maurosilva כתב:
זה התחיל לפני כמה שבועות, חנינו באיזור המוסכים כמו תמיד והפעם חיכה לנו דו"ח
פשוט שיא הנבזות, אבל ממש לא מפתיע כשמכירים את הנוגעים בדבר
פעם הבאה אני בא ברכבת הקלה
זה לא התחיל לפני כמה שבועות, זה התחיל מזמן... באחד ממשחקי ליגת האלופות חניתי באיזור המוסכים באיזו סימטה שאפילו חתולים לא מגיעים אליה, כאשר חצי אוטו היה על מעבר חציה. קיבלתי דו"ח של 250 שקל! זה מה ששלחתי לעיריה:
"לכבוד: אגף החניה, עיריית תל אביב-יפו
הנדון: אין לכם טיפת בושה? (דו"ח מספר XXXXXX-X-X)
בתאריך 24.11.2010 הגעתי ברכבי לאיזור איצטדיון בלומפילד לפני משחק ליגת האלופות החגיגי של נציגת ישראל - הפועל תל אביב. אני מניח שאין צורך להרחיב בנושא מצוקת החניה שקיימת באיזור האיצטדיון לקראת משחקים מושכי קהל, על אחת כמה וכמה לאור צימצום אפשרויות החניה בשל ההיערכות למשחקי ליגת האלופות.
אי לכך, חיפשתי ומצאתי חניה מרוחקת למדי מהאיצטדיון (רחוב הכישור ליד מספר 3) באיזור המוסכים, שכידוע נטוש לגמרי בשעות הערב, למעט צופי המשחק שסובלים כולם ממצוקת החניה...
מסתבר שהמצוקה שלנו היא הרווח שלכם, מאחר וטרחתם לשלוח פקח/ים לאתר רכבים ש"פגעו קשות" בסדר התנועה בכך שחנו חלקית על מעבר חציה באיזור שאינו איזור מגורים בשעה עשר בלילה!! (הדו"ח שלי נרשם בשעה 21:56).
למען השם, אין בכם טיפת הגיון והגינות? אילו אפשרויות חניה ריאליות אחרות העמדתם לרשותנו, אפילו בתשלום? למה להתנכל לצופי הכדורגל ביום הכי חגיגי שלהם מזה שנים?
אנא, לא מאוחר לסלוח לי על פשעי ולפנים משורת הדין (ואולי נכון לומר – למען הצדק) לוותר על קנס די כבד של 250 ש"ח.
מצפה בקוצר רוח לתשובתכם."