תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
אלי גוטמן והפועל תל אביב עשו כמעט הכל כדי לקבל את בן שהר אליהם העונה. שהר עמד לפתוח את עונתו השנייה באספניול, אבל היה נתון למסע שכנועים לא קל. אלא שבניגוד למה שפורסם בארץ, שהר לא באמת רצה לחזור לישראל. הוא חשש שזה יתקע לו את הקריירה. ללא ידיעתו, פנתה הפועל תל אביב להנהלת אספניול והגישה הצעה כספית גדולה עבור שאילתו של החלוץ. המועדון הספרדי, שהיה גם כך בקשיים כספיים, קפץ על ההזדמנות ולמעשה אישר את העסקה בניגוד לרצונו של החלוץ.

כ-10 חודשים עברו מאז. בן שהר הפך לשחקן הכי טוב בהפועל תל אביב. בטח בסיבוב השני שהסתיים השבוע. למרות התחלה מוזרה, כפי שהסיפור בפתיח מעיד. למרות לא מעט מהמורות בדרך, כפי שאתם ודאי יודעים. יתרה מזו, הקשיים ביגרו את שהר וסידרו לו עונה שבה הוא הסיר לא מעט ספקות – גם לעצמו וגם מול אחרים. ועדיין, למרות סיבוב שני מדהים, שהר עדיין לא מרגיש בבית בקבוצת נעוריו ולא שש להמשיך בה גם בעונה הבאה. למה בעצם?

נובמבר האחרון יירשם ללא ספק כנקודת השפל בקריירה של שהר. אחרי גידופים מצד הקהל והתקשורת והר הביקורת שהתרסק עליו, החלוץ הרגיש הכי לבד בעולם. למרות ניסיונות מצד אלי גוטמן ומספר שחקנים בקבוצה לעודד אותו בשיחות סגורות, שהר לא הרגיש מבחינתו שמדובר בגיבוי אמיתי. בשיחות פרטיות קונן אז לא פעם החלוץ על הטעות הקשה שעשה כשחזר ארצה. כל משפט שנכתב נגדו בתקשורת וכל ביקורת שחטף מהיציע או מהצוות המקצועי, רק בודדו אותו יותר.

"כולם פה שופטים אותי כאילו יודעים מה עבר עליי", אמר באותן שיחות. "כולם פתאום שוכחים שזו העונה הראשונה שלי בליגת העל ושאני לא רגיל לקצב פה בכלל. אף אחד לא נעמד להגנתי והפכו אותי לשחקן ספסל מבלי לחשוב פעמיים ומבלי לתת לי בטחון שכל חלוץ חייב אותו. אני מרגיש פשוט לבד".

חשוב לציין, כי שהר עצמו לא התייאש לגמרי מהמצב ואת חבריו לקבוצה ניסה לשכנע להגיע איתו לאימונים אישיים. שהר עבד שעות לבדו בחדר הכושר, אבל בפנים עדיין הרגיש רע. הוא הרגיש שהובטח לו מקום בהרכב תוך כדי מסע השכנועים בקיץ להביא אותו מאספניול, הבטחה שלא מומשה לדעתו. אחרי שטוטו תמוז חתם בקבוצה דרכו של שהר לספסל הייתה קצרה. סהר גם הרגיש שחלק מחבריו לקבוצה לא סומכים עליו. שהם מפחדים לתת לו את הכדור, וגם כשניסה להוכיח אחרת, הרגיש שאף אחד כבר לא מאמין בו.

"לאורך כל הקריירה שלי אף פעם לא הבטחתי לאף שחקן מקום בהרכב", הגיב השבוע גוטמן. "נכון, בקיץ חיזרתי אחרי בן ורציתי אותו מאוד בקבוצה, אבל הוא היה צריך להוכיח את עצמו. אני חושב שבן עשה צעד חשוב לקריירה שלו כשבא להפועל. נכון שלכולם יש תקופות פחות טובות, אבל הוא הוכיח עד כמה הוא שחקן טוב והוא קיבל את דקות המשחק שכל כך היו חסרות לו. אני חושב שהעונה הזו תתרום לו עוד הרבה בעתיד. הצלחה שלו בהמשך הקריירה תשמח אותי".

אבודים

בין לבין, שהר נפגע קשות ממאמן הנבחרת לואיס פרננדז, שלדעת מקורביו החלוץ הפקיר אותו. שהר ציפה לגב שקיבל דני בונדר, שהמשיך לשחק בנבחרת למרות שלא היה בהרכב של קבוצתו. דרור קשטן עשה זאת. פרננדז פחות. שהר חלם לשווק את כרטיס הביקור פעם נוספת דרך משחקי הנבחרת, אבל נותר מחוץ לסגל והרגיש כי חרב עליו עולמו.

שהר יצר את השינוי לבדו. אולי בגלל זה הוא עדיין לא התחבר באופן מלא להפועל תל אביב ולא סבור שהיא זו שהדביקה אותו בסיפור ההצלחה שלה. שהר יצר את השינוי אחרי שהחליט להתמודד עם הבעיות ולהפסיק להתמודד עם רעשי הסרק שיוצרים סביבו. הוא נפתח ושיתף את חבריו, בלא מעט שיחות, בדברים מאוד חושפניים, כולל החלטות גרועות שקיבל במישור האישי והמקצועי. הוא פנה לרב איפרגן ושינה את שמו. מותר לא לאהוב את הצעד הזה, אבל קשה להתעלם מכך ששהר הפסיק לצפות מאחרים והתחיל לדאוג לעצמו.

"מעבר ליכולת המקצועית שלו, שהר הוכיח העונה הרבה בגרות נפשית", טוען אבי תקווה, שיודע כמה זה קשה לחזור לארץ. "מבחינת יכולות תמיד ידענו שלבן יש את כל מה שצריך. אבל החזרה לארץ היא קשה מאוד לכל שחקן, במיוחד מישהו שעדיין בתחילת הקריירה שלו. אני מאמין שהשנים שהוא היה לבדו חישלו אותו להצלחה ולכן הוא לא התייאש גם שחטף לא מעט ביקורת מצד כולם. שהר צריך להיות גאה על העונה הזו. היא תעזור לו בהמשך הדרך באספניול".

כידוע, שהר לקח את המלצת הרב, אך לא רק משם הגיעה הישועה. באותה תקופה ולאחר אותה שיחה עם הרב, החליט החלוץ כי הוא חייב להפסיק להיות ממורמר, גם אם הפך לשחקן ספסל. בהפועל מספרים כי דווקא למשחק מול ליון בליגת האלופות בצרפת, שהר הגיע רגוע ושליו מתמיד, כאחד שכבר השלים עם מעמדו. רצה הגורל ושכטר נפצע כבר בדקה התשיעית בכתפו, ומאז הכל השתנה.

"אם בן לא היה כל כך הרבה שנים רחוק מישראל, קשה לראות איך היה יוצא מהמצב הזה", פרגן אחד מחבריו לקבוצה. "כל שחקן בארץ כבר היה נשבר מזמן, אבל הוא לא הפסיק להאמין ולהתאמן הכי קשה שיש, גם כשאף אחד כבר לא ספר אותו. כולם שוכחים שהוא עדיין ילד, אבל המחשבה שלו וכוח הרצון שלו הם של שחקן מנוסה. בזכות הדברים האלה הוא חזר להצליח".

בין האכזבה להצלחה, לאורך כל העונה ליוו את החלוץ הבעיות הכלכליות שנבעו מהמעבר להפועל תל אביב. סהר לא התלונן על הפיחות בשכרו ועל המקרים בהם לא קיבל את כספו מאספניול, למרות שלא פעם הוא קיבל שיחות טלפון לא נעימות מספרד שתהו לגבי המצב. שהר לא אהב להתעסק בזה, השיחות העיקו עליו, אבל לא הייתה לו ברירה. הוא המשיך, ביחד עם משפחתו, ללחוץ על הפועל תל אביב לנסות ולסגור את החוב, אבל הפעם לא נתן להפרעות להסית אותו מהעיקר.

"אני לא רוצה להתייחס לכתבה", סיכמה השבוע אימו, בתיה, בתגובה לדברים שהובאו כאן. "מה שכן, אני יכולה להגיד שבן קיבל העונה שיעור לחיים בהפועל. הוא הבין שהוא לא צריך לבטוח באף אחד והוא איבד את התמימות שלו. אני חושבת שאם יש משהו הרוויח העונה, זו התבגרות המנטאלית שאני מקווה שתשפיע עליו לטובה בשנים הקרובות".

http://sports.walla.co.il/?w=//1816603/@@/item/printer

_________________
I have learned to hate all traitors, and there is no disease that I spit on more than treachery.
Aeschylus


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:01 
סהר בשבועיים האחרונים הלך חצי שנה אחורה.
לפני הזימון לנבחרת, הוא סוף סוף התחיל לעבור שחקנים והזכיר קצת את שכטר.
שבוע בלי לשחק, והוא שוב נראה כמו אחד שלא כל כך קשור למשחק.

הוא מאוד לא חכם אם הוא חוזר לספרד. הוא חייב פה עוד שנה לפחות.

_________________
http://www.hapoelshop.co.il


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
חרטה אש
כשהשחקן חלש, הוא חלש.
מה הוא מצפה ? להיות חלש, ואני לא מדבק רק על הבקעה, ולקבל מקום בהרכב כשיש לידך תמוז ושכטר ?

_________________
העץ נותן צל גם לאדם הבא לכרותו.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
אם אימו היתה משחררת קצת חבל זה היה יכול רק להוסיף לקריירה של בנה.
לפני שני משחקים הוחלף סער בבלומפילד.
5 דקות לאחר סיום המשחק היתה עסוקה הגברת בשיחה עם עיתונאי ממעריב ואמרה לו " טוטו היה היום אפס, אבל את מי מוריד גוטמן לספסל ? את בן".

_________________
אדום עולה עולה, ואופטימי אשם בהכל !!!!!!
מי שמקלל היום את היריבים עלול לקלל מחר את השחקנים והמאמן ,לעלות במעלה היציע ולהרביץ לאוהדים, וללכת מכות עם שחקנים...אין כבר ממה להזהיר.
הפועל מייצגת את הפועל וגם את ישראל!!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:09 
אדום אופטימי כתב:

5 דקות לאחר סיום המשחק היתה עסוקה הגברת בשיחה עם עיתונאי ממעריב ואמרה לו " טוטו היה היום אפס, אבל את מי מוריד גוטמן לספסל ? את בן".

באמת שהייתי מרחיק אותה מבלומפילד.

_________________
http://www.hapoelshop.co.il


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
בסיבוב הראשון הוא היה זוועה, הכי רע בהפועל.
את הסיבוב השני הוא פתח טוב מאוד אבל בכמה משחקים האחרונים שכל הקבוצה משחקת לא טוב הוא שוב זוועה.

אספניול? אולי בליגה השניה.

_________________
I'd rather die on my feet, than live on my knees


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:17 
הוא עושה את טעות חייו ברגע שהוא חוזר לספרד.
באמת, אני אוהב אותו. יהיה חבל מאוד בשבילו לעצור את ההתקדמות הזאת.

_________________
הפועל זה החיים.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:18 
אמא יש רק אחת. מזל.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:20 
ואני דווקא שמעתי את בתיה סהר לא פעם ןלא פעמיים מאוד מפרגנת לטוטו, כולל פעם אחת שבן קיבל שחקן מצטיין והיא טענה שטוטו היה צריך לקבל היום ולא בן.
יש לנו 2 חלוצים נהדרים שמשתפים פעולה ומאוד מפרגנים אחד לשני, חבל שיש כאלה שמחפשים לסכסך

בן שהר :HEART2:
יכולים לספר לי באלף כתבות שהוא ״לא מרגיש בבית בקבוצת נעוריו״
אני מרגיש שהוא אחושרמוטה שחקן בית, את הקילומטרז שהוא עושה וכמה הוא נחוש לכדור ונלחם עליו, אי אפשר שלא לראות

_________________
תעשו חברות בעמותה יא שרמוטות!


נערך לאחרונה על ידי דני גולפיטק בתאריך 19 אפריל 2011, 16:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:21 
דני גולפיטק כתב:
ואני דווקא שמעתי את בתיה סהר לא פעם ןלא פעמיים מאוד מפרגנת לטוטו, כולל פעם אחת שבן קיבל שחקן מצטיין והיא טענה שטוטו היה צריך לקבל היום ולא בן.
יש לנו 2 חלוצים נהדרים שמשתפים פעולה ומאוד מפרגנים אחד לשני, חבל שיש כאלה שמחפשים לסכסך


:ROSE:

_________________
אמרו לי "אתה לא נורמלי תפסיק כבר לקחת ללב"
הם לא מבינים שזה ככה כשמישהו אוהב


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
אוי איזה מסכן סהר.
הוא היה רע וגוטמן לא השאיר אותו בהרכב.
הוא לא היה רגיל לקצב פה..הוא רגיל לרוץ מהר יותר ופתאום הוא לא הבין איך לרוץ לאט.
הוא לא ידע שבשביל לשחק הוא צריך להשקיע ולהשתפר. הוא חשב שיתנו לו לשחק כי הוא בן סהר. ממש מפתיע.
ילך לאספניול וישב שם על הספסל גם. כי זה מה שהוא שווה היום. למרות התקופה המצוינת שהוא עבר בחודשיים האחרונים(לא כולל ר"ג)

_________________
את הסמל הרקום בתמונה שלי, אני הכנתי. שש הגיע..
גיורא בא..
מש"ח..


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:28 
בן שהר :ROSE:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:32 
בן לא יכול להתלונן על הקרדיט שקיבל
כשהגיע לו לשחק הוא שיחק
מה שכן, עצוב ששני שחקני בית (דני ובן) מרגישים שהקהל התנכל להם בתקופות הפחות טובות. לא יזיק קצת יותר סבלנות, בטח כלפי שחקני הבית


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
ואני דווקא שמעתי את בתיה סהר לא פעם ןלא פעמיים מאוד מפרגנת לטוטו, כולל פעם אחת שבן קיבל שחקן מצטיין והיא טענה שטוטו היה צריך לקבל היום ולא בן.
יש לנו 2 חלוצים נהדרים שמשתפים פעולה ומאוד מפרגנים אחד לשני, חבל שיש כאלה שמחפשים לסכסך

בן שהר :HEART2:
יכולים לספר לי באלף כתבות שהוא ״לא מרגיש בבית בקבוצת נעוריו״
אני מרגיש שהוא אחושרמוטה שחקן בית, את הקילומטרז שהוא עושה וכמה הוא נחוש לכדור ונלחם עליו, אי אפשר שלא לראות

זה אופי של שחקן, לא זה שהוא שחקן בבית
גם בחראפשחאפ הוא שיחק ככה. פשוט שחקן מהסוג שכיף לאהוב. כבר בליסבון היה אפשר לראות

בן שהר, בן שהר, בן שהר עולה :ROSE:

_________________
"יש! פולין! פולניה!" (בנאדו)|"זו הגרלה קלה" (שטראובר)|"אין סיכוי שנפסיד בחנוכה" (אליהו)|"ניקח אליפות כי אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ" (קינן)|"בלי שירי שואה" (פניני)
תודה רבה אבא. מכל הקבוצות דווקא הפועל.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:38 
Oleg Neduda כתב:
בן לא יכול להתלונן על הקרדיט שקיבל
כשהגיע לו לשחק הוא שיחק
מה שכן, עצוב ששני שחקני בית (דני ובן) מרגישים שהקהל התנכל להם בתקופות הפחות טובות. לא יזיק קצת יותר סבלנות, בטח כלפי שחקני הבית

זה כי הם מפונקים נטו.

התלונות שלהם כלפי ביקורת מהקהל היא בעיקר על ה"האויש" שהקהל עושה אחרי שהם עושים פעולה לא טובה, ועל ביקורת אחרי משחקים. לפני כל משחק שער 5 שר בשבילם והם מחזירים לו במחיאות כפיים. בחיים לא קרה שהם התחלפו או ירדו מהמגרש והקהל שרק להם בוז.

שילכו למכבי ובית"ר. נראה איך שם יקבלו אותם אחרי חודשיים של משחק זוועתי. יש לנו מלא זבל בקהל שמקלל, אבל זה דברים ששומעים בעיקר בתוך היציע. זה אף פעם לא היה משהו גורף או מחובר לקצב אחיד. במקרה כזה זה רק עידוד.

_________________
http://www.hapoelshop.co.il


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
אולי תשמרו את זה לסוף העונה?

_________________
הפועל לא נקייה עד שהיא לא שלנו!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
אולי תשמרו את זה לסוף העונה?

לראשונה אני מסכים איתך.
זה ממש אבל ממש לא הזמן לדיבורים האלה על העונה הבאה!

בן סהר :ROSE:
טוטו תמוז :ROSE:
אלי גוטמן :ROSE:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
בן הוא כניראה שחקן משקיען . זה חלק מהמשחק שלו בין אם הוא מרגיש בבית ובין אם לא.
לא חושב שמישהו ביקר אי פעם את ההשקעה מצידו של בן.

אני מאמין לתכני הכתבה, ומאמין למה ששמעתי במו אוזני באופן מקרי..
זה עדיין לא אומר שבהיזדמנויות אחרות הגברת אינה מפרגנת לטוטו. אין לך קשר .

_________________
אדום עולה עולה, ואופטימי אשם בהכל !!!!!!
מי שמקלל היום את היריבים עלול לקלל מחר את השחקנים והמאמן ,לעלות במעלה היציע ולהרביץ לאוהדים, וללכת מכות עם שחקנים...אין כבר ממה להזהיר.
הפועל מייצגת את הפועל וגם את ישראל!!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:47 
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
בן לא יכול להתלונן על הקרדיט שקיבל
כשהגיע לו לשחק הוא שיחק
מה שכן, עצוב ששני שחקני בית (דני ובן) מרגישים שהקהל התנכל להם בתקופות הפחות טובות. לא יזיק קצת יותר סבלנות, בטח כלפי שחקני הבית

זה כי הם מפונקים נטו.

התלונות שלהם כלפי ביקורת מהקהל היא בעיקר על ה"האויש" שהקהל עושה אחרי שהם עושים פעולה לא טובה, ועל ביקורת אחרי משחקים. לפני כל משחק שער 5 שר בשבילם והם מחזירים לו במחיאות כפיים. בחיים לא קרה שהם התחלפו או ירדו מהמגרש והקהל שרק להם בוז.

שילכו למכבי ובית"ר. נראה איך שם יקבלו אותם אחרי חודשיים של משחק זוועתי. יש לנו מלא זבל בקהל שמקלל, אבל זה דברים ששומעים בעיקר בתוך היציע. זה אף פעם לא היה משהו גורף או מחובר לקצב אחיד. במקרה כזה זה רק עידוד.


לדני שרקו בוז יותר מפעם אחת לצערי
גם לביברס נגד מכבי פ"ת נדמה לי


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 16:50 
דני גולפיטק כתב:
ואני דווקא שמעתי את בתיה סהר לא פעם ןלא פעמיים מאוד מפרגנת לטוטו, כולל פעם אחת שבן קיבל שחקן מצטיין והיא טענה שטוטו היה צריך לקבל היום ולא בן.
יש לנו 2 חלוצים נהדרים שמשתפים פעולה ומאוד מפרגנים אחד לשני, חבל שיש כאלה שמחפשים לסכסך

בן שהר :HEART2:
יכולים לספר לי באלף כתבות שהוא ״לא מרגיש בבית בקבוצת נעוריו״
אני מרגיש שהוא אחושרמוטה שחקן בית, את הקילומטרז שהוא עושה וכמה הוא נחוש לכדור ונלחם עליו, אי אפשר שלא לראות

ב2 האימונים היחידים בוולפסון שראיתי העונה היה ברור שמי שהשקיע בהם הכי הרבה הוא בן סהר שגם נשאר אחרון על הדשא.

_________________
לא רוצים טביב בהפועל!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: בן סהר :HEART2:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 17:10 
מזמן לא הייתה בארץ/וואלה כתבה ״מפרקנת״ על שחקן של הפועל לפני משחק חשוב.

:HEART2: בן סהר :HEART2:

_________________
עד מתי רשעים יעלוזו?


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 17:26 
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
בן לא יכול להתלונן על הקרדיט שקיבל
כשהגיע לו לשחק הוא שיחק
מה שכן, עצוב ששני שחקני בית (דני ובן) מרגישים שהקהל התנכל להם בתקופות הפחות טובות. לא יזיק קצת יותר סבלנות, בטח כלפי שחקני הבית

זה כי הם מפונקים נטו.

התלונות שלהם כלפי ביקורת מהקהל היא בעיקר על ה"האויש" שהקהל עושה אחרי שהם עושים פעולה לא טובה, ועל ביקורת אחרי משחקים. לפני כל משחק שער 5 שר בשבילם והם מחזירים לו במחיאות כפיים. בחיים לא קרה שהם התחלפו או ירדו מהמגרש והקהל שרק להם בוז.

שילכו למכבי ובית"ר. נראה איך שם יקבלו אותם אחרי חודשיים של משחק זוועתי. יש לנו מלא זבל בקהל שמקלל, אבל זה דברים ששומעים בעיקר בתוך היציע. זה אף פעם לא היה משהו גורף או מחובר לקצב אחיד. במקרה כזה זה רק עידוד.


לדני שרקו בוז יותר מפעם אחת לצערי
גם לביברס נגד מכבי פ"ת נדמה לי

לדני אף פעם לא שרקו בוז כשהוא ירד מהמגרש.
ביבראס הייתה הפעם היחידה והוא לא הוזכר בשיחה הזאת. וזה קרה פעם אחת. זה היה מגעיל, אבל פעם אחת.

_________________
http://www.hapoelshop.co.il


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 17:39 
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
בן לא יכול להתלונן על הקרדיט שקיבל
כשהגיע לו לשחק הוא שיחק
מה שכן, עצוב ששני שחקני בית (דני ובן) מרגישים שהקהל התנכל להם בתקופות הפחות טובות. לא יזיק קצת יותר סבלנות, בטח כלפי שחקני הבית

זה כי הם מפונקים נטו.

התלונות שלהם כלפי ביקורת מהקהל היא בעיקר על ה"האויש" שהקהל עושה אחרי שהם עושים פעולה לא טובה, ועל ביקורת אחרי משחקים. לפני כל משחק שער 5 שר בשבילם והם מחזירים לו במחיאות כפיים. בחיים לא קרה שהם התחלפו או ירדו מהמגרש והקהל שרק להם בוז.

שילכו למכבי ובית"ר. נראה איך שם יקבלו אותם אחרי חודשיים של משחק זוועתי. יש לנו מלא זבל בקהל שמקלל, אבל זה דברים ששומעים בעיקר בתוך היציע. זה אף פעם לא היה משהו גורף או מחובר לקצב אחיד. במקרה כזה זה רק עידוד.


לדני שרקו בוז יותר מפעם אחת לצערי
גם לביברס נגד מכבי פ"ת נדמה לי

לדני אף פעם לא שרקו בוז כשהוא ירד מהמגרש.
ביבראס הייתה הפעם היחידה והוא לא הוזכר בשיחה הזאת. וזה קרה פעם אחת. זה היה מגעיל, אבל פעם אחת.


לדני שורקים בוז הרבה פעמים במהלך המשחקע. מזה לעזעזל משנה אם זה היה במהלך המשחק או בירידה מהדשא?
ואם תסתכל טוב טוב ולא תהיה קטנוני תראה שדיברתי על שחקני בית, בדיוק כמו ביברס


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "בהפועל בן למד לא לבטוח באיש"
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
התלונות שלהם כלפי ביקורת מהקהל היא בעיקר על ה"האויש" שהקהל עושה אחרי שהם עושים פעולה לא טובה, ועל ביקורת אחרי משחקים. לפני כל משחק שער 5 שר בשבילם והם מחזירים לו במחיאות כפיים. בחיים לא קרה שהם התחלפו או ירדו מהמגרש והקהל שרק להם בוז.

שילכו למכבי ובית"ר. נראה איך שם יקבלו אותם אחרי חודשיים של משחק זוועתי.

_________________
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.