תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תכנית הריאליטי החדשה : הקללה של המדינה
הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 00:45 
אכן בימים אלה אנו עדים לעלייתה לכותרות של תכנית ריאליטי חדשה בה בוחרים צוות שופטים את הקללה של המדינה. בצוות השופטים של התכנית ניתן למצוא את אלי סהר (שמפגין את נימוסיו בתכנית המצטיינת בתרבות שיחה) , אריה מליניאק (שלמיטב זכרוני גם לקח חלק בכמה מהתכנייות) ולצערי גם אביעד פוהורילס שנבהל מההתקפות עליו בעקבות פרשת דנידין והחליט להצטרף לעליהום.
צוות שופטים זה יחליט במדינה בה כל מילה שלישית היא קללה מה מותר לקלל ומה אסור.
המותר : 10000 צופים מברכים מידי משחק את שמעון אמסלם ואימו על כך שהוא מעז להילחם מול מיטב הנוער (ארל ויליאמס, קוין מגי, אולסי פרי ונוספים) - זה מותר.
מוות לערבים - טוב עם זה יש בעיה כי יש חוק נגד גזענות אבל הם באמת לא מתכוונים.
שחקן כדורגל שר על שחקן ערבי - נהפוך אותו לכוכב פרסומות.
אמא שלכם זונה לפני הטקס לאבי כהן - נו טוב זה נכון .
יאללה הפועל חיזבללה - זה סתם מצחיק.
איפה אבא של ביברס - נו טוב הוא גם סוג של ערבי.
מאמן שיורד עלינו היום על הקללות נהג להשתמש בתפקידו כמאמן לאומי בברכה בן טיבוגה . זה בסדר.
מבזים דקת דומיה - גם זה מותר כי הם צאצאי המכבים.
שירי הזוועה = לשיר על אימא זונה אפשר אך לא על יתום, האם לשיר על אסון לגיטימי ועל שואה לא (אגב אולי כדאי פעם להבהיר שיש שואה (אסון) ויש ה"שואה" - אלו מושגים שונים).
שלא תבינו לא נכון המצב הנכון הוא שעלינו לחדול מחלק מהשירים ולא בגלל העליהום אלא כי זה פשוט לא ראוי. אנחנו נשאר הקהל הטוב בארץ גם בלי הקללות וכמובן שנדע לדחוף את השחקנים ללא שימוש בהם. אין ספק שיש בארץ אוכלוסיה שרגישה לשימוש במונחים הקשורים לשואה אז בוא נכבד את האוכלוסייה הזו שלא עשתה לנו דבר וכנראה גם לא ידעו על הנושא עד שלא התעוררו שופטים ג.
אז באמת בוא נחדול מכך למרות שברור שיהיו כבר מי שימצאו נושא אחר להתנגח בנו - למשל איך אנו מעיזים לשחק באדום ? איך קיזזנו ? למעשה חבל שאנחנו כאן.
אבל אנחנו כאן , יכולנו לעמלק איזנברג אז נוכל לכולם וכאמור גם ללא חלק מהקללות ה"בעיתיות".

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 10 פברואר 2011, 01:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תכנית הריאליטי החדשה : הקללה של המדינה
הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 00:52 
אני אישית לא שר אף פעם "שתהיה שואה למכבי" , לא יפה וגם אם זה לא הכוונה פיזית זה לא דבר שצוחקים עליו...

יש לנו כ"כ הרבה שירים טובים שבטח שאפשר להוריד את השיר הזה

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 01:29 
יפה אמרת. אני איתך, הפופוליזם התקשורתי הזול הוא מביש ומביך, אבל בלי קשר אליו, הגיע הזמן שהקריאה הזו, שבה מוזכרת המילה 'שואה' (שהיא אכן שונה מ'השואה' כי 'שואה' כמילה פירושה חורבן, הרס) תעלם מהלקסיקון. לא בגלל התקשורת, בגלל שאם לאדם אחד שאוהד את הפועל, או לניצול שואה אחד בודד במדינה, הקריאה הזו מפריעה, אני לא מעוניין שהיא תימשך.
ואתם יודעים מה, יש גם צד פרקטי לעניין והוא דווקא כן קשור לתקשורת. שונאי הפועל בתקשורת ומחוצה לה השתמשו בעבר בקריאה הזו כדי לנגח את הקבוצה, להשמיץ את אוהדיה ולהפוך אותה ללא לגיטימית. והם מתחילים לעשות זאת גם עכשיו. אפשר לבוא ולומר ש'על הזין כולם', אבל מי שלא מבין את הפגיעה התדמיתית/כלכלית שהיא תגרום להפועל ת"א (להזכירכם, קבוצה שממומנת מהכיס שלי ושלכם) טומן את ראשו בחול. לא אומר לא לקלל, רק להוציא מהלקסיקון קריאה אחת. קריאה שבגללה מדברים על "מקהלות השואה" ו"שירי שואה" כאילו יש איזשהו שיר שמזכיר שואה פרט לקריאה הזו שהיא במקרה מולבשת על לחן קל וחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 01:34 
bergkamp כתב:
ואתם יודעים מה, יש גם צד פרקטי לעניין והוא דווקא כן קשור לתקשורת. שונאי הפועל בתקשורת ומחוצה לה השתמשו בעבר בקריאה הזו כדי לנגח את הקבוצה, להשמיץ את אוהדיה ולהפוך אותה ללא לגיטימית. והם מתחילים לעשות זאת גם עכשיו. אפשר לבוא ולומר ש'על הזין כולם', אבל מי שלא מבין את הפגיעה התדמיתית/כלכלית שהיא תגרום להפועל ת"א (להזכירכם, קבוצה שממומנת מהכיס שלי ושלכם) טומן את ראשו בחול. לא אומר לא לקלל, רק להוציא מהלקסיקון קריאה אחת. קריאה שבגללה מדברים על "מקהלות השואה" ו"שירי שואה" כאילו יש איזשהו שיר שמזכיר שואה פרט לקריאה הזו שהיא במקרה מולבשת על לחן קל וחזק.

לא יהיה זה אז ימצאו משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
יפה אמרת. אני איתך, הפופוליזם התקשורתי הזול הוא מביש ומביך, אבל בלי קשר אליו, הגיע הזמן שהקריאה הזו, שבה מוזכרת המילה 'שואה' (שהיא אכן שונה מ'השואה' כי 'שואה' כמילה פירושה חורבן, הרס) תעלם מהלקסיקון. לא בגלל התקשורת, בגלל שאם לאדם אחד שאוהד את הפועל, או לניצול שואה אחד בודד במדינה, הקריאה הזו מפריעה, אני לא מעוניין שהיא תימשך.

:ROSE:
לא שר את זה כבר הרבה זמן, וגם לא שרתי בחצי הגמר. מקווה שהמילה המכוערת הזו תעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 01:57 
שתהיה שואה למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 03:58 
לא המשתמש הרשמי
כל פעם שאני שר שתיהיה שואה למכבי אני נדהם מכמה שזה יוצא לי כל כך עמוק מהגוף.
כן,סבא רבא שלי נקבר בבורות מוות בעודו בחיים
כן,אני כן מבין מה המשמעות
וכן,כן אני רוצה שזה מה שיהיה לרוב המכביסטים מעומק הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 04:56 
ציטוט:
שלא תבינו לא נכון המצב הנכון הוא שעלינו לחדול מחלק מהשירים ולא בגלל העליהום אלא כי זה פשוט לא ראוי

נכון ביותר.
אני אישית לא מצטרף לשירים האלה (ולעוד כמה "פנינים" שנראים לי מוגזמים ביותר).

וכן,
התשחורת מחפשת, האוירה פופוליסטית ההתאחדות ו"ועדת המשמעת" שלה כמו שבשבת נעות לפי האופנות.
ההרקע מוכן למשחק ללא קהל מול מכבי חיפה ....

בידינו, לא לתת להם להגשים את מבוקשם. כפי שבעבר ידענו עי מחיאת כפיים להשתיק קריאות מבחילות מיריבינו, ניתן גם עכשיו להשתיק ולהרגיע את אותם מבינינו שטרם הפנימו את מידת הנזק.

ובשולי הדברים,
מקווה מאד ששוטרי תא, יעצרו את אותם אוהדי קבוצה זרה שישירו "תא עולה באש" ... בפעם הבאה . כן אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב. חופש הביטוי לא אצלנו . ואחר כך כולם מתפלאים מדוע "כל העולם כולו שונא את הפועל ורק אני אוהב " הופך להמנון שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 05:31 
סמל אישי של המשתמש
אתם אומרים דברים נכונים. מאוד מפריע לי לשמוע שירים וקריאות מהסוג הזה ביציעים. אבל לדעתי יהיה קשה מאוד להפסיק עם התופעה או למזער אותה כליל מפני שהאנשים ששרים את הדברים לא מבינים את הכובד וההשלכות שלהם, או חושבים שאלה רק מלים או, כמו מישהו שהגיב פה ומאוד מאוד קשה לי להבין אותו, באמת מתכוונים למה שהם צועקים. בכל אחד משלושת המקרים לא ניתן יהיה לשכנע אותם להפסיק כי לא נמצא כנראה טיעון משכנע מספיק על מנת שהם יתגברו על העקשנות שלהם ויחדלו ממעשיהם. אם אני טועה, אני אהיה מאוד שמח.

- דגלאס דה-סילבה, 15 למאי, 2010

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
זה ייפסק רק כאשר אוהדים יתחילו לשלם מחיר אישי ולשאת בתוצאות מעשיהם (כמו במקרה שני החלאות שמורחקים כעת מהמגרשים, ובצדק), או כאשר המועדון יתחיל לשלם מחיר כבד (כמו במקרה הנ"ל, שלא בצדק).

כשעמותת הפועל אוסישקין ומועדון הכדורסל יתחילו להפגע מכך ישירות (וזה לא רחוק, רק ביום חמישי שעבר היה דיון בוועדת המשמעת של האיגוד בעניין הקריאות לעבר שאול, והמגמה לא היתה לטובתנו) - וההשלכות מכך יפגעו בתקציב העמותה ובכיסם של 1,600 חברי עמותה באופן ישיר - אז זה ייפסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 07:04 
בחיי,
שאחרי כל הימים האלה,
ביום שני, אני הולך לשיר את זה הכי חזק שאני יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
רבאק, רק השבוע שברנו את כל השיאים ב"שתהיה שואה למכבי" ביד ושם ברבע השלישי. קצת פרגון לא יזיק.
ופראנק- חלאות ההורים שלך יא פחדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:15 
לא יעזור לאף אחד להיות צודק או להרגיש כמו הקוזק הנגזל !
השירים האלה מחליאים !!! והם מסמנים את כל אוהדי הפועל לא רק כאנשים קטנים אלא גם טיפשים!
המילה שואה לעד תהיה מלווה באסוציאציות נוראיות וכן אני לא יפה נפש וקל לי לשיר הרבה שירים אחרים הקוראים לרצח/אונס וכו
אבל פשוט כל אזכור של השואה/גטו/נאצים לא רק שהוא חסר טעם הוא גם טיפשי .
אנחנו יורים לעצמנו ברגל כל פעם מחדש תפסיקו להיות צודקים תהיו חכמים ותנו לשאר האהודים גם להרגיש שייכים לקהל הנפלא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
אוהד יוון כתב:

אתה רוצה לשיר גם על אבי ז"ל ? אני אשלח לך את שמו בפרטית, שיהיה לך מה לנאץ ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:19 
אוהד יוון כתב:
רבאק, רק השבוע שברנו את כל השיאים ב"שתהיה שואה למכבי" ביד ושם ברבע השלישי. קצת פרגון לא יזיק.

סחתיין עליכם.
אני מציע שתתן קצת כבוד למשתמשים בפורום שיוצאים נגד התופעה הדוחה בקהל שלנו או לכל משתמש באשר הוא, שלא מטנף כמו שאתה טינפת בתגובה שלך. מי שקרא את הקריאות נגד אהובה תומר, חוץ מזה הוא טיפש, הוא גם בן אדם שהמוסר הוא ממנו והלאה. פרנק בחר להשתמש במילה "חלאה", לא נראה לי שהוא יותר מדי רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:22 
לנסות לשכנע אנשים להפסיק לשיר שירי שואה ונאצה, זה מיותר ובזבוז זמן, בטח שבפרום באינטרנט, מי שותיק בקהילה הזו כבר יודע את זה מספיק טוב. ההפך, השירים האלה באים ממקום של התרסה כדי לבדל את הקהל שלנו וככל שייבקרו אותן השפע והכמות רק יגברו.
מה שלי לא ברור ודיי מאוס, זה את ההתבכיינות - אתם רוצים לשיר את הגועל נפש הזה? תישאו בתוצאות- הציבוריות והתקשורתיות.

נכון, גם דברים שאנשים אחרים עושים הם חמורים, לפעמים הרבה יותר משירי נאצה, אבל זה לא משנה את העובדה שהשירים האלה הם זבל שרק מדליק את כל שונאי הפועל, ויש לא מעט כאלה (כל העולם כולו, זוכרים??).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מה שלי לא ברור ודיי מאוס, זה את ההתבכיינות - אתם רוצים לשיר את הגועל נפש הזה? תישאו בתוצאות- הציבוריות והתקשורתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:33 
אני מניח שההתבכיינות היא על האיפה ואיפה. הצביעות בעניין הזה באמת שוברת כל שיא אפשרי וזה לב העניין. תאכפו את הכל- אף אחד לא יתבכיין.
הסתכלתי על החוק והוא מאוד מאוד מעורפל. כל מה ששוטר מחליט שהוא "הפרעה לסדר הציבורי" או שלשוטר יש חשד שהאדם יפריע לסדר הציבורי- זה עבירה על חוק איסור אלימות בספורט.
הרי ברור לכולם שנאמרים במגרשי הספורט דברים יותר קשים ע"י מספר הרבה יותר גדול של אוהדים וכלום לא נעשה, אז מה אנשים מתמממים פה?
אתם רוצים להתחיל לאכוף? סבבה. רק תעשו את זה כמו שצריך בלי הנחות ובלי משחקי ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:38 
bergkamp כתב:

:ROSE:

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 08:55 
שחר כתב:
לנסות לשכנע אנשים להפסיק לשיר שירי שואה ונאצה, זה מיותר ובזבוז זמן, בטח שבפרום באינטרנט, מי שותיק בקהילה הזו כבר יודע את זה מספיק טוב. ההפך, השירים האלה באים ממקום של התרסה כדי לבדל את הקהל שלנו וככל שייבקרו אותן השפע והכמות רק יגברו.

נכון, גם דברים שאנשים אחרים עושים הם חמורים, לפעמים הרבה יותר משירי נאצה, אבל זה לא משנה את העובדה שהשירים האלה הם זבל שרק מדליק את כל שונאי הפועל, ויש לא מעט כאלה (כל העולם כולו, זוכרים??).

שחר, אני לא בטוח שהמטרה היא רק לנסות לשכנע אנשים להפסיק לשיר. אני יכול להגיד לך שלפחות שאני, המטרה הראשית של התגובות שלי בנושאים האלה, היא להגיע לאנשים הלא מגובשים, לצעירים. לאלה שעוד אפשר להגיע אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 09:02 
לדעתי, מקרה אבוד. בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 09:19 
האמת לצערי אכן מקרה אבוד.
הדבר היחיד שיש לו סיכוי לפחות רק כדי להשתיק את הסרוסים למינהם זה בוז ושריקות שיגברו על השירה במשחק.
דרך אגב אני אשרוק בוז יותר בשביל הילד שלי שיושב ליידי מאשר בגלל איזה אוהד הפועל ר"ג או בית"ר מתוסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 09:39 
סימרוטיץ כתב:
השירים האלה מחליאים !!! והם מסמנים את כל אוהדי הפועל לא רק כאנשים קטנים אלא גם טיפשים!
המילה שואה לעד תהיה מלווה באסוציאציות נוראיות וכן אני לא יפה נפש וקל לי לשיר הרבה שירים אחרים הקוראים לרצח/אונס וכו
אנחנו יורים לעצמנו ברגל כל פעם מחדש תפסיקו להיות צודקים תהיו חכמים ותנו לשאר האהודים גם להרגיש שייכים לקהל הנפלא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 09:39 
סימרוטיץ כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 10:17 
אני לא יודע מה איתכם - כשראיתי ביום שני ילדה בת אולי 7 שרה "אפילו מוני התאבד כבר...", "שתהיה שואה..." וכו' - עלתה בי בחילה. אמיתית.

יש דרך אחת מאוד יעילה להלחם בתופעה, ובה אני נוהג. בכל פעם שמגיע אליי נציג ארגון האוהדים עם קופת התרומות, הוא שומע את אותו הדבר: או שירי שואה או כסף. תחליט. כל עוד ארגון שער 5 ממשיך לשיר את הנאצות המחליאות הללו - שקל הם לא יראו ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 10:22 
אוהד יוון כתב:

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
כמה עוד צריך להגיד את זה , פשוט לא ייאמן - מי שרוצה ישיר ומי שלא רוצה לא ישיר .

אי אפשר לשנות אף אחד , לטוב ולרע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
כמה עוד צריך להגיד את זה , פשוט לא ייאמן - מי שרוצה ישיר ומי שלא רוצה לא ישיר .

זו בדיוק הבעיה - שמאה שרים מכתימים אלף ששותקים.

שוהם יפת כתב:
אי אפשר לשנות אף אחד , לטוב ולרע .

תתפלא. לשנות אולי אי אפשר, אבל לגרום להם להפסיק - אפשר גם אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 11:56 
בעיניי הבעיה היא כזו: אנחנו כקהל עושים מעשים מכוערים (שירי שואה, "איפה אבא של רגב", המקרה הבודד עם השירים על אהובה תומר ז"ל). לדעתי במקרה החמור, שופט יגיד על המקרים האלה: "אני נוזף בכם בחומרה! אפשר עכשיו להפסיק לבזבז את הזמן שלי? next!".
בו בזמן התקשורת, רשויות החוק והקהלים האחרים עושים ומתעלמים מפשעים חמורים בהרבה, כמו קללות גזעניות ואלימות שוטרים ביציע.

אז אנחנו עושים עבירה בסדר גודל קטן מאוד ובגלל שמתעלמים מעבירות חמורות בהרבה יש בקהל מי שטוענים שזה בסדר.
אז לדעתי זה לא בסדר.

זה מזכיר לי את דיון "צה"ל הוא הצבא המוסרי בעולם":
זה הסטנדרט שבו צה"ל צריך לעמוד? מול צבא רוסיה, ארה"ב, סוריה ומצרים?
זה הסטנדרט שאנחנו, אוהדי הפועל, צריכים לעמוד בו? הסטנדרט של תקשורת הספורט בישראל? משטרת ישראל? הקהלים של מכבי, בית"ר וב"ש?

צהל צריך להיות הצבא הכי מוסרי שהוא יכול להיות.
הקהל שלנו צריך להיות הקהל הכי מוסרי שהוא יכול להיות.

אנחנו כקהל צריכים לבחור מהם הסטנדרטים שנכון לעמוד בהם, ולדעתי שירים שמשתמשים באלמנטים מהשואה, קללות נגד משפחה של עבריין שהתאבד וקללות כנגד שוטרת שמתה בשריפה הם מתחת לרף שאני הייתי בוחר לעצמי ולקהל שאני חלק ממנו.

אני נגד תוכנית הריאלטי ונגד ההשוואות.
אני בעד להאבק במה שלא בסדר בקהל שלנו "בבית", ולהאבק במה שלא בסדר בשאר העולם "מחוץ לבית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 12:42 
באמת שקשה לי להבין חלק מאהודים שלנו...

כשמכבי שרים לנו "אמא שלכם זונה..." בתגובה אנחנו מוחאים להם כפיים כאילו אומרים להם "יופי ילדים קטנים תמשיכו לקלל " ושנייה אחרי זה שרים "שתהיה שואה למכבי..." . לא נראה לכם הזוי ודווקא רובנו מתנהגים פה כמו ילדים קטנים ?

ואני לא רוצה להתייחס למכבי ששרו על גוטמן{ואנחנו בתגובה על אבי כהן, עוד פעם סוג של טיפשות}...

ברגע שנפסיק עם זה רק יעריכו את הקהל המדהים הזה שיש לנו ושאר הקבוצות ינסו ללמוד מאיתנו איך להיות קהל מושלם ומדהים

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: