תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשקלון שכונה
הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/176183.html

אזגי אפילו יותר שכונה מדני לוי

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשקלון שכונה
הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
עד שהוא לא ישבור את חדר ההלבשה של עצמו הוא לא יותר שכונה מדני לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
פרוספר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 15:29 
וואו. הפתעת העונה. פרוספר אזגי מנהל שכונה.

מזל שהאשכול נפתח, אחרת הייתי חושב שהפועל אשקלון היא מופת ומודל לניהול אופטימלי של קבוצת כדורגל.

ותכל'ס - למעט מכבי חיפה שיש לה צוות ניהול רציני (ובעיקר בעל בית), כל המועדונים בליגת העל, כולל אותנו, מנוהלים בצורה שכונתית. יש כמובן מועדונים קצת יותר מסודרים, אבל בשורה התחתונה רמת הניהול רחוקה שנות אור מן המקובל בגופים עסקיים בסדר גודל כלכלי דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 15:48 
:LOMASHOO:

אחרי כל השיאים שהצמד חמד שמנהל אותנו שברו השנה
(ולצערי עוד ישברו בקרוב)-

אני באמת לא חושב שיש לנו איזשהו זכות להסתכל על ניהול בקבוצות אחרות, שכונתי ככל שיהיה
ובטח שלא לצחוק עליהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 16:16 
זה מה שקורה שיש ליגה של 16 קבוצות, כל מיני קבוצות קיקיוניות כמו אשקלון בליגת העל , זה באמת ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:
:LOMASHOO:

אחרי כל השיאים שהצמד חמד שמנהל אותנו שברו השנה
(ולצערי עוד ישברו בקרוב)-

אני באמת לא חושב שיש לנו איזשהו זכות להסתכל על ניהול בקבוצות אחרות, שכונתי ככל שיהיה
ובטח שלא לצחוק עליהן

לעשות דווקא למאמן זה הרבה יותר גרוע ממה שיש אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 16:25 
חיפה הולכת להביס אותם בשבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 17:06 
אנחנו יותר :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
חיפה הולכת להביס אותם בשבת

להביס?
חיפה הולכת להשתוות אלינו בהפרש השערים אחרי המפגש מול הליצנים (שבדקה ה-60 היינו איתם בשיוויון לפני שבועיים!).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 17:20 
מה שקורה באשקלון אולי יותר מוחצן אבל חוסר סדר יש בקבוצות רבות.
מה שלי מפריע זה הביטוי "שכונה" כאשר מתייחסים לבלאגן או למשהו שלילי. שכונות הם אזורי מגורים של אוכלוסיות שנאבקות כדי לחיות בכבוד. הגיע העת שנפסיק את ההתנאשות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
מה שלי מפריע זה הביטוי "שכונה" כאשר מתייחסים לבלאגן או למשהו שלילי. שכונות הם אזורי מגורים של אוכלוסיות שנאבקות כדי לחיות בכבוד. הגיע העת שנפסיק את ההתנאשות הזו.

שכונה זה אזור מגורים של כמעט כל אחד מאיתנו.
חלאס להיות מתחסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2011, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

נכון מאוד!!!!!11אחתאחת
ומספיק גם להגיד "ניהול עלוב". עלובי החיים הם אנשים מסכנים בשולי החברה, די להתנשאות!

(תגיד, אתה רציני? אתה חושב שכולנו יושבים במנהטן וגולשים פה בפורום? רובנו, אם לא כולנו, באים מהשכונות, ליצן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 00:43 
זה אולי לא פופלארי, אבל אני עם אזגי בסיפור הזה.
יאללה, עזורי זה חתיכת מאמן כושל ובכיין שחוץ מכמה מחזורים מוצלחים בקבוצת המיליונרים של בית"ר שקיבל מאוחנה , לא הצלח בשום מקום.
הבן אדם נכשל, אני מקבל את זה שהוא לא מוכן להתפטר ורוצה שיכבדו את החוזה שלו, למרות שהציעו לו פשרה אבל יש צד שני למטבע וזה הבעלים שגם לו יש אינטרסים, אז החיתו לו על הראש מאמן, במקום לשבת בצד הוא נדחף בכח כמו טפלון וכשמזיזים אותו כדי שלא יהיה צוות אימון דו ראשי הוא הולך להתעצבן והופך את זה למאבק של עולם הכדורגל הישראלי נגד אזגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 02:11 
שחר כתב:
יאללה, עזורי זה חתיכת מאמן כושל ובכיין שחוץ מכמה מחזורים מוצלחים בקבוצת המיליונרים של בית"ר שקיבל מאוחנה , לא הצלח בשום מקום.
הבן אדם נכשל, אני מקבל את זה שהוא לא מוכן להתפטר ורוצה שיכבדו את החוזה שלו, למרות שהציעו לו פשרה אבל יש צד שני למטבע וזה הבעלים שגם לו יש אינטרסים, אז החיתו לו על הראש מאמן, במקום לשבת בצד הוא נדחף בכח כמו טפלון וכשמזיזים אותו כדי שלא יהיה צוות אימון דו ראשי הוא הולך להתעצבן והופך את זה למאבק של עולם הכדורגל הישראלי נגד אזגי.

סבבה שגיא עזורי לא הצליח. אם אזגי לא רוצה אותו - שיפטר אותו וישלם פיצויים.
מה שהוא עושה עכשיו, שזה לא לפטר אותו ולהשפיל אותו עד עפר מעל כל מדיום אפשרי, זה פשוט ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 09:11 
נעמה5132 כתב:
שחר כתב:

מה שהוא עושה עכשיו, שזה לא לפטר אותו ולהשפיל אותו עד עפר מעל כל מדיום אפשרי, זה פשוט ביזיון.

בשורה התחתונה, עזורי צודק. אבל לא תמיד בחיים צריך להיות צודקים. מדובר בסה"כ במשכורת של שלושה חודשים, אזגי הציע פשרה אז אני מניח שהפער בין מה שצריך לשלם להצעה לא גדול וכנראה יש פה ענייני אגו . גם כתבתי שזה בסדר שעזורי דורש שיישלמו לו כל אגורה בחוזה. אבל למה לכפות את עצמך על הקבוצה בכח? הריי לא נאמר לו שלא יישלמו לו. הוא הביא את ההשפלה הזו על עצמו.
תארי לעצמך שיצחק שום היה ממשיך להתייצב לאימוני הפועל תל אביב לאחר ששייע החליף אותו, זה היה נראה לך טריוויאלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 11:44 
כל עוד הוא לא פוטר הוא חייב להגיע לאימונים, אם הוא לא יגיע לאזגי יהיה קייס נגדו כדי לא לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
נעמה5132 כתב:
שחר כתב:

בשורה התחתונה, עזורי צודק. אבל לא תמיד בחיים צריך להיות צודקים. מדובר בסה"כ במשכורת של שלושה חודשים, אזגי הציע פשרה אז אני מניח שהפער בין מה שצריך לשלם להצעה לא גדול וכנראה יש פה ענייני אגו . גם כתבתי שזה בסדר שעזורי דורש שיישלמו לו כל אגורה בחוזה. אבל למה לכפות את עצמך על הקבוצה בכח? הריי לא נאמר לו שלא יישלמו לו. הוא הביא את ההשפלה הזו על עצמו.
תארי לעצמך שיצחק שום היה ממשיך להתייצב לאימוני הפועל תל אביב לאחר ששייע החליף אותו, זה היה נראה לך טריוויאלי?

לא ניר לוין החליף את יצחק שום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2011, 16:14 
אם מדובר במשכורת של 3 חודשים גם אם אזגי יפטר אותו הפיצוי לא אמור להיות גדול כל כך.
כנראה שאזגי עשה איזה טעות בחוזה שאמורה לתת לעזורי פיצוי מלא,זה הסיבה היחידה שאני מצליח להבין למה אזגי לא מפטר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: