נושא ההודעה: *** עבודות תחזוקה - אנחנו עוברות פורום ***
פורסם: 26 אפריל 2011, 09:29
Site Admin
יפהפיות שלי, כבוד המשתמש זינק ורעייתו, בחודשיים האחרונים מורגשת האטה בביצועי הפורום. ניסיתי לתת לו ויאגרה, אבל זה לא עבד. לכן אין מנוס מלשנות את הגישה ולהחליף את האישה. בימים הקרובים נבצע עבודות תחזוקה על השרת כדי שהפורום יעמוד שנית, זקוף ואיתן. בסופו של התהליך יהפוך רוב הפורום לארכיון, בדיוק כמו בשנים קודמות. אשתדל להשאיר אשכולות מ3-4 החודשים האחרונים.
לצורך הפעילות, אני אצטרך להכנס מאחור ולעשות קצת פעילות ידנית. לכן, אני מתנצלת מראש אם תחוו כלמיני הפרעות בזמן האורגזמה שלכן בפורום. זה רק זמני.
נושא ההודעה: Re: *** עבודות תחזוקה - אנחנו עוברות פורום ***
פורסם: 01 מאי 2011, 23:30
Site Admin
עלה ארכיון פורום 2009/2010 (לינק בצד שמאל של שורת הלינקים). שימו לב שיש בו הודעות חופפות (מכיוון שבפורום הנוכחי השארנו היסטוריה של שלושת החודשים האחרונים) והן אולי ימחקו בהמשך.
בהזדמנות זו אני שמח גם לבשר, למי שעוד לא ראה, על הוספתו של לינק "שירים" לשורת הלינקים. בעקבות בקשה של אחד המשתמשים, הוספנו לינק ישיר לשירון האדום המלא ב"ויקיהפועל", לנוחיותכם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה