קומוניסים כתב:
Charlie כתב:
איך אנשים מזלזלים פה באלישע....אם חיפה זוכה באליפות העונה - זו האליפות שלו נטו.
דיי נו
אלישע התחיל את העונה עם קבוצה שעברה טראומה איומה של אובדן אליפות ודאית במחזור הסיום. להבדיל, לבית'ר לקח 3 שנים להתאושש מאותו משחק בימק"א נגד הפועל, לחיפה עצמה לקח גם 3 שנים להתאושש מאותו משחק עם הגול באופסייד של לנדאו, הפועל עצמה לא הצליחה לקום מהקרשים ב-99' אחרי השרוכים והתפוצצה רק שנתיים אחרי ועוד דוגמאות לא חסרות. מלבד זאת היתה גם טראומה נוספת של הדחה מפתיעה מאירופה ע"י קבוצה בינונית-מינוס, גם בדקה ה-90 בתחילת השנה.
אז אחרי הטראומה הכפולה הזו, התברר לאלישע שהוא איבד בקיץ את צמד הבלמים שהיוו את הבסיס להגנה המצויינת שהיתה להם אשתקד, ובנוסף איבד גם את בעל הבית במרכז המגרש (כיאל) ואת מלך השערים שלו. אם לא די בכך הוא התחיל את העונה ללא השוער שלו עד למחזור ה-8 כמדומני וגם הכוכב הגדול שלו, קטן, סבל מפציעה ממושכת. פציעה אמרתי? כל שחקן בסגל שלהם נראה לי עבר פציעה העונה, מסיללה הנהדר נעדר תקופה מאד ממושכת ועוד הרבה שחקנים סבלו מפציעות רבות.
האם אלישע בכה על כך? התלונן? תירץ? נאדה. בא לבת גלים לעבודה יום-יום ולמרות הכל, זולת הפועל (ופנצ'ר מקרי נגד נתניה) חיפה לא הפסידה לאף קבוצה וד"ש לאשדוד, ק"ש, בית'ר, בנ יהודה והפועל חיפה....(שכחתי מישהי?)
אני רוצה לראות את גוטמן מאבד אליפות בדקה ה-90, מודח מאירופה בדקה ה-90, מאבד בקיץ אחד את דוגלס ובאדיר, ידין ושכטר, פותח את העונה ללא אניימה במשך 8 מחזורים, גילי לא מתפקד כל העונה כמעט ופצוע, זהבי נפצע לכמה חודשים ועוד כמה פציעות נוספות לשחקנים אחרים, מפסיד פעמיים לחיפה אבל מסיים במקום הראשון בליגה ומנצח את משחק העונה המכריע בדרך לדאבל (אפשרי מאד לחיפה העונה). משום מה אני מתקשה לראות את זה קורה. אולי כן, אבל זה לא מפחית מההישג של אלישע.