תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אות כבוד מטעם הפורום ל"פובלציסט" אלעד ליפשיץ
הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:37 
אני בדר"כ לא טורח לפתוח שרשור בגלל איזה טור דעה שכותב אידיוט תורן בתקשורת, אבל האמת שממש חיכיתי לטור של הדביל הזה, במסווה של איזה הוגה דעות מלומד והוא לא איכזב:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1225387.html
אני באמת נהנה ולוגם כל מילה ביצירה הזו שוב ושוב ולא מפסיק להנות.

כמובן אי אפשר שלא להקדיש לו שוב את הטור הנפלא שכתב בתחילת העונה:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1191142.html
ציטוט:
1. בהזדמנות, תנו הצצה באבי נמני וביוסי מזרחי ברגעים שלאחר גול. היכן שגוטמן ואבוקסיס עושים אלף פוזות למצלמות, הצוות במכבי נותר קול. עובדים בשקט, לא מחפשים להחצין, לא מחבקים בטירוף קרחות, לא מגזימים בהבעות.

מגיע למכבי תל אביב לקחת אליפות העונה. חד וחלק, בסולמות של צדק זה מוכרח לקרות. לא תמצאו בכל הליגה קבוצה מחויבת יותר: תמדדו ותבדקו את רמת הנחישות, אחר כך אם אתם רוצים גם תערכו לזה קיזוז, ועדיין מכבי תוביל בפער עצום. כאן לא תמצאו את דאווין התסבוך הנפשי של הפועל תל אביב, וגם לא את העונה החצי פיננסית של מכבי חיפה. מבחינת הרצון, מכבי כבר מזמן ברחה לליגה.
המועדון הזה, שבמשך כל השנים היו ההתנשאות והרברבנות לשמו האמצעי, הפך העונה צנוע וזהיר. נכון, הכסף נשפך שם כמו מים, אבל ההיסטוריה כבר הוכיחה שבמכבי גם יודעים לפזר מזומנים ולצאת לבסוף עם כלום. העונה מפעילים שם זיכרון ארוך ונדמה שבכל צעד נזהרים כמו מאש שלא כל העסק יתפוצץ שוב בפוף עלוב. אין אווירה של סחרור, אין ביטויים וכותרות של ביטחון מופרז. הספק שמנקר במכבי כל הזמן, שומר אותה מעצמה.

עוד ניצחון, עוד שלוש נקודות, קו ההתקדמות עתה יציב ומבטיח, ובצדו שקט תעשייתי, אלמנט חדש, מקצועי ומפתיע. זוהי הגדרתה הטהורה של קבוצה מורעבת שמעניין אותה רק התואר, רק התכלס, רק חודש אחד בסוף העונה, רק צלחת. ומנגד, מה שלא מעניין זה כל מיני סיפורים יפים לפסיכולוג. רוצים לדבר על פוקוס, מטרה? מכבי היא הכתובת. בא לכם לשמוע על רגש ותחושה? שיחות נפש תנסו אצל טביב, הראל וגוטמן.

2. ועדיין, הספקות, כאמור, מנקרים כל הזמן. גם אתמול הניצחון לא היה מובטח בשום שלב. במכבי דבר לא אטום, ולמעשה פנדל שלא נשרק בדקה האחרונה הציל את הנקודות. רבים מדברים כעת על הצורך של מזרחי לערוך חילופים, למנוע תסכול ומירמור, לתת לכל הכוכבים את המנה. כאן, לכאורה, מסומנת נקודת התורפה. אלא שמזרחי הוא האיש המתאים למשימה: לא מגה טקטיקן עם מחברות, אבל מחונן אמיתי מבחינת אינטליגנציה רגשית. עם סגל כזה, זאת כנראה החשובה שבסגולות.

עכשיו, לאחר הצהרת הכוונות הברורה של פתיחת העונה, מכבי אמורה לעבור לשלב הבא בדרך למטרה. השלב הזה ידרוש הוכחת עליונות, והוא ייערך בעוד שני מחזורים בדיוק: הגיע זמנה של מכבי לנצח דרבי. אחרת, כלום כאילו לא השתנה, וגוטמן ואבוקסיס יוכלו לחזור ולשחרר הבעות עמוקות מול המצלמה.

ולחשוב שיש פה כמה אנשים שעובדים איתו, משתתף בצערכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אות כבוד מטעם הפורום ל"פובלציסט" אלעד ליפשיץ
הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
עד מתי סמרטוטים, עד מתי???
כמה בכי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 10:18 
את מי אוהד הקשקשן הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 10:44 
מדובר באיש יוצא דופן בטמטומו.
מה שמרשים במיוחד זה העקביות שלו.
הוא לא מפספס הזדמנות.
תענוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
את מי אוהד הקשקשן הזה?

נדמה לי את מכבי
"כישוף תודעה" :LOL2:
ממש מאסה על תורת ההכרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
אחרי הטור שכתב על מכבי הטמבל הזה צריך לחפור בור עמוק מאוד ולהיות שם ל5 שנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 10:59 
הוא שכח להוסיף שקבוצתו האהודה תעשה את שלה כדי לתקן את העוול שנגרם לחיפה ותפניק את החיפאים בניצחון קליל. אגב, מעניין אם במקרה והיינו מסיימים ראשונים ת׳ליגה הסדירה, הוא היה יוצא בטור הפוך, שמדבר על איך שגלגל מסתובב לו ושמגיע להפועל להידפק מהקיזוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
מה אתם רוצים ממנו? לליפשיט יש עורך, ויש מי שמשלם לו כסף עבור ערימת הטמטום שהוא מייצר מהמקלדת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 11:13 
Karl Marx כתב:
מה אתם רוצים ממנו? לליפשיט יש עורך, ויש מי שמשלם לו כסף עבור ערימת הטמטום שהוא מייצר מהמקלדת שלו.

זה אותו עורך שכתב אחרי המשחק בשאלקה שהקמפיין של הפועל בליגת האלופות הוא הגרוע ביותר של קבוצה ישראלית במפעל או שכבר החליפו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 12:50 
שימו לב לקטע ענק בטור מתחילת העונה -

ציטוט:
רוצים לדבר על פוקוס, מטרה? מכבי היא הכתובת. בא לכם לשמוע על רגש ותחושה? שיחות נפש תנסו אצל טביב, הראל וגוטמן.

2 שורות אח"כ -

ציטוט:
אלא שמזרחי הוא האיש המתאים למשימה: לא מגה טקטיקן עם מחברות, אבל מחונן אמיתי מבחינת אינטליגנציה רגשית. עם סגל כזה, זאת כנראה החשובה שבסגולות

אז רגע, מה צריך, מחברות טקטיקה ומטרה או אינטיליגנציה רגשית ותחושה?

כל אחד שמסוגל לחבר כמה משפטים יכול להיות עיתונאי, פשוט מדהים. אין שום תהליך סינון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 12:50 
אם כבר נפתח אשכול פובלציסטים איכותיים, עודד שלו בווינט מראה שהוא חזק בתחרות:

ציטוט:
אם יעקב שחר לא רוצה שתסריט העונה שעברה יחזור על עצמו, כדאי שיפעל במלוא כוחו נגד ההחלטה ההזויה של אבי לוזון. וגם, מסכמים סיבוב: מי השחקן המצטיין? המאמן (כפול שניים)? האכזבה (לא קשה לנחש)? ומי נכנס לנבחרת?
עודד שלו
פורסם: 18.04.11, 08:50

הסיבוב השני של ליגת העל בכדורגל ננעל אתמול בדרמטיות, הודות לניצחון של בני יהודה על מכבי פתח תקווה והתיקו בין מכבי נתניה למכבי חיפה אמש (א'). זה הזמן לסכם 30 משחקים לפני פתיחת הפלייאוף. מישהו אמר קיזוז?

אוהדי מכבי חיפה ומכבי נתניה? יש לנו הפתעה בשבילכם. הקליקו!
לטבלת ליגת העל

1. לשים קץ לביזיון. יעקב שחר, בוקר טוב. כשאבי לוזון רקם בלילות את הרעיון ההזוי של הקיזוז, אתה החרשת. לא התנגדת, כי חשבת שזו תהיה הדרך לעצור את בית"ר ירושלים של ארקדי גאידמק. בסופו של דבר, זה פעל נגדך בעונה שעברה, וכמו שזה מסתמן כרגע - זה עלול לפגוע בהישגים הספורטיביים של מועדונך גם השנה.

צילום ועריכה: אורן אהרוני

צפו בתגובות ל-1:1 בין נתניה למכבי חיפה (צילום ועריכה: אורן אהרוני)

אם עכשיו לא תיקח את היוזמה, יחד עם בעלי הקבוצות שאינם שפוטים של יו"ר ההתאחדות, הקיזוז המבזה עלול להישאר כאן לעונה נוספת.

2. ישראליות במיטבה 1. הניצחון המרשים על עירוני קריית שמונה גרם למכבי חיפה להוריד הילוך נגד מכבי נתניה. נכון שהקופסה זה מגרש קשה, בטח לקבוצה כמו חיפה, אבל זה עדיין לא סיבה ליכולת העלובה במחצית השנייה שבה נתניה היתה יכולה לנצח את המשחק. זה עלה לאלישע לוי ושחקניו בנקודה סופר-יקרה לקראת הפלייאוף העליון, שהשנה יהיה קשה יותר. במקום אשדוד יש נתניה, במקום בית"ר ירושלים משחקים נגד קריית שמונה.

אלי גוטמן. ניסה להחזיר את שחקניו לקרקע (צילום: עוז מועלם)

3. ישראליות במיטבה 2. שחקני הפועל תל אביב חושבים שהכל יבוא להם בקלות, לפי דבריו של אלי גוטמן. בחלק השני של העונה הגישה של האדומים היתה בדיוק כך, כאשר אצל חלק מהשחקנים אפשר היה לזהות שובע. כדאי לגוטמן להקרין לשחקניו את משחקי ברצלונה - קבוצה שכבר השיגה הכל בשלוש העונות האחרונות, וששחקניה שמרוויחים פי 10 ופי 100 משחקני הפועל, נלחמים כמו מטורפים בכל משחק ועל כל תואר.

4. משחק של כבוד. הפועל באר שבע טיפסה ממעמקי התסכול והשיגה ניצחון אדיר ואוויר לנשימה בפלייאוף כדורעף החופים הידוע גם בשמו - הפלייאוף האמצעי. מכבי תל אביב? שחקניה שוב הוכיחו שאין להם טיפה של כבוד כלפי האוהדים שעדיין מגיעים, הבוס שעדיין משלם בזמן ושמם הטוב.

שחקני מכבי תל אביב. אין כבוד לאוהדים (צילום: אורן אהרוני)

עכשיו יש לצהובים חמישה משחקים בבלומפילד, ואם הם לא ישיגו לפחות שלושה ניצחונות, הם יכולים לשכוח מכרטיס לליגה האירופית. כדאי מאוד לאיוניר ושחקניו להתנפל על היריבה בכל משחק, גם נגד מכבי חיפה, כדי לתקן את מה שהיה נגד הירוקים בפלייאוף בשנה שעברה.

5. להילחם בגזענות בכל הכוח. ביום חמישי שעבר הציעו בכירי משרד המשפטים לאגף המשפטי בהתאחדות לכדורגל, להחמיר את צעדי הענישה נגד קריאות גזעניות במגרשים. ההצעה להפסיק את המשחק במקרה של קללות על רקע גזע או צבע, נתקלו בינתיים בכתף קרירה מצד ההתאחדות.

פדרו גלבאן. שחקן הסיבוב שלנו, מה שמגיע - מגיע (צילום: דרור עינב)

כדאי מאוד לכל פקידי המשפט בגוף שמנהל את הכדורגל שלנו לשתף עם זה פעולה ואף להחמיר. קבוצה שאוהדיה ישמיעו את הקריאות והנהמות המכוערות, משחקה יופסק ואף ייפסק נגדה עונש טכני. רק סנקציה של אובדן נקודות עשויה להצליח לחנך את הברברים במגרשים.

6. שחקן הסיבוב: פדרו גלבאן. ליאור רפאלוב מנהיג את מכבי חיפה, טוטו תמוז ובן שהר לא מפסיקים לכבוש בהפועל ת"א. אבל שחקן הסיבוב שלנו הוא הארגנטיני הנפלא של בני יהודה, השחקן שהכי כיף והכי מרגש לראות אותו במגרשי ליגת העל. 14 שערים ב-23 משחקים הם מאזן מדהים. מעניין יהיה לראות היכן ישחק בעונה הבאה.

יובל נעים. נעשה לו עוול בהפועל פתח תקווה (צילום: דרור עינב)

7. מאמן הסיבוב: ראובן עטר ויובל נעים. דרור קשטן התקמבק עם בני יהודה, רן בן שמעון בנה מועדון לתפארת בקריית שמונה, אבל המאמנים של מכבי נתניה והפועל פתח תקווה (לשעבר) הם מאמני הסיבוב בצוותא. עטר הדהים כשהצעיד את נתניה בתקציב מינימלי לשש הגדולות; נעים הצליח לתפקד בסביבה כל כך לא מקצוענית כמו הנהלת הפועל פ"ת, ולהביא אותה לעמדה נוחה של הישרדות בליגת העל.

8. אכזבת הסיבוב. כמו בסיבוב הראשון, אלה הצהובים מתל אביב. את ששת המחזורים האחרונים של הסיבוב הם סיימו ללא ניצחון, כולל חמישה הפסדים, רובם מביכים למדי. אוסף של שחקנים שנראים כמו כלום ושום דבר, ובמילים אחרות - לעוף על ה-120 מיליון.

דג'אני. אחד משני הילומים של נתניה בנבחרת הסיבוב (צילום: אלי אלגרט)

9. נבחרת הסיבוב: אוסטין אג'ידה; אוראל דגני, אריק בנאדו, ביבאן פרנסמן, טאלב טוואטחה; קובי דג'אני, לירוי צעירי, פדרו גלבאן, ליאור רפאלוב; בן שהר, עדן בן בסט.

10. המחזור הבא. רגע אחרי הדגים ורבע גמר הגביע, ושניה לפני המופלטות, יוצא לדרך הפלייאוף בליגה השישית בטיבה באירופה. לאיוניר אין זמן לאסוף את השברים, כי כבר בשבת הוא נפגש למאבק איתנים מול קריית שמונה בקרב

ישיר על המקום השלישי. בלי לירן שטראובר המורחק ועם הרבה חשש מהקבוצה שקירקסה את הצהובים פעמיים העונה.

יומיים מאוחר יותר, באותו אצטדיון, אש. בני יהודה, ללא שום רגשי נחיתות, חולמת על חזרה לאירופה ועוד ניצחון מתוק על האדומים השנואים. מכבי חיפה מתחילה את המסע בדרך לתיקון הסיוט משנה שעברה מול מכבי נתניה בבית, וקשה לראות כיצד עטר וחניכיו, שירגישו נפילת מתח אחרי ההעפלה לפלייאוף העליון, יצליחו לא להפסיד לחיפה בפעם השנייה תוך שבוע.

מה עם הפלייאוף האמצעי? בהגרלה שהתקיימה במשרדי ההתאחדות לכדורגל, נקבע כי בשבת הקרובה שחקני מכבי פ"ת והפועל חיפה אחראים להביא מטקות ושש-בש למגרש. שמן שיזוף - באחריות הפועל עכו ובאר שבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 12:53 
איזה כתב עלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 13:05 
איך אומרים?"שייחיו הקנאים וייסבלו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
וואלה, לא יודע מה הבעיה בטור שלו. אמר בעיקר דברים נכונים
לגבי הקיזוז, אין לי בעיה עם אנשים שחושבים שהוא בזיוני. יש לי בעיה רק עם אלה שחושבים שהוא לא ספורטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 13:24 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לגבי הקיזוז, אין לי בעיה עם אנשים שחושבים שהוא בזיוני. יש לי בעיה רק עם אלה שחושבים שהוא לא ספורטיבי.

אולי. אני הפסקתי לקרוא במשפט הראשון:
ציטוט:
אם יעקב שחר לא רוצה שתסריט העונה שעברה יחזור על עצמו, כדאי שיפעל במלוא כוחו נגד ההחלטה ההזויה של אבי לוזון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אולי. אני הפסקתי לקרוא במשפט הראשון:
ציטוט:
אם יעקב שחר לא רוצה שתסריט העונה שעברה יחזור על עצמו, כדאי שיפעל במלוא כוחו נגד ההחלטה ההזויה של אבי לוזון

טוב אתה מוזמן לקרוא את ההמשך.
לאנשים מותר להתנגד לקיזוז..

מהמשפט המצוטט באמת אפשר להבין שהכותב חושב שהקיזוז אשם באובדן האליפות, מה שכמובן לא נכון מבחינה ספורטיבית...אבל זו נקודת שפל קטנה מאוד ביחס למה שהורגלנו מהתקשורת.
מה גם שבהמשך הוא מזכיר ששחר תמך בקיזוז בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 13:50 
תקרא שוב את המשפט:
ציטוט:

כלומר, יעקב שחר צריך עכשיו לפעול כנגד הקיזוז של העונה הנוכחית (אם הוא לא רוצה שהתסריט של העונה שעברה יחזור).

טעה/לא התכוון/ פרוידיאני/ כל התשובות נכונת.
לא מעניין אותי.
ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
יעקב שחר צריך להתנגד להחלטה של עצמו? ומה יקרה אם גולדהאר ישתגע ויקנה תשחקנים של חיפה או גיידמאק ירוויח את כל מה שהפסיד? אז הוא צריך להתנגד להתנגדות של ההחלטה של עצמו?
"עיתונאי ספורט" :HEART2:
עכשיו אני מבין איך לפני כמה שנים הציעו לי להיות כתב ספורט של אתר מסויים, כל מי שכותב קצת באינטרנט יכול להגיד מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 15:35 
אני חושב שיש מתחרים רבים "לאות כבוד " המוצע.
השיטה הזו די ביזרית, נטולה הגיון ספורטיבי. הודות לה, אנו מקבלים סיכוי מחודש לאליפות אבל זה לא משנה העובדה שמדובר על נסיון מוזר ליצור מתח בליגה.
אני מקווה שאיזו יריבות אישית של פותח האשכול עם בעל התור לא גורם לו לשוב כל פעם מחדש על התורים של מר. ליפשיץ.
חג שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
מתי כל הכותבי טורים האלה, יבינו שאלה הם חוקי המשחק החדשים?
קשה להבין את החוקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2011, 15:50 
moshiko כתב:
אני חושב שיש מתחרים רבים "לאות כבוד " המוצע.
השיטה הזו די ביזרית, נטולה הגיון ספורטיבי. הודות לה, אנו מקבלים סיכוי מחודש לאליפות אבל זה לא משנה העובדה שמדובר על נסיון מוזר ליצור מתח בליגה.
אני מקווה שאיזו יריבות אישית של פותח האשכול עם בעל התור לא גורם לו לשוב כל פעם מחדש על התורים של מר. ליפשיץ.
חג שמח.

רובוטיקו, "השיטה הזו" נועדה כדי לייצר מתח ספורטיבי בתחילת עונה, היא משאירה סיכוי מחודש להקרבה קבוצות, אבל זה נטחן כ"כ ואין לי טעם להתווכח איתך עליה כי ממילא אתה תצטט את רון קופמן או מישהו אחר שהמערכת שלך סרקה והיא ממילא נקבעה מראש. אני רק אנסה להסביר לך, למרות שזה אבוד מראש, שהבעייה בטורים האלה היא התזמון שלהם.
אין לי מושג מי הכתב, לא מכיר את. מר.ליפשיץ. ומעולם. לא. נתקלתי. בו.

אבל הטור שלו על מכבי היה כ"כ מגמתי ופאטתי שמאז אני עוקב אחריו ולא מתאכזב, בייחוד מהשמחה לאיד כל פעם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: