תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אחרי 84 שנה [טורניר U20: אורווגואי ניצחה את ארגנטינה]
הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 05:09 
אורוגואי נצחה את ארגנטינה 1-0 בטורניר דרום אמריקה עד גיל 20 שמתקיים בפרו.
הנבחרת התכלת תשתתף במונדיאל לנבחרות עד גיל 20 שתתקיים בקולומביה וגם...במשחקים האולימפיים הקרובים , לראשונה מזה 84 שנה.
צפיתי במספר משחקים ומדהים לראות במספר רב של כשרונות צעירים בנבחרות השונות שיהפכו לכוכבים מוכרים בעתיד הקרוב.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אחרי 84 שנה
הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 05:40 
סמל אישי של המשתמש
אז תפתח את הכיס ותעשה קצת טוב לאנשים. הרבה יותר מעניין מלמכור בגדי ים וגלשנים במיאמי ביץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:38 
עזרא כתב:
אז תפתח את הכיס ותעשה קצת טוב לאנשים. הרבה יותר מעניין מלמכור בגדי ים וגלשנים במיאמי ביץ׳.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי את המשחק וכל הכבוד להם :HEART2:
אבל באמת עם כל הכבוד אני מניח ומקווה שרוב הנבחרת לאולימפידה תורכב מזאת של 2009 שמגיע לה גם לשחק.
האמת? רק שידיחו לנו את ברזיל שם ואני מאמין שנסתדר :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 11:18 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
http://www.facebook.com/video/video.php ... 1467445625
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 12:15 
L. Suarez כתב:

לפעמים קשה להבין איך מתוך מדינה של 3.5 מיליון תושבים, כל הזמן צצים כשרונות חדשים.
נבחרת מצויינת (לונה, פולנטה, השוער). גם לברזיל ואקואדור יש שחקנים מצוינים.
ארגנטינה די פושרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 18:32 
ארגנטינה אכן פושרת משהו, אבל היחידה שהנחילה הפסד לברזיל המבריקה. לברזיל יש סיבות מקלות, היא שיחקה ב 10 שחקנים לאורך כל המשחק כמעט(הבלם הורחק בדקה ה6 וארגנטינה זכתה לפנדל . הזוי מאוד כל מה שקרה שם בדקה ה 6 מול ברזיל).

ארגנטינה זוכה לחסד רב מהשופטים וגם במשחקה הקודם מול צ'ילה "זכתה" בפנדל הזוי כשהיתה בפיגור והמשחק השתנה לחלוטין. בכלל עושה רושם, שנוטים חסד לארגנטינה בטורניר, בכדי שלא תמעד ותשתתף באולימפיאדה. יחד עם זאת, לארגנטינה, שוער מעולה ושחקן בשם חואן איטורבה, רק בן 17 עם סיפור מיוחד, בן להורים פראגוואים שנולד בארגנטינה . מאוד מזכיר במשחקו את מסי עם תכונות דומות מאוד ברגל שמאל, אם כי מסי הוא כנראה לא.

ברזיל, לעומת זאת, נבחרת מבריקה בראשות שלושת האסים שלה: וויליאם, לוקאס וכמובן הכשרון האדיר העונה לשם ניימאר, שכידוע ביטל את מעברו מסנטוס לצ'לסי בקיץ האחרון תמורת 25 מליון אירו, כמדומני. השמועות אומרות שידו של סנדרו רוסל, נשיא ברצלונה במעל וכי הוא עם קשריו הענפים בברזיל שם ידו על הנער כמו גם על וויליאם(כאילו, שחסר לו כשרונות משלו בדמותם של האחים אלקנטרה, בניו של מזיניו ודולפאו ).

המשחק האחרון מבטיח קרב גדול מול אורגוואי על ראשות הבית. על כל פנים שתיהן יחד עם ארגנטינה ואקוודר ככל הנראה יעלו לאולימפיאדה.

חשבתי שרק אני משוגע לראות צעירות מדרום אמריקה, אני שמח שיש לי שותפים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 18:48 
הסיפור של השחקן חואן איטורבה הוא לא מהעולם הזה:
בן להורים מפרגואי, משחק עבור נבחרת ארגנטינה. מועדון פרגואי (סרו פורטניו) ומועדון מארגנטינה ( קילמס) טוענות לבעלות על כרטיס השחקן שלו . מכוון שאין הסכמה, השחקן רשום כשחקן...ההתאחדות הכדורגל של ארגנטינה. קבוצת פורטו מפורטוגל טוענת שרכשה את הכרטיס שלו אך גם מנצ'סטר אוניטד נכנסה לתמונה. בקיצור, הנעד הזה משגע שתי יבשות.

http://www.goal.com/en/news/585/argenti ... arlet-juan

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 19:31 
בצדק. עד כה הבקיע 3 שערים בסגנון מסי טיפוסי ולאחר האליפות , אולי לא יצטרפו יותר יבשות, אבל התעניינות של קבוצות אחרות, ברמת ודאות גבוהה. מישהו אמר מדריד :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2011, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2011, 13:08 
שלשה שחקנים מעל לגיל 23 יכולים ליטול חלק במשחקים האולימפים בכדורגל.
מי יצטרף?
Lugano
Suarez
Cavani
Forlan
Diego Perez
Godin
El Loco
?
אימפריה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2011, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
באמת שקשה להחליט אבל לדעתי צריך לקחת את
RUSO PEREZ שיכסח את כל הילדודס האחרים.
ובאמת שהשניים האחרים אני לא יודע מה להחליט.
יש לנו התקפה צעירה טובה עם LUNA, ABEL HERNANDEZ ו-MORRO אבל תאר לך את CAVANI או FORLAN ו-SUAREZ מול בלמים ושוערים בני 23.
מצד שני היתי רוצה גם הגנה חזקה עם GODIN ו-LUGANO.
באמת שקשה מאוד להחליט אבל לפי מה שהבנתי המאמן של SUB20 הולך להיות המאמון בלונדון ולא "אל מאסרטו".
מושיקו את מי אתה היית מצרף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2011, 14:11 
L. Suarez כתב:
באמת שקשה להחליט אבל לדעתי צריך לקחת את
RUSO PEREZ שיכסח את כל הילדודס האחרים.
ובאמת שהשניים האחרים אני לא יודע מה להחליט.
יש לנו התקפה צעירה טובה עם LUNA, ABEL HERNANDEZ ו-MORRO אבל תאר לך את CAVANI או FORLAN ו-SUAREZ מול בלמים ושוערים בני 23.
מצד שני היתי רוצה גם הגנה חזקה עם GODIN ו-LUGANO.
באמת שקשה מאוד להחליט אבל לפי מה שהבנתי המאמן של SUB20 הולך להיות המאמון בלונדון ולא "אל מאסרטו".
מושיקו את מי אתה היית מצרף?

lugano
ruso perez
luis suarez

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 15:24 
L. Suarez כתב:

יודע צדיק נפש בהמתו נאמר בכתובים וכך גם אתה. ברזיל מביסה את אורגוואי בתוצאה אסטרונומית 0:6 וזוכה באליפות דרום אמריקה עד גיל 20. כמו שכתב מושיקו, זה לא מנע מאורגוואי להעפיל לטורניר הכדורגל של האולימפיאדה, אבל תבוסה כזו צורבת ובמיוחד לאור העובדה שהם היו מצויינים בשלב השני :cry: . השלישיה המבריקה של ברזיל(לוקאס, ניימר וויליאם) היתה גדולה על לונה וחבר מרעיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
SHIMON כתב:
L. Suarez כתב:

יודע צדיק נפש בהמתו נאמר בכתובים וכך גם אתה. ברזיל מביסה את אורגוואי בתוצאה אסטרונומית 0:6 וזוכה באליפות דרום אמריקה עד גיל 20. כמו שכתב מושיקו, זה לא מנע מאורגוואי להעפיל לטורניר הכדורגל של האולימפיאדה, אבל תבוסה כזו צורבת ובמיוחד לאור העובדה שהם היו מצויינים בשלב השני :cry: . השלישיה המבריקה של ברזיל(לוקאס, ניימר וויליאם) היתה גדולה על לונה וחבר מרעיו.

לונה הורחק במחצית הראשונה.
האמת שזה באמת לא פייר הנבחרת הברזילאית הזאת, לא כוחות.
אגב קוראים לו ווילאן לא? בכל מקרה לקראת אליפות העולם נפתח אשכול שכן אז יהיו כשרונות מכל העולם לרשום להם : להביא !
אני מקווה שיעשו קצת שינויים בסגל ושגונסאלו באררטו מלאציו יוזמן הוא יכול להוסיף הרבה לדעתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
מה הקטע של לצרף שחקנים בוגרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 18:22 
לונה הורחק בדקה ה44 כשהתוצאה היתה כבר 2:0 וזה לבטח לא השפיע באופן דרסטי על ההפסד, אולי על התוצאה הגבוהה, לאור איך שברזיל נראתה, אני בספק אם לונה היה מועיל כל כך. ברזיל לדוגמה היתה עם 10 שחקנים מול ארגנטינה מהדקה ה6 ועם פנדל הזוי שניתן לה ועדיין ברזיל שלטה , סיכנה, הישוותה ואילולא השוער הנהדר של ארגנטינה שתפש יוןם חלומי, היא לא היתה מנוצחת בסופו של יום. להטיל את התבוסה על כתפי לונה, זה קצת מוגזם הייתי אומר. מכל מקום הם יהיו באולימפיאדה, נקווה שיעשו את הבחירות הנכונות בשחקנים הבוגרים (מותרים שלושה כידוע).

מור עזרן,
הקטע בצירוף 3 שחקנים בוגרים נועדה לתת מימד של אטרקטיביות ועניין בטורניר הכדורגל האולימפי, שלא עניין אף אחד עד להחלטה הזו. אני חייב לציין שמרגע שהוחלט לטורניר היתה באמת אטקרקטיביות יתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
SHIMON כתב:
לונה הורחק בדקה ה44 כשהתוצאה היתה כבר 2:0 וזה לבטח לא השפיע באופן דרסטי על ההפסד, אולי על התוצאה הגבוהה, לאור איך שברזיל נראתה, אני בספק אם לונה היה מועיל כל כך. ברזיל לדוגמה היתה עם 10 שחקנים מול ארגנטינה מהדקה ה6 ועם פנדל הזוי שניתן לה ועדיין ברזיל שלטה , סיכנה, הישוותה ואילולא השוער הנהדר של ארגנטינה שתפש יוןם חלומי, היא לא היתה מנוצחת בסופו של יום. להטיל את התבוסה על כתפי לונה, זה קצת מוגזם הייתי אומר. מכל מקום הם יהיו באולימפיאדה, נקווה שיעשו את הבחירות הנכונות בשחקנים הבוגרים (מותרים שלושה כידוע).

מור עזרן,
הקטע בצירוף 3 שחקנים בוגרים נועדה לתת מימד של אטרקטיביות ועניין בטורניר הכדורגל האולימפי, שלא עניין אף אחד עד להחלטה הזו. אני חייב לציין שמרגע שהוחלט לטורניר היתה באמת אטקרקטיביות יתר

מוריד מהערך של המפעל,יענו ארגנטינה יכולה לצרף את מסי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 18:47 
מסי, אכן הגיע לטורניר הקודם וזכה בו. רונלדיניו, לעומתו בנבחרת ברזיל, לא המריא עימה למקום הרצוי והראוי להם(ברזיל חסרה את הטורניר האולימפי באמתחתה. זה הטורניר היחיד בו לא זכתה מעולם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
SHIMON כתב:
מסי, אכן הגיע לטורניר הקודם וזכה בו. רונלדיניו, לעומתו בנבחרת ברזיל, לא המריא עימה למקום הרצוי והראוי להם(ברזיל חסרה את הטורניר האולימפי באמתחתה. זה הטורניר היחיד בו לא זכתה מעולם).

מסי יצא למונדיאל כשחקן מן המניין ולא כשחקן בוגר כמדומני.
לארגנטינה היה מחזור יוצא דופן (ראיתי את כל המשחקים חוץ מהגמר. זכור לי במיוחד ה- 3:0 על ברזיל בחצי הגמר). די מאריה, לבאצי ומסי השלישיה הקדמית.

בברזיל היה רונאלדיניו כבוגר והוא - -כאמור - ממש לא הבריק. את פאטו אהבתי באולימפיאדה האחרונה.
והיה לארגנטינה שוער מצויין - לוקס ? - שנפצע במהלך הטורניר. איפה הוא היום ? זה השוער שמתחרה עם אוואט במאיורקה ? ומה קורה עם אוסטארי (היורש של אבונדנסיירי) שהפסיד לנו ב- 2008 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מאשים את לונה בהפסד!
פשוט כתבת שברזיל הייתה גדולה על לונה ושאר הנבחרת אז רק ציינתי שהוא הורחק...
בכל מקרה מסי באולימפיידה הקודמת שיחק? למה אני לא זוכר אותו ? אני זוכר את די מאריה ואת רונאלדיניו וגם את קון.....וזהו בערך.
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:
אני לא מאשים את לונה בהפסד!
פשוט כתבת שברזיל הייתה גדולה על לונה ושאר הנבחרת אז רק ציינתי שהוא הורחק...
בכל מקרה מסי באולימפיידה הקודמת שיחק? למה אני לא זוכר אותו ? אני זוכר את די מאריה ואת רונאלדיניו וגם את קון.....וזהו בערך.
:D

בישל ללבאצי בגמר נגד ניגריה. שער בהקפצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אחרי 84 שנה [טורניר U20: אורווגואי ניצחה את ארגנטינה]
הודעהפורסם: 14 פברואר 2011, 07:17 
מסי אכן הגיע כשחקן צעיר ולא בתור אחד מהשחקנים הבוגרים. לארגנטינה היה גם את קון אגוארו בהתקפה (שנתן אולימפיאדה יבשה ואז בחצי נתן צמד נגד ברזיל).

מהשחקנים הבוגרים אני זוכר שהיא הביאה את ריקלמה, עוד בלם לא בולט במיוחד (נראה לי שניקולאס פארחה מאספניול), ואולי עוד מישהו שפספסתי.

באותו טורניר אגב התגלה השוער הנוכחי של הבוגרת סרחיו רומרו אחרי שבאמצע הטורניר השוער הקבוע (חושב שאוסטארי) קרע את השריר.

רועי - ההקפצה בגמר היתה של די מריה ולא של לאבצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: