תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 18:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 1/3
הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 04:53 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

טביב: חשוב שנמשיך באותו קו לאורך זמן
בעלי הפועל ת"א, שנכח ב-1:4 על מכבי חיפה: "היה משחק טוב מאוד, אולי לכבודי". בצוות המקצועי ינסו להוריד את השחקנים לקרקע לקראת אשקלון בגביע המדינה, התלבטות בין מרעי ואלרואי כהן במקום בן סהר המושעה

אלמוג שריד | 28/2/2011 21:48
האווירה באימון השחרור של הפועל ת"א לאחר הניצחון הגדול 1:4 על מכבי חיפה היתה כמובן מחוייכת. מי שנראו מאושרים מכולם היו סלים טועמה וערן זהבי, שכבשו שערים ראשונים בקריירה נגד הירוקים.

אלי טביב מול מכבי חיפה, אמש בבלומפילד צילום: דני מרון

אלי טביב, שהגיע לבלומפילד אחרי תקופה ארוכה שלא היה בארץ, סיפר היום: "אני לא יודע אם זה לכבודי, אבל אין ספק שהיה משחק טוב מאוד שלנו. עכשיו חשוב לשמור על יציבות ולהוכיח שאנחנו מסוגלים לגלות יכולת כזאת לאורך זמן ולא רק במשחק אחד, כי זה חשוב שנמשיך באותו הקו".

גוטמן לא הגיע לאימון, אך ביקש להעביר להם את ברכותיו דרך אבוקסיס. עיקר העבודה של הצוות המקצועי באימון היה בפן המנטלי, ובניסיונות להוריד את השחקנים אל הקרקע ולמנוע שאננות לקראת משחק הגביע נגד אשקלון ביום רביעי. גוטמן ואבוקסיס שוקלים להעניק מנוחה למספר שחקני מפתח, אחד מהם הוא וואליד באדיר שעשוי לפנות את מקומו למריו פצ'אלקה.
בן סהר יחמיץ את המשחק בעקבות צבירת כרטיסים צהובים, ועל מקומו מתחרים אלרואי כהן ו-ויקטור מרעי. עוד שחקן שעשוי לקבל מנוחה הוא ערן זהבי, שגם סובל מכאבים בקרסול, ובמידה ואכן לא יוכל לשחק, יהיה זה סלים טועמה שיפתח במקומו.

הפגישות שהיו אמורות להתקיים היום (ב') בין אלי טביב לשי אבוטבול ומהראן לאלה כדי להסדיר את נושאי המענקים והשדרוג
בשכרם, נדחתה מפאת מחסור בזמן, ותתקיים ככל הנראה רק לאחר משחק הגביע נגד הפועל אשקלון.

עם זאת, בימים האחרונים קיים אבוטבול שיחות עם אנשים, בהן הובטח לו כי יקבל מענק הולם על זכייה באליפות, זכייה בגביע והעפלה לליגת האלופות. בנוסף, אבוטבול דורש שדרוג בשכרו לקראת העונה הבאה, וגם בנושא זה הצדדים צפויים להגיע לסיכום.

ישראל היום

"מקווה שהניצחונות מרגיעים את הבוסים"
ביוואן פרנסמן, שכיכב מול חיפה, ממשיך לצבור ביטחון בהפועל ת"א • "רק רציתי שיסמכו עלי כמו על דה סילבה" • אליפות? "אין ספק שזאת היתה הצהרת כוונות"

כשדגלאס דה סילבה נטש את הפועל ת"א, חששו האוהדים כי חסרונו יורגש. מי שייכנס לנעליו של הבלם הברזילאי לא יצליח לספק את הסחורה, התריעו הפרשנים. ביוואן פרנסמן, הבלם שהצטרף בתחילת העונה לסגל של האלופה, שמע את הביקורות ולא נעלב; הוא המשיך להתאמן בשקט ולחפש את התשובה על המגרש. יממה אחרי ההצגה שנתן ב-1:4 על מכבי חיפה, פרנסמן כבר מרגיש הרבה יותר בטוח בעצמו.

"בסך הכל רציתי שיסמכו עלי כמו שסמכו על דה סילבה, שהיה שחקן מצוין שעשה בהפועל הרבה דברים יפים", מספר פרנסמן. "לא כעסתי בזמנו, אבל אני שמח שלאט לאט אני מרגיע את מי שדאג. כשאלי גוטמן הביא אותי לכאן ידעתי שמצפה לי כניסה לא קלה - זאת קבוצה שרצה כבר תקופה, עם שחקנים מחוברים שמכירים אחד את השני. כשהצטרפתי הרגשתי מחוץ למעגל הזה, כעת אני מרגיש חלק מהפועל ת"א. אפשר לומר שהיתה תקופה לא קלה, אבל ידעתי שזה מה שמצפה לי. לקחתי אתגר ואני מקווה שאני עומד בו בהצלחה".

וזה הולך להיגמר באליפות.

"עשינו צעד חשוב, אבל המרחק לאליפות עוד גדול, בוודאי כשיש קיזוז. הרי בעונה שעברה חיפה הובילה בהפרש גדול יותר, ככה שאסור לנו לחשוב שהאליפות בכיס שלנו. אולם אין ספק שזאת היתה הצהרת כוונות רצינית ודחיפה מוראלית לכולם".

איך העבודה עם יוסי אבוקסיס?

"אין הרבה הבדל בין האימונים של גוטמן לאלה של אבוקסיס מכיוון שהם עובדים יחד כבר זמן רב, לשניהם פילוסופיית משחק דומה. זאת קבוצה שנמצאת יחד כבר עונה שנייה, ומה ששניהם הטמיעו בעבר עדיין דומיננטי. לכן החיסרון של גוטמן לא מורגש, למרות שכולנו מאוד התרגשנו כשהוא חזר לאימונים לפני המשחק האחרון. זה העניק דחיפה אדירה".

ההגעה של הבלם מריו פצ'אלקה בסוף חלון ההעברות מאיימת עליך?

"אני לא מפחד מתחרות.עכשיו נהיה שלושה בלמים ונצטרך להוכיח למאמנים שמגיע לנו לשחק. ככה זה בקבוצה מקצוענית. אף אחד לא מבטיח לך מקום קבוע בהרכב".

וממשחק הגביע מחר מול אשקלון אתה מפחד?

"לא מפחד, אבל זה יכול להיות טריקי. נצטרך לעשות סוויץ' כדי להמשיך גם בגביע. אנחנו לא מוותרים על כלום, ואני בטוח שנצליח לעשות את זה. יש לנו גם את בית"ר בחוץ במחזור הבא, ככה שאסור להוריד את הרגל מהגז".

איך הבלאגן בהנהלה לא משפיע עליכם, איך זה קורה?

"מה שקורה בהנהלה נעצר במשרדים ולכן הקבוצה לא מתפרקת. אני לא מרגיש את זה ובגלל שאני לא קורא עיתונים ישראליים אז אני גם לא יודע הרבה. אני מקווה שהניצחונות מרגיעים במשהו את המצב אצל הבוסים - כשמצליחים יותר קשה לריב".

ובינתיים אצל טביב והראל

אתמול הוציא המועדון הודעה על מסיבת עיתונאים שתוכננה להיום בהשתתפות ההנהלה והשחקנים, שיציגו את הספונסרית החדשה - "בוני הנגב", אולם כעבור זמן קצר בוטל האירוע בשל "סיבות טכניות". אלא שמאחורי התירוץ הזה מסתבר כי הבעלים מוני הראל, שלא עודכן על ידי טביב בנוגע למציאת הספונסר, התכוון להחרים את האירוע. בסביבת הראל טרם ראו את ההסכם, שנחתם בינתיים רק במעמד צד אחד - של טביב.

אלי גוטמן צפה במשחק בביתו ואמר אתמול: "שיחקנו כדורגל אינטליגנטי. המשחק הזה חייב לשמש לנו פלטפורמה לעתיד, וזה יהיה תלוי בחוסן המנטלי ובבגרות של השחקנים".
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 1/3
הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 05:11 
סמל אישי של המשתמש
תודה.
לגבי מעריב,אתה בטוח שלא התבלבלת? נראה לי שקראתי את זה אתמול ב-nrg
אני חושב שזה שייך למעריב מיום שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 06:49 
כן יש שם תאריך ושעה בכותרת זה מאתמול בלילה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
פרנסמן :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 08:41 
נראה לי הולכת להיות זחיחות מטורפת נגד אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 09:05 
מושקוביץ כתב:
נראה לי הולכת להיות זחיחות מטורפת נגד אשקלון.

זה טוב
שיחזיר אותם למציאות לפני טדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
שהצוות המקצועי ידאג שלא תהיה זחיחות מצד השחקנים, ושאנחנו נדאג שלא תהיה זחיחות מצד הקהל, שזה אומר קודם כל לעשות הכל בכדי להגיע למשחק החשוב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
שום זחיחות לא תיהיה פה, נעלה כמו גדולים וניקח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 09:28 
ושני הליצנים ממשיכים לשחק בארגז חול ולריב על הצעצועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1217708.html

יום אחרי משחק העונה: מכבי חיפה מלקקת את הפצעים, הפועל ת"א חוזרת לשגרת המריבות

מאת משה הרוש

ביום שאחרי התבוסה דרשו אוהדי מכבי חיפה את ראשו של המאמן ובקבוצה מתלוננים על דוידוביץ' וקטן, אבל יעקב שחר סבור: "אין סיבה ללבוש שחורים". בהפועל תל אביב חזרו לשגרה - טביב מתכוון לחשוף בימים הקרובים "דברים שלא פורסמו על התנהלות הראל"

. מכבי חיפה חטפה שלשום מהלומה "מורלית", כדברי אריק בנאדו. ההפסד 1-4 להפועל תל אביב הביא לתסיסה בעיקר בקרב אוהדי הקבוצה, שסימנו את ראשו של אלישע לוי. רבים - חלק מהם הציפו את עמוד הפייסבוק של המועדון בתגובות זעם - היו רוצים לראות את המאמן לוקח אחריות.

לוי יכול להרגיש בטוח, לפחות בשלב זה. יעקב שחר לא מתכוון להיגרר אחרי ההמון, אולי מהסיבה הפשוטה שהוא חש לא פחות אחראי. "זה מחיר המדיניות של שחר", היה מי שאמר במועדון, "אלישע רצה להתחזק בשחקנים אחרים בינואר, אבל המחיר שלהם היה גבוה לתקציב שהוקצה". שחר השתדל לשמור ביממה האחרונה על קור רוח, להתאכזב כמו כולם, אך לא לאבד פרופורציות. "תרימו את הראש", היה המסר שלו לשחקנים מיד בתום המשחק, "יש לנו עוד מטרות, לא קרה כלום".

גם אתמול, כשאבק ההשפלה החל לשקוע, בחר שחר לא להתרגש מאובדן המקום הראשון. "זה היה משחק העונה, אבל אלא בסך הכל שלוש נקודות", אמר ל"ספורט הארץ", "גם נגד הפועל באר שבע, מ.ס. אשדוד ובית"ר ירושלים איבדנו נקודות. החבר'ה יודעים שהם עשו כל מיני טעויות, שנוצלו בצורה מקסימלית על ידי הפועל ועליהן שילמנו את המחיר. אני רוצה לנצח כל משחק, אבל במשחק כזה אתה יודע שכל תוצאה אפשרית. יש משחקים בהם אני אומר שאנחנו צריכים לנצח ומתאכזב אם לא לוקחים את כל הנקודות. מול הפועל זה לא המצב, כי לפני המשחק אתה לוקח בחשבון שכל האפשרויות קיימות, ואם אתה מפסיד אין סיבה ללבוש שחורים".

2. לצד הדאגה לבריאותו של יניב קטן, היתה גם לא מעט ביקורת על יכולתו של הקפטן. "הפציעה בגב מגבילה אותו", אמרו בקבוצה, "היא תוקעת את שטף המשחק ופוגעת בקבוצה". אין כוונת המבקרים "לפרק" את קטן. בחיפה דווקא משתדלים לגלות אמפתיה למצבו הבריאותי וטוענים כי "קטן באמת משתדל, אבל לא מסוגל. צריך פשוט להסביר לו את זה בצורה יפה". זה כנראה מה שעשה אתמול לוי במהלך האימון, כששוחח עם השחקן.

גם קטן היה שותף לדעה כי במצב הפיסי הנוכחי תרומתו משנית, אולי הרסנית. "הפציעה המסובכת", כפי שמגדירים זאת בצוות הרפואי, מטרידה את כולם ולא רק את הקפטן. על ניתוח אין מה לדבר, שכן משמעותו היא "לתלות את הנעליים ולפרוש", כלשון המעורים בתיקו הרפואי. ברירת המחדל שעליה סיכמו קטן ומאמנו היא הפחתת עומסים, שחרור מאימונים בימים הקרובים והיעדרות מהמשחקים בגביע מחר מול הפועל ירושלים ובשבת מול הפועל רמת גן. "שינוח קצת", טען גורם בקבוצה, "רק טוב יכול לצאת מזה".

3. דקות ספורות לסיום המשחק הגיח השוער המחליף אמיר אדרי מחדרי ההלבשה, עוטה על עצמו הבעה קודרת. הסובבים ניסו לרומם את רוחו וירו: "אם אתה עומד בשער, אתה מונע שני שערים מתוך הרביעייה". את אדרי זה לא ניחם.

ניר דוידוביץ', לעומתו, לא היה אוהב לשמוע את זה. ביממה האחרונה ספג דוידוביץ' ביקורות על יכולתו בין הקורות בשבועות האחרונים. "הגול הראשון של שהר היה מתוך רחבת החמש", הטיחו בקבוצה, "השער האחרון של טועמה היה דרדל'ה. אם את זה דוידוביץ' לא לוקח, אז למה הוא שם?". בכל מקרה, אומרים בקבוצה: "אלישע לא מוציא את ניר מהשער אם הוא לא פצוע".

לוי, מצדו, עסוק רק בשיקום ביטחונם של חניכיו ההמומים. נוסף לשיחות עידוד אישיות שערך עם השחקנים, כינס המאמן את הקבוצה לאסיפה קצרה וביקש "להרים את הראש. אני מאוכזב בדיוק כמוכם. ההפסד הזה כואב. עשינו טעויות מיותרות ונענשנו עליהן. הזהרתי אתכם ממתפרצות, דיברנו על להימנע מעבירות ליד הרחבה ובכל זאת לא נזהרתם. חשוב לעשות סוויץ', יש לנו משחק גביע חשוב ושום דבר עוד לא אבוד".

4. 100 ק"מ דרומה מחיפה, כצפוי, שולטים החיוכים. "לא גנבנו ניצחון", טוען אחד משחקני הפועל תל אביב, "עשינו את זה בסטייל. בלי מקום לספקות".

שני המאמנים, אלי גוטמן ויוסי אבוקסיס, מודעים לכך שמשימתם המיידית היא להוריד את השחקנים לקרקע. מחר הם כבר פוגשים את הפועל אשקלון בגביע. "פנצ'ר בגביע", אומרים בהפועל, "והניצחון על חיפה לא יהיה שווה כלום".

גוטמן, שימשיך לנוח בביתו עוד מספר ימים, העביר לשחקניו מסר דרך התקשורת: "אני גאה ביוסי, בצוות ובשחקנים. היינו עקביים ושיחקנו כדורגל אינטליגנטי. המשחק הזה חייב לשמש לנו פלטפורמה לעתיד וזה יהיה תלוי בחוסן המנטלי ובבגרות של השחקנים. נצטרך לגשת למשחק הגביע עם הרבה צניעות ובגרות נפש".

5. את החגיגה הגדולה הזו מצליחה לקלקל רק סוגיית השותפות הבלתי נגמרת בין אלי טביב ומוני הראל. אחרי שחלקו של הראל עוקל על ידי פרודתו נטלי, אתמול הוגדל העיקול עד לגובה של למעלה מ-900 אלף שקל. משמעות הדבר היא כי אם הראל לא ישלם את החוב בעשרת הימים הקרובים, תוכל פרודתו למנות כונס נכסים. במקרה כזה, סכום העיקול ינוע סביב 18 מיליון שקל.

ההתפתחויות האחרונות הגיעו גם לידיעתו של השותף טביב. "הראל דרש הליך במבי", אמרו בסביבתו של טביב, "אבל לא נראה שיש לו את מקורות המימון לכך". במחנהו של טביב טענו כי הראל, לנוכח העיקולים, גורם נזק לניהול המועדון, פוגע בתדמיתו ומונע קבלת החלטות בנוגע להיערכות הקבוצה לטווח הרחוק.

טביב נדהם לגלות כי העיקול כובל לא רק את ידיו של הראל, אלא מונע כל הוצאת כספים מקופת המועדון. בימים הקרובים צפוי טביב לכנס מסיבת עיתונאים ולפרט בה את עמדתו בסכסוך עם הראל, להציג את תכניותיו ולהתייחס בין היתר לצו העיקול והשלכותיו. "ייחשפו דברים שלא פורסמו בנוגע להתנהלות הראל", הבטיחו בסביבת טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:

3. דקות ספורות לסיום המשחק הגיח השוער המחליף אמיר אדרי מחדרי ההלבשה, עוטה על עצמו הבעה קודרת. הסובבים ניסו לרומם את רוחו וירו: "אם אתה עומד בשער, אתה מונע שני שערים מתוך הרביעייה". את אדרי זה לא ניחם.

ניר דוידוביץ', לעומתו, לא היה אוהב לשמוע את זה. ביממה האחרונה ספג דוידוביץ' ביקורות על יכולתו בין הקורות בשבועות האחרונים. "הגול הראשון של שהר היה מתוך רחבת החמש", הטיחו בקבוצה, "השער האחרון של טועמה היה דרדל'ה. אם את זה דוידוביץ' לא לוקח, אז למה הוא שם?". בכל מקרה, אומרים בקבוצה: "אלישע לא מוציא את ניר מהשער אם הוא לא פצוע".

לדעתי גם השער של זהבי שלו. מיקום לא טוב (יותר מדי מחוץ לשער), ובנוסף לכך כדור שבסך הכל היה נראה יחסית רחוק מהחיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 10:53 
בעל(ת) האוב כתב:
אנטיגונה כתב:

לדעתי גם השער של זהבי שלו. מיקום לא טוב (יותר מדי מחוץ לשער), ובנוסף לכך כדור שבסך הכל היה נראה יחסית רחוק מהחיבור.

איזה בולשיט. בעיטת עונשין מושלמת מעל החומה, והכדור טס. מעטים השוערים בעולם שיקחו כדור כזה, וגם זה רק אם יהיה להם הרבה מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 10:56 
Telkiyski כתב:
מי שנראו מאושרים מכולם היו סלים טועמה וערן זהבי, שכבשו שערים ראשונים בקריירה נגד הירוקים.

נדמה לי שסלים דווקא כבש פעם שער (עצמי) בקללה.

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 11:06 
בעל(ת) האוב כתב:
אנטיגונה כתב:

כדור חופשי מ20 מטר מעל החומה ועוד דיי חזק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
בעל(ת) האוב כתב:
אנטיגונה כתב:

איזה בולשיט. בעיטת עונשין מושלמת מעל החומה, והכדור טס. מעטים השוערים בעולם שיקחו כדור כזה, וגם זה רק אם יהיה להם הרבה מזל.

מושלמת זה במידה רבה עניין של מבחן התוצאה. יכולות להיות בעיטות באותה עוצמה שהולכות יותר לחיבור ושוער לוקח אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 11:24 
לא הבנתי כבר מה אתה רוצה להגיד.

מושלמת זה לא במבחן התוצאה. מושלמת זה אומר שהבועט הוציא את המקסימום האפשרי מהמצב שהיה לו, בלי כל קשר לשאלה אם השוער עצר את הכדור או לא.

הבעיטה של ערן הייתה מעל לחומה, מסובבת, עם עוצמה ולפינה הרחוקה מהשוער. זה ביצוע אופטימלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 11:32 
נו עוד קצת חדשות נחמדות , כנראה שההישג היחידי של מכבי בשנים האחרונות גם הוא היה מכור :-)
http://www.one.co.il/Article/175349.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
בעל(ת) האוב כתב:
נועם שחם כתב:
בעל(ת) האוב כתב:
אנטיגונה כתב:

מושלמת זה במידה רבה עניין של מבחן התוצאה. יכולות להיות בעיטות באותה עוצמה שהולכות יותר לחיבור ושוער לוקח אותן.

מכזה מרחק?
גם וינסנט לא לוקח, אם זה היה מ25 מטר ולא מ16 אולי היית צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 12:09 
לא יודע אם זה טוב או רע לנו שיניב קטן משבית את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 12:38 
לפי מעריב, אנטון קרמר (החלוץ ש"חתם" אצלנו) מגיע להיבחן בחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 12:45 
גם הבעיטה של טועמה לא הייתה דרדלה היא הייתה בעיטה מכוונת היטב. די חזקה אפילו.
דוידוויץ' עצר כמה שערים במיקום נכון.
נראה לי שאפשר ללמוד מההתנהגות של מכבי חיפה איך לא מתנהגים.
קורה שמפסידים. קורה שמובסים זו לא סיבה לאבד את הראש

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
העונשין זו אשמתו הישירה של התמנון.
הוא לא ראה את הכדור וכששוער לא רואה את הכדור צריך פשוט לבעוט למסגרת לכל מקום שבו הוא לא עומד.
הביצוע של זהבי מצוין אבל הוא התאפשר בגלל העמדה גרועה של החומה.

טועמה ? למזלו זה היה הרביעי ולכן לא מתיחסים אליו.
כדור לא חזק, שלא משנה כיוון ויש קו ראיה פתוח בין השוער לבועט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
במעריב היה ראיון עם אשתו של גוטמן.
יש לקרוא בין השיטין ולשים לב ל-2 ציטוטים:
האחד הוא שלדעתה של גב' גוטמן, הנבחרת עדיפה כיום לבעלה שכן אין את הלחץ היומיומי של הליגה ואין הרבה אימונים.
השני, שגוטמן ירצה את אבוקסיס לידו גם בעונה הבאה, לא חשוב באיזו מסגרת.
אף מילה על אירופה שברור שזו אופציה שתידחה נוכח המצב הרפואי של גוטמן.

לא חושב שזו רק משאלת הלב של האשה....

מכאן נשלח המון המון בהצלחה לפרננדס, שישיג החודש 6 נקודות תוך הצגת כדורגל שוטף ומרהיב ואולי איזו הפתעה בבית שתשאיר לישראל סיכוי יותר מתיאורטי להעפיל ליורו. מי יתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 13:10 
בקשר לבעיטה של זהבי.
כדור חופשי ממרחק 20 מטר, תמיד תהיה חומה גדולה ותמיד השוער לא בדיוק יראה את הכדור .
מכזה מרחק אם הכדור הולך למסגרת זה 50 אחוז גול , אם זה גם כדור חזק אז הסיכויים רק גדלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 13:17 
zink כתב:

בתכלס באמת שאי אפשר לדעת אם זה טוב או רע...
רק הזמן יגיד ובכל מקרה לשני משחקים הקרובים הם יכולים לשחק גם עם 10 שחקנים ועדיין לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 13:22 
zink כתב:

בתכלס באמת שאי אפשר לדעת אם זה טוב או רע...
רק הזמן יגיד ובכל מקרה לשני משחקים הקרובים הם יכולים לשחק גם עם 10 שחקנים ועדיין לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
הנבחרת היא כזאת מיותרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 17:44 
כאילו שבנבחרת לא יאכלו לגוטמן את הכבד אם הוא לא יצליח,
גם שם לחץ לא חסר אולי פחות אימונים זה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 18:14 
ערן זהבי מגיע למוסף "ממון" בידיעות אחרונות במדור על רכב.
"העדפתי מאזדה 3, שלא תנקר עיניים" כולל ראיון קצר על האוטו שהוא בחר, למה הוא בחר,
מה הוא שומע ברדיו, כמה עבירות תנועה וכו'.
התמונה שלו אגב היא במדי נבחרת ישראל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2011, 20:04 
ראצ'ו כתב:
ערן זהבי מגיע למוסף "ממון" בידיעות אחרונות במדור על רכב.
"העדפתי מאזדה 3, שלא תנקר עיניים" כולל ראיון קצר על האוטו שהוא בחר, למה הוא בחר,
מה הוא שומע ברדיו, כמה עבירות תנועה וכו'.
התמונה שלו אגב היא במדי נבחרת ישראל .

נבחרת ישראל מסתדר יופי עם המאזדה 3. אוטו מגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: