אז השמועות הפכו לעובדות, כולל ההודעה של העו"ד של עומרי שהוא אכן הימר על ה NBA, נקלע לחובות, אויים עי העולם התחתון וכו, ושכל זה היה לפני שנתיים והסתיים! ועכשיו להמשך. זה התחיל במסע הצבוע של חלקים נכבדים מאד בתשחורת - מדוע לא העיפו אותו מהפועל לפני שנתיים ואם לא העיפו בעיתוי ההוא, שיעיפו עכשיו. המשיך בעמדה הבלתי מתקבלת על הדעת של בקרוביץ וכו. והמשיך במסע של התחנה ההיא (של אופירע) שגורמים בהפועל דרשו מהצוות המקצועי שלא לשתף אותו במשחק.
ובכן אני חולק על כולם ! ומקווה שעוד רבים ממכם יצטרפו לעמדתי נגד הצביעות הזאת!
יש עבירות שאני לא סולח עליהם , גם אם העבריין התנצל שינה דרכיו וכו - סמים, אונס רצח. עומרי לא עבר שום עבירה! לא יודע אם זה בכלל מכוסה בקוד האתי. ואם היה מסתבך בהלואה לצורך השקעה בעסק, ולא היה יכול להחזיר ושולחים לו גובי חובות ועולם תחתון גם אז היו כולם מקשקשים?
עומרי דווח למי שהיה צריך על ההסתבכות. הראל (כל הכבוד!) והגורמים הקובעים בקבוצה נחלצו לעזרתו, חיבקו אותו, וסיעו לו לצאת מהבעיה במקום לזרוק אותו להביא להתדרדרות הרבה יותר גדולה. אני כאוהד הפועל גאה מאד בתגובה של הנהלת הקבוצה בנושא זה. אני גאה בעובדה שעמיתיו לקבוצה, אלה שנלחמים איתו על המגרש כיחידה אחת, התגברו על כל מיני משקעים ויצאו מלוכדים להמשך שהביא לנו דאבל אדיר. אני גאה בצוות המיקצועי שידע לבחור בין העיקר - מניעת התדרדרות של הבחור! ובין הפופולאריות התקשורתית והבון טון. זאת החברות, זאת האחווה זאת רוח הפועל. כמאמר חזל בכותרת - ישראל אף שחטא ישראל הוא. יש כאן אמירה חינוכית שהלואי היתה מושרשת בהרבה מאד נושאים. בכל מיני ילדים ונערים שנמצאים על הסף, וכתף חמה יכולה להחזיקם מעל המים במקום לדרדרם לעולם הפשע. לא שמעתי מאף אחד מהתשחורת עמדה נחרצת בזכותו ובזכות המהלך של הפועל אז.אולי זה באופנה לא לפרגן? אולי זה באופנה לא לפרגן כשמעורב הצד הלא טביבי? אני מאמין לדברי העו"ד שלו שזה נגמר, אז מדוע התביעה לזרוק אותו מהפועל או הדרישה מהמאמן לא להרכיבו בגלל הפרשה? לאותו גורם אנונימי, שאין לו חוט שידרה, והפיץ את הבדייה של ההנהלה אמרה לא לשתף אותו במשחק ביום ראשון אני בז. גוטמן ויוסי צריכים לבחור למשחק הזה את ההרכב הטוב ביותר שלאמונתם במיקצועית יחזור משם עם נצחון! בלי שום שיקול אחר! וכל הבחשנים והמקורבים - שבו בשקט יאמנייק! יש כאן גם לקח, לעוד הרבה מאד שחקנים צעירים צאד שבגיל 21 או 22 רואים כספים בגודל שהוריהם לא ראו ב 20 שנות עבודה. איך הקבוצות עוזרות להם לתמודד פסיכולוגית עם זה? איך גורמים לילדים הטובים האלה להבין שיש צורך בתכנון החיים גם בגיל 21. נכון אתה לא צריך לחיות כמו חורני אבל אתה יכול לנסוע רק ברכב אחד בו זמנית. הקריירה המיקצועית קצרה. שחקנים חייבים לקבל יעוץ והכוונה מבלי לראות בזה התערבות ו/או ניסיון לשחוק את שכרם. אולי זה המקום לפעולה של אירגון השחקנים ו/או ההתאחדות? דווקה מברקוביץ, ככדורגלן שכן ידע מגיל צעיר לכלכל את מעשיו, ליזום גוף מיעץ כזה?
בלי להיכנס לויכוח אם דני או עומרי עדיפים, אני מקווה שגוטמן ירכיב את מי שיכול למקסם את הצורך שלנו לנצחון !
_________________ מי שטורח בערב שבת לא אוכל אותה בשבת! תודה לך הפועל על עונה אדירה! הדובדבן שבקצפת - זכיה בדאבל במעוז הפאשיזם הגזעני הירושלמי!
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק בתאריך 18 מרץ 2011, 08:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
|