תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 11:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה עמדת האולטראס?
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2019, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
מה עמדתכם?
איך אתם שותקים במצב הנוכחי?

איך הפכתם משומרי הסף של המועדון לשתקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה עמדת האולטראס?
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2019, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
לפני 8 שנים

ציטוט:
תמו מאה ימי החסד
עם סיום סכסוך הבעלות בין אלי טביב למוני הראל בתחילת השנה, איחל ארגון אולטראס הפועל הצלחה ונתן את ברכת הדרך לאלי טביב, לאחר ההחלטה המשפטית בדבר העברת הבעלות על הקבוצה לידיו. עוד קודם לכן, מתוך רצון לאפשר לקבוצה את ההכנה האופטימלית לעונה, קרא הארגון לצד המפסיד בהליך הבמבי, מוני הראל, לאפשר את העברתה המהירה של הקבוצה לידי טביב. כל הנ"ל לא נבע מתוך תמיכה מיוחדת במי מבין שני הצדדים, אלא מתוך האמונה הכנה בכך שהצלחתם-הצלחתנו, והרצון לראות את הקבוצה חוזרת להתנהל באופן שיביא כבוד לה ולנו האוהדים.

לצערנו, ככל שחולפים הימים, דפוסי ההתנהלות הנחשפים לעינינו הם ההיפך הגמור ממה שפיללנו לו. המועדון אינו עומד בהתחייבויותיו הכספיות כלפי שחקנים, שחקני עבר, מועדונים, ספקים ועובדים. חוסר השקיפות הפיננסית בנוגע לעסקאות אותן מבצע המועדון מעורר חשש ומעלה סימני שאלה גדולים בעיני רבים מקרב אוהדי הקבוצה. התנהגות בריונית וסחטנית כלפי השחקנים פוגעת במרקם החברתי של הקבוצה ומאיימת לפורר אותו. ההעלמויות הפתאומיות לחו"ל בכל נקודת משבר של בעלי הקבוצה, המותירה הרגשה של ניהול המועדון בשלט רחוק. ההתקפלויות בפני בית הדין של ההתאחדות והצגת קהל האוהדים של הפועל כקהל גזעני, לצד איומים מצד בעלי תפקידים בקבוצה על אוהדים, כל אלו ועוד הובילו אותנו להכרה גוברת והולכת בעובדה כי ככה הדברים לא יוכלו להמשך לאורך זמן.

לאור כל האמור לעיל, החליטו חברי הארגון לירות את יריית הפתיחה במאבק למען השבת המועדון למסלול התקין במשחק הבית האחרון מול הפועל פתח תקווה בבלומפילד. בשער 5 המיותם עקב כשלונם של ראשי הקבוצה להתגונן בפני טענה על קריאות גזעניות שלא היו ולא נבראו, נתלה שלט המבהיר כי מאה ימי החסד שניתנו להנהלה החדשה הולכים ומסתיימים להם, ועם פתיחת המשחק נשמעו קריאות מחאה נגד ראשי הקבוצה. התכנית המקורית, כפי שאכן החלה להתגולל בפועל, הייתה כי לאחר מספר דקות נחזור לעודד ולתמוך בקבוצה כמנהגנו מקדם. אולם כעבוד מספר דקות, נשלח אחד מאנשי המועדון להוריד את שלטי המחאה שנתלו בשער 5 ללא כל נימוק חוקי או הגיוני. סתימת פיות פר אקסלנס. לאחר נסיונות ההשתקה של אנשי המועדון, החלו קריאות המחאה להישמע ביתר שאת עד לסיום המשחק.

עם סיום המשחק, החלו ראשי הקבוצה לעסוק בדבר העיקרי בו הם עוסקים מאז עברה הקבוצה לידיהם, ולמעשה מזה מספר שנים, והוא הסתת הדיון ונסיונות לבצע הפרד ומשול. במקום התייחסות לטענות האוהדים ולפעולות ההשתקה שנקטו נגדם, העדיפו אלי טביב ועושי דברו להמשיך במסע ההכפשה נגד אוהדי הקבוצה, כשקפצו כמוצאי שלל רב על ציור הכתובות בשער 11 כדי להסית את הדיון ממעלליהם לטענות דמגוגיות וחסרות בסיס כאילו המחאה היא מחאה של חוליגנים, ונסיון לקשור בין המוחים לבין מציירי הכתובות, תוך שהם מכפישים ומשמיצים את כל יושבי שער 5.

חוסר נכונות זו להתמודד עם ביקורת, לצד סתימת הפיות, הקריאה למשטרה הפולנית להרחיק אוהדים מאימון הקבוצה שנערך ערב ראש השנה בפולין, ופנייה מצד סדרנים במחצית השנייה להוריד שלטי מחאה שנתלו בשער 11 אליו הוגלינו, ומוכיחות מעל לכל ספק סביר כי הייתה פה יד מכוונת שרצתה להשתיק את המחאה, מלמדות כי הנהלת המועדון אינה מעוניינת להקשיב לשום ביקורת, אינה פתוחה לדיאלוג ולא מעוניינת להיות קשובה לאוהדים, ומתכוונת להתמודד עם תחלואיה באמצעות השתקה והתעלמות ולא באמצעות חתירה לתיקונם.

לנו, מנגד, אין שום כוונה לעבור לסדר היום על הפגיעה ולשחיקה הניהולית המתמדת שחווה המועדון. לביקורת שלנו אין קשר למצב מקצועי זה או אחר, לטוב או לרע. כמו שידענו לתמוך בקבוצה אחרי ההפסדים בפולין ונתניה, כך אנו תמיד דרוכים להילחם על עתידה של הקבוצה גם מהמקום הראשון. לצערנו, כבר למדנו על בשרנו כי המקום הראשון אינו חזות הכל, וכי במקום בו הניהול רקוב-דשא לא יצמח. כבר הובלנו את הטבלה ב2003, וסיימנו את העונה עם אליפות צהובה תודות לשביתה איטלקית מתמשכת של שחקנינו, כולל בדרבי, בשל מענקים שהיו חייבים להם קרוב לשנה. כבר הובלנו את הטבלה בשנה שעברה, ואיבדנו את האליפות הרבה תודות לשני בעלים שהיו עסוקים בלריב האחד עם השני במקום לדאוג לענייני הניהול השותף.

מחאתנו לא תושתק בעקבות העלייה המשמחת למקום הראשון, נמשיך מכאן ואילך להילחם עבור החזרת השפיות הניהולית להפועל תל אביב.

| נכתב ב-17/10/2011, בשעה 00:47:55 | חזרה אחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2019, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
לפני 8 שנים

ציטוט:
תמו מאה ימי החסד
עם סיום סכסוך הבעלות בין אלי טביב למוני הראל בתחילת השנה, איחל ארגון אולטראס הפועל הצלחה ונתן את ברכת הדרך לאלי טביב, לאחר ההחלטה המשפטית בדבר העברת הבעלות על הקבוצה לידיו. עוד קודם לכן, מתוך רצון לאפשר לקבוצה את ההכנה האופטימלית לעונה, קרא הארגון לצד המפסיד בהליך הבמבי, מוני הראל, לאפשר את העברתה המהירה של הקבוצה לידי טביב. כל הנ"ל לא נבע מתוך תמיכה מיוחדת במי מבין שני הצדדים, אלא מתוך האמונה הכנה בכך שהצלחתם-הצלחתנו, והרצון לראות את הקבוצה חוזרת להתנהל באופן שיביא כבוד לה ולנו האוהדים.

לצערנו, ככל שחולפים הימים, דפוסי ההתנהלות הנחשפים לעינינו הם ההיפך הגמור ממה שפיללנו לו. המועדון אינו עומד בהתחייבויותיו הכספיות כלפי שחקנים, שחקני עבר, מועדונים, ספקים ועובדים. חוסר השקיפות הפיננסית בנוגע לעסקאות אותן מבצע המועדון מעורר חשש ומעלה סימני שאלה גדולים בעיני רבים מקרב אוהדי הקבוצה. התנהגות בריונית וסחטנית כלפי השחקנים פוגעת במרקם החברתי של הקבוצה ומאיימת לפורר אותו. ההעלמויות הפתאומיות לחו"ל בכל נקודת משבר של בעלי הקבוצה, המותירה הרגשה של ניהול המועדון בשלט רחוק. ההתקפלויות בפני בית הדין של ההתאחדות והצגת קהל האוהדים של הפועל כקהל גזעני, לצד איומים מצד בעלי תפקידים בקבוצה על אוהדים, כל אלו ועוד הובילו אותנו להכרה גוברת והולכת בעובדה כי ככה הדברים לא יוכלו להמשך לאורך זמן.

לאור כל האמור לעיל, החליטו חברי הארגון לירות את יריית הפתיחה במאבק למען השבת המועדון למסלול התקין במשחק הבית האחרון מול הפועל פתח תקווה בבלומפילד. בשער 5 המיותם עקב כשלונם של ראשי הקבוצה להתגונן בפני טענה על קריאות גזעניות שלא היו ולא נבראו, נתלה שלט המבהיר כי מאה ימי החסד שניתנו להנהלה החדשה הולכים ומסתיימים להם, ועם פתיחת המשחק נשמעו קריאות מחאה נגד ראשי הקבוצה. התכנית המקורית, כפי שאכן החלה להתגולל בפועל, הייתה כי לאחר מספר דקות נחזור לעודד ולתמוך בקבוצה כמנהגנו מקדם. אולם כעבוד מספר דקות, נשלח אחד מאנשי המועדון להוריד את שלטי המחאה שנתלו בשער 5 ללא כל נימוק חוקי או הגיוני. סתימת פיות פר אקסלנס. לאחר נסיונות ההשתקה של אנשי המועדון, החלו קריאות המחאה להישמע ביתר שאת עד לסיום המשחק.

עם סיום המשחק, החלו ראשי הקבוצה לעסוק בדבר העיקרי בו הם עוסקים מאז עברה הקבוצה לידיהם, ולמעשה מזה מספר שנים, והוא הסתת הדיון ונסיונות לבצע הפרד ומשול. במקום התייחסות לטענות האוהדים ולפעולות ההשתקה שנקטו נגדם, העדיפו אלי טביב ועושי דברו להמשיך במסע ההכפשה נגד אוהדי הקבוצה, כשקפצו כמוצאי שלל רב על ציור הכתובות בשער 11 כדי להסית את הדיון ממעלליהם לטענות דמגוגיות וחסרות בסיס כאילו המחאה היא מחאה של חוליגנים, ונסיון לקשור בין המוחים לבין מציירי הכתובות, תוך שהם מכפישים ומשמיצים את כל יושבי שער 5.

חוסר נכונות זו להתמודד עם ביקורת, לצד סתימת הפיות, הקריאה למשטרה הפולנית להרחיק אוהדים מאימון הקבוצה שנערך ערב ראש השנה בפולין, ופנייה מצד סדרנים במחצית השנייה להוריד שלטי מחאה שנתלו בשער 11 אליו הוגלינו, ומוכיחות מעל לכל ספק סביר כי הייתה פה יד מכוונת שרצתה להשתיק את המחאה, מלמדות כי הנהלת המועדון אינה מעוניינת להקשיב לשום ביקורת, אינה פתוחה לדיאלוג ולא מעוניינת להיות קשובה לאוהדים, ומתכוונת להתמודד עם תחלואיה באמצעות השתקה והתעלמות ולא באמצעות חתירה לתיקונם.

לנו, מנגד, אין שום כוונה לעבור לסדר היום על הפגיעה ולשחיקה הניהולית המתמדת שחווה המועדון. לביקורת שלנו אין קשר למצב מקצועי זה או אחר, לטוב או לרע. כמו שידענו לתמוך בקבוצה אחרי ההפסדים בפולין ונתניה, כך אנו תמיד דרוכים להילחם על עתידה של הקבוצה גם מהמקום הראשון. לצערנו, כבר למדנו על בשרנו כי המקום הראשון אינו חזות הכל, וכי במקום בו הניהול רקוב-דשא לא יצמח. כבר הובלנו את הטבלה ב2003, וסיימנו את העונה עם אליפות צהובה תודות לשביתה איטלקית מתמשכת של שחקנינו, כולל בדרבי, בשל מענקים שהיו חייבים להם קרוב לשנה. כבר הובלנו את הטבלה בשנה שעברה, ואיבדנו את האליפות הרבה תודות לשני בעלים שהיו עסוקים בלריב האחד עם השני במקום לדאוג לענייני הניהול השותף.

מחאתנו לא תושתק בעקבות העלייה המשמחת למקום הראשון, נמשיך מכאן ואילך להילחם עבור החזרת השפיות הניהולית להפועל תל אביב.

| נכתב ב-17/10/2011, בשעה 00:47:55 | חזרה אחורה

מה אתה רוצה להגיד?
היינו הקבוצה הטוהה בליגה.
עלינו למקום הראשון.

ואז החלטנו שאנחנו הכי טובים הכי חכמים ייודעים הכל.
אני חושב שגם אתה יודע לאן הגענו מאז...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2019, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה להגיד שאז וגם היום, יש בעלים שלא טובת הפועל לנגד עיניו.
ואני מצפה ממי שהיה אז שומר הסף של המועדון, להיות גם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2019, 08:08 
אין ספק שהצעד הזה השיג את מטרתו והחזיר את השפיות הניהולית למועדון :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2019, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אני רוצה להגיד שאז וגם היום, יש בעלים שלא טובת הפועל לנגד עיניו.
ואני מצפה ממי שהיה אז שומר הסף של המועדון, להיות גם היום.

א. לא יודע לגבי נגד עיניו. יודע שאין ביכולתם לקדם את הקבוצה ולהחזיק בה.
ב. לא היו שומרי הסף אז. ולא יהיו גם היום. בסך הכל פיונים של כאלו שטובת הפועל לא נגד עיניהם.

ג. אם אתה רוצה אפשר לפתוח את הנושא לדיון מה היא טובת הפועל.
אנחנו מסכימים שניסנוב לא עונים להגדרה. אבל אי אפשר להגדיר משהו על ידי השלילה של מה הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2019, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
אולטראס הפועל הוא ארגון האוהדים היחיד של אוהדי הפועל (וטוב שכך) שמצופה ממנו להגיב במקרים כאלו. גם כי הוא ארגון האוהדים היחיד שלנו, וגם כי עמדתם מכובדת בקרב הקהל ויכולת הארגון שלו גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2019, 13:03 
דל פיירו כתב:
אולטראס הפועל הוא ארגון האוהדים היחיד של אוהדי הפועל (וטוב שכך) שמצופה ממנו להגיב במקרים כאלו. גם כי הוא ארגון האוהדים היחיד שלנו, וגם כי עמדתם מכובדת בקרב הקהל ויכולת הארגון שלו גבוהה.

האולטראס זרוע ביצועית. ברור שמהלכים צריכים להיות מתואמים איתם.
יחד עם זאת, האולטראס לא יביא רוכש, ההיפך הוא הנכון. ולכן לצורך זה, עדיף שהאולטראס כארגון יהיה מרוחק מליבת העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2019, 13:59 
the worker כתב:
דל פיירו כתב:

האולטראס זרוע ביצועית. ברור שמהלכים צריכים להיות מתואמים איתם.
יחד עם זאת, האולטראס לא יביא רוכש, ההיפך הוא הנכון. ולכן לצורך זה, עדיף שהאולטראס כארגון יהיה מרוחק מליבת העניין.

הרוכש יביא אולטראס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אין עוד אחרתתתתת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
כפיים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2019, 21:50 
40 שח

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 02:18 
עמדת האולטראס היא לקבל מנוי ב-680 שקל (היה בכלל מחיר כזה אי פעם?) ולסתום את הפה.
מוחים על דמארי (בצדק, אבל זה רק חלק קטן מהעניין) ועל מחיר של 40 שקל למשחק, במקום למחות על הפירוק שהם עשו להפועל בקיץ הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 04:47 
שומרי הסף של המועדון חחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
איפה הייתם כשלקחו לנו בליגה הלאומית מחיר מנוי כאילו אנחנו דורטמונד? 40 שקל בגביע הטוטו זה מה ששבר אתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
כרטיס עלה 30...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 10:10 
מחאת טביב התחילה מאוהדים פשוטים.
קום ותעשה מהלך, יש הרבה שרק מחכים שמישהו יתניע ויוביל את המחאה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2019, 11:00 
מזל שנפטרו מגוטליב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2019, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
התחילו מחאה נכונה עם מחירי הכרטיסים, מקווה מאוד שישכילו להתמיד בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2019, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
יש לי תחושה ש-40 שקל למשחק גביע הטוטו (למרות שבפועל עלה 30 בקופות) חסר משמעות שאף אחד חוץ מהם לא היה מגיע גם בחינם, יותר יפריע להם מ-76.5 שקל למשחק ליגה שכלול במינוי שיכול להביא 15 אלף אוהדים כולל אלפי ילדים.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 23 אוגוסט 2019, 00:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2019, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
יש לי תחושה ש-40 שקל לגביע הטוטו (למרות שבפועל עלה 30 בקופות) חסר משמעות שאף אחד חוץ מהם לא היה מגיע גם בחינם, יותר יפריע להם מ-76.5 שקל למשחק ליגה שכלול במינוי שיכול להביא 15 אלף אוהדים כולל אלפי ילדים.

אתה צודק. לא מעניין אותם שום דבר חוץ מעצמם, תופים ודגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2019, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
ישנים בזמן שהופכים את הפועל למועדון פח אשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2019, 17:13 
בשביל לשיר הנהלה זונה לא צריך את האולטראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2019, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה שתאהביייייי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2019, 19:03 
*כפיים*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2019, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
אמרו עלי הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2019, 22:09 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
מי שלא יודע את המילים כפיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2019, 23:01 
לא תשברו אותנוווו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 08:14 
מה אתם רוצים מהם? זה האולטראס, לא מעניין אותם במיוחד הדברים האלו.
אם אתם רוצים להפעיל לחץ על ההנהלה מה עוצר אתכם? כל מי שמתעצבן פה באשכול גם הגיע לבלומפילד לצעוק הנהלה זונה מול נתניה?
אם כן אז זה מה יש, עדיף להתרכז בלהעיר את יתר הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2019, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
להגיד שזה לא מעניין אותם הדברים האלו,
אחרי שהם העיפו את טביב במו ידיהם,
זה קצת לא נכון.

אולי וזה רק אולי, הם החליטו שהם יותר לא מתערבים בנושאים האלו.
ובגדול, זה נכון ומובן. אבל יש קו אדום שצריכים להתערב.
והוא נחצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: