהלים מו"מ על החלום האירופי, טרם הסתיימה העונה, ויש גם מי שעיכב את שובו מחופשה. אם פעם גוטמן היה גרמני, היום הוא לא יותר מישראלי חפיפניק, שבמקום להציג את השיטה המאורגנת שלו הוא מציג את שיטת הסמוך הידועה שתמיד נגמרת באופן הכי גרוע שיש.

דבר אחד בטוח, בעונה הבאה שתי הקבוצות כבר לא ייראו אותו דבר. גם מכבי תשתנה ותיבנה כמעט מחדש על ידי איוניר. הפועל, שעתידה טרם ברור בגלל הבעיות בהנהלה, תשנה את פניה על רקע גל העזיבות הצפוי. היא אמנם תנסה להשאיר כמה שיותר שחקנים שתוכל ואליהם תצרף זרים ומקומיים ככל האפשר, אבל אין לפסול קטסטרופה אמיתית. האדומים חוששים, כאמור, מעזיבות וממריבות בצמרת הניהול שיגררו את הדאבליסטית לתקופה רעה. בכל מקרה, לאחר שלוש שנים של שליטה אדומה בעונה הבאה נראה ששתי הקבוצות יתחילו הכל מאפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 05:15 
סמל אישי של המשתמש
יופי.
תשאירו את עד"ל בפורום.
אני אומר לתת לו ניהול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
מתי יסתיים הבמבי הארור הזה?
דיי עבר הדרבי , למה לא יוצאים להפגין ?!!?!
נשבר כבר !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 05:55 
אז לפי התקשורת מכבי שיחקה אתמול בכמה דרגות מעל הפועל ש"חילצה" תיקו,
ומשיח שפט מצויין? :LOL2: חבורה של לייצנים חדלי אישים. לשים כותרת עם קלוז אפ
לא מחמיא על גוטמן. עוד הוספה של גוונים אדום ושחור כדי להבליט את ה"רשע". שוב בחרו
להבליט את השוליים, להוציא את הציטוטים מהקשרם. שום מילה על השיפוט כמובן. למי אכפת שהפועל
היו שווים אתמול חמישה שערים ואדום לשוער מקקי.
טפי עליכם. תקשורת אדומה my ass

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 06:22 
סמל אישי של המשתמש
אף מילה על האפס המאופס בכותרת.
כל הכבוד לתקשורת האדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 07:07 
yetinger כתב:
ישראל היום:

נשארו בת"א
הפועל כבר לא תגן על האליפות, אבל את הדרבי היא לא מסוגלת להפסיד (2:2) כבר שלוש שנים • מכבי ת"א, שנהנתה מיום ענק של לירן שטראובר, תחכה עוד עונה • מכבי חיפה זקוקה מחר לנקודה מול קריית שמונה, כדי לזכות באליפות

רותם גרוסמן וליאב נחמני (צילומים: אלן שיבר)

שטראובר מוריד את שהר לדשא. לא ברור איך מנשה משיח לא שלף לו אדום
<< 1 2 3 4 >>
התיקו בדרבי בבלומפילד ממחיש בדיוק רב את העונה שעברו מכבי והפועל ת"א, ונתחיל דווקא עם האדומים המתוסכלים.

האדומים שוב פיספסו ניצחון, אחרי ששלטו במשחק בצורה כמעט מוחלטת והגיעו להרבה מאוד מצבים, שחלקם נגמרו בהחמצות ובהצלות אדירות של לירן שטראובר או במשקוף. ההחמצות האחרות היו תוצאה של יהירות וזלזול, כמו בדקה ה-68, אז ערן זהבי היה יכול לגמור את הסיפור ולעשות 0:2, אלא שהאנוכיות שמאפיינת אותו מאז המספרת בליון גרמה לו לא לספור את בן שהר, שחיכה לו בקו הרוחב מול שער ריק. למזלו, ביוואן פרנסמן היה שם מוקדם יותר (4) כדי לעשות את ה-0:1.

מצד שני יש את הצהובים, שלמעט כמה הברקות של מאור בוזגלו (איזו החמצה גדולה מול וינסנט אניימה), לא הראו יכולת טובה וברוב הדקות רדפו אחרי האדומים במטרה לא לצאת מושפלים. לאורך כל המשחק הם חששו לסגור שלוש השנים ללא ניצחון. מול עיניו הבוחנות של הבעלים מיטש גולדהאר הצליחו השחקנים של מוטי איוניר לעשות מהפך (רוברטו קולואטי נשלף מהפריזר וכבש צמד), וחשבו שהנה סוף סוף הרצף נשבר. אבל אז בא שהר בדקה ה-90 והאריך את הסבל הצהוב - תשעה דרבים בליגה נטולי ניצחונות. 2:2.

מה נשתנה

מי ששוב יוצא חבוט ומוספד מהדרבי, ובכלל מהחודשיים האחרונים, הוא אלי גוטמן. נראה שהוא איבד את השליטה על שחקניו וגם עוזרו יוסי אבוקסיס לא מסייע לו.

חילופים נגמרים בבעיטות בבקבוקים ובספסלים, שחקנים מנהלים מו"מ על החלום האירופי, טרם הסתיימה העונה, ויש גם מי שעיכב את שובו מחופשה. אם פעם גוטמן היה גרמני, היום הוא לא יותר מישראלי חפיפניק, שבמקום להציג את השיטה המאורגנת שלו הוא מציג את שיטת הסמוך הידועה שתמיד נגמרת באופן הכי גרוע שיש.

דבר אחד בטוח, בעונה הבאה שתי הקבוצות כבר לא ייראו אותו דבר. גם מכבי תשתנה ותיבנה כמעט מחדש על ידי איוניר. הפועל, שעתידה טרם ברור בגלל הבעיות בהנהלה, תשנה את פניה על רקע גל העזיבות הצפוי. היא אמנם תנסה להשאיר כמה שיותר שחקנים שתוכל ואליהם תצרף זרים ומקומיים ככל האפשר, אבל אין לפסול קטסטרופה אמיתית. האדומים חוששים, כאמור, מעזיבות וממריבות בצמרת הניהול שיגררו את הדאבליסטית לתקופה רעה. בכל מקרה, לאחר שלוש שנים של שליטה אדומה בעונה הבאה נראה ששתי הקבוצות יתחילו הכל מאפס.

לטעמי,בהנחה ששני המאמנים ישארו אז שתי הקבוצות ישארו דומות למה שהיו בעונה עם וריאציה מסוימת של שדרוג.
ואצל שתיהן זו כמובן אותה הסיבה - המאמן.
היללות על עזיבת השחקנים מוגזמות כי להפועל יש הרבה כסף, בוחר הזרים הטוב בישראל (במחירים ריאלים), ומשדרג השחקנים הטוב בישראל. הצורך היחיד שנשאר הוא בעלים נורמטיבי(ם) שזה פוטנציאל השדרוג אצלנו (במכמבי פוטנציאל השדרוג הוא היחלצות מטראומת נמני לאפרוריות איווניר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
כתוב שהיינו צריכים לתת למקקי 7-0 אתמול, או לא כתוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הראל אמור לשלוח היום לעורך דינו את הפקס החתום ובו סכום הקנייה/רכישה
בתהליך הבמבי.
גרושתו, נטלי לזר, נפגשה בימים האחרונים עם טביב ואבי לוזון בענייני עיקול
חלק מסכומי הקנייה/רכישה.

פלארמו טרם שלחה להפועל הצעה רשמית למרות שזהבי חתם בה לחמש עונות.
ההערכה היא שהסכום יעמוד על 1.3 מיליון יורו.

שכטר מתלבט בין קייזרסלאטורן/האנובר/ווסט ברומיץ'.

פצ'אלקה צפוי לשחק בגמר הגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
נטלי לזר לא יכולה להידרס? אגב, יש קשר לקוסטל לזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:00 
הסלע האדום כתב:
תמונה
הראל אמור לשלוח היום לעורך דינו את הפקס החתום ובו סכום הקנייה/רכישה
בתהליך הבמבי.
גרושתו, נטלי לזר, נפגשה בימים האחרונים עם טביב ואבי לוזון בענייני עיקול
חלק מסכומי הקנייה/רכישה.

פלארמו טרם שלחה להפועל הצעה רשמית למרות שזהבי חתם בה לחמש עונות.
ההערכה היא שהסכום יעמוד על 1.3 מיליון יורו.

שכטר מתלבט בין קייזרסלאטורן/האנובר/ווסט ברומיץ'.

פצ'אלקה צפוי לשחק בגמר הגביע.

לפחות חדשות טובות ביום הזה,הלוואי שרגל היום הזה גם סוף סוף יתקיים הבמבי היום אבל זה לא יקרה גם בעוד 1000 שנה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:06 
שהתקשורת המזדיינת הזאת תישרף , אמן ננצח את חיפה בגמר עם שער בדקה ה120 שיהיה יותר יד מאשר היד של גילי לנדאו בגמר נגד מכבי.
עוד הבן זונה הזה משיח ישפוט גם בגמר כפרס על התצוגה שלו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:19 
dino כתב:

אני לא מבין את זה, העו"ד שלה קיבל מסר חד משמעי, היא סתומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
נחמד שמעלים את השער של ידיעות ספורט אבל יהיה הרבה יותר נחמד אם אפשר יהיה לדעת מה כתוב בהמשך בפנים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:32 
redead כתב:
שהתקשורת המזדיינת הזאת תישרף , אמן ננצח את חיפה בגמר עם שער בדקה ה120 שיהיה יותר יד מאשר היד של גילי לנדאו בגמר נגד מכבי.

מאיר לוי שופט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:34 
עפר דגמי לעולם כתב:
redead כתב:

מאיר לוי שופט

יופי האוהד מהכרמל ישפוט, אולי שישלחו את רמי ויץ לשפוט ונסגור סיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

מאיר לוי שופט

הוא לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היחידה שיש לי עם העליהום על גוטמן זה שהיהיר הזה לא ירד מהעץ ולא יתפייס עם ערן, מה שעוד יעלה לנו בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:47 
עמי נאווי כתב:
הבעיה היחידה שיש לי עם העליהום על גוטמן זה שהיהיר הזה לא ירד מהעץ ולא יתפייס עם ערן, מה שעוד יעלה לנו בגמר.

כן כן הוא רב עם זהבי אתמול בדיוק כמו שהוא רב עם טוטו לפני כמה ימים.
מריבה נוסח התקשורת שמנסה לחבל לנו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
עמי נאווי כתב:

הריב הוא אותו ריב, אבל הביטוי לזה בתקשורת הוא בסדר גודל אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
redead כתב:

מאיר לוי שופט

מאיר לוי עם הקוונים רמי וויץ, ההוא מאתר ערוץ הספורט שאני לא זוכר את שמו ודני עינבר.
שופט רביעי- יהונתן הללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:56 
dino כתב:
chimpfive כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
redead כתב:

מאיר לוי שופט

מאיר לוי עם הקוונים רמי וויץ, ההוא מערוץ הספורט שאני לא זוכר את שמו ודני עינבר.
שופט רביעי- יהונתן הללי.

בהתאחדות גם החליטו שבמשחק הגמר יעלו 6 שופטים, הפשאלה של חכמון עדיין צרובה, דני נוימן ואיל ברקוביץ' ישמשו שופטים נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:58 
עמי נאווי כתב:
redead כתב:
עמי נאווי כתב:

הריב הוא אותו ריב, אבל הביטוי לזה בתקשורת הוא בסדר גודל אחר לגמרי.

שתלך להזדיין התקשורת, חתיכת דבר מדהים
יש כותרת ל"ריב חריף" ושנכנסים ללינק כתוב ,גוטמן :"מאמן חייב לחנך"..
ממש ריב חריף.
החיסול הממוקד הזה שאנחנו מקבלים מהתקשורת בחודש האחרון זה באמת דבר מדהים, לא ידעתי שעד כדי כך אוהדי חיפה/מכבי/בית"ר מפחדים מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
מעניין למה אין פסטיבל תקשורתי סביב החלטת השיפוט שהכריעה את גורל המשחק אתמול...
אולי ההבדל הוא המהומה שחוללו אוהדי/שחקני ביט"ר בתום המשחק ההוא?

כלומר - מי שעושה בלאגן, זורק חפצים למגרש, מפתח תגרות על הדשא - הוא זה שמקבל את הפרס.
מי שמסתפק בשריקות בוז, לא מדברים עליו.

פני התקשורת כפני המדינה הזו.
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 09:02 
בתקשורת כמובן עושים מכל דבר קטן בהפועל קטסטרופה!
הדבר הכי גרוע אתמול (השופט ) לא מקבל את שלו, איך נותנים לשופט 2 שיבוצים כמו חצי גמר גביע ודרבי בתוך 4 ימים
כאשר גם בחצי גמר גביע הוא שפט די חלש!!
איפה אלון יפת, לוי, תבריזי,ליאני ?? ממתי משיח הפך להיות פה שופט על!!

לגבי זהבי, את הסדרת חינוך הזו גוטמן היה צריך לעשות בשבוע שאחרי ליון, עכשיו זה כבר מאוחר מידי וזהבי כבר הספיק
להפוך את עצמו לכוכב ולשחצן. (שוב השחקן שמתראיין אחרי משחק זה הוא כמובן...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
החיסול הממוקד הזה שאנחנו מקבלים מהתקשורת בחודש האחרון זה באמת דבר מדהים, לא ידעתי שעד כדי כך אוהדי חיפה/מכבי/בית"ר מפחדים מהפועל.

זה שהתקשורת מזדיינת כולם יודעים. שיכתבו מה שהם רוצים. הבעיה היא שגוטמן מספיק אגואיסט בשביל לא לרדת מהעץ בגלל הכותרות האלה.
זה מסנדל אותו. מול ק"ש עוד מילא, אבל ערן עוד לא ישחק בגמר בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 09:07 
גמדצקי:

"השתן עלה לזהבי לראש. הוא הפך להיות אגואיסט וגם שחצן"

שחקנים בהפועל ת"א תקפו את הקשר, אחרי הטעות בדרבי (2:2). חילופי דברים בין אבוקסיס לאבוטבול. שחקן: "חיפה כנראה תזכה, נילחם על הגביע". טועמה: "שיהיה להם מזל טוב". פרנסמן: "הסתבכנו''
הצטרפו אלינו:

הסיכוי של הפועל תל אביב לאליפות קטן אתמול בצורה משמעותית לאחר ה-2:2 בדרבי מול מכבי תל אביב. בקבוצה מקווים כעת כי קרית שמונה תצליח להפתיע את מכבי חיפה, הזקוקה לנקודה כדי לזכות בתואר, ותסייע להעביר את ההכרעה למחזור הסיום.

בבוקר שאחרי התיקו בדרבי תקפו בחריפות מספר שחקנים את ערן זהבי, שטעות שלו מנעה מהקבוצה לעלות ליתרון. "לערן עלה השתן לראש. הוא אגואיסט ושחצן", אמר שחקן בקבוצה.

בזמן שהשחקנים ביקרו את זהבי בחדר ההלבשה אחרי שריקת הסיום, נכנס עוזר המאמן יוסי אבוקסיס שהגן על הקשר ואף צעק על השחקנים: "תהיו גברים. אל תלכלכו על זהבי גם אם הוא עשה טעות". אחרי הדברים האלה הסתובב שי אבוטבול לעוזר המאמן וצעק לו: "שערן יהיה גבר". גם אימו של בן שהר, בתיה, אמרה בסיום: "אני לא מבינה למה ערן לא מסר לבן".

בהפועל לא אהבו גם את התבטאות הקשר בסיום כשאמר: "לפני שמאשימים אותי, שיגידו לי תודה". זהבי עצמו תקף את המאמן אלי גוטמן בפני מקורביו, אך בפני התקשורת העדיף לשמור על פאסון. הקשר לא יועמד לדין, ושיחה בינו לבין המאמן תתקיים ביום שלישי, מאחר והאדומים קיבלו יומיים חופש. "גוטמן תמך בערן לכל אורך הדרך. הוא אוהב אותו מאוד אחרת לא היה מבקש מראשי הנבחרת לשקול שוב את החזרתו לסגל אחרי שעבר עבירת משמעת", אמרו בקבוצה.

לקראת המשחק של מכבי חיפה מול קרית שמונה אמר אחד השחקנים בהפועל: "כנראה שמכבי חיפה יחגגו ביום שני אליפות. לנו נשאר להילחם על הגביע". סלים טועמה הוסיף: "אם חיפה יקחו נקודה אז שיהיה להם מזל טוב על האליפות. אנחנו נתכונן לגמר הגביע".

זהבי, וינסנט אניימה, דני בונדר ובן שהר שיחקו אתמול את משחקם הביתי האחרון במועדון, והתרגשו מאוד בסיום. "הקהל הזה יחסר לי", אמר השוער וינסנט אניימה, שצפוי לצאת לאירופה, לסובבים אותו.
גילי ורמוט ואיתי שכטר יעזבו גם הם, כשבשניים מעוניינות מספר קבוצות אירופיות. החלוץ יחליט בתוך שבוע איזו הצעה לקבל מבין קייזסלאוטרן והאנובר מגרמניה ו-ווסט ברומיץ' מהפרמיירליג, הצעה עליה פורסם לראשונה כאן באתר.

"סיבכנו את הדברים", אמר ביבאן פרנסמן, "זה קשה, אבל יש סיכוי קטן מאוד מבחינה מתמטית לזכות באליפות. ככה זה הדרבי, כולם נותנים הכל, יש המון תשוקה במשחק. אף אחד לא רצה לוותר על המשחק. עבור הקהל זה היה משחק נהדר, עבורנו השחקנים קצת מאכזב כי נתנו למכבי לחזור למשחק".

"היה יכול להיות נהדר לנצח, 0:1 או 0:2, הייתי קונה כל ניצחון", הוסיף פרנסמן. על העונה שלו מבחינה אישית אמר: "נכון להיום יש לי 27 הופעות בהרכב, שזה בין ה-5 הגבוהות ביותר בקבוצה. מבחינהתי הייתה לי עונה טובה. נותר לנו עוד משחק אחד וזהו".

"אנו צריכים לעשות תוצאה טובה בשבוע הבא בשביל האוהדים שלנו ונראה מה יקרה", אמר עוד פרנסמן, "אני לא יודע מה קורה בין הבעלים של הקבוצה. זה לא מטריד אותי. אני אפילו לא יודע אם יש בעיות.כל עוד הקבוצה רצה בצורה חלקה והאוהדים מקבלים תמורה לכספם, זה מה שחשוב".

"יש לי חוזה בהפועל לעונה הבאה, אני אהי המוכן לפתיחתה", סיכם פרנסמן, "לכולם יש שאיפות לשחק באירופה ואיש לא ידחה הזדמנות כשזאת אבל לי עוד לא הייתה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 09:12 
chimpfive כתב:
dino כתב:

אני לא מבין את זה, העו"ד שלה קיבל מסר חד משמעי, היא סתומה?

היא כבר לא סתומה
מי שנשאר סתום זה רק אנחנו שנגזר עלינו להשאר עם הדבר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: