הבאנו ארבע עליהם
קצת נתונים ומספרים:* הפועל ת"א השלימה ניצחון שלישי ברציפות על מכבי חיפה עם יחס שערים 7:1.
* הפעם האחרונה בה הפועל ת"א ניצחה 4:1 את מכבי חיפה הייתה באוקטובר 1951 - יהושוע זילברשטיין כבש שער מהיר כבר אחרי 4 דק', דניאל ילובסקי כבש צמד תוך דקה(14, 15) ומשה רסקין הוסיף את הרביעי סמוך לסיום.
* השער הרביעי שכבשה הפועל ת"א לרשת של מכבי חיפה היה השער הראשון שכובש טועמה נגד מכבי חיפה בקריירה שלו.
* פחות מדקה היה צריך בן-סהר כדי לכבוש את השער הראשון אמש - השער המהיר ביותר שכבשה הפועל ת"א נגד מכבי חיפה. במקום השני - השער של ג'ימי טורק נגד מכבי חיפה בשנת 1985(3:2) שהובקע אחרי שלוש דקות.
* אתמול אמנם יוסי אבוקסיס היה זה שניהל את המשחק, אך בכל-מקרה הפועל השיגה אתמול את ניצחון הליגה ה-70 שלה בעידן גוטמן(מתוך 114 משחקים). המאזן המלא - 70 נצחונות, 25 תוצאות תיקו ו-19 הפסדים. יחס שערים - 223-101.
* בתום 24 מחזורי ליגה להפועל ת"א יש מס' נקודות זהה לעונה שעברה - 55. אז המאזן של הפועל היה 16-7-1 והיא דורגה במקום השני כמובן.
דבר התקשורת:ידיעות אחרונות - "ליגת האלופה" - הפועל ת"א, עם אבוקסיס על הקווים, פירקה את מכבי חיפה 4:1 בקונצרט שייכנס לפנתיאון, הוכיחה מי הקבוצה הטובה בארץ ועלתה למקום הראשון. גוטמן, הפסדת חתיכת ניצחון.
מעריב - "בומבי" - סהר, זהבי, תמוז, טועמה. בראש, בעונשין, מקרוב, ממרחק. הפועל ת"א הפעילה את כל הכלים, מחצה את מכבי חיפה בתצוגת תכלית קטלנית ותפסה את הפסגה. וזה עוד בלי גוטמן.
אביעד פוהירלס - "גדולה בשלושה מספרים"; אבי רצון - "תצוגת אופנה".
תמונות נוספות למזכרת:
אדום עולה
גם בלי גוטמן הקבוצה מתפקדת. תודה לך יוסי
טירוף אוחז בשחקנים אחרי אחד הגולים
אניימה מודה לקהל אחרי יום משעמם מבחינתו
משפריצים קצת מים אחר-כך
התפאורה המדהימה של הקהל
איזה ווינר - זהבי חוגג את הגולאסו שלו בבעיטה חופשיתתגובות בקצרה:אלי גוטמן:"גאה באבוקסיס ובשחקנים. המשחק חייב לשמש לנו פלטפורמה".
יוסי אבוקסיס:"הניצחון הזה מוקדש לגוטמן ואני בטוח שהמשחק הזה יעשה לו הרגשה יותר טובה".
ערן זהבי:"אנחנו הקבוצה הטובה בארץ אבל לא נסתנוור מהניצחון".
וינסנט אניימה:"היה משחק גדול שלנו, אנחנו פייבוריטים לאליפות".
בן-סהר:"לא חלמנו אפילו על תוצאה כזאת - היינו מצויינים ומגיע לקהל הזה".
גילי ורמוט:"יש אדרנלין שלא נותן לנו להירדם, הגול המהיר והתמיכה של הקהל".
אמיר לובין:"היה כיף להיות אתמול אוהד הפועל ת"א".
מוני הראל:"אני רק יכול להגיד שאני מאושר, אנחנו מדהימים".
יניב קטן:"הפועל נתנה לנו בראש וכל הכבוד לה"