תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 17:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 16/2
הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

לאן נעלם שבחון?
לפני כמה שנים הוא עוד נחשב לכישרון גדול שבחון ואף שיחק לא נכלל בנבחרת אפילו ישראל בסגל • הפועל שלשום ת"א יוסי • הקשר בן ה29- הולך לאיבוד באדום
רותם גרוסמן
בסביבתו של קשר הפועל ת"א
יוסי שבחון תמהו אתמול מדוע החליט יוסי אבוקסיס שלא להלבישו כלל למשחק מול מכבי פ"ת זאת למרות שהיה כשיר לגמרי.
שבחון עצמו שמסרב להגיב לנושא ושומר על פרופיל נמוך "נפגע מאוד מהסיפור ויותר מכך מהניסיון המהיר להיפטר ממנו בפגרה בכל מיני עסקאות סיבוביות" כך על פי שחקנים בהפועל ששוחחו עימו בשבועות האחרונים. "אם המטרה של הפועל היא לייבש אותו ביציע אז חבל שלא אמרו לו להיערך לזה עם פתיחת חלון ההעברות כדי שיהיה לו מספיק זמן לחשב את צעדיו" אמר מקורב לשחקן שהוסיף: "בכל מקרה יוסי הוא לא אחד שמוותר. בכל קבוצה שבה שיחק הוא נלחם על מקומו וכך הוא יעשה בכל פעם שיקבל את הצ'אנס."
בהפועל ת"א דחו את הטענות ואמרו: "בשל מוגבלויות בסגל שבחון הוצא מהסגל ולא בגלל שום דבר אחר. אין כוונה לייבש אותו בכלל."
למרות שעל פניו נראה כי הבעיות הניהוליות בהפועל ת"א שככו מעט שחקני המועדון הופתעו אמש לאחר שמשכורות חודש ינואר טרם נכנסו לחשבונות הבנק שלהם.
דורון אוסידון מנכ"ל הקבוצה ונציגו של אלי טביב הסביר: "גבי קצרה חלה ולא חתם על הצ'קים אני מאמין שזה יסתדר היום וכולם יקבלו את כל מה שמגיע להם. בכל מקרה מי שלא צפויים לקבל כלל משכורת הם שי אבוטבול ומהראן לאלא. הבעלים אלי טביב מסרב לחתום על הצ'קים המגיעים להם זכר למחלוקת מהחודש שעבר שבמסגרתה קיבלו השניים מענקים שהובטחו להם מההנהלה שטביב עדיין מתעקש להגדירם כהלוואה בלבד."

הארץ

האיש החדש של הפועל תל אביב

מאת משה הרוש

ניסיונו האדמיניסטרטיבי הסתכם עד כה במועדוני לילה, אבל דורון אוסידון התאקלם מהר בהפועל תל אביב. סמכויות, הגדרת תפקיד וזכות חתימה עדיין אין, אבל האיש החדש של טביב בהנהלה אופטימי במיוחד, ומבטיח: "אני ואלי לא הולכים מפה בקרוב"

תגיות: הפועל תל אביב
אפליקציית הארץ ל iPhone - עכשיו באפ-סטור >

דורון אוסידון.''כרגע אני מעדכן את טביב בכל דבר, אבל אני לא בובה. הוא מחשיב את דעתי''

תצלום: שרון בוקוב

אם למישהו היה נדמה שדורון אוסידון נחת במתחם חודורוב רק כדי לסתום חור או על מנת לפתור פלונטר רגעי, צפויה לו הפתעה. נציגו של הבעלים אלי טביב בהפועל תל אביב לא מתכוון ללכת בקרוב לשום מקום, כל עוד זה תלוי בו.

קצת יותר מחודש שאוסידון מנהל את ענייני המועדון בשמו של טביב, שבחר בו כמחליף למנכ"ל גבי קצרה. התפקיד, אותו הוא מגדיר "סוג של חלום ילדות", קרץ לו מהרגע הראשון, והוא מהרהר באופציה להקדיש את כל מרצו לטובת הפועל. "אני לא פוסל את האפשרות שאמכור את כל העסקים שלי ואתרכז בניהול המועדון", אומר אוסידון, הבעלים של מספר מועדוני לילה בתל אביב. דברים דומים הוא אמר לטביב באחת משיחותיהם האחרונות.

טביב קיבל את דבריו בהפתעה מסוימת, אך גם שמח לשמוע אותם. הוא לא היה יכול לאחל לדמות שמזוהה יותר עם הפועל מאשר אוסידון. הוא רואה בו לא רק נציג בהנהלה, אלא גם גשר ללבבות האוהדים, אליהם אוסידון מחובר מאוד. "מבחינתי, באתי לעבוד כאן שנים ארוכות ולא תקופה מוגבלת", מדגיש אוסידון, "אני וטביב לא רואים את עצמנו הולכים מפה בתקופה הקרובה. אני מאוד נהנה כי כל החיים שלי אני מזוהה עם הפועל, ואני משקיע במועדון מבוקר עד ערב".

לעת עתה, הגדרת תפקידו של אוסידון מעורפלת למדי. טביב ביקש ממנו לשמש לו עיניים, אוזניים ופה בהנהלה מול המחנה של הבעלים השני, מוני הראל, אך עדיין אין לו סמכויות רשמיות או זכות חתימה. בינתיים הוא מוגדר כ"נציגו של טביב". רק בתחילת השבוע הבא, ככל הנראה, הוא כבר יוכל להתהדר בתואר "מנכ"ל".

"אפילו על שכר עוד לא דיברנו", מגלה אוסידון, "כשאלי יגיע לישראל במהלך השבוע, אשב אתו על הגדרות התפקיד ונראה מה הלאה. אני יודע בדיוק מה אני רוצה ואילו סמכויות לבקש. כרגע אני מעדכן אותו בכל דבר, עד הפרט הכי קטן, אבל אני לא בובה. יש לי עליו השפעה מסוימת והוא מחשיב את דעתי. למשל, לא הייתי צריך לצאת מגדרי כדי להסביר לו שאנחנו צריכים להתחזק בבלם ובשחקן התקפה".

עסקת רכישתו של אלרואי כהן מקרית שמונה, שיצאה לפועל בשבוע שעבר, זימנה הצצה משמעותית ראשונה לתפקודו של אוסידון, שניסיונו הניהולי הסתכם עד לאחרונה בחיי הלילה של תל אביב. עד מהרה הוא הבין שניהול מועדון כדורגל שונה מכל עסק אחר, "פשוט אבל מורכב", לדבריו.

יחד עם משה הראל, נציגו של מוני הראל במועדון, ניהל אוסידון מגעים ישירים עם הסוכן רונן קצב בעניין חוזהו של הקשר. הרבה מרחב תמרון לא היה לו - המסגרת התקציבית שהציב טביב היתה ברורה והוא פעל לפיה. כשהתגלעו פערים בין הצעת הקבוצה לדרישות השחקן, מצא עצמו אוסידון נוטש את שולחן המו"מ, מעדכן את הבוס בטלפון וחוזר עם הצעות לפשרה. לחופש פעולה הוא ייאלץ להמתין.

"גם בפגישה עם איזי שירצקי, בעלי קרית שמונה, רק סגרתי את תנאי התשלום, וזה אחרי שטביב כבר סיכם אתו על גובה העסקה", אומר אוסידון, "שום דבר לא נעשה ללא אישור של טביב, הוא עודכן בכל פרט".

כאן יגורו בכיף?

מספר גורמים שבאו במגע עם ההנהלה המחודשת של הפועל מעידים כי יש ריח של שינוי באוויר. "זו בטח לא הרמוניה, אבל פתאום העסק דופק", מסביר אחד מהם, "מרגישים שקיים שיתוף פעולה בהנהלה, שיש עם מי לדבר ושאפשר לסגור עסקאות".

מיד לאחר שסוכמו פרטי חוזהו של כהן בקבוצה, שוחח גורם המקורב למועדון עם קצב ואמר לו כי "אם יש סיכוי שטביב והראל לא יפרקו בסוף את החבילה, קוראים לו דורון אוסידון. גם בצד של הראל לא חושדים בו בחוסר אכפתיות כלפי המועדון, ויודעים שהוא אוהב את הפועל". לקצב נותר רק להנהן בהסכמה. "גם אני חושב כך", השיב בקצרה.

הראל אמנם עדיין מצפה להליך ה"במבי" עם חזרתו של טביב לארץ, אך במסדרונות המועדון גוברים הקולות לפיהם קיימת אפשרות "למצוא בכל זאת את הנוסחה לשותפות ביניהם", כהגדרת בכיר בקבוצה. לאוסידון, כאמור, יש חלק גדול בהלך הרוח הזה. "רק תתנו לנו שקט תעשייתי, בלי דרמות ובלי פיצוצים", היה המסר שלו לטביב ולהראל, "תנסו ליהנות מהקבוצה ותנו לנו לעבוד".

לא מעט משיחותיו של אוסידון עם טביב מלמדות על תוכניות ארוכות טווח של הבוס, כאילו האפשרות למכור את חלקו כלל לא עומדת על הפרק. השניים דנים בטיפוח מחלקת הנוער ובהשקעה בילדים צעירים לטווח ארוך. גם ההראלים מעודכנים בפרטים ומביעים התלהבות. מחר צפוי אוסידון לדון על הפרטים עם משה הראל.

"בחצי השנה האחרונה קרו דברים לא תקינים והיתה התנהלות לא נכונה", טוען אוסידון, "אני מנסה ליצור בהפועל סביבת עבודה נעימה ויעילה. כדי שיהיה שינוי, כולם צריכים לרצות בזה. זה לא תלוי רק בי. מאוד הייתי רוצה שיהיה פה שקט, שיחיו בשלום ושייתנו לעבוד. אני יכול לעזור ולפשר וזה מה שאני עושה כל הזמן. היתרון הגדול שלי הוא שאני בא נטו מאהבה לקבוצה".

על השאלה אם יש סיכוי שהבעלים יצליחו לאחות את הקרע ביניהם, הוא מתקשה להשיב. "אני לא יודע אם אחרי כל מה שהיה ביניהם הם יוכלו להמשיך ביחד", הוא אומר, "בשבועיים האחרונים יש שקט והמועדון מתנהל טוב. אני רוצה להאמין שהם מסוגלים להמשיך ביחד".
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 16/2
הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 06:24 
פעם אחת שחקן לא בסגל,פעם אחת!
וכבר יש 30 ראיונות וכתבות בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 07:31 
הפעם האחת הזאת עוד תחזור הרבה. נורא נחמד ששופכים על אוסידון כל כך הרבה מחמאות אבל הוא הביא לנו שחקן (אחלה שחקן בגדול) במחיר עצום* ועכשיו יש לנו ארבעה-חמישה קשרים תוקפים טובים על שתי עמדות. אם מוסיפים לזה שאחת מהעמדות הזאת תפוסה על ידי שחקן שיש לו קביעות בהרכב הראשון ללא קשר ליכולת, אז מקבלים פוטנציאל נפיץ שגוטמן, במהרה בימינו אמן, יצטרך לפרק.

* - אצלנו אגב זה לא ממש נחשב גליק גדול להצליח להגיע להסכם כאשר אתה מוכן לשלם את כל מה שהצד השני מבקש כעמדת פתיחה. זאת לא בדיוק עדות רבת משקל לכישורי מו"מ משובחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 08:16 
כל כך הרבה בלבולי שכל על שבחון ואתם מתעלמים מזה ששוב לא נכנסו משכורות (כי קצרה חולה, יה רייט. חשבתי שהוא כבר לא בעסק בכלל), וששני שחקנים בכלל לא הולכים לקבל משכורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 08:39 
צריך לחכות ולראות אם שי ולאלה לא מקבלים משכורות, המשכורות כמובן לא נכנסו בזמן, הפעם התירוץ הוא בלה בלה מושיקו בלה קצרה חולה. אותו כתב עשה כתבה מהללת על אוסידן, שמאז שנכנס הכל דבש. להרוש יש נטיה לפזר המצאות. אם שני השחקנים לא מקבלים משכורות, הרי שטביב הוא דיקטטור מנוול וגנב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 09:14 
ידיעות:
שחקנים לא קיבלו משכורות. לטענת אוסידון בגלל שקצרה חולה
טביב ומוני יציעו לגוטמן חוזה חדש
מוני בדק אופציה למשקיעים אחד מהם הוא חיים רביבו
מעריב:
קצרה לא חותם על משכורות לשחקנים כי הוא עדין לא קיבל משכורת דצמבר ומענק ליגת אלופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
מעריב
חדשות:
ה-15 לחודש הגיע ושוב אין משכורות בהפועל.
מסתבר שקצרה עדיין משמש כמורשה חתימה של אלי טביב והוא מסרב לחתום על צ'קים כיוון שלא קיבל את שכרו בדצמבר ומענק עליה לשלב הבתים באירופה, כ-50 אלף דולר! קצרה מכחיש ומפנה לאלי טביב ואילו בסביבות האחרון טוענים שקצרה בכלל חולה ולכן העיכוב. אגב, טביב עצמו אמור לשוב לארץ בתוך מס' ימים...
אלרואי כהן נדרש ל-23 תפרים(!) בגין הפציעה שלו במשחק נגד מכבי פ"ת ("פוצצו לי את הפרצוף") ולמרות זאת הוא אינו מתכוון לוותר על החולצה מס' 8 שנחשבת לחסרת מזל מאז פרישתו של אבוקסיס בקיץ 2007.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 09:38 
שפיכצקי - ספורט 5

באספניול עוקבים אחרי בן סהר: "זה תענוג לראות אותך משחק"
ראמון פלאנס, המנהל הספורטיבי והאיש החזק אצל הספרדים התקשר לשחקן, שאמור לחזור למועדון בקיץ, אחרי הניצחון על מכבי פ"ת: "אני עוקב אחריך הרבה זמן". גם בהולנד ובגרמניה שמו עין על החלוץ
בן סהר נמצא בכושר פנטסטי. אחרי סיבוב ראשון לא מוצלח, חזר החלוץ ליכולת המוכרת עם 8 שערים ב-8 המחזורים האחרונים בליגת העל. בעקבות כושרו, קיבל סהר לא מעט הודעות וטלפונים אחרי השער שלו מול מכבי פ"ת (0:2) שלשום. אבל מה שריגש את חלוץ הפועל ת"א יותר מכל, היה שיחת הטלפון שקיבל מאספניול.
ראמון פלאנס, המנהל הספורטיבי ואיש החזק ביותר במועדון הספרדי, לו שייך כרטיס השחקן של סהר, בירך את החלוץ על משחקו נגד מכבי פ"ת והבהיר לו כי בקבוצה הספרדית עוקבים אחריו באדיקות.

פלאנס, שנמצא בקשר רציף עם סוכנו של החלוץ, רונן קצב, אמר לסהר: "אני עוקב אחריך בכל משחק ליגה וגביע ומאוד נהנה מאיך שאתה משחק. פשוט כיף לראות אותך". יש לציין שבקיץ, אם לא יקרה שינוי דרמטי, סהר יחזור לספרד, שם יש לו חוזה באספניול למשך שנתיים.
עם זאת, בסהר יש התעניינות גם מקבוצות בכירות מהולנד ומגרמניה. בסביבתו אמרו כי הדבר שינחה את החלוץ הוא דקות משחק משמעותיות ולא מן הנמנע שיעדיף לשחק בקבוצה אחרת באירופה, זאת בתנאי שבאספניול לא יבנו עליו.

בתוך כך, שחקני הפועל ת"א יחזרו היום (רביעי) להתאמן לקראת המשחק מול הפועל ב"ש בווסרמיל ביום שבת. גילי ורמוט שסובל מכאבים במפשעה לא ייטול חלק באימון, כמו גם סלים טועמה החולה. אלרואי כהן יתאמן כרגיל אחרי שנתפר בפניו בעקבות התיקול עם אורי אוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

קטעים הקשורים להפועל מראיון גדול עם דודו דהאן:

"ורמוט לא מצא את מקומו בגנט. הצעתי לו ללכת לשחק שנה בקורטרייק. גוטמן היפנט אותו, לקח לו את הראש כמו שעשה ללא מעט שחקנים. חבל, שלוש שנים הוא ביזבז"
"הפועל רצתה את דודו ביטון. טביב התקשר אלי וביקש אותו. מזל שלא הלך לשם או למכבי חיפה. מי היה מכיר אותו? היום כולם מדברים עליו בבלגיה, השפיץ הישראלי".
"טביב פנה אלי לסדר קבוצה לשכטר. העבודה שלי היתה רק מול טביב. הבאתי לו הצעה קונקרטית מסלטיק, 3 מיליון יורו על השחקן. טביב אפילו דיבר עם נשיא סלטיק."
"בהפועל יש מיליון קולות, אבל הפועל זה המועדון שאני הכי אוהב. נתן לי תמיכה כששיחקתי שם והייתי פצוע. זה המועדון האחרון שארצה לעשות לו רע. את הכל עשו גורמים אינטרסנטים בתוך המועדון. אנשים שלא עשו רבע ממה שעשיתי למועדון הזה ומדברים יותר מהגובה שלהם. הייתי מאמן ילדים בני 5, מאמן במחלקת הנוער של הפועל, מנהל מקצועי וסקאוט שם. הם הביאו מגן שאין לו מושג בכדורגל (הויוס) וכדי לצאת יפה מהסיפור הפילו את זה על דה-רידר והאזרחות שלו. ישבתי עם המגן, התקשרתי למוני הראל ואמרתי לו שלא יחתים אותו. ראיתי את הבן-אדם, את האישיות, זה לא משהו שיתאים להפועל. כנראה בגלל שאמרתי להם לא להחתים אותו זה שיגע אותם".
"אני לא בסכסוך עם אף שחקן. זהבי ילד טוב ושחקן טוב. גם אם הייתי מנצח את הבוררות נגדו לא הייתי לוקח ממנו שקל כי אני יודע מה זה לגדול בלי אבא אבל יש לי עקרונות".
"אני מודה כי לפעמים אני מתפרנס מטמטום של אחרים" (תגובתו של דודו דהאן לטענת ג'קי דהאן כי הוא נסע לטוניסיה ועשה עיסקה עם בוקרי סאדאת באופן ישיר עבור מכבי חיפה, למרות שג'קי סגר עם השחקן עבור הפועל).
גם כשהיה הסקאוט של בית'ר בתקופת גאידמק, ניסה לחטוף את גל אלברמן ה"שייך" לסוכן רונן קצב ואשר שיחק אז בספרד בטנריפה, כאשר השחקן וסוכנו סיכמו עם המאמן המיועד גרנט, שהוא ישחק בהפועל ת"א שהחלה להיבנות ע"י לב לבייב (זוכרים?). לבסוף דהאן נדחק הצידה, לבייב חזר בו ואלברמן חתם בבית'ר.

בהפועל ת"א סירבו להגיב.
גם גילי ורמוט סירב להגיב.
זהבי: "דודו סוכן טוב אבל בן-אדם קשה. פעם הוא כמו אח שלך וכשלא נראה לו הוא תובע אותך. שנינו יודעים שהוא היה הסוכן שלי רק לחו"ל ולא הגיע לו עמלה מהחוזה החדש עם הפועל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 09:53 
ושוב פעם, צריך להסיר את הכובע בפני השחקנים שמצליחים לתפקד תחת הנהלה כל כך כושלת, שאפילו לא מסוגלת לשלם משכורות בזמן.

זה שאנחנו עדין במאבק האליפות, מעיד בעיקר על כך שיש לנו חבורת שחקנים שיודעת להתעלות, וצוות מקצועי שמחוייב להישגים.

לגבי ההתנהגות של קצרה את טביב, זו פשוט בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
"אפילו על שכר עוד לא דיברנו", מגלה אוסידון, "כשאלי יגיע לישראל במהלך השבוע, אשב אתו על הגדרות התפקיד ונראה מה הלאה. אני לא בובה. יש לי עליו השפעה מסוימת והוא מחשיב את דעתי. למשל, לא הייתי צריך לצאת מגדרי כדי להסביר לו שאנחנו צריכים להתחזק בבלם ובשחקן התקפה".

וואו! לא היית צריך לצאת מגדרך כדי להסביר לבוס, שנמצא בכדורגל הכי הרבה שנים מכל בעלים אחר זולת שחר, שאם הוא מוכר בלם כמו דה-סילבה ומשאיל את חוטה הוא נשאר רק עם 2 בלמים וחייב להביא עוד אחד?
לא היית צריך לצאת מגדרך כדי להסביר לבוס, שאם שכטר גמר את העונה ולאלה יחזור רק באפריל, אתה נשאר עם צמד חלוצים ומרעי וכדאי להתחזק בעוד שחקן בחלק הקדמי?
והבוס קיבל את זה? כי זה נשמע מופרך וחסר היגיון ולמרות זאת הבאנו מחליפים לאיתי ודוגלס. מדהים. כל הכבוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 10:05 
Charlie כתב:
"אפילו על שכר עוד לא דיברנו", מגלה אוסידון, "כשאלי יגיע לישראל במהלך השבוע, אשב אתו על הגדרות התפקיד ונראה מה הלאה. אני לא בובה. יש לי עליו השפעה מסוימת והוא מחשיב את דעתי. למשל, לא הייתי צריך לצאת מגדרי כדי להסביר לו שאנחנו צריכים להתחזק בבלם ובשחקן התקפה ".

וואו! לא היית צריך לצאת מגדרך כדי להסביר לבוס, שנמצא בכדורגל הכי הרבה שנים מכל בעלים אחר זולת שחר, שאם הוא מוכר בלם כמו דה-סילבה ומשאיל את חוטה הוא נשאר רק עם 2 בלמים וחייב להביא עוד אחד?
לא היית צריך לצאת מגדרך כדי להסביר לבוס, שאם שכטר גמר את העונה ולאלה יחזור רק באפריל, אתה נשאר עם צמד חלוצים ומרעי וכדאי להתחזק בעוד שחקן בחלק הקדמי?
והבוס קיבל את זה? כי זה נשמע מופרך וחסר היגיון ולמרות זאת הבאנו מחליפים לאיתי ודוגלס. מדהים. כל הכבוד!

שמע... כנראה זה לא כזה מובן מאליו. עובדה, חלוץ לא הובא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 10:10 
נועם שחם כתב:
ושוב פעם, צריך להסיר את הכובע בפני השחקנים שמצליחים לתפקד תחת הנהלה כל כך כושלת, שאפילו לא מסוגלת לשלם משכורות בזמן.

זה שאנחנו עדין במאבק האליפות, מעיד בעיקר על כך שיש לנו חבורת שחקנים שיודעת להתעלות, וצוות מקצועי שמחוייב להישגים.

זה שאנחנו נאבקים על אליפות זה כבר אומר דרשני
עם הסגל הקיים ועם הנהלה רק חצי מפגרת היינו היום באותו מצב שבו היתה חיפה בדיוק לפני שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 10:29 
דרך אגב, בידיעות הבוקר היה כתוב משהו על רביבו שיכנס ככל הנראה כמשקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 10:34 
noamw כתב:

אני מבין שרק טיפוסים חרא יכולים להקשר אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 10:37 
mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:

לא הבנתי את הכוונה. אתה אומר שבעצם אנחנו אמורים לזכות באליפות ללא מאבק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 10:41 
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:

אתם די אומרים אותו דבר.
הוא התכוון שעם הנהלה סבירה היינו מובילים כבר ב-10 הפרש על חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 10:50 
מה שבני אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 11:01 
בני12 כתב:
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:

אתם די אומרים אותו דבר.
הוא התכוון שעם הנהלה סבירה היינו מובילים כבר ב-10 הפרש על חיפה.

אולי. אולי גם היינו בפיגור של 7 נקודות.

הנה, לחיפה ולמכבי ת"א הנהלות מצויינות, וזה לא עוזר להן להוביל את הטבלה ב-10 נקודות הפרש.

אני דווקא טוען, שבגלל האופי של השחקנים שלנו והמנהיגות של גוטמן ואבוקסיס, הנזק שנגרם בגלל ניהול בעייתי, הוא די קטן. יכול להיות שבהמשך העונה בעיות הניהול יפגעו בנו, אבל נכון לרגע זה, הקבוצה מתפקדת מצויין מבחינה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 11:36 
noamw כתב:

אני מעדיף את דנה אשכנזי כמשקיעה מאשר את חיים רביבו..

דרך אגב הקטע שאין משכורות כי קצרה חולה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
לפי ידיעות, שנה הבאה אין קיזוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
noamw כתב:

אני מעדיף את דנה אשכנזי כמשקיעה מאשר את חיים רביבו..

דרך אגב הקטע שאין משכורות כי קצרה חולה :BOW:

לא הבנתי
קצרה לא עזב?
אוסידאון הזה לא החליף אותו ?
זאת אומרת שקצרה עדיין במועדון ? ועכשיו רביבו הביא לנו את אחיו בשביל להיכנס לקבוצה ? ועדיין אין לנו ספונסר בקבוצה ? ואגייאר עדיין מדבר עם טביב ?
מה לעזאזל הולך שם ?

או בקיצור
מתי טביב חוזר לארץ ! דיי נשבר ממנו כבר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:

טוב, סגרנו לו פינה (הוא אמר לפני המשחק מול פ"ת שהוא התקשר לגוטמן וביקש שיקח את אחיו) ועכשיו הוא גומל לנו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 11:42 
mbracha כתב:
noamw כתב:

טוב, סגרנו לו פינה (הוא אמר לפני המשחק מול פ"ת שהוא התקשר לגוטמן וביקש שיקח את אחיו) ועכשיו הוא גומל לנו.

אם הוא רוצה לגמול לנו אז שיתרחק מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 12:48 
הכלב אכל לקצרה את התלושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
פאביו הרשה לי :עוד יום עבר וטביב לא חזר !

והרשו שאר המכובדים פה להגיד : אמרתי לכם !
בנושא שבחון,נתניה ואי ההכללה בסגל בשבת !
הימור שלי הוא יחזור כמו גדול !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
כמעט כל שחקני ההרכב נעדרו מהאימון היום
רשימת החולים בהפועל תל אביב: אבוטבול, בונדר טועמה ואביחי ידין שוחררו מהאימון משום שלא חשו בטוב.
שהר, בן דיין וערן זהבי עוברים בדיקות בהתאחדות ו-ורמוט שוחרר במטרה להוריד מהעומס

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2550

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 15:53 
במעריב היום פורסמה כתבה עם החלאה דודו דהאן.
מעבר לעדויות שונות על שיטות העבודה המטונפות שלו הטריד אותי במיוחד משפט אחד שצוטט:

דהאן: "טביב פנה אליי לסדר קבוצה לשכטר. העבודה שלי היתה מול טביב. הבאתי לו הצעה קונקרטית מסלטיק. טביב דיבר עם הנשיא של סלטיק".

באמת? בזה התעסקת? במציאת קבוצה לשחקן איכותי וחשוב במערך של הקבוצה שלך???

חלאה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
yoyo כתב:
במעריב היום פורסמה כתבה עם החלאה דודו דהאן.
מעבר לעדויות שונות על שיטות העבודה המטונפות שלו הטריד אותי במיוחד משפט אחד שצוטט:

דהאן: " טביב פנה אליי לסדר קבוצה לשכטר . העבודה שלי היתה מול טביב. הבאתי לו הצעה קונקרטית מסלטיק. טביב דיבר עם הנשיא של סלטיק".

באמת? בזה התעסקת? במציאת קבוצה לשחקן איכותי וחשוב במערך של הקבוצה שלך???

חלאה!

זה העבודה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 פברואר 2011, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
הוא התכוון לטביב, לא לדודו דהאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: