תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הענק שנעלם - רוני קלדרון הגדול
הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2527
היה לו יום הולדת ביום שבת קצת נשכך לאור הדרבי והכדורסל...
הפספוס הכי גדול של הפועל מאז ומעולם ואחד השחקנים הטובים שהיו בארץ בלי תחרות..
רק חבל שהוא היה חולה נפש ברמות נקווה שהוא בחיים עוד
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הענק שנעלם - רוני קלדרון הגדול
הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
אחד שראה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:27 
אני ראיתי אותו משחק
אמנם זה היה לפני המון המון שנים והזכרון מתעתע אבל זה היה משהו מיוחד במינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
באיזה רמות? תמיד זה נשמע לי מוגזם, זה אשכרה היה שחקן ברמה של הטובים בעולם? כי מדברים עליו כאילו הוא יכל להיות ברשימה ליד קאקא, מסי, רונאלדו וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אחד שראה?

לא אני, אבל אבא שלי כן התיאורים שלו יכולים בשקט להפיל בנאדם ולחשוב שמדברים על מסי..
הגול של הבבונים בעונת האליפות בין הרגליים של חייל אוהד גן החיות - אחד הזכרונות הראשונים של אבא מכדורגל בערך..
(והטרור שהם עשו למקדש.. :bang: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
באיזה רמות? תמיד זה נשמע לי מוגזם, זה אשכרה היה שחקן ברמה של הטובים בעולם? כי מדברים עליו כאילו הוא יכל להיות ברשימה ליד קאקא, מסי, רונאלדו וכו'.

תקשיב לקחו את לאייקס של קרוייף שאותה עונה לקחת אליפות אירופה..וכבר שמה דיברו על כאל משו לא יאומן!
תקרא עליו בספר אדום בנשמה וכתבה תקבל קצת דברים עליו וזה..=)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:33 
בהחלט ברמה של מסי או מרדונה בימיו הטובים
אבל דפוק בראש לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:34 
איזה פספוס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
אבא כל הזמן מספר על המשחק נגד בית"ר, איך העביר לחייל הביתריסט בין הרגליים ואז הם התעצבנו ושרפו את בלומפילד..
לShacham -
תחשוב שהוא הציב לאייאקס בתקופת הגדולה שלה תנאי שהחבר שלו בא לשחק שם גם, והם הסכימו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
אבא שלי סיפר לי פעם שהפועל שיחקו נגד מכבי יפו והו עבר כמה שחקנים (כמו תמיד..)והוא בא מול השוער של יפו (דיגמי או קביליו משו כזה)עשה לו הטעיה קנטנה והשוער נזרק לכיוון אחד על הריצפה ורוני עשה לו "חיחיחיחי"והראה לו עם האצבע לצד השני של השער וגילגל לו מול הפנים תכדור לרשת..
השוער של יפו רדף אחריו עד חדר הלבשה בערך :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
יודע הרבה עליו, גם שהוא היה באייאקס, אבל הוא לא שיחק לא שם ולא בפיינורד. סלחו לי אבל גם גיא אסולין היה בברצלונה הגדולה ולא שיחק, זה לא מדד.
יכול להיות שהוא היה אדיר בלי קשר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
היה היה אדיר אין מה לדאוג ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
יודע הרבה עליו, גם שהוא היה באייאקס, אבל הוא לא שיחק לא שם ולא בפיינורד. סלחו לי אבל גם גיא אסולין היה בברצלונה הגדולה ולא שיחק, זה לא מדד.

קראתי שכשהוא היה באייאקס האוהדים היו מגיעים לאימונים לראות אותו ולא את קרויף. הוא לא שיחק באייאקס בגלל בעיות עם הצבא (אמרו להם שהוא לא צריך לעשות צבא, מה שהתברר כשקר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 20:53 
היה שחקן גדול ובן אדם קטן. משה סיני עשה פי מליון יותר ממנו ובלי כל הבלאגנים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
Shacham כתב:

קראתי שכשהוא היה באייאקס האוהדים היו מגיעים לאימונים לראות אותו ולא את קרויף. הוא לא שיחק באייאקס בגלל בעיות עם הצבא (אמרו להם שהוא לא צריך לעשות צבא, מה שהתברר כשקר)

אז למה גם בפיינורד כשהוא היה יותר מבוגר הוא לא שיחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:

הפספוס הכי גדול של הפועל מאז ומעולם ואחד השחקנים הטובים שהיו בארץ בלי תחרות..

לא פיספוס של הפועל אלא פיספוס של קלדרון.
הפועל עשתה כל שביכולתה במושגים של אותם שנים.
דוביד ז"ל אימץ אותו , ואם דוביד לא ידע לעשות ממנו בנדם אז אף אחד לא יכול היה לרסן את הפירחח.
בוודאי לא אחד כמו קשטן או אלי גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 21:02 
אדום עד לגרדום כתב:
אבא שלי סיפר לי פעם שהפועל שיחקו נגד מכבי יפו והו עבר כמה שחקנים (כמו תמיד..)והוא בא מול השוער של יפו (דיגמי או קביליו משו כזה)עשה לו הטעיה קנטנה והשוער נזרק לכיוון אחד על הריצפה ורוני עשה לו "חיחיחיחי"והראה לו עם האצבע לצד השני של השער וגילגל לו מול הפנים תכדור לרשת..

:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

:LAGUH!:

כן אהה.. היה דפוק ברש אין מה לעשות.גם אני צחקתי שאבא שלי סיפר את זה..
אם אפשר שעופר דיגמי יאשר או יוסיף זה יהיה מושלם :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 21:45 
השוער היה ציון דגמי. ברישומים שלי לא מופיע שער שלו נגד יפו, כך שגם מהסיפורים ששמעתי, הוא עבר את ציון, חזר ועבר אותו שוב ואז העביר לבורבה שהחמיץ.

פעם הוא עשה התערבות עם קיש רומנו ב-3 לפנות בוקר שהוא מקפיץ מהשקם באבן גבירול עד מלון רמת אביב.
500 לירות.
40 דקות הלך והקפיץ עד מלון רמת אביב. קיש נסע אחריו במונית. קיבל ממנו 500 לירות, הלך בדימדומי הבוקר ולקבצן הראשון שראה הוא שילשל את הכסף.

בזמנו חקרתי את העבר שלו לפני ולפנים, ברמה המקצועית.

59 משחקים בהפועל ת"א
3 שערים
15 בישולים
3 הרחקות
2 פיצוצי משחקים עליו. באחד הוא בעט בשלמה שרף בלי כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
השוער היה ציון דגמי. ברישומים שלי לא מופיע שער שלו נגד יפו, כך שגם מהסיפורים ששמעתי, הוא עבר את ציון, חזר ועבר אותו שוב ואז העביר לבורבה שהחמיץ.

פעם הוא עשה התערבות עם קיש רומנו ב-3 לפנות בוקר שהוא מקפיץ מהשקם באבן גבירול עד מלון רמת אביב.
500 לירות.
40 דקות הלך והקפיץ עד מלון רמת אביב. קיש נסע אחריו במונית. קיבל ממנו 500 לירות, הלך בדימדומי הבוקר ולקבצן הראשון שראה הוא שילשל את הכסף.

59 משחקים בהפועל ת"א
3 שערים
15 בישולים
3 הרחקות

אז אתה מתווכח עם הזיכרון של אבא שלי אה?!?!? חחח..
טוב האמת מתאים לו לעבור אותו לחזור ולעבור אותו חחחח וקיש רומנו זה החלוץ האגדי של מכבי יפו לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 21:58 
אדום עד לגרדום כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

500 לירות.

59 משחקים בהפועל ת"א
3 שערים
15 בישולים
3 הרחקות

טוב האמת מתאים לו לעבור אותו לחזור ולעבור אותו חחחח וקיש רומנו זה החלוץ האגדי של מכבי יפו לא?

קיש רומנו הוא החלוץ האגדי של שמשון ת"א ואחר-כך בית"ר ת"א. בן אדם שהוא סגן מלך שערי שמשון בכל הזמנים, סגן מלך שערי בית"ר בכל הזמנים, היה במשך שנים סגן מלך שערי הליגה בכל הזמנים ופרש שבועיים לפני שהפועל יהוד זכתה בגביע, כשהוא בלי תואר.
מה נאמר? ווינר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 22:07 
לרוני היתה מערכת קבלת החלטות דפוקה ולכן הוא נהג לשחק חצי עונה בכל עונה.

כשהיה בנוער, איחר פעם עם בז'ה וקרמו למשחק ליגה. רחביה היה מאמן הנוער ושלח אותם הביתה. בדרך עצר אוטו עם מנהל מכבי שמואל ת"א מליגה ב' והציע לו לבוא ולשחק מזוייף. במשחק הוא זוהה כרוני קלדרון המנוער של הפועל ת"א קובי להרחקה לחצי שנה.
נסע לארה"ב להורים וחזר לחצי העונה האחרונה של 68/69, עוד לפני שהיה בן 17. נבחר לכדורגלן העונה! שימו לב, בחצי עונה, כשבעונה הזו הפועל זוכה באליפות בשעריים ורוני שבוע קודם לכן גורם לפיצוץ המשחק מול בית"ר בבלומפילד.
שבועיים אחר-כך עוצר אותו בפסז' הוד אברהם דשא (פשנל), המארגן של הגששים ומציע לו להיות סוכן שלו. רוני מסכים. הפועל לא משחררת אותו, והוא הולך להתאחדות ומכניס טופס הסגר. אחרי יום הוא מתחרט! הולך להתאחדות והם אומרים לו שהוא חייב לחכות חצי שנה. הצינון מסתיים ב-27.1.70. ב-24.1.70 חוטפת הפועל 0-5 בדרבי...
הוא חוזר ואחרי מספר שבועות בהצגה ענקית גומל למכבי בניצחון 1-2 (הפועל יצאה אז לגביע אסיה בטהרן ולכן קיימה משחקי השלמה באמצע השבוע...). הוא עושה שוב חצי עונה ובקיץ יוצא לאייאקס.
באייאקס הוא מתקבל. הוא מגיע לשם עם חיים נוריאלי שהיה שחקן של הפועל. הוא מתקבל על ידי רינוס מיכלס אבל לא שורד את אימוני הכושר ביערות. כשהוא מבקש שיחרור מהפועל כדי להצטרף לפיינורד, הוא לא מקבל ומחליט לא לחזור.
ככה הוא מעביר שנה בלי לשחק.
הוא חוזר להפועל ואחרי מספר שבועות שניאור זורק אותו הביתה. וזה אחרי ששפר זרק אותו מסגל מכסיקו 70. מי שכן מחזיק ממנו זה אדמונד שמילוביץ' שמזמין אותו למשחק מול איטליה הצעירה אותה מאמן איצו ביראזוט שרק לפני כמה שבועות מת. הוא נותן הצגה ענקית בבלומפילד, אבל שניאור עדיין לא נותן לו לחזור.
הארי גיים כן נותן לו ושוב זורק אותו. הוא עוזב וחוזר, גורם לפיטוריו של ריכרד לוי ושוב עוזב.
לפ.צ.פריז. שם הוא משחק עם מוטל'ה שיגלר וחוזר כדי להציל את הפועל מרידה בעונת 73/4. משה סיני סיפר לי פעם שהוא נסע באוטובוס של השחקנים בגיל 14 לחיפה לחיפה למשחק קריטי בקרית חיים. זה היה המשחק הראשון של רוני מאז שהוא חזר. רוני כובש שער והפועל מנצחת 0-2 בדרך להישארות בליגה.
בסוף אותה עונה הוא עוזב לצימתות. הולך לבית"ר ת"א, אחר-כך להפועל ר"ג. בין לבין מנסה לשחק בארה"ב.

סיפור עצוב, בלי להכנס בכלל לסמים, לסחר בסמים, לסחר בכרטיסי אשראי גנובים, לבריחה מכלא מעשיהו, לבריחה מהכלא בבראזיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

500 לירות.

59 משחקים בהפועל ת"א
3 שערים
15 בישולים
3 הרחקות

גם אני לא אתווכח עם הזיכרון של אביך.

רוני קלדרון היה בעיקר כישרון מבטיח.
נקשרה אליו הילה שלטעמי מוגזמת לאור ביצועיו תכלס.
גילי ורמוט שיחק בהפועל יותר מאשר רוני קלדרון , כבש יותר ממנו ובישל יותר ממנו. הוא שיחק גם במפעלים אירופאים ובעולם שבו כל שניה שלו על הדשא צולמה בטלויזיה.
מי יזכור אותו בעוד 40 שנה אם הוא יעלם מחר בבוקר מהמפה ?

ערן זהבי תרם להפועל הרבה יותר מרוני קלדרון.
ביבראס נאתכו תרם להפועל (אם מחר יפרוש) כמו קלדרון. מי יזכור אותו עוד 40 שנה אם מחר בבוקר יעלם לו לאי בודד באוקינוס האטלנטי ?
אם , חלילה , מחר בבוקר גילי יעלם לנו ויעובר להתגורר על אי בודד באוקיינוס השקט .
בסוף העונה הזו תשתווה תרומתו של דדי בן דיין להפועל בדומה למה שתרם קלדרון . מי יזכור אותו עוד 20 שנה ?

אנשים אוהבים להעצים אירועים ולהמציא גיבורים.
קלדרון ככדורגלן, אריק אינשטיין כאוהד (ואני מעריץ אותו כזמר ויוצר ) הם רק דוגמאות לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:

500 לירות.

59 משחקים בהפועל ת"א
3 שערים
15 בישולים
3 הרחקות

ידוע לך על עוד סיפורים שקשורים ברוני קלדרון? מעניין לשמוע.
(שמעתי משהו על סטופר שתמיד היה מסתובב איתו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שה סיני סיפר לי פעם שהוא נסע באוטובוס של השחקנים בגיל 14 לחיפה לחיפה למשחק קריטי בקרית חיים. זה היה המשחק הראשון של רוני מאז שהוא חזר. רוני כובש שער והפועל מנצחת 0-2 בדרך להישארות בליגה.

היה לי את הכבוד להיות במשחק הזה.
באותה שבת נסעתי לבקר את סבי בקריית חיים.
קרוב משפחה שלי אוהד הפועל חיפה לקח אותי למשחק.
רוני שם שם גול ישירות מהקרן. אם זיכרוני אינו בוגד בי שחקן אחר טען הוא שיפשף את הכדור . זה מתאים לשייע ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

500 לירות.

59 משחקים בהפועל ת"א
3 שערים
15 בישולים
3 הרחקות

גם אני לא אתווכח עם הזיכרון של אביך .

רוני קלדרון היה בעיקר כישרון מבטיח.
נקשרה אליו הילה שלטעמי מוגזמת לאור ביצועיו תכלס.
גילי ורמוט שיחק בהפועל יותר מאשר רוני קלדרון , כבש יותר ממנו ובישל יותר ממנו. הוא שיחק גם במפעלים אירופאים ובעולם שבו כל שניה שלו על הדשא צולמה בטלויזיה.
מי יזכור אותו בעוד 40 שנה אם הוא יעלם מחר בבוקר מהמפה ?

ערן זהבי תרם להפועל הרבה יותר מרוני קלדרון.
ביבראס נאתכו תרם להפועל (אם מחר יפרוש) כמו קלדרון. מי יזכור אותו עוד 40 שנה אם מחר בבוקר יעלם לו לאי בודד באוקינוס האטלנטי ?
אם , חלילה , מחר בבוקר גילי יעלם לנו ויעובר להתגורר על אי בודד באוקיינוס השקט .
בסוף העונה הזו תשתווה תרומתו של דדי בן דיין להפועל בדומה למה שתרם קלדרון . מי יזכור אותו עוד 20 שנה ?

אנשים אוהבים להעצים אירועים ולהמציא גיבורים.
קלדרון ככדורגלן, אריק אינשטיין כאוהד (ואני מעריץ אותו כזמר ויוצר ) הם רק דוגמאות לכך.

צחקתי..כנראה שדיגמי צודק..אתה היית במשחק הזה?ואם כן אתה יכול לספר חוויות וזה? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
עפר דגמי לעולם כתב:
לרוני היתה מערכת קבלת החלטות דפוקה ולכן הוא נהג לשחק חצי עונה בכל עונה.

כשהיה בנוער, איחר פעם עם בז'ה וקרמו למשחק ליגה. רחביה היה מאמן הנוער ושלח אותם הביתה. בדרך עצר אוטו עם מנהל מכבי שמואל ת"א מליגה ב' והציע לו לבוא ולשחק מזוייף. במשחק הוא זוהה כרוני קלדרון המנוער של הפועל ת"א קובי להרחקה לחצי שנה.
נסע לארה"ב להורים וחזר לחצי העונה האחרונה של 68/69, עוד לפני שהיה בן 17. נבחר לכדורגלן העונה! שימו לב, בחצי עונה, כשבעונה הזו הפועל זוכה באליפות בשעריים ורוני שבוע קודם לכן גורם לפיצוץ המשחק מול בית"ר בבלומפילד. שבועיים אחר-כך עוצר אותו בפסז' הוד אברהם דשא (פשנל), המארגן של הגששים ומציע לו להיות סוכן שלו. רוני מסכים. הפועל לא משחררת אותו, והוא הולך להתאחדות ומכניס טופס הסגר. אחרי יום הוא מתחרט! הולך להתאחדות והם אומרים לו שהוא חייב לחכות חצי שנה. הצינון מסתיים ב-27.1.70. ב-24.1.70 חוטפת הפועל 0-5 בדרבי...
הוא חוזר ואחרי מספר שבועות בהצגה ענקית גומל למכבי בניצחון 1-2 (הפועל יצאה אז לגביע אסיה בטהרן ולכן קיימה משחקי השלמה באמצע השבוע...). הוא עושה שוב חצי עונה ובקיץ יוצא לאייאקס.
באייאקס הוא מתקבל. הוא מגיע לשם עם חיים נוריאלי שהיה שחקן של הפועל. הוא מתקבל על ידי רינוס מיכלס אבל לא שורד את אימוני הכושר ביערות. כשהוא מבקש שיחרור מהפועל כדי להצטרף לפיינורד, הוא לא מקבל ומחליט לא לחזור.
ככה הוא מעביר שנה בלי לשחק.
הוא חוזר להפועל ואחרי מספר שבועות שניאור זורק אותו הביתה. וזה אחרי ששפר זרק אותו מסגל מכסיקו 70. מי שכן מחזיק ממנו זה אדמונד שמילוביץ' שמזמין אותו למשחק מול איטליה הצעירה אותה מאמן איצו ביראזוט שרק לפני כמה שבועות מת. הוא נותן הצגה ענקית בבלומפילד, אבל שניאור עדיין לא נותן לו לחזור.
הארי גיים כן נותן לו ושוב זורק אותו. הוא עוזב וחוזר, גורם לפיטוריו של ריכרד לוי ושוב עוזב.
לפ.צ.פריז. שם הוא משחק עם מוטל'ה שיגלר וחוזר כדי להציל את הפועל מרידה בעונת 73/4. משה סיני סיפר לי פעם שהוא נסע באוטובוס של השחקנים בגיל 14 לחיפה לחיפה למשחק קריטי בקרית חיים. זה היה המשחק הראשון של רוני מאז שהוא חזר. רוני כובש שער והפועל מנצחת 0-2 בדרך להישארות בליגה.
בסוף אותה עונה הוא עוזב לצימתות. הולך לבית"ר ת"א, אחר-כך להפועל ר"ג. בין לבין מנסה לשחק בארה"ב.

סיפור עצוב, בלי להכנס בכלל לסמים, לסחר בסמים, לסחר בכרטיסי אשראי גנובים, לבריחה מכלא מעשיהו, לבריחה מהכלא בבראזיל.
סליחה אבל הוא לא גרם לכך הוא רצה בטובת הפועל תל אביב וזה שהתתי אדם האלה הם תתי אדם זה אומר כלום הרי מי שפיצצץ תמגרש ושרף יציעים וזה זה הם ולא קלדרון ..
החייל שקיבל בין הרגליים :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
הייתי בן 13 או 14.
לטעמי היום ילד בן 14 מבין בכדורגל וראה כדורגל הרבה יותר ממה שאני ראיתי עד גיל 14 ולכן יכולת הבנת המשחק שלו הרבה יותר גדולה.
ילדים בני 10- 11 מבינים היום בכדורגל הרבה יותר ממה שהבינו ילדים בני דורי שהיו בני 14-15. הכל בזכות הטלויזיה.

האם לדעתך ילד בן 10 כיום שאוהד את הפועל והספיק לראות כמה משחקים שלה יוכל בעוד 30-40 שנה לספר באופן רציני חוויות מהמשחק ?
זה רציני ? זה אמין ?
ד"א יש עיתונאים בני דורי אך צעירים יותר שלא הייתה להם בעיה לעשות זאת בעבר. ;)

ראיתי באותה תקופה את גינטר נצר משחיל עם קבוצתו בורוסיה מינשגלדבך אז אלופת גרמניה את נבחרת ישראל בבלומפילד 6:0 .
מה הבנתי אז בכדורגל שאני יכול לספר היום על חוויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
הייתי בן 13 או 14.
לטעמי היום ילד בן 14 מבין בכדורגל וראה כדורגל הרבה יותר ממה שאני ראיתי עד גיל 14 ולכן יכולת הבנת המשחק שלו הרבה יותר גדולה.
ילדים בני 10- 11 מבינים היום בכדורגל הרבה יותר ממה שהבינו ילדים בני דורי שהיו בני 14-15. הכל בזכות הטלויזיה.

האם לדעתך ילד בן 10 כיום שאוהד את הפועל והספיק לראות כמה משחקים שלה יוכל בעוד 30-40 שנה לספר באופן רציני חוויות מהמשחק ?
זה רציני ? זה אמין ?
ד"א יש עיתונאים בני דורי אך צעירים יותר שלא הייתה להם בעיה לעשות זאת בעבר. ;)

ראיתי באותה תקופה את גינטר נצר משחיל עם קבוצתו בורוסיה מינשגלדבך אז אלופת גרמניה את נבחרת ישראל בבלומפילד 6:0 .
מה הבנתי אז בכדורגל שאני יכול לספר היום על חוויות?

טוב סליחה סליחה.. :)
בכל מקרה אני אספר את הסיפור עם הבבונים מזווית הראייה של אבא שלי שהיה אז 14..הוא ישב בשער 11 או 10(כן כן..)הוא זוכר תגול והסללום וכל הבלגאן שהיה..הוא סיפר לי שפעם שהוא התחיל ללבכות חזק ממש לא בגלל הפחד לא בגלל פורעים האלה אלה בגלל דבר אחד - הוא חשב שלא יהיה יותר מגרש לקבוצה שלו..אז הוא התחיל לבכות רק מלחשוב על זה..לראות תמגרש שלך עולה באש מחזה כזה לילד בן 14..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2011, 22:59 
ערן זהבי יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: