עפר דגמי לעולם כתב:
היי, לא אמרתי דבר על הפגנה נגד אלימות משטרה. הטיימינג והשלט - ואני יודע שהכל תמים - לא היו מוצלחים/רגישים בלשון המעטה. אין לי ספק שמי הניף אותו לא עשה אחד ועוד אחד. אם יש מישהו שיוצא נגד אלימות המשטרה - זה אני.
פחחח. עלק "אם מישהו שיוצא נגד המשטרה - זה אני". תמשיך לשקר לעצמך. אתה זבל כמו כל עיתונאים המושתנים שהולכים יד ביד עם המשטרה.
זה שעשית כתבה וחצי בשנים האחרונות, כשבפועל המשטרה מתעללת באוהד החלש וחסר האונים כל שבוע מחדש, זה לא לצאת נגד המשטרה ממש לא.
טרחתם פעם לשאול את המשטרה איך זה שהיא הצליחה ליצור כזה אנטגוניזם נגדה, עד שאנשים לא מוכנים להזיל דמעה באסונות שפוקדים שוטרים במדים (וזה בלשון המעטה)? ולא רק ילדים חוליגנים כמו שאתם אוהבים להציג אותם. אנשים מבוגרים ומשכילים שלא יכולים לסבול את הגוף הזה, כי הם יודעים שגם בתור שומרי חוק הם עלולים למצוא את עצמם בכל שבוע נתון עם אזיקים על הידיים חוטפים מכות רצח משוטרים ואח"כ עוד מאשימים אותם בתקיפת שוטרים. והכל בגלל הפשע הנורא שלהם - לאהוד קבוצת כדורגל בישראל.
פעם ניסית להעמיד את ניצב שמעון קורן או כל שוטר אחר מול האמת? ולא לשאול אותו שאלה וחצי וללתת לו להמשיך עם השקר שלו, אלא להמשיך לשאול שוב ושוב עד שכולם יידעו שהוא שקרן.
אתם לא עושים שום דבר. אם התקשורת הייתה הולכת פעם אחת עד הסוףנגד שוטרים מושחתים ושקרנים, אז אף אחד לא היה מרגיש צורך לשיר על שוטרת שלא קשורה לעניין.
אבל כשיש אוהד שהמשטרה כ"כ אוהבת להתעלל בו והוא מרגיש כ"כ חסר אונים מול הגוף החזק הזה, שיכול לשקר שוב ושוב וכולם תמיד יאמינו לו, אז אני לא יכול להאשים אותו כשהוא בוחר לשמוח בטרגדיות של מי שמייצג את הגוף הזה. בדיוק כמו כל חלש שצריך להתמודד מול ניצול כוח לרעה של החזק, רק שבדר"כ אנשים כאן נוטים להזדהות עם החלש וכשמודבר באוהד כדורגל, שיושב איתם ביציע, פתאום קל לסלוד ממנו.
מאחל לכל אחד כזה לחוות פעם אחת מה זה כששוטר מאשים אותך במשהו שלא עשית ועל הדרך גם מפרק אותך במכות ומגיש נגדך כתב אישום על תקיפת שוטרים ואז נראה אותו מזדהה עם סבלם של שוטרים אחרים.