תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הדו"ח הכספי של העונה הקודמת
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום מפרסם הבוקר נתונים מהדו"ח הכספי של העונה הקודמת:

ציטוט:
הפועל ת"א הפסידה בעונה שעברה כ-6 מ' שקלים
פרסום ראשון: שכר שחקנים שמתאים לקבוצת תחתית, כ-2.5 מיליון שקלים הלוואה מהבנק, כמעט 8 מיליון שקלים הלוואת בעלים וקרוב לחצי מיליון שקלים עמלות לסוכנים • כל הנתונים מהדו"ח הכספי של האדומים על עונת 2018/19

שי ארצי

בעקבות המשבר הכלכלי שחוותה הפועל ת"א לפני כשנתיים וחצי, ההתנהלות הכספית של האדומים מעסיקה לא מעט את אוהדי הקבוצה וכמובן את התקשורת. לידי "ישראל היום" הגיע הדו"ח הכספי של האדומים על עונת המשחקים הקודמת, אשר הסתיימה במאי 2019, והבוקר (ד') אנו מציגים את הנתונים המעניינים על ההתנהלות הפיננסית בחודורוב.

שכר השחקנים בהפועל בעונה שעברה עמד על 9,890,997 מיליון שקלים בלבד. מדובר בשכר השחקנים הנמוך ביותר מבין הקבוצות הגדולות בליגת העל, ובכזה שמתקרב יותר לתקציבים של קבוצות הביניים והתחתית. תקציב הצוות המקצועי עמד על 1,489,189 מיליון שקלים. התקציב הכולל שעליו האדומים הצהירו והגישו לבקרה התקציבית עמד על 29 מיליון שקלים.
רוצים שהמשפחה שלכם תשתה יותר מים?

סך ההכנסות של הקבוצה בעונה שעברה עמד על 19,590,985 מיליון שקלים, ואילו סך ההוצאות היה יותר מ-25 מיליון שקלים. במילים אחרות, הקבוצה סיימה את העונה בהפסד של 5,724,112 מיליון שקלים, שמומן ברובו על ידי הבעלים באמצעות שטרי הון בסך 2.3 מיליון שקלים וערבות אישית של 3.1 מיליון שקלים כנגד אשראי מהבנק.

אם הזכרנו את הבנק, על פי הדו"ח האדומים לקחו מהבנק הלוואה לזמן קצר בסך 2,447,795 מיליון שקלים, והיא מצוינת בחישוב הכללי. כמו כן, בעלי המניות (ניסנוב, תושב וגרינברג) העמידו הלוואה לזמן ארוך, הידועה יותר בשם הלוואת בעלים, בסך 7,898,324 מיליון שקלים.
סעיף מפתיע במיוחד הוא זה של רכישות שחקנים ולפיו הפועל רכשה שחקנים בסכום של 3,917,095 מיליון שקלים, אבל מדובר ככל הנראה בהצטברות תשלומים על שחקנים שנקנו מהרגע שהקבוצה עברה לבעלות החדשה ולא על שחקנים שנקנו בעונה שעברה בלבד.
"מדיניות הרכש של הקבוצה היא איתור כישרונות צעירים מיבשת אפריקה, אותם ניתן לקנות במחיר סביר בשוק החופשי", נכתב בדו"ח, "שחקנים אלו יקבלו חשיפה במועדון ויושבחו בהתאם". אגב, ההכנסות ממכירה ומהשאלות עמדו על 349,529 אלף שקלים, ועל עמלות לסוכנים הוציאה הפועל כ-496 אלף שקלים.
הנהלת הפועל התייחסה בדו"ח גם לחובות ולתביעות בפיפ"א תחת הסעיף "החלטות שעשויות להשפיע על התאגיד". בנושא הזה נכתב: "הקבוצה נרכשה מהמפרק שמונה על ידי בית המשפט כשהיא נקייה מכל חוב, עיקול או שיעבוד. כל נושאי התאגיד הקודם 'הראל אחזקות' מאוגדים תחת קופת הנשייה, אשר מנוהלת על ידי המפרק שמונה ל'הראל אחזקות', עו"ד שאול קוטלר. במסגרת הרכישה קיבלו על עצמם בעלי המועדון 'החדש' את הטיפול בנושא נושי חו"ל, למרות שגם נושים אלו מצויים בקופת הנשייה.
"עו"ד יוסי גייר מייצג את המפרק ואת 'הראל אחזקות' מולו נושי חו"ל, ושכרו משולם על ידי הבעלים החדשים שרכשו את המועדון. עד כה הצליח עו"ד גייר בכמה מאבקים משפטיים מול נושיי חו"ל, לרבות גבייה של סכומים שהיו מגיעים למפרק מגורמים בחו"ל ואשר סייעו לקופת הפירוק. הדין הישראלי אינו מאפשר חיוב של מי שרכש חברה בפירוק מבית המשפט בגין חובותיה של החברה שפורקה קודם להליך המכירה. לשמחתנו, עד כה לא התקבלה מפיפ"א הודעה אשר מנוגדת לדין הישראלי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הדו"ח הכספי של העונה הקודמת
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
הלוואות מהבנקים? התחלנו?

בקיצור, עוד לפני תחילת העונה, יש לקבוצה חובות של כ-10 מיליון ש"ח (2 לבנקים ו-8 לבעלים).
וזה עוד בלי חובות פיפא.

מנהלים דגולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 09:07 
בתור מי שנותן עצות על ניהול עסקים, בטח כדורגל, לכלל הפורום אולי כדאי שבכל זאת תעשה קצת שיעורי בית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
איזה עלוקה, אם אין לך מה לכתוב על הנושא אל תכתוב.
אם יש לך משהו להגיד לי, תרשום הודעה בפרטי, אתן לך את הטלפון ותגיד.
אתה יכול גם לאחל לי למות פנים אל פנים. יהיה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 09:11 
במקביל ,אתה יכול פשוט להיות ענייני. אם אתה לא מבין מה אתה קורא, אל תתיימר להתנשא על אחרים ולחלק להם עצות כשאין לך מושג על מה אתה מדבר. מה שהדוח הזה מראה שלהפועל אין שקל אחד של חוב 'אמיתי'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
הלוואה מהבנק זה לא חוב?
הלוואת בעלים זה לא חוב?

איך זה נרשם בדו"חות הכספיים של המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 10:31 
האדס כתב:
הלוואה מהבנק זה לא חוב?
הלוואת בעלים זה לא חוב?

הלוואת בעלים זה לא חוב.
כל השקעה בקבוצה נרשמת כהלוואת בעלים. גם של גולדהאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 10:38 
הלוואה מהבנק שיש שם היא לטווח קצר, כלומר ההחזר בעונה הקרובה. הלוואת בעלים היא חוב, אבל תכלס ל'עצמך'. לצ'לסי למשל יש חוב לאברמוביץ של יותר ממיליארד פאונד. הם יכולים לפרוע אותו רק כשימכרו, יש להניח שינסו להכליל בעסקה כזו ( ומי שמעוניין שזה יקרה- נא להגיע לאימון מחר )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 10:50 
האדס כתב:
הלוואה מהבנק זה לא חוב?
הלוואת בעלים זה לא חוב?

מכיוון שהחוק בישראל לא מאפשר לבעלי קבוצות כדורגל להרוויח, אז כדי למזער נזקים כל ש״ח שהם משקיעים בקבוצה נרשם כהלוואת בעלים.
כאשר נכנס סכום כסף גדול (מכירת שחקנים/ השתתפות באירופה), הבעלים יכולים למשוך את הכסף תחת ״החזר הלוואה״.
גם ההלוואה מהבנק אינה בעייתית, מכיוון שיש ערבות אישית של הבעלים להחזיר אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 11:38 
ציטוט:
מדיניות הרכש של הקבוצה היא איתור כישרונות צעירים מיבשת אפריקה, אותם ניתן לקנות במחיר סביר בשוק החופשי

כן, שמענו עליכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
איזה באסה שמדיניות הרכש של המועדון קרעה את המיניסקוס

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 11:56 
איך מכל התקציב הזה והשכר השחקנים הוא 9 מיליון
ואיך השכר של הצוות המצקועי זה רק 1.5?

על מה הם בזבזו את האשר אני לא מבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
נדמה לי שבפעם שעברה שהביאו נתוני תקציב, הוצאות המנהלה היו גבוהות להדהים (ואולי היו גם עוד כמה כאלה מוזרויות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 11:59 
אוקי, אז הלוואת בעלים זה לא כסף שחייבים למישהו, אבל אפשר להניח שבמו"מ על רכישת הקבוצה הם יכולים לקפוץ ולהגיד שחוץ מהשם של המותג ששווה X, הנכסים, שחקנים ונדל"ן ששווים Y, הרוכש גם צריך לשפות את הבעלים הקודמים על הכסף שהזרימו למועדון? זה לא נשמע לי מופרך וזה יכול להיות מקל בגלגלים של רכישה אפשרית. תקפצו ותגידו שאם בעלים פוטנציאלים הולך להתמקח על כמה מליונים אז אולי אנחנו לא רוצים אותו בתור בעלים של הפועל תל אביב, ואני גם קצת אסכים, אבל אני מדבר באופן עקרוני כדי להסביר למה לדעתי המחשבה של האדס לא מופרכת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 12:06 
זה נכון, אבל:
א': אם זה כל מה שידרשו - ואין סיבה שידרשו יותר כי הם לא ממש שילמו עבור המועדון - אז עבור רוכש מהסוג האמיד שממילא נדרש זה סכום סביר ולא גדול.
ב' : אדון איציק ניסנוב הכריז באין ספור ראיונות שאת החלק שלו יתן בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 12:13 
teknoboy כתב:
נדמה לי שבפעם שעברה שהביאו נתוני תקציב, הוצאות המנהלה היו גבוהות להדהים (ואולי היו גם עוד כמה כאלה מוזרויות).

היה קייטרינג במיליון שקל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
teknoboy כתב:

היה קייטרינג במיליון שקל?

יש עוד לאן לגדול, נראה לי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
אוקי, אז הלוואת בעלים זה לא כסף שחייבים למישהו, אבל אפשר להניח שבמו"מ על רכישת הקבוצה הם יכולים לקפוץ ולהגיד שחוץ מהשם של המותג ששווה X, הנכסים, שחקנים ונדל"ן ששווים Y, הרוכש גם צריך לשפות את הבעלים הקודמים על הכסף שהזרימו למועדון? זה לא נשמע לי מופרך וזה יכול להיות מקל בגלגלים של רכישה אפשרית. תקפצו ותגידו שאם בעלים פוטנציאלים הולך להתמקח על כמה מליונים אז אולי אנחנו לא רוצים אותו בתור בעלים של הפועל תל אביב, ואני גם קצת אסכים, אבל אני מדבר באופן עקרוני כדי להסביר למה לדעתי המחשבה של האדס לא מופרכת לגמרי.

זה ברור שהם ידרשו את זה חזרה וזה ברור שאנחנו צריכים למרר להם את החיים עד שהם יפסיקו לדרוש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 18:35 
RedFox כתב:
מושקוביץ כתב:

זה ברור שהם ידרשו את זה חזרה וזה ברור שאנחנו צריכים למרר להם את החיים עד שהם יפסיקו לדרוש את זה.
מה שרד פוקס כתב

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הדו
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
RedFox כתב:
מושקוביץ כתב:

מה שרד פוקס כתב

אני לא מצליח להבין.
אתם המתלוננים שהם לא מכניסים כסף מקבלים דוח שמראה שהם הכניסו 6 מליון וכל מה שיש לכם זה להתלונן על זה שבמומ עתעדי הם ידרשו חלק מהכסף חזרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 20:46 
לא מתלוננים שהם לא מכניסים כסף. מתלוננים שהם עושים שם רע לחלטורה

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 20:46 
לניסנובים יש כסף, רק שהם ערימה של בסטיונרים כושלים. הלוואת בעלים יכולה גם לבוא ממקורות עלומים, כמו למשל קוף מסויים, למשל אדון כבירי שידע למשוך את ההלוואה "שלו" בשניה שהכניס אותנו לפירוק.

הלוואה מהבנק, מקסים שהיא קצרה, רק היא עדיין הלוואה, ומאיזה מקורות הכנסה בדיוק אמורים לכסות אותה? כנראה הם בנו על כספי המנויים והשידורים, רק שבזכותו כשרון נדיר גם את זה הצליחו להחריב.

מאמין שהשני מיליון הלוואה מהבנק זה כסף נזיל, והמקור היחיד שארבעת המופלאים אשכרה יוציאו מהכיס שלהם במידה והחישוב שלהם השתבש (אין מספיק מנויים) ולכן לא תהיה ברירה וכל אחד ישים חצי מיליון שקל. אלה הבעלים שלנו.

להפועל רעננה יש בעלים שמכניס בערך חצי מיליון, לפחות יש לו מושג בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2019, 21:01 
אין ספק שהניסנובים הם כישלון חרוץ אבל צריך לקחת בחשבון שביום
שהם לקחו את המועדון מבית משפט הם קיבלו מועדון נקי בלי הכנסות
כמעט והיו צריכים להוציא כסף שאין בשביל לסיים את העונה על כן זה די ברור שהזרימו
כבר בהתחלה סכומי כסף בכדי שהמועדון יתפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2019, 00:20 
el dudernio כתב:
לירון האדום כתב:
RedFox כתב:
מושקוביץ כתב:

מה שרד פוקס כתב

אני לא מצליח להבין.
אתם המתלוננים שהם לא מכניסים כסף מקבלים דוח שמראה שהם הכניסו 6 מליון וכל מה שיש לכם זה להתלונן על זה שבמומ עתעדי הם ידרשו חלק מהכסף חזרה?
הכניסו אעלק.
בנו קבוצה שבקצב הזה תיאבק נגד הירידה.
הם המשיכו בהריסת המותג שנקרא הפועל תל אביב.
ניהול חובבני וכושל שלהם.
קיבלו את הקבוצה בחינם אז שימסרו אותה בחינם (בכפוף למילוי כל ההתחייבויות ע"י הרוכש החדש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2019, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לירון האדום כתב:
RedFox כתב:
מושקוביץ כתב:

מה שרד פוקס כתב

אני לא מצליח להבין.

לא התלוננתי שהם לא מכניסים כסף.
התלוננתי שהם הבעלים הכי גרועים בעולם וגם את הכסף המועט שהם שמים הם משקיעים בצורה הכי גרועה שאפשר.
אם אתה משקיע בצורה גרועה, בכל תחום שקיים כמעט, אתה מפסיד את הכסף שלך.
נראה לך שאם יעקב שחר עוזב מחר את מכבי חיפה הוא הולך לדרוש את הכסף שהוא השקיע בחיפה? כי אם כן, מדובר אולי במעל 100 מיליון שקל לאורך השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2019, 06:17 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לניסנובים יש כסף, רק שהם ערימה של בסטיונרים כושלים. הלוואת בעלים יכולה גם לבוא ממקורות עלומים, כמו למשל קוף מסויים, למשל אדון כבירי שידע למשוך את ההלוואה "שלו" בשניה שהכניס אותנו לפירוק.

הלוואה מהבנק, מקסים שהיא קצרה, רק היא עדיין הלוואה, ומאיזה מקורות הכנסה בדיוק אמורים לכסות אותה? כנראה הם בנו על כספי המנויים והשידורים, רק שבזכותו כשרון נדיר גם את זה הצליחו להחריב.

מאמין שהשני מיליון הלוואה מהבנק זה כסף נזיל, והמקור היחיד שארבעת המופלאים אשכרה יוציאו מהכיס שלהם במידה והחישוב שלהם השתבש (אין מספיק מנויים) ולכן לא תהיה ברירה וכל אחד ישים חצי מיליון שקל. אלה הבעלים שלנו.

להפועל רעננה יש בעלים שמכניס בערך חצי מיליון, לפחות יש לו מושג בכדורגל.

אין לי עליי חצי מיליון. אפשר בתשלומים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2019, 13:53 
el dudernio כתב:
לירון האדום כתב:
RedFox כתב:
מושקוביץ כתב:

מה שרד פוקס כתב

אני לא מצליח להבין.

אני לא מצליח להבין, אתה תמיד טוען שאנחנו רק אוהדים ולא צריכים להתערב בניהול. והנה אתה בקבוע הולך עם ההנהלה ונגד האוהדים וכל מה שיש לך זה להתלונן עליהם. אז אתה אוהד או מירי רגב/מיקי זוהר?

ולמקכה ובאמת לא קלטת, הם לא הכניסו כלום. הם נאלצו לכסות גרעון שנוצר עקב כך שהם נוכלים כושלים שלא מתאימים לנהל באסטה ולא היו מסוגלים לייצר מספיק הכנסות כדי לכסות תקציב שכר של קבוצת תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2019, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
el dudernio כתב:
לירון האדום כתב:
RedFox כתב:
מושקוביץ כתב:

מה שרד פוקס כתב

אני לא מצליח להבין.

אני לא מצליח להבין, אתה תמיד טוען שאנחנו רק אוהדים ולא צריכים להתערב בניהול. והנה אתה בקבוע הולך עם ההנהלה ונגד האוהדים וכל מה שיש לך זה להתלונן עליהם. אז אתה אוהד או מירי רגב/מיקי זוהר?

ולמקכה ובאמת לא קלטת, הם לא הכניסו כלום. הם נאלצו לכסות גרעון שנוצר עקב כך שהם נוכלים כושלים שלא מתאימים לנהל באסטה ולא היו מסוגלים לייצר מספיק הכנסות כדי לכסות תקציב שכר של קבוצת תחתית.

את דעתי עליהם כתבתי מספיק זה שאני לא ממציא לעצמי חזיינות שווא ובטוח שהן הן האמת היחידה כמו אחרון האדוקים לא אומר דאני לא רואה מה יש לי מול העיניים. זה שמבחינך יש שחור ולבן ואין שום צבע באמצע מעיד יותר על דרך הניתוח שלך כת המציאותועל תפיסת עולם הנשתווה בקושי לאיכויות הניהול של צמד האחים.

בלי קשר לזה.
הם נתנו שטרי הון 2.3 מליון
הלוואת בעלים של 7.9 מליון
ובהוסף ערבו לבנק לעוד 3.1 מליון.
כל זה בשנה האחרונה לפי הכתבה.

אז נכון שיש הרבה בלבול ודיס אינפורמציה בכתבה.
למשל שטכ ההון מומש? למתי הוא?
ההלוואה קצרת טווח מתי צריך להחזיר אותה? אולי כבר הוחזרה?
מה פרוש הערבות האישית כנגד אשראי בנקאי?
למה צריך הלוואת בעלים עם ללא זה התקציב מאוזן?

אז כן יכול להיות שהם בפועל גם לא שמו שקל ורק נתנו הבטחות על נייר,
אבל גם בשביל זה צריך שיהיה לך הון מסויים ולסכן אותו. הן למעשה גם אם לא שמו שקל שמו רק עונה על קרנה של הפועל תל אביב לפי הפרסום 15 מליון שקל.

אני לכ מדבר על איכות הניהול שהיא פח, על השיווק הלא קיים ועל הפן המקצועי שמעליב את המותג, אני רק מציין שלפי הפרסום קבוצת ניסנוב סכנה השנה 15 מליון שקל בשביל שהפועל תל אביב תהיה קיימת. וזה כאשר כל הפורום כאן טוען כבר שנב שהם לא רוצים ולא מכניסים יד לכיס.

אז כן בלבכות ולספר סיפורים אנחנו טובים בלהתמודד עם המציאות קצת פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2019, 15:12 
הפועל תל אביב תחת ניסנוב:
ירידת ליגה (עדיין הינו מרחק משחק אחד מהישרדות), עליית ליגה לא לפני שהתחלנו זוועה והחלפנו מאמן, עונת הישרדות, חזרה לבלומפילד ובינתיים כשלון מהדהד.
לכל זה תוסיף את מחירי המנויים עד העונה, את השיווק הגרוע וכל מה שציינת.
בינתיים הם קוברים אותנו יחד עם ניסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: