תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול אופטימיות
הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:03 
האווירה היום מזכירה את תחילת אפריל, אחרי שחיפה ניצחה בקלות את עכו ונראתה בדרך הבטוחה לאליפות עם פער 7 נק' הפרש.
נכון, אנחנו נראים כבר תקופה ארוכה רע מאוד, אבל אם ניקח אליפות אף אחד לא יזכור את זה.
למרות שכבר פתחתם שימשייה ומרחתם קרם הגנה, אני מסרב להכנע. הסיבות:

*הפועל כבר שלוש שנים לא מסוגלת להיות במקום הראשון יותר משבוע שבועיים, כל פעם שזה קורה השחקנים עושים במכנסיים, שיינתחו את זה הפסיכולוגים והפרשנים, אני לא יודע מה הסיבה אבל עובדה שזה תמיד קורה.
*חיפה התפוצצה אתמול, אבל זו לא קבוצה כ"כ גדולה, אין לה את האופי של חיפה הדורסנית מפעם וכל טעות קטנה יכולה לעשות שם בלאגן.
*הקרב השנה על אירופה, שכולל את המקום הרביעי לא ייתן לאף קבוצה לוותר על משחק, ק"ש ובני יהודה לא יבואו לשמש תפאורה.
למרות הכל, אני בטוח שבבני יהודה, קשטן איינוגבה ובטח בלילי, יעשו הכל כדי להפריע לחיפה במחזור האחרון.
*למרות שזו נקודה שאני לא משוכנע שהיא נכונה, צריך לקוות שבית שאן למדו לקח מהעונה שעברה והפעם יישחקו כדורגל נגד חיפה, הם במומנטום מצויין (מה שלא יעזור במפגש מולנו, אבל לשם נגיע מייד).
*בסה"כ כשאין מה להפסיד, אנחנו משחקים כדורגל, אם במקרה יקרה נס ושכטר ייקבל אישור לשחק, זה ייתן בעיקר דחיפה מוראלית לכל הקבוצה, צרי ך קודם כל לבוא לבלומפילד בשבת, לקחת 3 נקודות ולגרום לאלישע לוי להזיע קצת. נכון שזה תסריט לא סביר, אבל אם אנחנו לוקחים 9 נקודות, יש לי הרגשה שאנחנו מסיימים לפחות עם אותו מספר נקודות כמו חיפה. אחרי העונה שעברה, לא רואה סיבה לא להאמין בשחקנים האלה.

2 נק' הפרש , 9 בקופה. לא גמור בכלל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול אופטימיות
הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:05 
כל הכבוד שחר.
מילים כדורבנות, זה לא נגמר עד שזה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:05 
צריך גם להוסיף שגם בגביע עוד לא אמרנו את המילה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
המפתח הוא מול נתניה.
השאלה היא אם גוטמן יתאושש מהעובדה שמאמן מוגבל כמו אלישה עשה ממנו צחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:17 
קלדרון כתב:
המפתח הוא מול נתניה.

‏!‏!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
אם ניקח 9 מ-9 יש סיבה להיות אופטימי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:19 
שחר יקר,
:ROSE:

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:22 
אם יקרה הבלתי יאומן ומכבי יקחו נקודות מחיפה ואנחנו ננצח את נתניה יהיה שוויון בטבלה. אני לא רואה איך אני עובר את הדרבי בלי צינתור.
לא צוחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:23 
פאביו כתב:
אם ניקח 9 מ-9 יש סיבה להיות אופטימי.

גם לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
המפתח הוא מול נתניה.

אפשר להבין מה ההברקה הטקטית שהפטריה עשה לגוטמן?
הוא עצמו גרם לשחקנים של הפועל לעלות בלי מוטיבציה?
הוא גרם לאלי לקבל רגליים קרות ולעלות עם שחקנים שלא ראו מגרש חודשים?

סה"כ עלה עם הרכב די פחדני ומהוסס של 4-5-1, וברגע שהוא ראה שהפועל ביום רע, עבר ל4-4-2 (אחרי הגול חזר ישר ל4-5-1).
זה לא היה ניצחון של מאמן, זה היה הפסד של המאמן היריב ובעיקר של ה-ש-ח-ק-נ-י-ם (שלא הגיעו למשחק בכלל)!!!!!!

חיפה קבוצה שהייתה נותנת לנו בראש לפני אלישע ואחרי אלישע. דווקא איתו, המאזן שלנו נגדם לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
איך אנשים מזלזלים פה באלישע....אם חיפה זוכה באליפות העונה - זו האליפות שלו נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
9 מ 9 = אליפות. ואני חושב שצריך להיות משוגע כדי להרים ידיים כשיש 9 נקודות בקופה ורק 2 נקודות הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:48 
Charlie כתב:

דיי נו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:49 
ישנוני כתב:
9 מ 9 = אליפות. ואני חושב שצריך להיות משוגע כדי להרים ידיים כשיש 9 נקודות בקופה ורק 2 נקודות הפרש.

מסכים איתך בכל סיטואציה אחרת , לא אחרי המשחק אתמול.
יש גם מה שנקרא בספורט מומנטום אתה יודע.. למה שאנחנו ניקח יותר נקודות מהם עד הסיום כאשר אנחנו אלה עם הראש באדמה וגמורים מנטלית ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:51 
שחר כתב:
*הפועל כבר שלוש שנים לא מסוגלת להיות במקום הראשון יותר משבוע שבועיים, כל פעם שזה קורה השחקנים עושים במכנסיים, שיינתחו את זה הפסיכולוגים והפרשנים, אני לא יודע מה הסיבה אבל עובדה שזה תמיד קורה.
*חיפה התפוצצה אתמול, אבל זו לא קבוצה כ"כ גדולה, אין לה את האופי של חיפה הדורסנית מפעם וכל טעות קטנה יכולה לעשות שם בלאגן.

זה ענין של מאמן.

ועדיין, לנצח את נתניה ולהמשיך להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:52 
מכבי חיפה משחקת בלי מאמן. מה היד של המאמן בסגנון המשחק או בחילופים? הבוס קבע אחרי שרוני לוי נזרק שהמאמן החדש חייב לכלול בסגל מספר מכובד של שחקנים צעירים. הבוס דואג לחבר את הרסיסים כל פעם שהקבוצה מתרסקת (העונה קרה פעמים רבות). כלל לא בטוח שהמאמן קובע מי עוזב ומי בא. מאמן שלא יודע אם נשאר או עוזב בסוף העונה.
אם ישאלו בעוד עשור מה היה הדבר הבולט מבחינה מקצועית במכבי חיפה בעידן אלישע לוי או מה היה סגנון המשחק שלו, מה ישיבו? אף אחד לא יזכור שום דבר מיוחד או מבדיל.
יעקב שחר קבע שיטה בקבוצה בה למאמן תפקיד די שולי במערכת. להוציא את אברהם גרנט שעושה דברים ביזרים באנגליה, אף אחד אחר בעידן המודרני של יעקב שחר, לא הצליח לשחזר הצלחות מחוץ לממלכה של שחר.

ולגבי אלי גוטמן: אם גוטמן פספס משהו ובגדול, זו האליפות לפני שתי עונות. אז היתה מכבי חיפה מדשדשת. החמצה גדולה של גוטמן. העונה קשה מאד לבוא בטענות אחרי אוסף נדיר של נסיבות מכשילות (פציעתו של שכטר, של לאלה, של אניימה, עזיבתו של דאגלס, בור גדול בקישור אחורי - אכן באחריותו של המאמן שלא הביא רכש איכותי לעמדה, ברדק בהנהלה, מחלתו של גוטמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:53 
Red&White כתב:
ישנוני כתב:

יש גם מה שנקרא בספורט מומנטום אתה יודע.. למה שאנחנו ניקח יותר נקודות מהם עד הסיום כאשר אנחנו אלה עם הראש באדמה וגמורים מנטלית ?!

נו, זו בדיוק הנקודה, משחק אחד משנה מומנטום כמו כלום. זה קרה לך מול העיניים בשבועיים האחרונים, כמו שהמומנטום השתנה עכשיו הוא יכול להתחלף כמו כלום בשבוע הבא לצד שלנו ולאח"כ שוב להתהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
Red&White כתב:
ישנוני כתב:

אז איך הם ניצחו אותנו אתמול בכלל? הרי אתה באת אחרי ניצחון במומנטום והם באו אחרי הפסד... ואיך עונה שעברה כשניצחנו את משחק העונה והיינו במומנטום והם בטראומה הם הצליחו לחזור למקום הראשון מחזור אחד לפני הסוף? תאמין לי שהכל יכול לקרות, בסה"כ שלשה משחקים. סתם חוסר מזל או טעות שופט או איזה אוי דווידוביץ. וזה לא שחיפה כאלה טובים, הפסידו בשבוע שעבר בבית.
הכל פתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כבר המון זמן קבוצה במשבר.
תנסו לחשוב מתי בפעם האחרונה הקבוצה שלכם שמה גול מהתקפה ראויה.
לא פנדל, לא עונשין, לא כדור שפוגע במישהו בטעות.
גול של כדורגל.
זה לא קרה כבר המון זמן.
בשביל לעשות 9 מ-9 צריך לחזור לשחק כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
מוכן לשים כליה שחיפה עוד ייאבדו נקודות.
מקווה שהפועל יהיו חכמים לקחת את כל ה9 בקופה - אבל אין חיה כזאת שחיפה לא מאבדים נקודות,בייחוד עוד אם המקום הרביעי יהווה פקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
הפועל כבר המון זמן קבוצה במשבר.
תנסו לחשוב מתי בפעם האחרונה הקבוצה שלכם שמה גול מהתקפה ראויה.
לא פנדל, לא עונשין, לא כדור שפוגע במישהו בטעות.
גול של כדורגל.
זה לא קרה כבר המון זמן.
בשביל לעשות 9 מ-9 צריך לחזור לשחק כדורגל.

למרות שמאז אשדוד לא נתנו שער של מהלך כדורגל אני מאמין שאלי גוטמן יכול להחזיר את השחקנים לפוקוס.
מאז אשדוד אגב, כבשנו 7 שערים - 3 פנדלים, 3 בבעיטות חופשיות ואחד נגד ר"ג מאיזה כדור שאיכשהו הגיע לבן שהר וכבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
מכבי חיפה משחקת בלי מאמן. מה היד של המאמן בסגנון המשחק או בחילופים? הבוס קבע אחרי שרוני לוי נזרק שהמאמן החדש חייב לכלול בסגל מספר מכובד של שחקנים צעירים. הבוס דואג לחבר את הרסיסים כל פעם שהקבוצה מתרסקת (העונה קרה פעמים רבות). כלל לא בטוח שהמאמן קובע מי עוזב ומי בא. מאמן שלא יודע אם נשאר או עוזב בסוף העונה.

עוד פעם אליפות בלי מאמן? ה-5 במספר בעשור האחרון.... מעניין...
זכותו של הבוס להנחות את המאמן לאור חזון אישי שלו, דבר מבורך הוא ששחר רוצה שילוב של שחקני בית והלוואי עלינו שתהיה לנו כזו מחלקת נוער מצויינת ושחקנים צעירים מוכשרים שיקבלו במה ולא כל מיני שבחונים למיניהם וזה לא קשור כלל לזהות של המאמן.
בכלל לא הבנתי אם אתה מדבר על חיפה או הפועל כי יש הטוענים שהפועל זכו אשתקד בדאבל למרות גוטמן, כלל לא בטוח שהוא קובע מי עוזב ומי בא (ע"ע טוטו, דוגלס, ידין, יבואה ועוד) וגם הוא אינו יודע אם יישאר או לא בהפועל בסוף העונה.

בקיצור, טול קורה מבין עיניך, ותן כבוד למי שהרוויח אותו ביושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:25 
התקווה שלי היא שבפעם האחרונה שמכבי חיפה נתנה משחק גדול (3-2 על ק"ש) וכולם כבר החתימו אותה
כאלופה ראויה היא באה למשחק הבא, קיבלה גול ונכנסה להלם.
מכבי בכושר הנוכחי, אצלה בבית, לא צריכה להפסיד למכבי חיפה. השאלה היא אם הם יבואו להלחם כמו שצריך,
או ששוב הם יפתחו רגליים. מקווה שהלקח של שנה שעברה יגרום להם להבין שאסור להם לפתוח רגליים. חבל מאוד
שאנחנו משחקים לפניהם כי זה גם יכול להשפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
Charlie כתב:

דיי נו

אלישע התחיל את העונה עם קבוצה שעברה טראומה איומה של אובדן אליפות ודאית במחזור הסיום. להבדיל, לבית'ר לקח 3 שנים להתאושש מאותו משחק בימק"א נגד הפועל, לחיפה עצמה לקח גם 3 שנים להתאושש מאותו משחק עם הגול באופסייד של לנדאו, הפועל עצמה לא הצליחה לקום מהקרשים ב-99' אחרי השרוכים והתפוצצה רק שנתיים אחרי ועוד דוגמאות לא חסרות. מלבד זאת היתה גם טראומה נוספת של הדחה מפתיעה מאירופה ע"י קבוצה בינונית-מינוס, גם בדקה ה-90 בתחילת השנה.
אז אחרי הטראומה הכפולה הזו, התברר לאלישע שהוא איבד בקיץ את צמד הבלמים שהיוו את הבסיס להגנה המצויינת שהיתה להם אשתקד, ובנוסף איבד גם את בעל הבית במרכז המגרש (כיאל) ואת מלך השערים שלו. אם לא די בכך הוא התחיל את העונה ללא השוער שלו עד למחזור ה-8 כמדומני וגם הכוכב הגדול שלו, קטן, סבל מפציעה ממושכת. פציעה אמרתי? כל שחקן בסגל שלהם נראה לי עבר פציעה העונה, מסיללה הנהדר נעדר תקופה מאד ממושכת ועוד הרבה שחקנים סבלו מפציעות רבות.
האם אלישע בכה על כך? התלונן? תירץ? נאדה. בא לבת גלים לעבודה יום-יום ולמרות הכל, זולת הפועל (ופנצ'ר מקרי נגד נתניה) חיפה לא הפסידה לאף קבוצה וד"ש לאשדוד, ק"ש, בית'ר, בנ יהודה והפועל חיפה....(שכחתי מישהי?)

אני רוצה לראות את גוטמן מאבד אליפות בדקה ה-90, מודח מאירופה בדקה ה-90, מאבד בקיץ אחד את דוגלס ובאדיר, ידין ושכטר, פותח את העונה ללא אניימה במשך 8 מחזורים, גילי לא מתפקד כל העונה כמעט ופצוע, זהבי נפצע לכמה חודשים ועוד כמה פציעות נוספות לשחקנים אחרים, מפסיד פעמיים לחיפה אבל מסיים במקום הראשון בליגה ומנצח את משחק העונה המכריע בדרך לדאבל (אפשרי מאד לחיפה העונה). משום מה אני מתקשה לראות את זה קורה. אולי כן, אבל זה לא מפחית מההישג של אלישע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
אסור להרים ידיים.
אני מקווה שאותו גוטמן שפישל אתמול בענק, אבל היה אותו אחד שהרים את הקבוצה (באופן הכי מילולי שקיים) אחרי דרבי ה"איך שמחתם בתיקו", ידע לפקס את עצמו ואת הקבוצה לקראת שבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:30 
להערכתי חיפה עוד תאבד נקודות ולכן אם הפועל תנצח את כל המשחקים שלה עד סיום העונה היא תיקח את הדאבל שוב. הבעיה היא בראש ובראשונה אצלנו ולא אצל חיפה. יש לנו בליגה שלושה משחקים שכל אחד יותר קשה מקודמו ויש לנו קבוצה עם יותר מידי שחקנים שחוקים. הצוות המקצועי צריך להרים אותם מהרצפה. קשה מאוד אבל אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:33 
Charlie כתב:

+1
הוא מאמן מצויין. הוא עשה שטויות במהלך משחקי העונה האחרונים אבל הוא עושה עבודה מעולה בחיפה בעיקר בשימוש החומרים המוגבלים שיש לו ובהכנה למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:38 
גיא האדום כתב:
להערכתי חיפה עוד תאבד נקודות ולכן אם הפועל תנצח את כל המשחקים שלה עד סיום העונה היא תיקח את הדאבל שוב. הבעיה היא בראש ובראשונה אצלנו ולא אצל חיפה. יש לנו בליגה שלושה משחקים שכל אחד יותר קשה מקודמו ויש לנו קבוצה עם יותר מידי שחקנים שחוקים. הצוות המקצועי צריך להרים אותם מהרצפה. קשה מאוד אבל אפשרי.

איך הגעתם לזה שאם חיפה מאבדת נקודות נגד מכבי ( לא רואה את חיפה מפסידים , בונה על תיקו ) אז אנחנו לוקחים אליפות ?
אם אני לא טועה וזכרוני לא כזה גרוע , שוויון נק' - משחק על האליפות בר"ג.
ומה הקשר בכלל לדאבל עכשיו ? הגביע מעניין לי את הביצה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:39 
איזה אופטימיות, מאתמול אני בלחץ מהעובדה שאנחנו עלולים בעוד שבועיים לבעוט שוב בדלי, והפעם מול מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:41 
Charlie כתב:

צודק באלף אחוז
אתמול אלישע עשה למאמן הדגול שלנו בית ספר לאימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: