תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 9/5
הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

להתראות צלחת, שלום במב"י
אחרי שאיבדו סיכוי מעשי לזכות בתואר, עוברים הבעלים המסוכסכים של הפועל ת"א להליך שיקבע מי יישאר ומי יעזוב • מקורבי טביב: "במקום לדבר שייתנו הצעה"
רותם גרוסמן
בהפועל ת"א כבר מבינים שהעונה הזו גמורה וכעת הבעלים מוני הראל ואלי טביב עסוקים בהכנות לרגע השיא מבחינתם - תחילת הליך הבמב"י שבסופו ייקבע מי יישאר ועם כמה כסף ייצא השני מהשותפות המעורערת.
טביב מבחינתו ממתין להצעה שאמור להגיש הראל וטוען ש"ניתן תשובה אפילו פחות מ24- שעות אחרי שנקבל את המעטפה עם הסכום שהראל יציע." בינתיים טביב מסרב לגלות אם הוא בכלל מעוניין להישאר הבעלים היחיד של המועדון. "כשתגיע הצעה מסודרת כולם יידעו מה אני רוצה וחושב" אמר אתמול.
עם זאת ולמרות ההצהרות מכיוונו של הראל כי הוא מתכוון להגיש את המעטפה במחנה טביב סקפטיים מאוד לגבי העניין. "במקום לדבר כדאי שפשוט ייתנו את ההצעה ונחתוך עניינים. בינתיים כל מה שיש זה רק ספינים וכתבות בעיתון." אצל ההראלים מנגד טוענים כי "מוני מגבש סופית את ההצעה ויגיש אותה. בכל מקרה טביב כבר יודע כמה מציעים לו והוא זה שמושך זמן ופוגע בהכנות שלנו לעונה הבאה."
כשברקע הדרבי מול מכבי בשבת ולפניו חצי גמר הגביע מול קריית שמונה גם השחקנים האדומים יודעים שמדובר במשחק על כבוד ותו לא. "אנחנו זקוקים לנס ורוב הסיכויים שחיפה תיקח את האליפות אבל יש ניסים בכדורגל ובינתיים אנחנו חושבים על הגביע ביום רביעי. אם לא נזכה באליפות לפחות נשמור על הגביע" אמר אתמול בן שהר.
השוער וינסנט אניימה שסופג לאחרונה ביקורת על התנהלותו המקצועית והאישית צפוי לחתום בליל הצרפתית בתחילת החודש הבא על פי פרסומים בצרפת. הקשר ערן זהבי שסיכם בפאלרמו האיטלקית עשוי לוותר על חלק משכרו כדי לפתור את המחלוקות שנותרו בין הקבוצה לסוכניו. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 9/5
הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 06:22 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- אלי גוטמן שוקל שנת שבתון מאימון, כשבמקביל הוא מתלבט בין האופציה להישאר בהפועל או לחתום בחו"ל בתום העונה הבאה.

- הראל יעביר לטביב הצעה רשמית על חלקו בסך 7 מיליון שקלים.

- עימות בין זהבי לתמוז, שהר הפריד (מי אמר שעיתונאים לא קוראים בפורום).

- גוטמן על השער השני:"הייתם צריכים לעמוד על הכדור ולהקריב את הכרטיס הצהוב למען הקבוצה". ( :ROSE: )

- אניימה:"אני מוציא הצהרה - שנה הבאה אני לא משחק בישראל. סיכמתי בליל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
יאלה מוני תציל אותנו כבר מהגנב הזה .
ברגע שמוני יהיה הבעלים היחיד מה שאני מבקש ממנו קודם כל זה להחתים את גוטמן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:

- הראל יעביר לטביב הצעה רשמית על חלקו בסך 7 מיליון שקלים.
.

יאללה תעביר כבר הצעה כתובה . חבל על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
כוס אמא של שניהם - שייפרדו כבר,ואם אפשר גם שכבר שניהם יילכו מפה ולא רק אחד מהם.
הם החולי הכי גדול בקבוצה,ואם יש נחמה הכי קטנה בזה שלא ניקח אליפות זה שהם לא יירצו להישאר פה ולעשות שוב פעם קופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 07:39 
שילכו שניהם.
סרטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 07:45 
ברגע שמוני יהיה בעלים (יחיד עלק, עם שותף מהדלת האחורית) אני אבקש ממנו למכור הכל ולעוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 07:46 
Telkiyski כתב:
ישראל היום

להתראות צלחת, שלום במב"י
אחרי שאיבדו סיכוי מעשי לזכות בתואר, עוברים הבעלים המסוכסכים של הפועל ת"א להליך שיקבע מי יישאר ומי יעזוב • מקורבי טביב: "במקום לדבר שייתנו הצעה"
רותם גרוסמן
בהפועל ת"א כבר מבינים שהעונה הזו גמורה וכעת הבעלים מוני הראל ואלי טביב עסוקים בהכנות לרגע השיא מבחינתם - תחילת הליך הבמב"י שבסופו ייקבע מי יישאר ועם כמה כסף ייצא השני מהשותפות המעורערת.
טביב מבחינתו ממתין להצעה שאמור להגיש הראל וטוען ש"ניתן תשובה אפילו פחות מ24- שעות אחרי שנקבל את המעטפה עם הסכום שהראל יציע." בינתיים טביב מסרב לגלות אם הוא בכלל מעוניין להישאר הבעלים היחיד של המועדון. "כשתגיע הצעה מסודרת כולם יידעו מה אני רוצה וחושב" אמר אתמול.
עם זאת ולמרות ההצהרות מכיוונו של הראל כי הוא מתכוון להגיש את המעטפה במחנה טביב סקפטיים מאוד לגבי העניין. "במקום לדבר כדאי שפשוט ייתנו את ההצעה ונחתוך עניינים. בינתיים כל מה שיש זה רק ספינים וכתבות בעיתון." אצל ההראלים מנגד טוענים כי "מוני מגבש סופית את ההצעה ויגיש אותה. בכל מקרה טביב כבר יודע כמה מציעים לו והוא זה שמושך זמן ופוגע בהכנות שלנו לעונה הבאה."
כשברקע הדרבי מול מכבי בשבת ולפניו חצי גמר הגביע מול קריית שמונה גם השחקנים האדומים יודעים שמדובר במשחק על כבוד ותו לא. "אנחנו זקוקים לנס ורוב הסיכויים שחיפה תיקח את האליפות אבל יש ניסים בכדורגל ובינתיים אנחנו חושבים על הגביע ביום רביעי. אם לא נזכה באליפות לפחות נשמור על הגביע" אמר אתמול בן שהר.
השוער וינסנט אניימה שסופג לאחרונה ביקורת על התנהלותו המקצועית והאישית צפוי לחתום בליל הצרפתית בתחילת החודש הבא על פי פרסומים בצרפת. הקשר ערן זהבי שסיכם בפאלרמו האיטלקית עשוי לוותר על חלק משכרו כדי לפתור את המחלוקות שנותרו בין הקבוצה לסוכניו. :hapoel:

ספינלוגים מטומטמים. טביב אשם שהוא עדיין לא ענה על ההצעה שמוני עדיין לא גיבש.
זוג נבלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 07:49 
מתי הדד-ליין?
אני לא יכול לשמוע על השני בני זונות האלה בקבוצה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
מצטער שאני אומר את זה (כי יש קונצנזוס שטביב הוא הרע בינהם)
אבל מוני גרוע לא פחות או אפילו הרבה יותר מטביב
כמה ספינים
כמה שקרים
דיי נמאס מהתדמית של הקוזאק הנגזל
מהאכלו לי שתו לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
הידיעה על שנת שבתון ואז אולי הפועל או חו"ל נשמעת הזויה.
לוזון כבר הכריז שגוטמן המועמד המוביל בעיניו (והרי על פיו יישק דבר) לאמן את הנבחרת הלאומית החל מיוני 2012.
כלומר, אם גוטמן לוקח שנת שבתון הוא לא יחזור להפועל אלא ילך לנבחרת. לחו"ל הוא לא יגיע אם לא יאמן בעונה הבאה ויצליח באירופה, אלא אם גוטמן יודע משהו שאנחנו לא, לגבי התקציב של הפועל בעונה הבאה וסיכויי ההצלחה שלנו.

מנגד, אחרי מה שעבר השנה ואחרי 3 וחצי שנים לחוצות בהפועל, לא יזיק לגוטמן מעט מנוחה. הפיתרון לדעתי יכול להיות שגוטמן ימונה למנג'ר-על בהפועל, אחראי על כל הקבוצות במועדון, החל מהבוגרים ועד ילדים ג'. הוא יתווה דרך, יעבוד עם סקאוטים וסוכנים בעניין זרים ו/או ישראלים צעירים ומליגות נמוכות, יפקח על הנוער במשותף עם זלצר וכו'.
מן הסתם את הקבוצה הבוגרת יאמן בפועל יוסי אבוקסיס שיעמוד על הקווים ואולם הסמכות העליונה לגבי רכש וכו' תהיה של גוטמן אך ליוסי תהיה הבלעדיות לקביעת הרכב וניהול המשחק וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 08:36 
כיפה אדומה כתב:
ידיעות אחרונות:

- אלי גוטמן שוקל שנת שבתון מאימון, כשבמקביל הוא מתלבט בין האופציה להישאר בהפועל או לחתום בחו"ל בתום העונה הבאה.

- הראל יעביר לטביב הצעה רשמית על חלקו בסך 7 מיליון שקלים .

- עימות בין זהבי לתמוז, שהר הפריד (מי אמר שעיתונאים לא קוראים בפורום).

- גוטמן על השער השני:"הייתם צריכים לעמוד על הכדור ולהקריב את הכרטיס הצהוב למען הקבוצה". ( :ROSE: )

- אניימה:"אני מוציא הצהרה - שנה הבאה אני לא משחק בישראל. סיכמתי בליל" .

- קניית הפועל על ידי מוני בלי הכנסת שותף מתכון לאסון. למוני אין שקל בכיס כולו מינופים ועסקים קורסים. מעבר לזה שיקול הדעת שלו בקניית שחקנים והחתמת מאמנים לא מהטובים שיש. נקווה לטוב.

- בעניין אניימה - יופי הצהרת, עכשיו תזדיין לנו מהעיניים ומהר. הדרך שבה שחקנים גדולים ככל שיהיו עוזבים או מתכננים את עזיבתם היא המגעילה ביותר מכל הקבוצות בליגה. חודש לפני סיום כולם שמים עלינו זין גדול יושבים בבתי קפה לסגור מעבר(זהבי), טסים נעלמים וחוזרים(אניימה) טסים לגרמניה לבדוק בתים(שכטר) - פשוט דוחה.
היחיד ששומר על פרופיל נמוך ומראה הקרבה עד סוף העונה זה גילי ורמוט. גם עולה פצוע. גם מתחמק מהצהרות על העונה הבאה וגם נותן לאוהדים תחושה שכל עוד הוא כאן אז הוא כאן! כל הכבוד גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
ציטוט:

היחיד ששומר על פרופיל נמוך ומראה הקרבה עד סוף העונה זה גילי ורמוט. גם עולה פצוע. גם מתחמק מהצהרות על העונה הבאה וגם נותן לאוהדים תחושה שכל עוד הוא כאן אז הוא כאן! כל הכבוד גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 08:42 
dino כתב:
yatur כתב:
ציטוט:

:ROSE:
קטפן אמיתי ושכל המלעיזים ילכו להזדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 08:49 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
yatur כתב:
ציטוט:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
yatur כתב:
ציטוט:

עם כל הכבוד לגילי, הוא היה מראשוני המצהירים שהוא בעונה הבאה לא פה.
לא מגיע לו צל"ש על זה שאין לו הצהרת אירופה כבר שבועיים.

מה שכן, מגיע לו צל"ש ואלף לבבות על זה שהוא משחק גמור ומסכן את בריאותו למען הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:10 
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:
yatur כתב:
ציטוט:

לא מגיע לו צל"ש על זה שאין לו הצהרת אירופה כבר שבועיים .

מה שכן, מגיע לו צל"ש ואלף לבבות על זה שהוא משחק גמור ומסכן את בריאותו למען הקבוצה.

ובדיוק על זה אני מדבר השבועיים הכי חשובים העונה כשבהם המשחק בקריית אליעזר שנראינו כמו פח(באותו שבוע בונדר הצהיר משהו על מעבר לרוסיה..) והמשחק נגד נתניה(יום וחצי לפני זהבי בבית קפה..). נכון ידוע שגילי רוצה להתקדם ולעבור אבל המינון והעיתוי שאלוהים יעזור. והכי גרוע איך הנעלת הפועל מרשה להם ללכת בכלל לפגישות האלה איך???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
שיבחון כבר סיכם בבורוסיה-מנשנגלדבאך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:15 
nirog כתב:
שיבחון כבר סיכם בבורוסיה-מנשנגלדבאך?

כן.
ומרעי בדורטמונד :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:
yatur כתב:
ציטוט:

ובדיוק על זה אני מדבר השבועיים הכי חשובים העונה כשבהם המשחק בקריית אליעזר שנראינו כמו פח(באותו שבוע בונדר הצהיר משהו על מעבר לרוסיה..) והמשחק נגד נתניה(יום וחצי לפני זהבי בבית קפה..). נכון ידוע שגילי רוצה להתקדם ולעבור אבל המינון והעיתוי שאלוהים יעזור. והכי גרוע איך הנעלת הפועל מרשה להם ללכת בכלל לפגישות האלה איך???

מה השחקנים של הפועל לא הבינו, וכנראה שגם אתה לא,
זה השבועיים הכי קריטים היו בזמן ששיחקנו בטדי, ושאיבדנו נקודות באשדוד.
אי אפשר שנתיים ברצף לסוע לקרית אליעזר ולנצח. זה המשחק הכי קשה שיש על הנייר, והשחקנים של הפועל הם היחידים שאשמים בזה שהם הגיעו למצב הזה.
אז גילי התבטא באפריל, ולא במאי. ואוו, איזה סמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:19 
מתי באפריל גילי התבטא על אירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:21 
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:
yatur כתב:
ציטוט:

לא מגיע לו צל"ש על זה שאין לו הצהרת אירופה כבר שבועיים.

אני רק זוכר שבכל ראיון הוא אומר שאירופה זה הרצון אבל זה לא הזמן לדבר על זה והוא מתרכז בהפועל ובסיום העונה נראה מה יהיה !
לא כמו כל האורחים לרגע ,שכטר,זהבי,דאגלאס למינהם שרצים לנהל מו"מ באמצע העונה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:22 
yatur כתב:
IdanTheLittle כתב:
dino כתב:
yatur כתב:
ציטוט:

מה השחקנים של הפועל לא הבינו, וכנראה שגם אתה לא,
זה השבועיים הכי קריטים היו בזמן ששיחקנו בטדי, ושאיבדנו נקודות באשדוד.
אי אפשר שנתיים ברצף לסוע לקרית אליעזר ולנצח. זה המשחק הכי קשה שיש על הנייר, והשחקנים של הפועל הם היחידים שאשמים בזה שהם הגיעו למצב הזה.
אז גילי התבטא באפריל, ולא במאי. ואוו, איזה סמל.[/quote]

מסכים איתך ב100% שאלה היו שבועיים קריטיים(טדי ואשדוד) שאם היינו מנצחים אותם היינו מגיעים רגועים למשחקים בקריה ונגד נתניה. אבל, וכאן האבל הגדול, בעטנו בדלי בטדי ואשדוד ונגד בני יהודה מחזור אחרון לפניי הפלייאוף וקיבלנו נס מהשמים לתפוס בכל זאת את המקום הראשון 4 מחזורים לפני סוף העונה(נס נתנייתי). וכאן שוב בפעם שלישית והמכרעת שממנה יש אליפות או כלום המערכת התפרקה. כולל הנעלה שמאפשרת שכל אחד יעשה מה בזין שלו, דרך מאמן שנכנס להקפאת מח במשחק העונה ונגד נתניה וממשיך בשחקנים שחושבים שיש להם סעיף בחוזה שממשיכים לקבל משכורת אבל מפסיקים להיות מחוייבים חודש לפניי סוף העונה. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:

לא מתכוון לעשות גוגל על זה, אבל סביבות מרץ-אפריל הוא הוציא התבטאות שהוא חושב על מעבר לאירופה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:36 
אגב, אני כל הזמן מזכיר את המילים חוסר מחוייבות, שבעים ויהירים לגבי השחקנים ואנשים מתנפלים עליי כאן למה אני יורד על שחקנים.
תזכורת קטנה: בעונה שעברה כל משחק דקה 30 כבר היה 2-0 להפועל פשוט פירקנו כל מה שזז. לא נשכח איך שכטר היה מרים ידיים ומטריף את הקהל כבר בדקה 3. הקבוצה הייתה בטירוף ורעב פשוט פירקנו כל משחק החל מדקה 1.

העונה עד דקה 60 כולם מנמנמים על המגרש, מקבלים גול ואז נזכרים להתחיל לשחק. אני זוכר נגד נתניה השבת 60דקות בהילוך שני וטירוף של25דקות עד הסוף. הרי אם היו פותחים מדקה ראשונה בכזה טירוף ומחוייבות את המשחק במחצית היה כבר 2-0 לנו.
גם גוטמן מנמנם עד דקה 60 ואז משתולל עם חילופים התקפיים. למה לא לטרוף את הדשא מדקה ראשונה להוביל ואז להוריד קצב? התשובה בשורה הראשונה שכתבתי..
נשאר גביע וצריך להביא אותו ולהתאבד עליו לא פחות ושלא ישדרו שנגמרה העונה. אח"כ יש דרבי חייבים טירוף וניצחון.חייבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:37 
האדס כתב:
דני גולפיטק כתב:

לא מתכוון לעשות גוגל על זה, אבל סביבות מרץ-אפריל הוא הוציא התבטאות שהוא חושב על מעבר לאירופה בעונה הבאה.

זה היה משהו כזה:
עיתונאי בשקל- השאיפה זה אירופה?
גילי- ברור. זאת השאיפה

גילי- לב לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין לא מבין מה קבוצות מאירופה מחפשות פה. כמו שרוב שחקני הפועל נראים בזמן האחרון(בעצם, תקופה די ארוכה), הם לא שווים ליגה בלגית אפילו.
מי שניזון רק מדיסקים ערוכים הוא מפגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 09:53 
חברים תפנימו גוטמן לוקח שבתון ואחר כך הולך למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 10:08 
chimpfive כתב:
ברגע שמוני יהיה בעלים (יחיד עלק, עם שותף מהדלת האחורית) אני אבקש ממנו למכור הכל ולעוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 10:09 
amitro כתב:
חברים תפנימו גוטמן לוקח שבתון ואחר כך הולך למכבי

זאת כבר ניהתה בדיחה ממש לא מצחיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: