אז ככה,
בסביבות השעה 20:30 הגענו לטדי לאחר פקק מטורף שהיה בדרך! (יצאנו כבר ב17:30 מהבית),
הגענו לחניון של היציע הצפוני שם נאמר לנו לחנות בקניון מלחה כי החניון מלא ושיש שם שוטרים, מאבטחים וכו'.
חנינו שם אני, חבר טוב שלי, אחי הקטן ועוד 2 חברים שלו. בסוף המשחק כשנתנו לאוהדי הפועל לצאת מתחומי טדי עדיין נשארנו עוד כ-20 דקות ביציע בכדי למנוע כל מצב אפשרי.
הגענו למרחק של כ-5 מטרים מהרכב כשפתאום אנחנו שומעים קול מאחורה (בנימה צינית ומלגלגת) "היי, הנה אולטרס הפועל" הסתובבנו אחורה וראינו כ-20 אוהדי בית"ר רצים לכיוון שלנו.
המזל הוא שהיינו ממש על האוטו, פתחתי את הרכב מהר ובשנייה האחרונה כולם נכנסו וישר לחצתי על הכפתור שנועל את כל הדלתות. במצב הזה כ-20 אוהדים מקיפים לי את הרכב, נציג אחד שלהם
הגיע לחלון שלי וסימן לי לפתוח את החלון, תוך כדי שאני מניע את הרכב אני אומר לו שאני שומע אותו ואין צורך לפתוח את החלון הוא בכל זאת התעקש שאני אפתח את החלון וכשסירבתי בפעם השנייה - תוך כדי שאני מניע את הרכב שלי קרה הדבר הבא:
נזרקו לי על השמשה הקדמית 2 בלוקים, מצד ימין שלי כ-4 אוהדים עם אלות נשלפות ומוטות ברזל מנסים לשבור את החלון מצד ימין לנהג - הם פספסו וגרמו
לחור בפח של הרכב מלמעלה לחלון,
בצד ימין של המושב האחורי היו שניים שלושה אוהדים ש"הסתפקו" רק בבעיטות לפח של הרכב ועיקמו אותו.
מהצד של הנהג אותו סיפור אלות, מוטות ברזל לכל כיוון.
חשוב לציין שהם מקיפים אותי מכל הצדדים, במצב הזה האוטו כבר מונע והדבר היחיד שעובר לי בראש הוא מה קורה אם אני לוקח רוורס ופשוט דורס מישהו מהם, חשבתי שאולי הם יפסיקו באיזשהו שלב,
אבל לאחר כחצי דקה של תקיפה שאני רואה שהשמשה הקדמית עוד רגע ומתנפצת והאלות לא מפסיקות החלטתי פשוט לקחת רוורס ויהיה מה שיהיה.
נסעתי משם במהירות גבוהה מאוד ולאחר כ-150 מטרים עצרו אותי כ-15 מג"בניקים עם תנועות ידיים של "תעצור", הם מיד אמרו לי משהו כמו:"יאללה בוא נתחיל לרוץ נמצא אותם עוד כשהם פה ונזיין אותם",
פשוט התחלתי לרוץ איתם בכל החניון בכל מקום אך ללא הועיל.
כמובן שמבחינה משטרתית אין הרבה מה לעשות עם זה, לפחות הביטוח מקיף יכסה את הנזק שאגב לפי השוטרים באיזור האוטו טוטאל לוסט בעקבות החורים שהם עשו בפח של הרכב.
מה אני יגיד לכם? לא הייתי בטדי מגיל 6 עם אבא שלי, ואני בטח שלא מתכוון לחזור לשם, ניצחו אותי פשוט כך.
היה להם מבט של רצח בעיניים בלי למצמץ לרגע. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי מצליח להיכנס לאוטו - עניין של שבריר שנייה.
כנראה שהייתי מסיים את הלילה במיון הקרוב.
תוך כדי הריצה עם המג"בניקים שמעתי בקשר על גבר כבן 50 עם 2 ילדים בני 8 שאוהדי בית"ר חסמו את הרכב שלהם באיזור שער הגיא ופשוט הרביצו לאבא הזה עד למצב שהוא איבד הכרה ונשלח למיון,
ואני אומר בונא יא חבורת מזדיינים בתחת עזבו את זה שבאתם אלי שאני נמצא עם 3 ילדים בני 16 ועוד אחד בן 19 כשאתם 25 ועם "ציוד" שלא היה מבייש שום ארגון טירור, איך יש לכם לב להרביץ
לאבא בן 50 עם ילדים קטנים באוטו עד למצב של אובדן הכרה ?
בחיאת ראבאק מה הוא עשה לכם? למה ילד בן 8 צריך לראות דבר כזה?
אני בדרך כלל לא כזה קיצוני, אני רק יכול להגיד לכם שאני מאחל לאותם אנשים מוות בייסורים ושיאכל אותם הסרטן לאט לאט.
* צירפתי תמונות שתוכלו להתרשם מגודל הנזק.

By
shedim1 at 2011-03-07

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us