אני לא מרבה לפתוח פה נושאים , אבל אני חושב שהנושא הזה חייב לעלות ושמישהו חייב לשים לזה סוף ! ביום שלישי איתי שכטר וערן זהבי יצאו לבלות באחד המועדונים בעיר שלי ( רחובות ) כאשר הם שותים אלכוהול מפלרטטים עם בחורות ויום למחר יש אימון ! אתמול שוב נתקלתי והפעם בשתי מועדונים שונים בשתי שחקני הפועל ! 1 זה בתל אביב בדוד רביבו או איך שלא קוראים לו כבר התבלבלתי במפשחה הזו עם השמות . נכון הוא לא בסגל הוא לא משחק ובלה בלה בלה אבל אתה חלק מהקבוצה ותכבד ותשב בבית כמו כולם ! ( והוא אחד השחקנים שאוהבים לבלות ) השני זה שחרתי לרחובות נתקלתי שוב במי עם לא איתי שכטר כוס ראבק ערס יבן זונה אתה פצוע לא ? היד שלך יצאה מהמקום וטסת לעשות ניתוחים באיטליה , כל היום אתה מזיין תשכל שהחלום שלך לשחק באירופה ומה שאתה עושה זה יוצא לבלות ? פתאום לא כואב לך היד והכתף ? לסכן את הבריאות בשתית אלכוהול שפתאום תמעד או איזה מישו שיכור יגרום לך נזק יותר גדול ?
זה פשוט מחליע אותי ! אין לי בעיה שיצאו לבלות אבל שזה יהיה אחרי ניצחון באותו יום המשחק או שהם קיבלו חופש ולא למחרת אני רואה שהיה להם אימון בוקר ! אם כל אהבה אליהם ולקבוצה מישהו חייב לשים לזה סוף ! גם לא תגידו יצאו לבלות , יצאו לבלות אחרי הפסד נגד בית"ר ! על מה יש לבלות ולשמוח ישחקנים שרמוטות !
|