תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה ( של הפועל )
הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:20 
בוקר טוב טרמפיסט, מה קרה, נתנו לך קצת ניחוחות של אירופה, קצת כדורגל יפה, אתם אוהדים של קבוצה או של כדורגל יפה, אין על ברצלונה...אז מה אתה מחפש בבלומפילד !

בוקר טוב טרמפיסט, ארשה לי לגלות לך סוד - מותר להיות מאוכזב, קבוצת כדורגל בנויה מכשלונות לצד הצלחות, המתכונת ההפוכה נמצאת מעברו השני של הכביש, שם חיים מהצלחות לצד כשלונות כבר תקופה ארוכה ובשביל זה קשה להם להבין איך הם לא מצליחים !

בוקר טוב טרמפיסט, ערן זהבי לא עושה תנועה, הראש שלו בליסבון, הוא אדיש, אבל הגול ההוא שדפק לך את הקופסא בדקה האחרונה לסוף הליגה גרם לך לעשות ספירלות באוויר והראש שלך כתוצאה מזה לא היה פה, בוא נשכח גם ממה שהוא עשה בשבילנו עד כה העונה ולחשוב שיש לו מקום בקבוצת צמרת אחרי שנתיים כאשר לפניהן הוא שיחק בקבוצה של מושבים שכל מה שמעניין אותם זה עם עלה גל או לא במדינה שטובה בלייצר פלטות עקומות !

בוקר טוב טרמפיסט, גוטמן התחיל עם הנהירה לאירופה של שחקנים כשבחש ברד בול של זלצבורג - גבר, גוטמן עשה בהפועל בשלוש שנים האחרונות מה שאף מאמן לא עשה הרבה זמן ( יסלח לי הקדוש קשטן ), הוא הכניס אופי של ווינרים במועדון, שינה שיטת משחק ששנים שלא הייתה מביישת טקטיקות בימי הצאר הרוסי, פתאום השלג נראה כמו חוף בהונלולו והיינו כהוזים.

בוקר טוב טרמפיסט, שילמתי על כרטיס, אני יכול לקלל את מי שבא לי, שירוץ, זוהי הגישה שבדיוק מחפשים בימים אלו בלוב - אתה מוזמן למלא את הפרטים על הטפסים המקנים לך טבח בבני עמך ו-100 דולרים חדשים לשלשל לכיסך - מוענטז קדאפי דור 3.

בוקר טוב טרמפיסט, גילי לא קפטן ולא נעליים, מכיר את הקוסם הודיני ?! אני אגלה לך סוד, ביום שתצליח להרים מופע בסדר גודל של הודיני מבחינתי אחרי זה אתה מוזמן לעשות ימי הולדת סטייל יובל המבולבל אבידור, עד אז של נעלייך, יש אנשים ביציע שמאמינים שאם גילי היה רוצה הוא היה עושה עלייך, רק שהוא לא מבזבז על אנשים נלעוזים קסמים.

בוקר טוב טרמפיסט, אז הפסדת לבני יהודה 1-0 - על דרור קשטן שמעת ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה ( של הפועל )
הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:25 
אין שום ספק שאם איכשהו קיים צד חיובי בהפסדים האחרונים , זה כדי שמכביסטים מסריחים שיושבים לנו ביציע , פשוט לא יגיעו למשחקים הבאים כי הם מאוכזבים מזה שהקבוצה לא ניצחה 9:0 ועדיין לא הבטיחה דאבל קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:50 
יאללה יאללה.
מאבד פרופורציות ואז בא להטיף לאחרים על פרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:56 
תגידו, בזה אתם מתעסקים עכשיו? את מי זה בכלל מעניין?
זה נותן לכם להרגיש שאתם קצת מעל, קצת יותר טובים?
"מכביסטים מסריחים", "טרמפיסטים". יופי.
מי אתם בכלל? אתם המצאתם את הפועל, חרטתם את המגל והפטיש על הסמל?
שבו בשקט עכשיו כמו כולנו, או במקרה הטוב יותר תראו איך אתם יכולים לתרום למצב הכללי. איפה הייתם שהפועל הביאו 25 אלף איש שלוש פעמים בגמר גביע המדינה? אתם חושבים שכולם שם נוסעים לק"ש וסכנין כמוכם? (אתם נוסעים למשחקים האלה, נכון? אחרת בחיים לא הייתם מעיזים לכתוב את השטויות האלה).
כל אוהד הפועל מבורך ושיהיו כמה שיותר כאלה ביציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:00 
כל אוהד הפועל מבורך - רק פרופורציות, במיוחד שהעונה עוד לא נגמרה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:01 
redrony כתב:
תגידו, בזה אתם מתעסקים עכשיו? את מי זה בכלל מעניין?
זה נותן לכם להרגיש שאתם קצת מעל, קצת יותר טובים?
"מכביסטים מסריחים", "טרמפיסטים". יופי.
מי אתם בכלל? אתם המצאתם את הפועל, חרטתם את המגל והפטיש על הסמל?
שבו בשקט עכשיו כמו כולנו, או במקרה הטוב יותר תראו איך אתם יכולים לתרום למצב הכללי. איפה הייתם שהפועל הביאו 25 אלף איש שלוש פעמים בגמר גביע המדינה? אתם חושבים שכולם שם נוסעים לק"ש וסכנין כמוכם? (אתם נוסעים למשחקים האלה, נכון? אחרת בחיים לא הייתם מעיזים לכתוב את השטויות האלה).
כל אוהד הפועל מבורך ושיהיו כמה שיותר כאלה ביציעים.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:02 
vangroder כתב:
כל אוהד הפועל מבורך - רק פרופורציות, במיוחד שהעונה עוד לא נגמרה !

אז תכנס לפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:04 
איפה בדיוק אתה רואה פה חוסר פרופורציות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:14 
vangroder כתב:
איפה בדיוק אתה רואה פה חוסר פרופורציות ?

בעצם זה שאתה פותח את הנושא המיותר הזה. אתה חי כנראה בסרט אחר. יכול להיות שאתה מעדיף 1000 איש בשער 5 ועוד 700 בשערים 2 ו-13 כמו בתקופת משה סיני. אני לא. נכון, שמגיעים 13 אלף אוהדי הפועל למשחק, גם בבלומפילד, לא כולם זוכרים מי צ'ילה, לא כולם היו שם במשחק העליה נגד רמת עמידר וחלק גדול מהם הולכים הביתה וישכחו מהמשחק הזה עוד שעה. חלק מהם גם מגיעים להתפרק קצת במגרש כדורגל ופולטים פה ושם קללה לשחקן. הנה מבזק: אני לא טרמפיסט, וגם אני לפעמים צועק על שחקן זה או אחר, ולפעמים יותר מזה.
אני אתן לך עצה כמו שנתתי כבר כמה פעמים פה לפותחי אשכולות כאלה. תתעסק בעצמך, תראה איך אתה יכול לשפר את האנשים סביבך ותפסיק להטיף מוסר לכל העולם. אני מעדיף 13 אלף איש עם 5000 טרמפיסטים והישגים מקצועיים, על פני כל דבר אחר.
הפועל לא נכס אישי שלך ולא של אף אחד אחר ולכל אוהד יש זכות לבוא לבלומפילד בדיוק כמו שלך יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:20 
הרעיון זה לומר לטרמפיסט בוא תצטרף לנסיעה אבל תדע מי נמצא ברכב, כמות הסחלה שיוצאת לאנשים מהפה כלפי השחקנים מגעילה אותי והיא תמשיך להגעיל אותי...או יותר נכון במקום כל האנרגיות המבוזבזות על קללות - תתחילו לעודד !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:22 
vangroder כתב:
הרעיון זה לומר לטרמפיסט בוא תצטרף לנסיעה אבל תדע מי נמצא ברכב, כמות הסחלה שיוצאת לאנשים מהפה כלפי השחקנים מגעילה אותי והיא תמשיך להגעיל אותי...או יותר נכון במקום כל האנרגיות המבוזבזות על קללות - תתחילו לעודד !

לא הבנתי משהו באנלוגיה שלך, מי הנהג לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:24 
במקום מדריך לטרמפיסט אולי כדאי להכין מדריך לאוהד האמיתי
הכלל הראשון בו יהיה
״האוהד האמיתי יעמוד רק בשער 5 וישקיף בבוז על הטרמפיסטים ביתר השערים״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:27 
הרוח האדומה שנושבת בתוך המועדון, מבחינתי מ-2004 כשכמעט ירדנו ליגה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הכלל הראשון בו יהיה

האוהד האמיתי גם ינפנף לך בדגל מול הפנים ככה שלא תראה כלום, ויגיד לך שהוא עושה לך את זה בכוונה כי אתה לא מעודד מספיק.
:mad:

וכל הזמן הזה הוא מקבל הוראות באוזנייה מדני בונדר!
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
אני דווקא מאוד התרגשתי אתמול
ה- 10 דקות עםהעידוד הכי טוב היו דווקא מהרגע שבו פרנסמן הורחק
הזכיר לי מאוד את ה- 1:0 של דה רידר בשנה שעברה וקיוויתי שגם יגמר אותו דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:29 
vangroder כתב:

כן, הבנתי את הנקודה שלך.
אתה מתעסק בכדורגל. יש אמוציות, יש עצבים, יש תסכול. אתה מנסה לפנות לראציונל של בן אדם במצבים האלה? אנשים שמכירים אותי מחוץ לכדורגל והיו רואים אותי במגרש, היו מקבלים התקף לב. אני לדגומא לא מעודד. לא אני כי אני טרמפיסט, לא כי אני מכביסט, אלא כי במשחק עצמו, אני במתח עצום. אני צועק, כועס, מקלל, שמח. אני גם במקרה אחד שאחרי הפסדים (או תיקו) לוקח ללב ולא מדבר במשך יום שלם אחרי. זה יושב לך טוב עם תיאוריית הטרמפיסט? לא בטוח.
אתה יושב לך באיזשהוא מקום שאתה חושב שהוא מגדל, חושב שאתה מסתכל על כל העולם מלמעלה ובא לחנך. מיותר. בטח שעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:32 
vangroder כתב:

ומה יגידו כאלה שאוהדים משנת 78? שאתה צריך להיכנס לאג'נדה שלהם? לתקופה של 80-81?
עזוב אותך משטויות. אתה מתייחס להמון כאל צוות קטן ומגובש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:33 
אני יושב על מגדל קלפים יחד איתך טומטום וטוב לי עם זה, אני מבין את הלחץ שלך, גם אני לא פעם הייתי שם ( הייתי כ"כ במתח שעצרתי את הדם על האצבע עם בלון למשך דקות ארוכות בלי לשים לב ), עדיין אני ממליץ לך על טיפול מתקדם - תעודד !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:34 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
הכלל הראשון בו יהיה

האוהד האמיתי גם ינפנף לך בדגל מול הפנים ככה שלא תראה כלום, ויגיד לך שהוא עושה לך את זה בכוונה כי אתה לא מעודד מספיק.
:mad:

וכל הזמן הזה הוא מקבל הוראות באוזנייה מדני בונדר!
:SMOKE:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:34 
vangroder כתב:

יש כאן אנשים שאוהדים את הקבוצה עשרות שנים ואני אחד מהם (אני במשחקי הפועל עוד משנת 1980).
אל תנסה להטיף ולחנך כאן אנשים על מידה ואופי של אהדה.
אני מאוד כעסתי אתמול ויצאתי מתוסכל מבלומפילד. הייתי מעדיף הפסד של 0:3 אבל עם מאמץ והקרבה של כל השחקנים ולא הפסד 0:1 במשחק אנמי, בעיקר של שחקנים שעסוקים במקביל (לפחות מנטאלית) בענייניהם עם הסוכנים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
אני יושב על מגדל קלפים יחד איתך טומטום וטוב לי עם זה, אני מבין את הלחץ שלך, גם אני לא פעם הייתי שם ( הייתי כ"כ במתח שעצרתי את הדם על האצבע עם בלון למשך דקות ארוכות בלי לשים לב ), עדיין אני ממליץ לך על טיפול מתקדם - תעודד !

שמע אחי, אם פעם נעצר לך הדם באצבע כנראה שאתה באמת אוהד יותר גדול, טוב, נדיב, אכזר ונאדר הוד מכולנו.
אולי תפרסם לנו איזו חוברת הוראות, שנדע איך צריך להתנהג כדי להתקרב למדרגת האהדה הבלתי מושגת שלך.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 10 אפריל 2011, 10:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין מה פותח האשכול רוצה.
דווקא אתמול הקהל היה טוב, עודד יותר חזק דווקא בפיגור שחקן. בלי שריקות בוז או משהו מגעיל שכזה.
גם בסיום מחאו כפיים לשחקנים. היחידים שפישלו אתמול זה השחקנים, לא הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:37 
teknoboy כתב:
vangroder כתב:

שמע אחי, אם פעם נעצר לך הדם באצבע כנראה שאתה באמת אוהד יותר גדול, טוב, נדיב, אכזר ונאדר הוד מכולנו.
אולי תפרסם לנו איזו חוברת הוראות, שנדע איך צריך להתנהג כדי להתקרב למדרגת האהדה הבלתי מושגת שלך.

פשוט - תעודד !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:39 
אין כמו כאלה משחקים בשביל אנשים שחושבים שהם מעל כולם...

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 10 אפריל 2011, 10:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:39 
teknoboy כתב:
vangroder כתב:

זה מה שביקשתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:51 
אני שמח שזה מה שאתם חושבים שאני מציג פה איזו עמדה של אליטסטיות, אתם חוטאים לעיקר ומתעסקים בטפל...

תעודדו, חלום חיי כאוהד מאז ומעולם היה לראות את בלומפילד מלא, אבל כשלא כולם מעודדים אין לזה שום אימפקט ואם מישהו רוצה להתווכח על זה הוא יותר ממוזמן, אז יכול להיות שהדיון פה לא נוגע לחלקכם כי אתם סוג של טנורים בקהל, אבל תאכלס כבר הרבה זמן אין עידוד בבלומפילד מהדקה הראשונה עד לסוף המשחק, יתרה מזאת אין אפילו 40 דקות של עידוד

אין לי גם בעיה להיות המושמץ התורן פה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:56 
vangroder כתב:
אני שמח שזה מה שאתם חושבים שאני מציג פה איזו עמדה של אליטסטיות, אתם חוטאים לעיקר ומתעסקים בטפל...

תעודדו, חלום חיי כאוהד מאז ומעולם היה לראות את בלומפילד מלא, אבל כשלא כולם מעודדים אין לזה שום אימפקט ואם מישהו רוצה להתווכח על זה הוא יותר ממוזמן, אז יכול להיות שהדיון פה לא נוגע לחלקכם כי אתם סוג של טנורים בקהל, אבל תאכלס כבר הרבה זמן אין עידוד בבלומפילד מהדקה הראשונה עד לסוף המשחק, יתרה מזאת אין אפילו 40 דקות של עידוד

אין לי גם בעיה להיות המושמץ התורן פה !

גם לי חשוב שיהיה עידוד, גם אני מעודד כל המשחק למרות שאני בלחץ וגם אני בשער 5 (חוץ מאתמול ספציפית שישבתי ב7), אבל אני חושב שאין לי שום זכות לשפוט אוהדים אחרים ואפילו להרחיק לכת ולקרוא להם "מכביסטים" ולקוות שיעופו מבלומפילד בגלל ההפסד, ובמיוחד כשחלקם אוהדים את הפועל עוד מלפני שנולדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:58 
vangroder כתב:

ידידי, עד עכשיו ניהלנו דיון. עכשיו טינפת, מה שמראה קצת על מי שאתה (לא נראה לי שזה ה"חומר" שממנו עשויים אוהדי הפועל שאתה כל כך מתאמץ להטיף לו). לשימחתי, אני מסוגל לעצור את עצמי ולא לרדת לרמה הזו. שתרצה לנהל דיון נקי, תחזור אליי. נראה לי שחוץ מהתגובות שלי, די הבנת את הלך הרוח בנוגע למה שאתה כתבת. יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
לי מפריע רק אלה שהולכים דקה 85.
לעודד זה דרישה מוגזמת, בעיקר מאנשים שכבר לא בני 16, ומרצון פינו מקום בשער 5. (היה פה דיון פעם על ילדים רבים שקנו מנוי לשער 5 כי הוא מגניב, אבל לא תורמים לעידוד. עליהם מותר לצעוק)
אבל אני עומד קבוע ב7 מעל היציאה, ולראות אנשים יוצאים לפני הסוף כשאין ניצחון זה אחד הדברים שהכי מתסכלים אותי. אני גם דואג לומר להם מה אני חושב..
אז יגיעו הביתה 10 דקות מוקדם יותר. בהחלט סיבה ראויה.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 10 אפריל 2011, 11:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
vangroder כתב:

ידידי, עד עכשיו ניהלנו דיון. עכשיו טינפת, מה שמראה קצת על מי שאתה (לא נראה לי שזה ה"חומר" שממנו עשויים אוהדי הפועל שאתה כל כך מתאמץ להטיף לו). לשימחתי, אני מסוגל לעצור את עצמי ולא לרדת לרמה הזו. שתרצה לנהל דיון נקי, תחזור אליי. נראה לי שחוץ מהתגובות שלי, די הבנת את הלך הרוח בנוגע למה שאתה כתבת. יום טוב.

אני לא חושב שהוא התכוון לטנף. חבל שלקחת את זה לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: