תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הרכב להמשך
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
אחרי ששמחנו, אפשר להתחיל לדאוג.
הפועל לא מצליחה לייצר מצבי הבקעה בכלל. מאז הגול של טוטו נגד סכנין אפילו לא כבשנו בבלומפילד שלא מפנדל. אפילו נגד הפועל רמת גן לא הגענו למצבים.
גם בעשרה שחקנים בית"ר הצליחה להכתיב את קצב המשחק, להשתלט על האמצע ולהגיע בקלות מבהילה ל-16 שלנו.
ערן זהבי - וזה נאמר פה מאות פעמים - הרבה יותר אפקטיבי כשהוא בא מאחור, ממרכז המגרש, והוא בטח לא יכול להיות באגף כי הוא ממילא בורח לאמצע ותוקע שם הכל. שי, עם כל האהבה, לא בכושר משחק להרכב. אף הרמה שלו לא מדויקת (ואיבדנו היום מלא הזדמנויות של קרנות וכדורים חופשיים), הוא כמעט לא מצליח להרוויח כדורים במרכז המגרש ובטח לא לרדוף אחרי שחקנים. הדקות הבודדות שהפועל נראתה סביר היום היו עם סלים בצד וערן מאחור. ידין יצא בגלל הצהוב, אבל הוא חייב לפתוח ליד ערן (הוא לא מי יודע מה העונה ויש לו "איירבולים" מפחידים כשהוא מנסה לתקל ולא מצליח, אבל הוא עדיף משי).
אלרואי או סלים להרכב, וערן אחורה. אין ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הרכב להמשך
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם ההסתכלות קדימה ולגמרי מסכים עם המסקנה.
לא בטוח שגוטמן מספיק אמיץ "לוותר" על קשר אחורי משעמם ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:11 
כתבתי את זה במשחק הקודם, שי צריך לרדת לספסל, ערן מקדימה, ידין קישור אחורי. אלרואי או טועמה באגפים.
מה שיותר מטריד שבמחצית גוטמן ביקש מגילי לעזור לקנדה, הוא די זרק זין על ההוראה והתרוצץ ללא מטרה. לצערי גילי לא יכול לעלות הרכב במשחק הבא, אין לו מחויבות בהגנה, בהתקפה הוא חסר ביטחון, ובשביל לייצר מהלך אחד ב90 דקות את זה יכולים לעשות שחקנים אחרים. אולי הוא יעזור יותר כאשר יעלה מספספל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:13 
גוטמן ואבוקסיס חיים בלה לה לנד אם הם חושבים שההרכב הנוכחי יביא אליפות. גביע בקושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:14 
ההרכב הזה תקוע ולא זז
הם יכולים להגיד שהם נלחמו עד מחר

הקבוצה הזאת שכחה מהלכים בסיסיים של כדורגל.
אין דאבל פס
אין ריצה לשטח מת
אין החלפת מקומות
אין מסירה וכניסה ולרחבה
כלום. משחק של ליגה ג'. אני יצאתי מזועזע מהמשחק הזה. קיוותי שאחרי כל מה שהיה בימים האחרונים היום לפחות נחזור לרמה סבירה. זה היה נורא.

שחקן נשארים מאחור או נשארים למעלה, אין לחץ , אין כלום.
הפועל משחקת עם 2 קשרים אחוריים שעושים עבוד של אחד, ועם 2 חלוצים שאף אחד מהם הוא לא יוצא מצבים ואז נתקענו עם עוד צמד שבעצם רק אמור לסיים את המהלך.
נשאר גל שיש, שיכול להיות ילד נחמד, אבל הוא באמת לא מספיק טוב. נשארו גילי שלא דומה כלום, זהבי שכבר פחות משקיע ואיבד מהביטחון, ועומרי קנדה.

שי בכלל בכושר גרוע. תוריד אותו לספסל ותכניס את אלרואי על העמדה של זהבי. תכניס את שבחון במקום בן סהר, ותגדיל את הסיכוי לצירופי מסירות בקישור.
אנחנו לא דומים לכלום. תתעוררו כבר. הכי מפחיד שהנציחון הזה הולך לסנוור אנשים ויגידו שהעיקר התוצאה. זה יבעט לנו בתחת בפעם הבאה.
אלי,
תחליף את ההרכב,
ובחיאת, אל תגע בעומרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
כל קומבינצייה בה גילי + ערן בספסל (כן שניהם) טובה יותר מההרכב ששיחק היום.
הם שניהם לא מספיק רעבים, לא מדוייקים ולא עושים את העבודה שלהם.
אליפות לוקחים בנחישות, בהקרבה וגם עם יכולת, ולשניים אין את זה בשבועות האחרונים יש שיאמרו מתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:17 
אגב,
הייתי מנסה להסיט את טועמה לעמדת המגן שמאלי.
בדיוק כמו כפיר אדרי, זה יכול להציל לו את השנים האחרונות בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:19 
מסכים עם ערן, אבל לדעתי כל זמן שאניימה לא יחזור המשחק ההתקפי של הפועל לא יחזור למה שהתרגלנו אליו עד לפני יותר מחדש.
החיסרון של אניימה תוקע לנו את כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:26 
אני כמובן מסכים עם ערן. זה מה שאומרים פה כבר כמה שבועות ואני באמת לא מבין איך הראש של גוטמן עובד ולמה הוא ממשיך אם המערך הזה.
כששי וידין באמצע הפועל משחקים עם הנעת כדור לצדדים והמשחק פשוט תקוע. ערן חייב לשחק ליד ידין. חייב.
אפילו יותר מזה. לאור החולשה של מרכז השדה שלנו, אולי כדאי לעבור ל 4-5-1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:31 
אלי - די עם ה4-4-2

כמה שזה קשה וכואב- תוותר על בן למשחק אחד ושחק 4-5-1 עם אלרואי בשמאל גילי בימין וערן באמצע שיצטרף כחלוץ שני!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:32 
אוגוסטוס היל כתב:
אני כמובן מסכים עם ערן. זה מה שאומרים פה כבר כמה שבועות ואני באמת לא מבין איך הראש של גוטמן עובד ולמה הוא ממשיך אם המערך הזה.
כששי וידין באמצע הפועל משחקים עם הנעת כדור לצדדים והמשחק פשוט תקוע. ערן חייב לשחק ליד ידין. חייב.

אולי זה היה לפני חודש. היום זה כבר בטוח. די ל4-4-2 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:34 
ערן חייב לשחק ליד שי וסלים להרכב , רק ככה התחילו לזוז עניינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:40 
ההרכב פחות חשוב, יותר המערך
הפועל תמשיך ב4-4-2 עם שני חלוצי רחבה ושני קשרים אחוריים לא מצטרפים, היא לא תגיע יותר מדי רחוק.
כל העונה היכולת הזו היא עקב המערך הכל כך לא דינמי הזה.
לצערי, אני לא רואה את גוטמן מחליף את בן או טוטו לטובת עוד קשר(אלרואי או סלים)
אני ממשיך להתעקש ששי ואביחי יהיו יותר טובים אם מקדימה יהיו שלושה קשרים יצירתיים ולא שני חלוצים שרחוקים מהם כ"כ ואת גילי וערן שלא במיטבם, אבל את זה נוכל לבדוק רק בשטח.
אניימה, קנדה, פאצ'לקה, פרנסמן, בן דיין, ידין, אבוטבול, ורמוט, זהבי, אלרואי כהן/סלים, טוטו/בן

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:41 
NARKOTIKA כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אולי זה היה לפני חודש. היום זה כבר בטוח. די ל4-4-2 .

יש בעיה עם 4-5-1. מערך כזה עם גילי, אלרואי וסלים שזהבי מאחור, ייצור פקק באמצע. אף אחד מהשחקנים האלה הוא לא שחקן שטבעי עבורו להיות ברחבה. הפועל שיחקו כל השנה הקודמת 4-4-2 ששכטר הוא חלוץ שבורח לאגף. היום בהפועל, לא טוטו ולא בן סהר יכולים לעשות את התפקיד הזה, כי אין להם את היכולות של שכטר. החלוץ היחידי שיכול לעשות את זה, תתפלאו, הוא ויקטור מרעי. השחקן היחיד כמעט שיש לו את הנתונים הפיזיים לעבור שחקן על הקו. מכיוון שזה לא יקרה, הפועל צריכים לשחק עם ידין וזהבי מאחורה, גילי ולדעתי אלרואי כהן. כל זה בתנאי שכל הקשרים האלה יידעו לעשות תנועה בלי כדור ולפנות שטחים לחלוצים או לנסות לעשות דאבל פאסים חכמים דרך האמצע. המשחק של הפועל, בפעם האלף, הוא סטטי. 4 קשרים התקפיים יעשות אותו עוד יותר סטטי והרבה פחות מהיר (כי כל שחקן שתכניס במקום תמוז או סהר יהיה פחות מהיר מהם). ההרכב עם זהבי וידין מאחורה ועם תמוז וסהר מקדימה עבד מצוין השנה. לשם צריך לחזור, ולא פחות חשוב, חייבים לקבל בחזרה את גילי ורמוט.
זהבי היום עשה כבר צעד בכיוון הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 00:29 
אוגוסטוס היל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: