תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 10/2
הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אוהדי הפועל ת"א הורחקו. הדיין כינה אותם "חלאות"
שני אוהדי הפועל ת"א שנעצרו בגין הקריאות נגד תנ"צ אהובה תומר שנספתה באסון הכרמל הורחקו ע"י בית המשפט לארבעת החודשים הקרובים.
הפועל עמדה לדין בביה"ד של ההתאחדות נקנסה ב20- אלף שקל וספגה רדיוס על תנאי ל שנה. הדיין עמנואל סלע כינה את האוהדים שנעצרו "חלאות."
פקד יצחק חזן מפקד כוח המשטרה שהגיש את התלונה: "כשוטר במשך הרבה מאוד שנים אני מתקשה לזכור אמירות כאלה. אני מסכים עם השופט שכינה אותם "חלאות" וחושב שהוא צודק. צריך להוקיע את אותם אנשים והדברים הללו נאמרו גם לראשי הפועל."
אגב מכבי ת"א לא הועמדה לדין בגין זריקת החפצים על סלים טועמה בדרבי היות והאירוע לא נכתב בסופו של דבר בדו"ח השופט.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 10/2
הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 03:56 
סמל אישי של המשתמש
לפחות 3 משחקים ללא קהל קיבלנו על איזה "מצית שמישהו זרק", למרות שגם לדבר הזה אין ממש ביסוס.
אבל כשזורקים עשרות דברים על סלים בזמן הוצאות חוץ/הרמת קרנות לא עושים להם כלום.
פשוט בושה, ראיתי את השידור החוזר, ורואים בבירור את כל הסביבה שעומד בה טועמה שהיא מלאה חפצים, וגם בזמן הבעיטה רואים שנזרקים עליו דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 04:21 
סמל אישי של המשתמש
רגע, אם שחקן נותן אגרוף לשחקן אחר אבל השופט לא ראה ולא רשם, אותו שחקן יוצא מזה?
אם אני זוכר נכון, ניתן להעניש גם אם לא נרשם בדו"ח השופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 04:40 
סמל אישי של המשתמש
ושוטרים שהם חלאות חסרים? הרבה יותר חלאות מהשניים האלה שקיללו באמת בצורה מכוערת את השוטרת המנוחה.
אחוז החלאות במשטרה שעולים בחלאותם על שני האוהדים האלה הוא כאחוז האנשים שלועסים באגט בשאנס אליזה כל בוקר.
איפה היית השוטר הבכיר חזן,כששוטר שלך פירק במכות אוהד ששמח ששביט עצר פנדל בדקה ה-90 בקרית אליעזר וגרם לו לאבד אשך? בטח הסתכלת וצחקת.
איש לא היה מקלל בצורה כ״כ מכוערת את השוטרת המנוחה,אלמלא השוטרים וקלגסי היס״מ היו מכריזים מלחמה על ציבור שוחרי הספורט ואוהדי הפועל בפרט בשנאת חינם מהבית ובאלימות פושעת המעוגנת בחוק.
מזל שרק שני אוהדים לא התאפקו עם השירים האלה,לאור ההיסטוריה העקובה מדם בין משטרת ישראל לאוהדי הפועל.
השנאה לשוטרים מוצדקת ונכתבה בדם,ואני מניח שמי שבחר לשיר את השירים האלה שאני באמת מגנה,סבל בעברו מאלימות מכוונת ואכזרית מצד משטרת ישראל ועל כן הוציא את זעמו בצורה של שיר מכוער תוך פגיעה בבטן הרכה של משטרת ישראל.
אני הייתי בטדי כשקלגסי היס״מ ומג״ב ריססו גז מדמיע לפנים ושברו עצמות ללא הבחנה.אני גם הייתי בקרית שמונה כשקרה אירוע דומה ובקרית אליעזר כשאוהד איבד אשך על לא עוול בכפו כי לשוטר אחד הפריע ששביט אלימלך עצר את הפנדל של וואליד באדיר בדקה ה-90.
אני חושב שוב שהשירים נגד אהובה תומר ז״ל מחליאים וחולניים,אבל אם אני הייתי מאבד אשך רק כי שמחתי על פנדל שנעצר,או מקבל גז מדמיע לעיניים ומתעלף למרות שלא עשיתי כלום,אולי גם אני הייתי מחפש לפגוע במשטרה במקום הכי כואב גם אם זה היה הופך אותי לחלאה.
השיר המבחיל הזה הוא שיא חדש ביחסים בין המשטרה לאוהדי הפועל,ומביא לידי ביטוי שנים של סבל ואכזריות כלפי אוהדי הכדורגל,מצד מי שמיתיימרים להקרא: ״אנשי החוק״.
מנקודת המבט של מי ששר אפשר להבין כי יש כאן ניסיון לנקום במשטרה על שנים של סבל,ומכיוון שאי אפשר לעשות זאת מידה כנגד מידה,אלה כנגד אלה,אז משתמשים במילים.
לו אני הייתי מאבד אשך או עובר טראומה כתוצאה מאכזריות המשטרה,אולי גם אני הייתי מאבד צלם אנוש ומחפש לפגוע ולנקום בכל דרך חוקית.חוקית יחסית.
ברגע שהמשטרה תלמד מאירופה ותדע שהיא נותנת שירות ולא מוציאה על אזרחים את תסכולם מהמשכורת הנמוכה,האישה שלא נותנת ומתרגמת זאת לאלימות מכוונת באישור,אז אולי לא נשמע יותר על שירים איומים שכאלה.
הרפורמה לחינוך בתוך המשטרה הכרחית הרבה יותר מרפורמה לחינוך אוהדי הכדורגל,כי כאן טמונה הבעיה העיקרית וזו הסיבה שכולם תופסים את הראש ולא מבינים איך מעזים אנשים לקלל שוטרת שחירפה נפשה להצלת אנשים.
זה אולי יראה לכם כסוג של סתירה בדברי,אך מצד אחד אני מזועזע מהשירים,ומצד שני מבין כל מי שאי פעם נפגע באכזריות מכוונת ע״י שוטר,שבר יד או קיבל בוקס לפרצוף סתם,את השנאה שלו למשטרה עד כדי כך שהוא שר שיר כל כך נורא.אהובה תומר ז״ל הפכה במותה לאחד מסמלי המשטרה,וכך רואים זאת אלה שסבלו מנחת ידה של המשטרה ומבקשים לנקום במי שפגע בהם בזדון.לנקום זה אנושי,אבל לא תמיד נעים לעין או לאוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
לנקום זה אנושי,אבל לא תמיד נעים לעין או לאוזן.

לנקום זה אנושי, אבל גם צריך לדעת לשאת בתוצאות. בכבוד.

שישאו בתוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:02 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
עזרא כתב:

שישאו בתוצאות.

אוקיי,ושוטר שפירק עצמות משנאת חינם מהבית נשא בתוצאות? השוטר שגרם לאוהד שכל חטאו ששמח על החטאת פנדל של באדיר,ישב בכלא?
הנקמה המילולית צורמת ומחליאה,אבל משהו כאן חייב להשתנות.מתי יקום פה שר לבטחון פנים שינהיג תרבות אחרת בקרב שוטריו? שיעשה באמת את השינוי האמיתי? כמו שאמרתי,חינוך השוטרים והטמעת תרבות השירות ולעתים ההבלגה ובעיקר המידתיות,חשוב הרבה יותר מקריאות של 2 אוהדים,מכוערות ומקוממות ככל שיהיו.
כנראה אהובה תומר ז״ל היתה אחת האחראיות לשליחת שוטרים אלימים עד רצחניים כמעט,לגיבויים ולכסת״חם.
כמפקדת בכירה היא בוודאי היתה אחראית בעקיפין להרבה פגיעות גופניות קשות באוהדים שפשוט לא עשו כלום,כולל נערים וילדים.
ברגע שמישהו יחליט לעשות פה אחת ולתמיד משטרה בסגנון בריטי או צרפתי,ולהפסיק לקבל לשירותיו ערסים חסרי חינוך עם מטען אלימות מבית,אולי גם יכבדו את השוטרים,מהזוטר ביותר עד מפכ״ל המשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:12 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
Frank Serpico כתב:
עזרא כתב:

שישאו בתוצאות.

אוקיי,ושוטר שפירק עצמות משנאת חינם מהבית נשא בתוצאות? השוטר שגרם לאוהד שכל חטאו ששמח על החטאת פנדל של באדיר,ישב בכלא?
הנקמה המילולית צורמת ומחליאה,אבל משהו כאן חייב להשתנות.מתי יקום פה שר לבטחון פנים שינהיג תרבות אחרת בקרב שוטריו? שיעשה באמת את השינוי האמיתי? כמו שאמרתי,חינוך השוטרים והטמעת תרבות השירות ולעתים ההבלגה ובעיקר המידתיות,חשוב הרבה יותר מקריאות של 2 אוהדים,מכוערות ומקוממות ככל שיהיו.
כנראה אהובה תומר ז״ל היתה אחת האחראיות לשליחת שוטרים אלימים עד רצחניים כמעט,לגיבויים ולכסת״חם.
כמפקדת בכירה היא בוודאי היתה אחראית בעקיפין להרבה פגיעות גופניות קשות באוהדים שפשוט לא עשו כלום,כולל נערים וילדים.
ברגע שמישהו יחליט לעשות פה אחת ולתמיד משטרה בסגנון בריטי או צרפתי,ולהפסיק לקבל לשירותיו ערסים חסרי חינוך עם מטען אלימות מבית,אולי גם יכבדו את השוטרים,מהזוטר ביותר עד מפכ״ל המשטרה.

אתה צודק, אבל זה ששוטר חלאה לא נושא בתוצאות מעשיו, לא מפחית כהוא זה מהאחריות למעשים של אותם אוהדים.

יש לי שכן שבאופן קבוע גורם לי עוול - זורק לי זבל לגינה, שופך לי סיד על המרפסת, גונב לי דברי דואר ועושה וונדליזם לדלת הכניסה שלי. התלוננתי על כך אינספור פעמים, אבל כלום לא נעשה נגדו. כנראה שיש לו קשרים במקומות הנכונים.

החלטתי לקחת את החוק ליידיים ולנקום בו - שברתי לו את שמשת מכוניתו ופינצ'רתי לו את הצמיגים. נתפסתי בשעת מעשה ועכשיו עלי לשאת בתוצאות ובאחריות למעשיי. העובדה שבסך הכל ביקשתי לנקום לא הפחיתה מהעונש הכבד שקיבלתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
כן פרנק, תלשנו לשוטרים אשכים ופירקנו אותם במכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:17 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
כן פרנק, תלשנו לשוטרים אשכים ופירקנו אותם במכות.

אני אמרתי דבר כזה ?

אם אוהד היה תולש לשוטר אשכים ומפרק אותו במכות, הוא לא היה מורחק מהמגרשים. הוא היה מורחק מהחברה ונכנס לכלא לזמן ממושך.

כולה הורחקו מהמגרשים. שיתקררו קצת. לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
בכזה מצב היה מספיק להביא להם קנס של 500 שקל וזהו.
עריכה:לא במצב של תלישת אשכים, התכוונתי לקללות של אהובה :)

נערך לאחרונה על ידי אדמדם בתאריך 10 פברואר 2011, 06:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:19 
סמל אישי של המשתמש
״חם לי״,הסיפור עם השכן אמיתי או רק משל? בביקור שלי אצלך בזמנו מצאתי מקום סולידי.
ובהחלט מה שאדמדם אמר.
מתי אשמע על שוטר שפירק סתם כי קם הפוך בבוקר אוהד,וישב על כך 3 חודשים בכלא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:22 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
בכזה מצב היה מספיק להביא להם קנס של 500 שקל וזהו.

קנס של 500 שקל לא היה מרתיע. יש כאן בבירור עניין של 'יראו וייראו'.

אם אתה רוצה שתופעות כאלה יודברו, (אולי לא, אני כן), אזי קנס של 500 שקל זה מגוחך.

תופעות כאלה ייפסקו רק כשמי שאחראי להן יתחיל לשאת בתוצאות מעשיו ולשלם מחיר כבד. לא 500 ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:23 
סמל אישי של המשתמש
תופעות כאלה יפסקו כשהמשטרה יפסיקו להכות את האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:23 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
״חם לי״,הסיפור עם השכן אמיתי או רק משל? בביקור שלי אצלך בזמנו מצאתי מקום סולידי.

מה אתה יודע, זה שכונת פשע פה. פשע.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:24 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
תופעות כאלה יפסקו כשהמשטרה יפסיקו להכות את האוהדים.

בטוח. תירוצים תמיד יהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:28 
סמל אישי של המשתמש
מה תירוצים מה? אוהדים לא מתחילים לשיר שירים סתם ככה על אנשים מתים. זה לא שונה מהתקוממות של הערבים עלינו גם. ככה זה, אתה מתייחס בצורה מגעילה, אל תצפה שיתיחסו אליך בכבוד. ושיהיה מובן, אני נגד השיר הזה על אהובה תומר, אבל אני בטוח שהם לא היו שרים אותו אם המשטרה הייתה מתייחסת אליהם כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
מה תירוצים מה? אוהדים לא מתחילים לשיר שירים סתם ככה על אנשים מתים.

:LOL2:

אדמדם כתב:
זה לא שונה מהתקוממות של הערבים עלינו גם. ככה זה, אתה מתייחס בצורה מגעילה, אל תצפה שיתיחסו אליך בכבוד. ושיהיה מובן, אני נגד השיר הזה על אהובה תומר, אבל אני בטוח שהם לא היו שרים אותו אם המשטרה הייתה מתייחסת אליהם כמו שצריך.

השוואה לעניין, אבל נזרום איתה. גם פעילי מהומות אוקטובר למשל נעצרו ונשאו בתוצאות מעשיהם. מערכת המשפט לא עשתה להם הנחות בגלל נסיבות מקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 07:15 
זה יפסיק כשיפסיקו להתייחס לזה. ככה פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 07:47 
איך ההתאחדות יכולה לאכוף את השטות הזאת בכלל? זה לא ששופט הרחיק אותם ואז הם צריכים לבוא לחתום או להוכיח- הם לא חייבים כלום להתאחדות כי היא לא הסמכות. באותה מידה יכלו להחליט בהתאחדות לתת עונש מוות או 300 מלקות בכיכר העיר.

בקיצור, שני האוהדים האלה צריכים לעבור את השומר בכניסה, וגם אם הם לא עברו אז הם לא עברו שום חוק ופשוט חוזרים הביתה או הולכים לנסות מכניסה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 07:52 
לא תתפוס אותי,

הם הורחקו על ידי בית המשפט. ליתר דיוק - הורחקו על ידי 2 בתי משפט - גם הערכאה הראשונה (בית משפט השלום) וגם ערכאת הערעור (בית המשפט המחוזי).

בית הדין של ההתאחדות קנס את הפועל ב- 20 אלף ש"ח ונתן משחק ללא קהל על תנאי.

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הגועל שבעיניין על איזה חוק אותם אוהדים עברו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:03 
סמל אישי של המשתמש
החוק למיגור האלימות בספורט של אבו-וילן.

http://www.justice.gov.il/NR/rdonlyres/03B69550-AA33-4CDC-AEB2-7E56AC9F273B/11410/2182.pdf

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 10 פברואר 2011, 08:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:09 
הארווי כתב:
לא תתפוס אותי,

הם הורחקו על ידי בית המשפט. ליתר דיוק - הורחקו על ידי 2 בתי משפט - גם הערכאה הראשונה (בית משפט השלום) וגם ערכאת הערעור (בית המשפט המחוזי).

בית הדין של ההתאחדות קנס את הפועל ב- 20 אלף ש"ח ונתן משחק ללא קהל על תנאי.

:ROSE:
צודק, לא הבנתי נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:10 
לא הבנתי.
אהובה תומר (ז"ל) "עולה באש" זו עבירה על חוק הספורט ו"אלי גוטמן מת" זה לא?
סליחה מראש על הבוטות, אבל אם נהיה ענייניים, המשפט הראשון הוא ציון עובדה תוך לגלוג על אותה עובדה. המשפט השני הוא כמעט הסתה.
"שימון מזרחי תתאבד" זה מותר או אסור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא הבנתי.
אהובה תומר (ז"ל) "עולה באש" זו עבירה על חוק הספורט ו"אלי גוטמן מת" זה לא?
סליחה מראש על הבוטות, אבל אם נהיה ענייניים, המשפט הראשון הוא ציון עובדה תוך לגלוג על אותה עובדה. המשפט השני הוא כמעט הסתה.
"שימון מזרחי תתאבד" זה מותר או אסור?

תקרא פה. נוסח החוק:

http://www.justice.gov.il/NR/rdonlyres/03B69550-AA33-4CDC-AEB2-7E56AC9F273B/11410/2182.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:51 
אין ספק שאולי מדובר בעונש לא פרופורציאנלי ביחס לדברים שנעשים מדי שבוע ושבוע במגרש, מצד שני לא מרחם עליהם ואפילו דיי מבסוט, אנשים כאלה לא מקומם במגרשי כדורגל, העיקר ניסו לעורר בלאגן
אז יאללה תראו 4 חודשים מהבית לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:57 
Roman כתב:
אין ספק שאולי מדובר בעונש לא פרופורציאנלי ביחס לדברים שנעשים מדי שבוע ושבוע במגרש, מצד שני לא מרחם עליהם ואפילו דיי מבסוט, אנשים כאלה לא מקומם במגרשי כדורגל, העיקר ניסו לעורר בלאגן
אז יאללה תראו 4 חודשים מהבית לא נורא.

לא נורא- סתם מפגר. כי הם מבינים שהם חרגו מכללי משחקי החרטא והם יכולים להמשיך לטנף את הפה לא לחרוג ממה שהשוטרים מגדירים כגבולות הגזה (השרירותיים לחלוטין). זה חסר ערך לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 09:04 
איזו בושה. מכבי לא הועמדה לדין כי זה לא נכתב בדוח השיפוט. אבל הקללות על אהובה תומר גם לא נכתבו, אז למה הפועל כן הועמדה לדין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
איזה יופי, אוהד אחד שלנו מקלל השופט לא ראה ולא שמע, הפועל עומדת לדין מקבלת קנס ו אותו אוהד +מי שניסה להגן עליו מורחקים ל4 חודשים.

מכבי - יציע שלם קורא לטועמה מחבל,ננהמות וזריקות חפצים כאשר אחד מהם פוגע בראש של טועמה, מתחת לעיניים של השופט שרואה את הכל , וכלום .

התאחדות אדומה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 09:16 
זה שאתם מביאים אין ספור דוגמאות למה אחרים עושים זה לא ממש משנה את העובדות.
אותי מעניינים עשרה אוהדים של הפועל יותר מיציע שלם של מכבי וזה שהם מרשים לעצמם להיות חלאות זה לא אומר שגם לנו מותר.
תסתכלו פנימה ולא החוצה זה יותר קשה אבל גם יותר נכון.
קודם כל בואו נפסיק את הגועל נפש אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: