תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 03:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 21/4
הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 05:38 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

העונשים בדרך
חכמון הושעה ויגיע לשימוע קורנפיין לדין על צעקות: "אפס מאופס" ידין לדין על התגרות באוהדים הפועל ובית"ר עדיין מלקקות את הפצעים
ליאב נחמני, יורי ילון ורותם גרוסמן
השופט אלי חכמון צפוי
להיענש על ידי איגוד השופטים בעקבות תצוגת האימים שלשום ברבע גמר הגביע בין הפועל ת"א לבית"ר ירושלים.
הוועדה המקצועית מתכוונת להיפגש עם חכמון בשבוע הבא ולעבור איתו על אירועי המשחק כמו גם לשמוע את טיעוניו לפנדל ששרק בדקה ה88- אחרי נפילה ברחבה של טוטו תמוז. כבר אתמול החליטו באיגוד להשעות את חכמון מכל פעילות עד להודעה חדשה והוא ייאלץ לנוח במחזור הליגה הקרוב.
בכירי האיגוד הודו בשיחות סגורות כי זו היתה "אחת מתצוגות השיפוט החלשות שנראו העונה במשחקי הליגה הבכירה." בדו"ח שהגיש חכמון ציין כי לא הבחין בקטטה ההמונית שפרצה בין השחקנים בסיום וכי עודכן עליה ממפקד כוח השיטור במגרש סנ"צ יורם אוחיון. האחרון סיפר כי האלימות פרצה בעקבות התגרות של קשר הפועל אביחי ידין באוהדי בית"ר ועל כך הוא צפוי לעמוד לדין. עוד ציין חכמון כי בסיום השתלחו בו אנשי בית"ר ובהם איציק קורנפיין שלטענתו צעק לעברו: "אפס מאופס. אין לך מושג ואתה יכול לרשום את זה בדו"ח." השופט הוסיף עוד כי מגן בית"ר שהורחק אלי דסה "הגיע בריצת אמוק אך נעצר על ידי אנשי בית"ר."
הירושלמים ידרשו מההתאחדות לפסול את חכמון מלשפוט בעתיד את משחקי הקבוצה. גורם בהנהלה הסביר: "אם קורנפיין הגיע למצב שבו יורד לדשא זה אומר הכל. זה היה פשוט שוד. כולם זוכרים מה חכמון עשה לנו לפני שנה מול הפועל ב"ש והנה הוא עשה זאת שוב. אסור לו לשפוט יותר בליגת העל. הוא לא מתאים לרמה הזאת."
קורנפיין יעמוד לדין על העלבת שופט דסה על התנהגות לא הולמת בנסיבות מחמירות והקבוצה על התנהגות אוהדיה. בבית"ר דורשים להעניש את אביחי ידין ובן שהר וטוענים כי ידין הוריד חולצה מול שער 10 שבו ישבו אוהדי בית"ר והחל לרקוד מולם בהפגנתיות. שהר הם מספרים הניף לעבר היציע אצבע משולשת. שי חדד שקם מהספסל מחה בפני ידין ואז החלה המהומה שכללה דחיפות ומכות שבמהלכן טוענים בבית"ר תקף ואליד באדיר את קובי מויאל וגרם לחבלות בפניו.
במועדון זועמים גם על אנשי האבטחה שהיכו את אוהדי בית"ר.
סתמנו להם את הפה
"אלי (גוטמן) ביקש ממני למסור שהוא אוהב אתכם" נאם יוסי אבוקסיס בפני שחקני הפועל. "נלחמתם כמו גברים והשגתם את המטרה עם הרבה נחישות כפי שהוא ואני מבקשים מכם."
יממה אחרי ה0:1- על בית"ר נראו הרבה חיוכים בוולפסון. גוטמן נעדר מהאימון מסיבות אישיות ועוזרו אבוקסיס העביר את האימון לשחקנים. במועדון כעסו על העמדתו לדין של ידין על סעיף הפרת סדר. "למה את קובי מויאל שצולם בועט בשחקנים שלנו לא העמידו לדין"? הסבירו בהנהלה "האנשים של בית"ר התנהגו בצורה מחפירה והשמיעו קללות גזעניות. לפחות סתמנו להם את הפה והעפנו אותם מהגביע."
ספורטינג ליסבון העבירה הצעה לרכישת ערן זהבי תמורת 750 אלף יורו אולם האדומים מתכוונים לסרב להצעה מכיוון שבקשר מעוניינת גם קבוצה גרמנית שמוכנה לשלם מיליון יורו וחצי כשסעיף השחרור שלו עומד על מיליון יורו בלבד.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 21/4
הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
צריך להוציא מהחוק את השטות הזאת התגרות באוהדים.
מה זה הסעיף המטומטם הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 07:23 
אלוהים ישמור איזה עליהום עושים על חכמון. פופוליזם דוחה.
כולה טעות שיפוט (שהיא הרבה הרבה פחות נוראית ממה שעשו ממנה). טעות שבכל מחזור יש 2 יותר חמורות ממנה.

אגב, את הקוון שלקח לנו 2 נקודות מול אשדוד השעו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 07:24 
כל המדינה על חכמון ואפשר לחשוב ששופטים אחרים לא טועים כאן בסיטונאות (ובעצם בכל מקום בעולם) ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
אם יש צדק, ביטר יורדים ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

אם יש צדק הפועל מנצחים את בית"ר בטדי בדקה ה92 וקפטן ערבי מניף צלחת בפרצוף של המזדיינים האלה.
אה...רגע... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 07:54 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אלוהים ישמור איזה עליהום עושים על חכמון. פופוליזם דוחה.
כולה טעות שיפוט (שהיא הרבה הרבה פחות נוראית ממה שעשו ממנה). טעות שבכל מחזור יש 2 יותר חמורות ממנה.

אגב, את הקוון שלקח לנו 2 נקודות מול אשדוד השעו?

את הספין שקורנפיין עושה בימים האחרונים צריך ללמד בבתי הספר לתקשורת.
במקום שבית"ר יועמדו לדין על התפרעות אוהדים, פריצה למגרש, נהמות גזעניות, השלכת חפצים, התפרעות שחקנים, התפרעות הנהלה וכו', הם מסיטים את האש לכיוון של חכמון ואביחי ידין, ועושים זאת באופן מבריק, כך שבית"ר תינצל שוב מהעונש הכבד שהיה מגיע לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין איפה כל הכתבים האפסים האלו היו במשחק. בבית"ר כבר מזמן הגיעו למסקנה שמבחינתם ההגנה הכי טובה היא התקפה בכל הנוגע למעשים של הקהל שלהם.
למה אף כתב לא מציין את כל החפצים שנזרקו ע"י אוהדי בית"ר? למה אף כתב לא מציין שהאוהדים שלהם קיבלו מכות כי הם ניסו לפרוץ לדשא? איך אף אחד לא שמע את הקריאות הגזעניות שלהם?
איך השחקנים של בית"ר יצאו נקיים מכל הסיפור? מכות כאלו בין שחקנים, שברור לכל מי התחיל אותן לא ראיתי מעולם בארץ. איך סטיבן כהן יצא מזה בזול? איך באדיר לעזאזל יצא האלים בסיפור אחרי הלינץ' שהוא חטף?

יכול להיות שכל הכתבים האלו ראו את המשחק מהבית וניזונו מהשטויות של שרף הנבלה? או שאולי הם רצו כמה דקות לפני שנגמר המשחק בשביל לברוח מהפקקים? כי עושה רושם שאף אחד מהם לא היה במגרש בדקות הסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
אלי חכמון אומר שהמהומה התחילה בגלל.... אבל אלי חכמון גם אמר שהוא לא היה ולא ראה את האירוע ועודכן ע"י המשטרה.

קורנפיין לא עושה שום ספין, התקשורת עושה לעצמה ספין, ואין אף גורם מטעם הפועל שיגיע לדבר.
איפה גבע שיתראין בכל מקום אפשרי ויגיד חד משמעית את מה שאנחנו כותבים פה בפורום? איפה אוסידון?
איפה כל גורם אחר מטעם הקבוצה שיצא נגד מחול השדים הזה?

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 21 אפריל 2011, 09:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 09:28 
חכמון היה בדרך לחדר הלבשה שכל התיגרה הגדולה התחילה. אפילו אם אני לא טועה הוא כבר היה בתוך החדר הלבשה....

אז איך הוא יכול לציין את זה בדו"ח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 10:06 
red_o כתב:
חכמון היה בדרך לחדר הלבשה שכל התיגרה הגדולה התחילה. אפילו אם אני לא טועה הוא כבר היה בתוך החדר הלבשה....

אז איך הוא יכול לציין את זה בדו"ח?

הוא היה בדרך לחדר ההלבשה, כשהוא הגיע ליד השער הוא התסובב, ראה את המכות, הסתכל מהצד ונשאר במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
הוא עמד ביחד עם שאר השופטים איפשהו באזור שבין עיגול האמצע לרחבה שקרובה לשער 5. הם עמדו בשורה ורק התבוננו בנעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 10:34 
רבותיי, מה שהיה בסיום המשחק זה משחק בובות. כלום. שום דבר. נאדה. רוצים לראות מה זה קרב אגרופים כדת וכדין?
סיום המחשק במסגרת קופה ליברטדורס. fluminense 4-argentinos juniors 2(הארגנטינאים הודחו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 10:35 
בית"ר כמובן שלא יקבלו כלום כי הדינים שם יחשבו שההתפרעות של האוהדים הגיע מהפרובוקציה של ידין
בעוד ההתפרעות הגיע בכלל אחרי הפנדל כאשר ניצן לא יכל לעמוד אפילו בשער עקב זריקת חפצים
ואם לא היו יסמניקים גם אוהדי בית"ר כבר היו בדשא מנסים לפגוע בשופט או בלך תדע מי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
קורנפיין עודכן ע"י המשטרה. בושה שהוא כתב את זה בדוח ובושה שמשתמשים בזה. באותה מידה הוא יכל להיות מעודכן ע"י הטלויזיה בדיוק במה שקשרה, אבל לא עושים את זה לעולם!

בנוסף, העליהום על חכמון מזכיר לי עוד עליהום על אותו חכמון. באופן מפתיע המרויחה היא שוב הפועל ת"א. בשנה שעברה הוא הרחיק את רפאלוב בצהוב שני על התחזות (מפוקפקת, אמנם, אך לא בלתי מתקבלת על הדעת).
התקשורת שחטה אותו, האיגוד השעה אותו. הוא התנצל בפומבי, וגם בישיבת האיגוד שנערכה באותו השבוע. התנצל!!! לא היה מעולם דבר כזה. אגב, אחד השופטים הבכירים שהיו פה דיבר באותה ישיבה, ודווקא הצדיק את חכמון. אבל מה זה משנה. צריך להתנצל בפני חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 11:36 
אדום נחמד כתב:
קורנפיין עודכן ע"י המשטרה. בושה שהוא כתב את זה בדוח ובושה שמשתמשים בזה. באותה מידה הוא יכל להיות מעודכן ע"י הטלויזיה בדיוק במה שקשרה, אבל לא עושים את זה לעולם!

בנוסף, העליהום על חכמון מזכיר לי עוד עליהום על אותו חכמון. באופן מפתיע המרויחה היא שוב הפועל ת"א. בשנה שעברה הוא הרחיק את רפאלוב בצהוב שני על התחזות (מפוקפקת, אמנם, אך לא בלתי מתקבלת על הדעת).
התקשורת שחטה אותו, האיגוד השעה אותו. הוא התנצל בפומבי, וגם בישיבת האיגוד שנערכה באותו השבוע. התנצל!!! לא היה מעולם דבר כזה. אגב, אחד השופטים הבכירים שהיו פה דיבר באותה ישיבה, ודווקא הצדיק את חכמון. אבל מה זה משנה. צריך להתנצל בפני חיפה.

אכן יש התנפלות מוגזמת בגלל שגיאת שיפוט שמתרחשת בכל פינה בעולם הכדורגל אבל ... מדובר על שופט גרוע (שגם קיפח אותנו בעבר). זה מה שקורה עם שופטים לא טובים: מזיקים לכולם. בסוף הכל מתאזן. הוא לא מתאים לשפוט בשתי הליגות הבכירות. אם כבר שגיאות שיעשה אותן איפה שאין כיסוי תקשורתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 11:49 
gigs כתב:
בית"ר כמובן שלא יקבלו כלום כי הדינים שם יחשבו שההתפרעות של האוהדים הגיע מהפרובוקציה של ידין
בעוד ההתפרעות הגיע בכלל אחרי הפנדל כאשר ניצן לא יכל לעמוד אפילו בשער עקב זריקת חפצים
ואם לא היו יסמניקים גם אוהדי בית"ר כבר היו בדשא מנסים לפגוע בשופט או בלך תדע מי.

בית"ר וקורנפיין לא יענשו כי הפנדל שנשרק לחובתם היה מפוקפק.
ככה זה עובד, למרבה הבושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 11:59 
צריך לקרוא היום בידיעות אחרונות את מה שהניג כובש, כל מילה שלו בסלע!
הוא יורד על התקשורת שמלאה באינטרסים ושחטה את חכמון(הוא מציע לכל כתב לכתוב מהיום אם מי הוא אוהד)
הוא גם כותב שבסופר קלאסיקו בליגה נתנו פנדל שלא היה לריאל ולא היתה שום שחיטה על השופט, אף אחד לא בכה ולא רמס את כבודו.
ורק בארץ קשה לעיתונות לראות את הפועל ת"א מצליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 12:09 
אדום נחמד כתב:

לפי אחד העיתונים היום בועדה המקצועית של איגוד השופטים יש חברים שחושבים שחכמון צדק בפנדל
לגבי המשטרה אז דוח שיטור קביל בבית הדין של ההתאחדות בדיוק כמו דוח השופט בגלל זה אביחי עומד לדין ובגלל זה הפועל עמדה לדין בגלל הקריאות על אהובה תומר בגביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
אדום נחמד כתב:

לפי אחד העיתונים היום בועדה המקצועית של איגוד השופטים יש חברים שחושבים שחכמון צדק בפנדל
לגבי המשטרה אז דוח שיטור קביל בבית הדין של ההתאחדות בדיוק כמו דוח השופט בגלל זה אביחי עומד לדין ובגלל זה הפועל עמדה לדין בגלל הקריאות על אהובה תומר בגביע

אם אתה אומר שדוח משטרה קביל בבית הדין, אז אני מודה על טעותי. לא הכרתי את זה. עד כמה שידוע לי מה שלא נכתב בדוח שופט לא מעניין. אבל בסדר. שיהייה.

לגבי האיגוד, זה בכלל לא משנה מה הם יחליטו בועדה. גם אם הוא יזוכה פה אחד. הנזק נעשה, המדינה בטוחה שהפועל היתה בפיגור 1-0 וחכמון נתן לה 2 זריקות עונשין מהפנדל וכך ניצחנו. את הקרב הזה איבדנו מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 12:56 
לגבי חכמון ... הייתי במשחק ואני אחד שמקליט כל משחק שיש להפועל ושאני חוזר אני רואה אותו 90 דקות ובוחן כל פאול או שריקה שהייתה נראת לי לא בסדר .... תסתכלו בשריקה לפנדל
חכמון עומד מאחורי טוטו תמוז ומה שהוא רואה זה את דסה מלפני טוטו עם הרקגל למעלה ואת טוטו מיד נופל .... אם אני חכמון גם אני שורק לפנדל ! הוא באמת לא אשם בשריקה הזו מהזווית שלו זה נראה פנדל קלאסי ... לדעתי הקוון יותר אשם שלא התערב בשריקה מאשר חכמון !
בכלל מקרה על הזין שלי אנחנו בחצי גמר הם בפליאפון תחתון !

לגבי ידין זה ממש בזיון !
שיראו לבית הדין שקובי מויאל עשה אותו דבר בדיוק לפני חודש וקצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4059332,00.html

ציטוט:
בית"ר: "לשלול מאלי חכמון את התג הבינלאומי"

אני רק מקווה, שמרוב התעסקות בחכמון ובהדחה המוצדקת שלהם מהגביע, הם ירדו ליגה(אמן אמן אמן אמן!)

מה סדר המשחקים שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 13:13 
dino כתב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4059332,00.html

ציטוט:
בית"ר: "לשלול מאלי חכמון את התג הבינלאומי"

אני רק מקווה, שמרוב התעסקות בחכמון ובהדחה המוצדקת שלהם מהגביע, הם ירדו ליגה(אמן אמן אמן אמן!)

מה סדר המשחקים שלהם?

חבורה של דפוקים בשכל, אבל התקשורת בלי לשים לב (או עם לשים לב) ממשיב ליצור מציאות, ככה "על הדרך":
ציטוט:
בירושלים החריפו את המאבק בשופט שגרם להדחתם ברבע גמר גביע המדינה

כאילו אם לא היה פנדל, הם היו בוודאות מנצחים. הרי הפועל שכבו עליהם ברבע שעה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 15:07 
ראיון עם טוטו תמוז באתר הרשמי של פיפ"א
http://www.fifa.com/worldfootball/clubf ... 22546.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:
dino כתב:

אם יש צדק הפועל מנצחים את בית"ר בטדי בדקה ה92 וקפטן ערבי מניף צלחת בפרצוף של המזדיינים האלה.
אה...רגע... :)

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 15:19 
metal כתב:

כאשר הפועל תל אביב להתחיל לשחק שלהם, את הצעת המחיר עבור ליגת חה אל התואר ביום שני חג הפסחא, הזמן הישראלי אלופת-12 יהיה להסתכל על אדם אחד בפרט לפטר אותם לתפארת: טוטו תמוז.

23 בן מרושת מרשים 19 שערים במהלך העונה הרגילה הדף תרשימים הבקיע במדינה של שבעה מיליון תושבים. "אני חושב שיש לי עונה טובה, אבל עדיין יש מקום לשיפור", אמר תמוז ב בלעדית בראיון FIFA.com .

אלופי המכהן, אשר התחרו בשלב הבתים של ליגת האלופות העונה, סיים חמש נקודות מאחורי מנהיגי הליגה מכבי חיפה במקום השני. עם זאת, goalgetter הראשי שלהם הוא עדיין בטוח בצד שלו יכול לשמור את הגביע באליפות טענו בפעם הראשונה מזה עשור בשנה שעברה.

"יש לנו סיכוי טוב לזכות בתואר העונה", המשיך תמוז. "הייתי להחליף את עמדתי בתור מלך השערים של הכותרת בכל יום, כי הצוות הוא תמיד יותר חשוב מאשר בודדים כל אחד."

ילדות קשה
זה סוג של צניעות המילואים הוא בדיוק מה שהופך הניגרי יליד איש מול אופי כזה חביב. "טוטו", כמו עמיתיו מכנים אותו לסירוגין בשטח, היא תמיד מחייכת לכל הדעות אדם מרוצה מאוד, אם כי הגורל לא עסקו תמיד אותו יד הנדיב.

בגיל רק שני, צעיר עזב תמוז בניגריה עבור המולדת המאומצת שלו, כאשר אביו, לשעבר ניגריה הבינלאומי קלמנט Temile, חתם על בית"ר נתניה. עם זאת, כאשר המועדון נקלע לקשיים כלכליים, הוריו של תמוז היה לקבל את ההחלטה בלתי אפשרי לחזור ניגריה ולהשאיר את בנם מאחור עם אחד מחבריו של אביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 15:44 
טוטו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/178391.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 18:01 
קומוניסים כתב:
metal כתב:

כאשר הפועל תל אביב להתחיל לשחק שלהם, את הצעת המחיר עבור ליגת חה אל התואר ביום שני חג הפסחא, הזמן הישראלי אלופת-12 יהיה להסתכל על אדם אחד בפרט לפטר אותם לתפארת: טוטו תמוז.

23 בן מרושת מרשים 19 שערים במהלך העונה הרגילה הדף תרשימים הבקיע במדינה של שבעה מיליון תושבים. "אני חושב שיש לי עונה טובה, אבל עדיין יש מקום לשיפור", אמר תמוז ב בלעדית בראיון FIFA.com .

אלופי המכהן, אשר התחרו בשלב הבתים של ליגת האלופות העונה, סיים חמש נקודות מאחורי מנהיגי הליגה מכבי חיפה במקום השני. עם זאת, goalgetter הראשי שלהם הוא עדיין בטוח בצד שלו יכול לשמור את הגביע באליפות טענו בפעם הראשונה מזה עשור בשנה שעברה.

"יש לנו סיכוי טוב לזכות בתואר העונה", המשיך תמוז. "הייתי להחליף את עמדתי בתור מלך השערים של הכותרת בכל יום, כי הצוות הוא תמיד יותר חשוב מאשר בודדים כל אחד."

ילדות קשה
זה סוג של צניעות המילואים הוא בדיוק מה שהופך הניגרי יליד איש מול אופי כזה חביב. "טוטו", כמו עמיתיו מכנים אותו לסירוגין בשטח, היא תמיד מחייכת לכל הדעות אדם מרוצה מאוד, אם כי הגורל לא עסקו תמיד אותו יד הנדיב.

בגיל רק שני, צעיר עזב תמוז בניגריה עבור המולדת המאומצת שלו, כאשר אביו, לשעבר ניגריה הבינלאומי קלמנט Temile, חתם על בית"ר נתניה. עם זאת, כאשר המועדון נקלע לקשיים כלכליים, הוריו של תמוז היה לקבל את ההחלטה בלתי אפשרי לחזור ניגריה ולהשאיר את בנם מאחור עם אחד מחבריו של אביו.

מי תירגם את זה? טל ברודי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
איתי "אני מחרבן על הקבוצה שלי" שכטר ממשיך לנהל מו"מ דרך התקשורת.
כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: