תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 8/5
הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 04:46 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

בהפועל ת"א כבר מדברים על "תחושה של התפרקות מוחלטת ואובדן דרך"

מאת משה הרוש

בעקבות התיקו מול נתניה, שעלול לעלות לקבוצה באליפות, החלו בהפועל ת"א להטיח האשמות קשות לכל עבר. במועדון זועמים על גוטמן שלא השכיל להנהיג יד קשה נגד שחקנים שחרגו מכללי המשמעת המקובלים

תחושה של "התפרקות מוחלטת", כהגדרת גורם במועדון, שוררת בהפועל תל אביב בעקבות ה-2-2 אתמול מול מכבי נתניה, תוצאה שצפויה לעלות לאדומים באובדן האליפות. האשמות קשות מוטחות לכל עבר, כשהלך הרוח הכללי הוא של "אובדן דרך והתרופפות טוטאלית של המשמעת בקבוצה", כפי שתיאר זאת הגורם.
הטענות המרכזיות מופנות לעברו של המאמן אלי גוטמן, שלא השכיל להנהיג יד קשה נגד שחקנים שחרגו מכללי המשמעת המקובלים, ובלא מעט מקרים העדיף לעבור לסדר היום - כשבולט במיוחד האיחור בחזרתו מניגריה של השוער וינסנט אניימה בשבוע שעבר. "קרו פה דברים ששחקנים היו צריכים להיענש עליהם בוועדות משמעת פנימיות ולספוג קנסות, אבל לא עושים להם כלום. זה מה שקורה כשאין משמעת".

בימים הקרובים צפויים האדומים לקבל הצעה רשמית לרכישת איתי שכטר מאחת הקבוצות הגרמניות המעוניינות בו, קייזרסלאוטרן והאנובר. ההצעה תוגש למועדון לאחר ששכטר יקבל החלטה היכן הוא מעדיף לשחק בעונה הבאה, וגורם המעורה בפרטים טוען כי "מדובר בסכום הגדול ביותר שהוצע עבור שחקן ישראלי אי פעם". על פי הערכות, הפועל עשויה לשלשל לקופתה כ-2.5 מיליון יורו ממכירת כרטיסו של החלוץ.
בהפועל חוששים כי מריו פצ'אלקה, שנפצע והוחלף אתמול במהלך המשחק, קרע את שריר התאומים וסיים את העונה. הבלם צפוי להיבדק ביממה הקרובה, אך בכל מקרה לא יהיה כשיר למשחק חצי גמר גביע המדינה נגד קרית שמונה ביום רביעי. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 8/5
הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 05:07 
Telkiyski כתב:
הארץ

בהפועל ת"א כבר מדברים על "תחושה של התפרקות מוחלטת ואובדן דרך"

מאת משה הרוש

בעקבות התיקו מול נתניה, שעלול לעלות לקבוצה באליפות, החלו בהפועל ת"א להטיח האשמות קשות לכל עבר. במועדון זועמים על גוטמן שלא השכיל להנהיג יד קשה נגד שחקנים שחרגו מכללי המשמעת המקובלים

תחושה של "התפרקות מוחלטת", כהגדרת גורם במועדון, שוררת בהפועל תל אביב בעקבות ה-2-2 אתמול מול מכבי נתניה, תוצאה שצפויה לעלות לאדומים באובדן האליפות. האשמות קשות מוטחות לכל עבר, כשהלך הרוח הכללי הוא של "אובדן דרך והתרופפות טוטאלית של המשמעת בקבוצה", כפי שתיאר זאת הגורם.
הטענות המרכזיות מופנות לעברו של המאמן אלי גוטמן, שלא השכיל להנהיג יד קשה נגד שחקנים שחרגו מכללי המשמעת המקובלים, ובלא מעט מקרים העדיף לעבור לסדר היום - כשבולט במיוחד האיחור בחזרתו מניגריה של השוער וינסנט אניימה בשבוע שעבר. "קרו פה דברים ששחקנים היו צריכים להיענש עליהם בוועדות משמעת פנימיות ולספוג קנסות, אבל לא עושים להם כלום. זה מה שקורה כשאין משמעת".

בימים הקרובים צפויים האדומים לקבל הצעה רשמית לרכישת איתי שכטר מאחת הקבוצות הגרמניות המעוניינות בו, קייזרסלאוטרן והאנובר. ההצעה תוגש למועדון לאחר ששכטר יקבל החלטה היכן הוא מעדיף לשחק בעונה הבאה, וגורם המעורה בפרטים טוען כי "מדובר בסכום הגדול ביותר שהוצע עבור שחקן ישראלי אי פעם". על פי הערכות, הפועל עשויה לשלשל לקופתה כ-2.5 מיליון יורו ממכירת כרטיסו של החלוץ.
בהפועל חוששים כי מריו פצ'אלקה, שנפצע והוחלף אתמול במהלך המשחק, קרע את שריר התאומים וסיים את העונה. הבלם צפוי להיבדק ביממה הקרובה, אך בכל מקרה לא יהיה כשיר למשחק חצי גמר גביע המדינה נגד קרית שמונה ביום רביעי. :hapoel:

כלומר משה הרוש משוטט בפורום ומלקט את הדברים שהופכים אחר כך "לגורמים מהפועל תל אביב".
שום דבר על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 05:44 
סמל אישי של המשתמש
שמעו, גוטמן עשה עבודה ענקית אצלנו. אבל לדעתי מיצינו. הייתי מת להביא את עטר אלינו אבל לא הולך לנו עם מאמנים צעירים. במיוחד עם ההנעלה שלנו רק מאמן חזק ומנוסה יוכל לשרוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 05:58 
סמל אישי של המשתמש
RaPPeR כתב:
לא הולך לנו עם מאמנים צעירים.

מה התקדים לזה?
גיא לוזון ו.. גיא לוזון?
באותה מידה אפשר להגיד "הייתי מביא את ראובן עטר אבל לא הולך לנו עם מאמנים שיש להם חזות מזרחית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 06:13 
Shacham כתב:
RaPPeR כתב:

מה התקדים לזה?
גיא לוזון ו.. גיא לוזון?
באותה מידה אפשר להגיד "הייתי מביא את ראובן עטר אבל לא הולך לנו עם מאמנים שיש להם חזות מזרחית".

גילי לנדאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 06:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Shacham כתב:
RaPPeR כתב:

מה התקדים לזה?
גיא לוזון ו.. גיא לוזון?

גילי לנדאו

הגיע אלינו בגיל 50 +- אחרי קריירת אימון די ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 06:24 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 06:29 
אפשר לראות את החיוך על הפנים של הרוש כשהוא כותב את הדברים.
שעתם היפה של שונאי הפועל.
תמותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 06:40 
גוטמן עבר לסדר היום ולא נקט יד קשה?

אתם לא מתביישים יא זבלים?

אתם? אלה שמקרינים לכל המערכת,עד אחרון אנשיה ואוהדיה ששום דבר לא מעניין אתכם, אלא למכור את כולם לאירופה?

נתתם לשחקנים לטוס ל"התרשמות" במהלך המאבקים, ישבתם עם סוכנים שחקנים וקבוצות בבתי מלון במהלך המאבקים, ואתם עוד פותחים את הפה?

"גורמים".

הרכש הכי טוב שניתן יהיה לעשות בשנה הבאה הוא הנהלה חדשה. הבעיה היא קודם כל בהם. ואם אנחנו נשתוק בקיץ ונישאר איתם,אנחנו אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 06:48 
טוב, מסתמן שבוע שחור משחור.
אפילו הקבוצה של אבי רצון לקחה אליפות באיטליה.
יאללה פאסט פורוורד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
הפסקתי לקרוא בדיוק כשהגעתי ל"מאת משה הרוש".
לפי התגובות אני מבין שזאת עוד כתבה "רגילה" שלו.

גוטמן :HEART2:

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 08 מאי 2011, 06:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 06:58 
איזיביטו כתב:
גוטמן עבר לסדר היום ולא נקט יד קשה?

אתם לא מתביישים יא זבלים?

אתם? אלה שמקרינים לכל המערכת,עד אחרון אנשיה ואוהדיה ששום דבר לא מעניין אתכם, אלא למכור את כולם לאירופה?

נתתם לשחקנים לטוס ל"התרשמות" במהלך המאבקים, ישבתם עם סוכנים שחקנים וקבוצות בבתי מלון במהלך המאבקים, ואתם עוד פותחים את הפה?

"גורמים".

הרכש הכי טוב שניתן יהיה לעשות בשנה הבאה הוא הנהלה חדשה. הבעיה היא קודם כל בהם. ואם אנחנו נשתוק בקיץ ונישאר איתם,אנחנו אפסים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
במעריב מפורסם שאלי טביב מאס בהפועל, ואדיש להכל, וכנראה שסכום של 2 מיליון דולר מצידו של מוני הראל יסגור את הסיפור.

לא שאני בעד מוני, אבל שאחד ילך זה כבר התקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 07:24 
2 מיליון דולר על 0 השקעה זה לא רע.
שיעוף קבינימאט. הוא והשני. ויפה שניה אחת קודם.
אם בזכות אובדן האליפות הם יעופו מאיתנו- זה כאילו זכינו בדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
2 מיליון דולר על 0 השקעה זה לא רע.
שיעוף קבינימאט. הוא והשני. ויפה שניה אחת קודם.
אם בזכות אובדן האליפות הם יעופו מאיתנו- זה כאילו זכינו בדאבל.

אני לא מאשים, כי אני חלק בלתי נפרד מהקהל הזה,
אבל אם היינו מתעוררים בינואר, ודורשים את הראש של שניהם,
אולי היום היה פה בעלים שהיה דואג שיהיה פה גם דאבל, וגם סגל מובטח לשנה הבאה.
אני לא יודע כמה אני מת על המצב הנוכחי. אנחנו נראים כמו בדרך לחזור למרכז הטבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 07:51 
האדס כתב:
במעריב מפורסם שאלי טביב מאס בהפועל, ואדיש להכל, וכנראה שסכום של 2 מיליון דולר מצידו של מוני הראל יסגור את הסיפור.

אשרי המאמין. הרי הוא משנה את דעתו כל 5 דקות. לפני שבועיים הוא אמר שהוא רוצה להיות בעלים לעוד הרבה שנים, וישב עם גוטמן ואבוקסיס לישיבת הכנה לעונה הבאה.

בינתיים אנחנו תקועים עם התאומים הסיאמיים.

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 07:55 
האדס כתב:

חח זה גדול , בגלל שהקבוצה לא טובה אז הוא מאס בה?
יופי של בעלים.
אם זה נכון והוא רוצה למכור עכשיו , זה בטוח לא בגלל שאי אפשר לגזור יותר קופון על ליגת האלופות....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

פתאום?! אחרי כל ההכנות והישיבות לקראת העונה הבאה, נמאס לו?!

מה קרה עלוקה מוצצת כסף??? ראית שאין ליגת אלופות אז אתה מתקפל???
העיקר שלגבי מכירת שחקנים הוא יעשה אלף ישיבות עם סוכנים בחפץ לב.

לא לתת לאדם הזה לפרק לנו את הקבוצה לפני שהוא הולך!!! :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 08:00 
RaPPeR כתב:
שמעו, גוטמן עשה עבודה ענקית אצלנו. אבל לדעתי מיצינו. הייתי מת להביא את עטר אלינו אבל לא הולך לנו עם מאמנים צעירים. במיוחד עם ההנעלה שלנו רק מאמן חזק ומנוסה יוכל לשרוד.

אני אף פעם לא יבין את המיצינו הזה.
עשינו עונה לא רעה ומאוד קשה מבחינת כל מה שמסביב, עכשיו צריך לבוא מישהו שיבנה כנראה מחדש..
אתה יכול לתת למי שעשה את זה בעבר ועשה את זה טוב לעשות את זה שוב או לתת למישהו חדש שאתה לא יודע איך הוא מתפקד את התפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 08:16 
אני מיציתי את התגובות על גוטמן. להחתים, הנעלה כלבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
טביב בקולו אמר שיישאר. עיתונאי פלוני כתב, לא ברור בהתבסס על מה, שטביב מאס בהפועל ורוצה לעזוב. משום מה נשמעת לי ידיעה מצוצה מהאצבע.
לגבי הביקורת על גוטמן - יש בזה משהו. ברגע המכריע משהו לא דפק במכונה של הפועל, וצריך לתת על זה את הדעת כדי להימנע ממקרים דומים בעתיד.

אני לא רואה את הפועל כקבוצת מרכז טבלה בעונה הבאה ובטח שלא חושב שמאמן כמו עטר צריך לאמן אצלנו. השלד מהעונה יישאר ויש לחזק אותו במס' שחקנים ולהתמודד שוב על האליפות בעונה הבאה. מה לעשות שאליפות יכולה לקחת רק קבוצה אחת ומכבי חיפה קבוצה טובה יותר העונה, והדגש הוא על המילה "קבוצה".
במקום לזרוק רפש ולצאת בהאשמות, עדיף להפיק לקחים ולהתרכז בזכיה בגביע ועל הדרך למנוע מחיפה דאבל. אח"כ צריך להתחיל ולבנות את העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 09:28 
Charlie כתב:
טביב בקולו אמר שיישאר. עיתונאי פלוני כתב, לא ברור בהתבסס על מה, שטביב מאס בהפועל ורוצה לעזוב. משום מה נשמעת לי ידיעה מצוצה מהאצבע.
לגבי הביקורת על גוטמן - יש בזה משהו. ברגע המכריע משהו לא דפק במכונה של הפועל, וצריך לתת על זה את הדעת כדי להימנע ממקרים דומים בעתיד.

אני לא רואה את הפועל כקבוצת מרכז טבלה בעונה הבאה ובטח שלא חושב שמאמן כמו עטר צריך לאמן אצלנו. השלד מהעונה יישאר ויש לחזק אותו במס' שחקנים ולהתמודד שוב על האליפות בעונה הבאה. מה לעשות שאליפות יכולה לקחת רק קבוצה אחת ומכבי חיפה קבוצה טובה יותר העונה, והדגש הוא על המילה "קבוצה".
במקום לזרוק רפש ולצאת בהאשמות, עדיף להפיק לקחים ולהתרכז בזכיה בגביע ועל הדרך למנוע מחיפה דאבל. אח"כ צריך להתחיל ולבנות את העונה הבאה.

בעלים יכול לפגוע קשות בקבוצה.
אברמוביץ' פגע פעמים בצ'לסי: מוריניו/שבצ'נקו, אנג'לוטי/עוזר מאמן.
ב-2 המקרים הקבוצה ירדה מהפסים לזמן מה.

אצלנו המקרה חמור עוד יותר כי גוטמן אחרי התקף לב.
וחמור יותר כי פגעו בגוטמן פעמים: הבונוס בתחילת העונה (עלה לנו במספר משחקים חלשים כולל הסבוב הראשון באלופות), והמריבה שהגיעה לשיאה באמצע העונה שהפכה אותו למבוגר האחראי במחיר התקף לב.
ואגב, אם עובד מקבל התקף לב מצפים ממנו מייד לתפוקה הרגילה שלו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
כל מאמן נופל לפעמים
גוטמן הטוב ביותר שקיים
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:03 
אם מישהו בהנהלה הזו מתכוון להפיל על גוטמן את התיק אז שיסתכל על עצמו במראה וישאל האם הוא לא הרס במו ידיו
את הסיכויים שלנו לאליפות כאשר במקום לתת שקט לקבוצה התעסק בלהאשים אחד את השני בבמבי ומנסה למכור שחקנים
לכל המרבה במחיר.
במקום להגיד שבוע שעבר לפאלרמו וספורטינג תודה רבה, אבל כרגע אנחנו לא מוכרים שחקנים שלנו (כמו בכל מקום בעולם) הם ישבו איתם
לשיחות לתוך הלילה, ואח"כ מתפלאים שזהבי נראה כמו שהוא נראה אתמול!
נכון גוטמן לא נקי מהחלטות בשני משחקים אחרונים אבל גם מאמן גדול ככל שיהיה טועה לפעמים.

אני רק מקווה שבעונה הבאה יבינו שקבוצה צריך לבנות מהיסוד ולא מלמעלה למטה- מחלקת נוער, סגל רחב יותר ושחקנים שנלחמים בשביל הקבוצה
ולא חושבים על החוזה הבא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:53 
RaPPeR כתב:

פשוט לא יאמן, חשבתי שזה קיים רק בקבוצות אחרות כאשר מאמן לא מהיא אליפות
רוצים להחליף אותו ועוד בכזאת קלות,
לא היה וגם לא יהיה מאמן כמו גוטמן
וגם אם הוא טעה פה ושם זה קורה לגדולים ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
אני רק מקווה שבעונה הבאה יבינו שקבוצה צריך לבנות מהיסוד ולא מלמעלה למטה- מחלקת נוער, סגל רחב יותר ושחקנים שנלחמים בשביל הקבוצה
ולא חושבים על החוזה הבא!

תן לגוטמן חוזה ל5 שנים והוראה לפקח גם על מחלקות הנוער ואתה מסודר.
במקום זה נותנים לו כל שנה חוזה לשנה (כמו בכל הליגה), כדי להלחיץ אותו להגיע להישגים כמה שיותר מהר. זה מה שיוצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 11:20 
IdanTheLittle כתב:
gigs כתב:
ולא חושבים על החוזה הבא!

תן לגוטמן חוזה ל5 שנים והוראה לפקח גם על מחלקות הנוער ואתה מסודר.
במקום זה נותנים לו כל שנה חוזה לשנה (כמו בכל הליגה), כדי להלחיץ אותו להגיע להישגים כמה שיותר מהר. זה מה שיוצא.

כל מילה!
הבעיה שכאן חושבים משבוע לשבוע במקום לחשוב לטווח הרבה יותר רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אני מיציתי את התגובות על גוטמן. להחתים, הנעלה כלבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
להחתים את גוטמן דחוף .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 11:31 
החשש שלי הוא שטביב, שמחכה לגוטמן בפינה כבר הרבה זמן, ינצל את התקופה הרעה בה קרנו של גוטמן ירדה בעיני הקהל, כדי לחתוך אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: